joi, 23 mai 2024

Cum putem răspunde rugăciunilor voastre

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă iubim și vă respectăm atât de mult încât nu am dori niciodată să vă încălcăm liberul arbitru și, totuși, vă cerem acordul ca să vă ajutăm. Știm că sunt multe lucruri pe care doriți să le vedeți petrecându-se acolo pe Pământ și care nu se întâmplă în acest moment și, deși nu putem face nimic să se întâmple în realitatea voastră, cu siguranță putem pune, energetic vorbind, roțile în mișcare pentru voi. Asta este ceea ce primiți atunci când primiți răspuns la rugăciunea voastră. Primiți un răspuns energetic care pune în mișcare roțile care pot aduce ceva ce vă doriți la îndeplinire, dar nimeni nu poate face ca ceva să se întâmple în realitatea voastră fără acordul vostru. 

Acordul vostru poate veni la nivel mental, da, dar trebuie să vină și vibrațional. Trebuie să vă potriviți cu ceea ce căutați și, deși putem începe procesul să vă aducem ceva ce doriți la nivel individual sau colectiv, trebuie să vă potriviți cu acel ceva ca să-l primiți. Acum, potrivirea cu ceea ce vă doriți nu trebuie să fie dificilă. Nu trebuie să implice ecuații matematice. Nu trebuie să vă dați seama care este frecvența potrivită ca să se poată îndeplini. Mai degrabă, vă sugerăm să vă relaxați în simțirea acelui ceva cât de bine puteți. 

Aveți încredere și știți că tot ceea ce vă doriți este în drum spre voi. Când sunteți în acest nivel de relaxare, sunteți în modul primirii răspunsului la rugăciunile voastre. Dacă vă îndoiți sau vă este frică, este mai puțin probabil să primiți ceea ce ați cerut și atunci trebuie să aveți încredere în voi și în capacitatea voastră să vă ridicați la acel nivel de conștiință care se potrivește cu ceea ce ați cerut. Voi sunteți co-creatori în toate acestea. Participați la viețile voastre și sunteți cei care determină ce ați dori să vedeți. 

Prin urmare, cererea contează. Să fiți acolo, contează și ceea ce ați cerut este o realitate mai bună. Acea realitate mai bună este determinată de voi. Ceea ce trăiți este important și voi sunteți marii factori în ecuația creării realității. Noi și ceilalți non-fizici care căutăm să vă ajutăm vom continua să ne facem partea, dar vrem să știți că nu putem pur și simplu să trecem peste vibrația voastră. Încrederea voastră în noi vă ajută. Vă ajută să recunoașteți că aveți ajutor de cealaltă parte și așa vă servește încrederea în ceea ce este non-fizic, dar vă vom încuraja întotdeauna să credeți în voi înșivă și în abilitățile voastre. 

Unii dintre voi nu v-ați folosit nici măcar o mică fracțiune din capacitatea voastră de a crea, să deveniți una cu ceea ce ați creat, iar asta este ceva în care căutăm să vă ajutăm în fiecare dintre transmisiile noastre de energie pe care vi le aducem. Sperăm că această transmisie v-a ajutat să vă fie mai clar cum lucrăm cu voi și cum putem fi în serviciul vostru.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.