miercuri, 1 mai 2024

Trucul magic pe care-l faceți acum

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem cel mai profund respect pentru voi toți cei de acolo pe planeta Pământ, pentru că este într-adevăr destul de provocator să fii acolo și să fii în măsură să te cunoști pe tine însuți ca separat de Sursă. Este într-un fel un truc magic să fii în măsură să ai acea lipsă de cunoaștere a cine ești cu adevărat. Și suntem un pic invidioși pe voi în acest moment pentru că acum ajungeți să aveți călătoria aducerii aminte cine sunteți cu adevărat și să vă cunoașteți cu adevărat ca fiind Sursa ca și cum ar fi pentru prima dată. 

Acum, Fiecare și-a ales o cale unică ca să aibă această conștientizare și această cunoaștere deplină și le puteți vedea peste tot în jurul vostru și poate funcționând chiar în propriile vieți. Puteți vedea cum este posibil să vă aflați pe o cale atât de diferită, atât de unică, și totuși toate căile vor duce acasă la Sursă. Când experimentați ceva care nu pare deloc să vă conducă pe voi sau pe altcineva către acea origine de bază a Sursei, vă rugăm să vă amintiți această afirmație. Vă rugăm să vă amintiți că toate căile duc acasă la Sursă. 

Și, totodată, să recunoașteți că nu trebuie să înțelegeți cum a fost aleasă calea cuiva sau de ce sau cum ar putea ajunge să ducă acea persoană înapoi acasă la Sursă. Asta înseamnă că, de fapt, persoana respectivă este sufletul ei, iar sufletul nu a plecat niciodată. Asta înseamnă că cea mai mare parte a cine și ce sunteți, adevărul despre cine sunteți ca Sufletul vostru, nu a părăsit niciodată Sursa, iar voi experimentați iluzia a cum ar fi să faceți asta. Este într-adevăr un joc, un vis, o simulare a propriei voastre creații astfel încât să puteți experimenta întoarcerea  acasă ca și cum ar fi pentru prima dată și asta este incitant. 

Vă puteți entuziasma de fiecare pas făcut pe calea voastră pentru că știți că pe măsură ce sunteți dispuși să faceți acel pas, ajungeți cu un pas mai aproape de Sursă. Când opuneți rezistență, când încercați să vă întoarceți înapoi în timp, când vă opriți să mai faceți pași înainte, atunci o simțiți. O simțiți ca pe un blocaj energetic. O simțiți ca pe o boală. Simțiți că parcă regresați, chiar dacă nu este posibil să regresați. Nu puteți să vă dez-extindeți pentru că este o ascensiune pentru întregul Univers și pentru toată lumea și pentru tot ce este în el. 

Atunci când simțiți că stagnați sau regresați, întrebați-vă la ce opuneți rezistență și cum nu curgeți cu fluxul. Și apoi veți primi răspunsul ușor cum puteți curge mai bine cu fluxul prin acceptare, care va duce la iertare, care va duce la compasiune și, în cele din urmă, la iubirea necondiționată care este ceea ce sunteți voi cu adevărat. Asta este originea de bază pe care o căutați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.