duminică, 16 aprilie 2017

Cele Cinci Mari Înșelătorii ale Vechii Energii


Mesaj oferit de Kryon prin Lee Carroll în 21 ianuarie 2017

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Iubirea are multe fețe, iar compasiunea este cuvântul pentru noua energie pe care o vedem pe un Pământ în evoluție.

Am petrecut mult timp cu voi toți, dându-vă mesaje despre ceea ce este posibil și ceea ce puteți face în această energie nouă. Subiectul din această seară este despre ceea ce A FOST în vechea energie și adevărurile pe care vi le-ați însușit atunci. Vom numi acest mesaj ”Cele Cinci Mari Înșelătorii ale Vechii Energii”. Făcând acest lucru, vom descrie ceva ce a fost, nu ceva ce încă mai este.

Dragilor, este foarte greu să oferi o premisă de bază fără ca aceasta să sune insultător, dar Oamenii încep să crească. Chiar dacă stau în fața acestor grupuri și simt intuiția voastră, pot să simt întrebările pe care le aveți. Pot să simt că valoarea compasiunii începe să se arate și că însăși persoanele din această încăpere încep să fie mai elevate decât au fost în urmă cu patru ani.

Sunt puse noi întrebări care sunt înțelepte și care nu reflectă în mod necesar o energie mai veche, dar cel mai important lucru, cea mai mare dificultate a tuturor oamenilor care ascultă acest mesaj, este cum să iasă din prejudecata vechiului. Aceasta v-a viciat, v-a afectat și v-a făcut să fiți mai puțin decât sunteți cu adevărat. Așa că, sunt aici pentru a le identifica astfel încât voi să puteți trece dincolo de ele. Unele vă vor suna familiar.

Nu am dat niciodată aceste elemente într-un pachet ca acesta. Acesta este un timp al celebrării pentru că fiecare lucru pe care vi-l voi spune acum este o energie veche a trecutului. Totuși, trebuie să le auziți pentru a avea o listă de verificare pe care să bifați și să spuneți ”Nu mai, nu acum.” Aceasta este și pentru aceia dintre voi care acum începeți să vă dați seama ”Ei bine, știu că am trecut de toate lucrurile astea, dar mai simt un pic din ele în interiorul meu.”

Dragilor, nu puteți petrece o viață într-o paradigmă pe care doar o dați la o parte și vă resetați complet în doar câțiva ani. Aveți reziduuri ale înșelătoriilor pe care le purtați încă în voi și poate că unii dintre voi aveți nevoie să auziți aceste lucruri.

Atunci când copiii cresc, există atâta inocență și frumusețe în viața lor. Sunt fabule și metafore și povești și o mitologie frumoasă pe care o veți oferi adeseori copiilor voștri pentru a-i face să se simtă mai bine. Le oferiți lucruri frumoase în care să creadă și anotimpuri cu anumite așteptări entuziaste astfel încât să fie pregătiți pentru viață într-un mod mai bun, mai pozitiv. Apoi ei cresc și dobândesc treptat înțelepciunea de renunța la o parte din mitologie și unele povești. Ei văd un adevăr mult mai profund. Încep să se focalizeze pe ceea ce este viața, iar lucrurile copilărești sunt date la o parte.

Nu vreau să spun asta, dar trebuie să o fac: Vechea energie este plină de lucruri copilărești. Sunt lucruri asupra cărora omenirea a insistat într-o paradigmă care nu era decât înșelătorie, pentru că vechea energie pictează o pictură, o mitologie, iar eu vreau să vi-o ofer element cu element. Fiecare dintre acestea este o celebrare, pentru că ele nu mai există.

