duminică, 5 mai 2024

Curățarea Chakrelor

Conștiința Cristalină prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe cristaline de pe Pământ, onorăm energia cristalină din ființa voastră. Activăm și împuternicim vibrațiile cristaline pe care le dețineți în sufletul vostru și chiar și în trupul vostru. Venim cu o energie de curățare, de limpezire. De asemenea, vrem să vă împuternicim despre cum să vă curățați sistemul chakrelor în timp ce vă conectați cu numeroase aspecte ale ființei voastre ca să aduceți echilibru, împământare, conectare și radianța iubirii din ființa voastră. 

Ca să vă puteți lăsa prezența voastră a Creatorului sau esența Creatorului din ființa voastră să emane și să radieze în întreaga voastră ființă, este nevoie ca Chakra Inimii voastre să fie limpede și pură. Totodată, este nevoie ca și mintea voastră să fie cât mai limpede și să dețină vibrația purității, pe cât posibil. 

Pe măsură ce vă desfășurați rutina zilnică s-ar putea să observați că inima voastră pulsează mai repede sau vă arată zone de care vă agățați încă și care v-ar putea provoca durere, disconfort, deconectare sau chiar haos în corpul vostru fizic și mai ales în Chakra Inimii. S-ar putea să vă fie amintită în mod constant o situație din trecut. Și mintea vă aduce experiențe, gânduri, păreri de care vă țineți și care se cer curățate. 

Când vă ascultați mintea – când îi ascultați fricile, neliniștile – începeți să înțelegeți ce trebuie curățat ca să creați o minte și o Chakră a Inimii limpede și pură, permițând ca conectarea cu voi înșivă, cu cei din jurul vostru și cu Creatorul să fie experimentată cu o mai mare ușurință. 

Cu această înțelegere în minte, este o înțelegere personală a voastră și a propriei călătorii de creștere, sunteți în măsură să vă înțelegeți mai clar propriul adevăr. Este impulsul necesar pentru crearea unei conectări pure. Dacă mintea și inima nu sunt clare în intențiile și modul lor de a fi, atunci ne putem uita la sistemul de chakre și crea limpeziri în cadrul sistemului de chakre promovând eliberarea a tot ceea de ce Chakra Inimii și mintea se țin, creând astfel o stare de ființare mai pură. 

Vrem să împărtășim cu voi că noi nu ne creăm un scop în sine al purității în minte și inimă. Să spunem că atunci când vorbim despre puritate vorbim despre calm, despre un sentiment de ușurință și pace în minte și inimă. Acesta nu va fi prezent sută la sută. Să încerci să obții o puritate sau pace de sută la sută în minte și inimă, va provoca doar mai multe iluzii și, de fapt, mai multă durere. Să ne menținem obiectivul de a avea cu douăzeci la sută mai multă puritate, limpezime, pace în minte și în Chakra Inimii. 

Cu conștientizarea energiilor sau gândurilor sau experiențelor de care Chakra Inimii și mintea se țin și intenția de a crea puritate și limpezime, începem apoi să privim în sistemul de chakre. Este important ca atât chakrele din partea superioară cât și cele din partea inferioară a corpului fizic să fie limpezi deoarece ele se integrează toate și lasă lumina să curgă. Este nevoie ca în fiecare chakră să fie observate atât vibrațiile joase cât și vibrațiile înalte și să fie fuzionate. 

Noi, Conștiința Cristalină, dorim să împărtășim cu voi o idee pe care o puteți folosi în meditația voastră, în felul vostru și în timpul vostru. 

Mai întâi, vă conectați cu Chakra Inimii și apoi cu mintea voastră observând orice energii, gânduri, experiențe care se repetă și ies la suprafață. Apoi, creați intenția să experimentați cu douăzeci la sută mai multă puritate, limpezime și pace în chakra inimii și în mintea voastră. 

Poate doriți să începeți în Chakra Steaua Pământului, de sub picioarele voastre, sau ați putea dori să începeți în Chakra Rădăcină de la baza coloanei vertebrale. S-ar putea să descoperiți că doriți să începeți cu chakrele din partea superioară; Chakra Coroană sau poate Chakra Poarta Stelară aflată deasupra capului vostru. 

