marți, 7 mai 2024

Când va fi schimbarea finalizată?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați că atât de mulți dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit vă așteptați la un viitor mai bun pentru omenire și știm că o faceți, pentru că credeți în schimbarea în conștiință. Sau, să o spunem altfel, știți că există o schimbare în conștiință care are loc chiar acum și care va fi finalizată la un moment dat în viitorul omenirii. Acum, știm că am mai vorbit despre asta înainte, dar este important pentru voi toți să o auziți din nou. Nu sunteți meniți să așteptați un eveniment, un fulger solar sau orice alt eveniment care v-ar catapulta în a cincea dimensiune. Sunteți meniți să experimentați plimbarea, călătoria și pașii înainte pe care îi faceți în evoluția voastră spirituală conștientă. 

Sunteți meniți nu doar să faceți acești pași, ci să-i experimentați ca pași mici înainte în conștiința voastră. Cu alte cuvinte, vreți să experimentați calea lentă și deliberată către dimensiunea a cincea, indiferent dacă vă dați seama sau nu. Acum, aici mai este și altceva care este foarte adevărat. Vă veți experimenta evoluția treptată în conștiință în fiecare moment al fiecărei zile. Vă confruntați tot timpul cu alegeri care au legătură cu voi fie să vă agățați de vreun aspect al celei de-a treia dimensiuni, fie să-i dați drumul și să vă dați voie să vă ridicați la un nivel de conștiință cinci dimensional. 

Nu este vorba să mergeți într-un loc și nu trebuie să așteptați ca Pământul să se despartă în două Pământuri astfel încât să puteți exista pe cel cinci dimensional. Asta este o altă poveste de care suntem conștienți, care circulă în comunitatea new age (noua eră) și care trebuie examinată în mod serios, pentru că deja există mai mult de două Pământuri. Acum, pe măsură ce deveniți următoarea versiune cea mai înaltă a voastră pe această cale, și faceți asta în mod deliberat, aceasta este o experimentare uimitoare. Veți avea experimentări uimitoare ale evoluției voastre spirituale una după alta, iar asta este ceva ce trebuie sărbătorit. Este ceva pentru ce merită să vă simțiți foarte bine acum. 

S-ar putea să vă simțiți descurajați că nu suntem aici să vă spunem că schimbarea în conștiință va fi finalizată mâine sau în șase zile, dar asta numai pentru că priviți lucrurile într-un mod care nu vă servește. Dacă priviți finalizarea schimbării ca pe ceva care este inevitabil și ca ceva de care sunteți acolo să vă bucurați, atunci puteți da drumul intervalelor voastre de timp și doar să fiți în momentul prezent cu această versiune a voastră căreia i se oferă o altă oportunitate să evolueze spiritual și conștient. Asta este cea mai bună experimentare pe care o puteți avea chiar acum. Faceți această alegere și nu așteptați să se întâmple ceva în afara voastră ca să vă puteți simți mai bine în ceea ce privește momentul vostru acum. 

Știm că predicăm corului aici (vă spunem ceva cu care sunteți deja de acord n.t.) pentru că dacă nu am face-o, v-ați fi uitat la un alt videoclip sau ați fi citit o altă postare pe un alt site web. Știm că sunteți pregătiți pentru provocarea să vă schimbați treptat și moment de moment și mai știm și că știți că aceasta este experimentarea mai bună. Încă mai aveți atât de multe de care să vă bucurați în ceea ce privește ce vă este disponibil acolo în a patra dimensiune și planeta Pământ, așa că, nu vă grăbiți atât de tare să mergeți acasă, oriunde ați crede că este casa voastră. Aduceți Raiul pe Pământ. Vă aduceți energiile galactice în tărâmul fizic și în corpurile voastre și simțiți cum vă expansionați în timp ce faceți asta și veți fi chiar acum sinele vostru cinci dimensional și le veți arăta altora calea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.