Cele Cinci Mari Înșelătorii ale Vechii Energii

Numărul unu: Este o învățătură a vechii energii și această învățătură spune cam așa: Totul se repetă și, prin urmare, nimic nu-i nou sub Soare. Prin urmare, viitorul va fi pur și simplu mai mult ceea ce a fost în trecut, fără nici o speranță de îmbunătățire. Această învățătură vă dă un sentiment de lipsă de speranță atunci când vă dați seama că nu este nimic nou. Acest lucru privește în principal conștiința umană și natura umană. Când priviți înainte, aveți doar un model de referință și acesta este oroarea a ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Dragilor, într-adevăr, acesta este modul în care lucrurile obișnuiau să fie. Toate lucrurile la care trebuia să priviți în viitor se bazau pe lucrurile care s-au întâmplat în trecut și urmau să se întâmple din nou. Înșelătoria vechii energii spune că voi nu vă veți ridica niciodată din natura umană, care a adus război după război. Mulți vor spune că este posibil ca acum să aveți o pauză frumoasă, de reîmprospătare, dar după asta, va urma cu siguranță un nou război. Asta pentru că așa a fost întotdeauna înainte. Argumentul acestei înșelătorii este: De ce v-ați aștepta la ceva diferit de ceea ce ați avut? De ce ați simți că natura umană s-ar schimba? Răspunsul vechii energii? Nu vă puteți aștepta la lucruri care ies din cercul istoriei umane. Totul este întotdeauna la fel. Istoria se repetă.

Înșelătoria este activă încă și astăzi. Dacă vă uitați în jur, pe această planetă și îi ascultați pe cei care vorbesc, ce spun ei? Se așteaptă ca lucrurile din trecut să se repete! Își freacă mâinile pentru că ceea ce s-a întâmplat în trecut va fi modelul viitorului, iar ei îl așteaptă deja.

Dragilor, voi ați întors deja pagina și ați trecut de markerul pe care cei din vechime vi l-au oferit sub formă de profeție. Începeți să vă accelerați intuiția și înțelepciunea și vă începeți evoluția în zone în care nu ați mai fost niciodată înainte. Acest viitor care vă stă în față nu a fost niciodată scris. Nu se află absolut deloc pe traseul trecutului. Fiecare dintre aceste înșelătorii, am să vă cer să o rescrieți în psihicul vostru. Chiar acum puteți spune ”Dragă Spirit, înțeleg acest lucru. Știu că viitorul a fost rescris și este plin de puritate, frumusețe și compasiunea noii schimbări. Știu că-mi pot cârmi viața în acel ocean frumos și liniștit care nu a existat niciodată înainte, numit viitorul meu.” Aceasta este noua energie care este aici! Puteți spune, de asemenea, ”Prin prezenta, arunc înșelătoria că viitorul trebuie să fie ceva ce a mai fost până acum. Ceea ce vine este complet nou.”

Numărul doi: Nu puteți merge mai departe. Ați încercat și ați încercat, dar există întotdeauna ceva care va sta în calea scopului vostru, inclusiv voi înșivă. Simțiți că există un platou la care veți ajunge și că sunteți aproape acolo deja. Apoi, întotdeauna se întâmplă ceva care vă privează de ceea ce aveți nevoie. Motivul oferit pentru asta este că energia întunecată a acestei planete v-a ținut întotdeauna în această cutie. Prin urmare, există o complacere care spune, ”Este destul de bine.”

Prietenii vă vor spune altfel. Ei spun, ”Asta sau ceva mai bun. Fii mai pozitiv în ceea ce te privește.” Voi spuneți ”Ei, e frumos din partea voastră, dar cunosc realitatea paradigmei în care trăiesc. Nu voi fi în stare să trec de un anumit nivel. Nu voi putea merge niciodată mai departe.”

Ce înșelătorie este asta! Ea este construită pe o energie mai veche pentru a vă ține sub control, dragilor. Înșelătoria este un instrument al vechii energii care să vă împiedice să vedeți un adevăr mai mare. Dacă omenirea se simte blocată, așa va fi! Știți cât de ușor sunteți de controlat de către alții atunci când credeți că nu puteți merge mai departe de unde sunteți? Foarte ușor.

Nu este nici un secret că au fost mulți care v-au controlat timp de ani de zile. Au controlat planeta și întreaga economie și chiar aveți nume pentru ei. Au avut succes timp de secole datorită unei energii întunecate, mai vechi și pentru că ați fost înșelați să credeți că nu veți trece niciodată de un anumit punct. Asta este tot ceea ce este nevoie – resemnarea și frica din partea publicului.