Indiferent dacă alegeți să începeți cu chakrele din partea inferioară sau superioară, asta este alegerea și călătoria voastră personală. Ori de unde începeți, conștientizați acea chakră; duceți-vă intenția în acea chakră. Observați dacă sub acea chakră mai sunt și alte chakre și observați dacă deasupra acelei chakre mai sunt și alte chakre. Observați cum chakrele din partea inferioară și chakrele din partea superioară se conectează cu acea chakră. 

Apoi aduceți-vă atenția asupra unui spațiu din ființa voastră. S-ar putea să nu știți unde se află acel spațiu. Puteți cere pur și simplu să fiți ghidați către spațiul cunoașterii interioare din interiorul vostru, sau poate doriți să stați în inima voastră – într-un spațiu al iubirii, sau poate vă veți chema sufletul să fie prezent sau prezența Creatorului, orice vi se pare potrivit pentru voi. 

Apoi intrați în acea chakră. Recunoașteți sau pur și simplu mențineți intenția să fiți conștienți de vibrațiile joase din acea chakră, pentru câteva momente, și apoi de vibrațiile mai înalte din acea chakră. Poate doriți să oferiți un nume acelor vibrații. Poate că pentru vibrațiile mai joase numele ar fi durere sau suferință. Ar putea fi depresie sau izolare. Vibrațiile mai înalte din acea chakră ar putea fi stabilitate/conectare/iubire/reunire. Vă va veni numele care este potrivit pentru voi. 

Apoi vă puteți imagina/simți/conștientiza că vibrațiile mai joase și vibrațiile mai înalte ale acelei chakre fuzionează; se topesc, se întâlnesc, se salută și fuzionează. Ele crează o nouă energie care radiază apoi din acea chakră. Asta este limpezirea cerută; recunoașterea vibrațiilor mai joase și a vibrațiilor mai înalte și aducerea lor împreună pentru a crea o limpezire. 

Puteți lucra prin fiecare chakră și obține același lucru. Puteți lucra cu Chakra Steaua Pământului de sub picioarele voastre, cu Chakra Rădăcină, Chakra Sacrală, Plexul Solar, Chakra Inimii, Chakra inimii Înalte, Chakra Gâtului, Chakra Cauzală din spatele capului, Chakra celui de-al Treilea Ochi, Chakra Coroană, Chakra Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru și Chakra Poarta Stelară aflată deasupra Chakrei Steaua Sufletului. Este posibil să fiți conștienți de alte chakre. Puteți folosi etichete diferite. Este în întregime călătoria voastră. 

Odată ce ați practicat asta, lucrând poate cu toate chakrele sau doar cu cele cu v-ați simțit ghidați să lucrați, reveniți la Chakra Inimii și așezați-vă în spațiul ei. Poate vă amintiți lucrurile de care se ținea Chakra Inimii. Ce simțiți acum în legătură cu ele? 

Venind în minte, vă puteți aduce atenția în zona capului, dacă doriți, sau în câmpul vostru auric. Gândiți-vă la lucrurile pe care mintea voastră le repeta în mod constant încercând să vă capteze atenția. Cum se simte acum și ce simțiți în legătură cu acele lucruri care rătăceau prin mintea voastră? 

Apoi chemați-ne pe noi, Conștiința Cristalină, să vă spălăm cu vibrațiile noastre cristaline. Ne puteți simți energia curgând de sus prin ființa voastră sau de jos în sus, ca o fântână. S-ar putea să ne simțiți energia înfășurându-se în jurul vostru. Stați în energia noastră câteva momente. 

S-ar putea să descoperiți că practicarea acestei tehnici o dată pe săptămână este foarte valoroasă. S-ar putea să descoperiți la început că este nevoie să o exersați în fiecare zi, iar apoi, odată ce procesul a avut loc, poate deloc sau o dată la câteva luni. Este în întregime ghidat de voi pentru că voi sunteți stăpânul propriei ființe. Voi sunteți stăpânul prezenței voastre a Creatorului și vă iubim foarte mult. 

Vă mulțumim.

 

Binecuvântările fie cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.