Noua paradigmă care a început să de dezvolte din 2012 șterge complet acest lucru și spune că voi începeți să vă treziți, literalmente, datorită unei Akasha care își amintește. Ceea ce aceasta își ”amintește” este că voi sunteți puternici și puteți crea o altă realitate. Ea începe să vă spună ”Sunt talente pentru tine aici pe care nu le-ai mai avut niciodată înainte în această viață și care încep să ți se arate. Ești pe o cale pe care nu ai mai văzut-o încă și care te va duce cu ani lumină înainte față de unde ești acum. Tot ceea ce dorești să realizezi în această energie este posibil, având vântul în spate.”

Aici este ceva de spus: ”Dragă Spirit, nu voi mai permite niciodată trăncăneala lui nu se poate. Dragă Spirit, știu că sunt lucruri pentru mine acolo, dincolo de ceea ce îmi pot imagina. Nu contează cât de în vârstă sunt, știu că pot merge mai departe decât am făcut-o oricând înainte. De fapt, sunt acolo deja, pentru că eu sunt parte din schimbare și nu parte din vechile înșelătorii.”

Numărul trei: Nu ești vrednic. Oh dragilor, chiar și în unele din cele mai recente canalizări am intrat în această temă într-un mod profund. Cum să fac acest lucru din nou fără a insulta copilul din voi? Cum ați putea crede vreodată ceea ce vă spune cineva că v-ați născut spurcați? Cum ați putea crede acest lucru când în interiorul vostru se află grandoarea Creatorului? Este peste tot în jurul vostru – Dumnezeul interior!

Cum ar putea cineva spune ”Tu nu-l meriți pe Dumnezeu”? Ați spune voi asta copiilor voștri? Vizualizați-vă copilul în fața voastră și spuneți-i ”Te-ai născut spurcat. Nu te voi iubi până când nu vei face ceva ca să-mi meriți iubirea.” Ați spune asta copiilor voștri? V-ar face asta Creatorul Iubirii vouă? Cât de copilărească este această înșelătorie și totuși ea este paradigma unei planete într-o energie veche a lipsei de conștientizare – în întuneric – și în asta ați fost voi.

Omenirea este atât de dispusă să creadă aceste lucruri lipsite de Dumnezeu, și a trăit cu ele atât de mult și de grandios timp de secole deși ele nu au absolut nici o logică spirituală, dar sunt totuși acceptate. V-am spus din nou și din nou că voi veniți cu o prejudecată a nevredniciei, și pentru a sublinia acest lucru, oricine din jurul vostru care este important vă va spune că acest lucru este adevărat. Unii sunt atât de prinși în această prejudecată încât cred că nici măcar nu sunt vrednici să fie pe această planetă! Apoi încep mantrele: ”Dumnezeu nu te iubește pentru că ești spurcat. Întreaga omenire nu merită iubirea lui Dumnezeu.”

Dragilor, asta este o înșelătorie. Este cea mai mare minciună a vechii energii care a fost spusă vreodată pe această planetă. Ea vă ține în frică și în întuneric. Copiii ar putea să creadă această minciună, dar nu o rasă de Oameni avansați care se trezește la adevărul a ceea ce este Dumnezeu – și la faptul că Oamenii au în ei această divinitate. Asta înseamnă ”făcut după chipul Său”! Sunteți vrednici să fiți aici!

Faceți o respirație profundă și spuneți ”Nu numai că sunt vrednic/ă, sunt foarte vrednic/ă.” Niciodată înainte în istoria omenirii nu ați fost atât de vrednici pe cât sunteți acum să rezolvați problemele acestei planete și să intrați într-o poziție fără nici un război mondial în viitor. Veți fi o civilizație care poate începe să acționeze cu compasiune. Ignorați tot ceea ce vedeți la știri! Și asta pentru că vă va trage în jos. Știrile vă prezintă doar vechea energie, ați observat asta? Tot ceea ce vedeți în emisiunile voastre sunt aproape în totalitate în aliniere cu vechea energie. Asta se întâmplă din cauza faptului că vechea paradigmă nu a murit pentru ei. De fapt, ei sunt căsătoriți cu o veche paradigmă de difuzare a programelor care moare încetișor, și vor observa și ei acest lucru în curând.

Suflet bătrân, tu știi mai bine. Tu ești vrednic! Stai pentru un moment și știi că tu ești vrednic. Fiecare maestru care a umblat pe această planetă v-a spus același lucru – Dumnezeu este în interior! Atotputernicul Dumnezeu care a creat această galaxie v-a creat în frumoasa imagine a lui/ei însuși/însăși. Așa că vă puteți acorda un moment, face o respirație profundă și spune ”Spre deosebire de vechea energie și înșelătoria pe care am trăit-o, eu nu mai cred în ceea ce mi s-a spus. M-am născut în măreție pentru că îl am pe Dumnezeu înlăuntrul meu și tot ceea ce văd este făcut din Dumnezeu. Îl văd pe Dumnezeu peste tot, în toată lumea și onorez acest adevăr frumos. Sunt vrednic să îl văd și eu sunt asta. Amin.” Asta a fost numărul trei.

Numărul patru: Această înșelătorie este atât de profundă și de evidentă că v-am vorbit despre ea timp de mai bine de 26 de ani. Deși este atât de profundă, totuși este prost înțeleasă. De ce ați lua vreodată atotputernica sursă de iubire a Universului și i-ați da conștiință umană? Dumnezeu nu este Om!

Nu există nimic mai pur în Univers decât iubirea lui Dumnezeu. Nu aveți nici un concept despre cât de pură este. Este dincolo de raționamentul vostru, dincolo de orice v-ați putea imagina. Puterea iubirii este energia creatoare a vieții însăși. Iubirea și compasiunea sunt elementele pure ale lui Dumnezeu și acolo nu este nimic altceva. Deci, cum se face că gândirea ”modernă” prezintă istoria lui Dumnezeu ca ducând războaie în ceruri sau existând ”îngeri căzuți pentru că nu au fost de acord cu Dumnezeu”? Apoi vi se spune ”Dumnezeu nu este fericit din cauza ta pentru că ai făcut asta sau aia. De fapt, Dumnezeu te va pedepsi pentru totdeauna pentru că ai făcut asta sau aia.” Cât de uman îl puteți face pe Dumnezeu? Cât de disfuncțional îl puteți face pe Dumnezeu? Înțelegeți mitologia și conștiința de copil crezând că Dumnezeu acționează ca un om? V-ați gândit vreodată că asta ar putea fi o totală înșelătorie?  

Dumnezeu este Creatorul Universului. Conștiința lui Dumnezeu se află la ani lumină de modul în care gândesc oamenii, totuși atât de mult din ceea ce credeți sau vi s-a spus gravitează în jurul unui Dumnezeu care judecă, pedepsește și a ororii unei vieți de apoi chinuitoare pentru voi și copiii voștri. Nici unul dintre aceste lucruri nu sunt de la Dumnezeu. Toate sunt din conștiința umană joasă, lipite pe ideea de Dumnezeu. Dragilor, aceasta este paradigma unei energii mai vechi care crează o mitologie că Dumnezeu este la fel ca un tată uman rău.

Voi sunteți născuți magnifici și vrednici! Voi sunteți imaginea lui Dumnezeu! Aceasta este Ființa Umană. V-ați născut într-un plan divin care vă oferă alegerea între lumină și întuneric, libera alegere de a-l vedea pe Dumnezeu în interiorul vostru sau nu. Rescrieți ceea ce vi s-a spus, cine este Dumnezeu, și vedeți-l cu acuratețe. De la prima suflare la nașterea voastră, Dumnezeu este ca un părinte binevoitor, care este atât de divin încât are pentru voi numai iubire, indiferent de ceea ce ați face. Nu ați venit aici pentru a fi pedepsiți! Dumnezeu vă oferă numai ajutor și bunăvoință, indiferent ce faceți. Prin libera alegere puteți face orice, dar când aveți libera alegere de a vedea cine este Dumnezeu, viața voastră începe să se schimbe și voi începeți să vedeți imensa frumusețe care a fost întotdeauna acolo a unui parteneriat cu Sursa Creatoare.

Pentru Dumnezeu este imposibil să vă judece. Vă dați seama că oamenii l-au făcut pe Dumnezeu disfuncțional spiritual și mult mai rău față de voi decât ați fi voi înșivă cu propriii voștri copii? O Ființă Umană nu le-ar face niciodată copiilor săi ceea ce voi credeți că v-ar face Dumnezeu vouă. Folosiți-vă înțelepciunea și logica spirituală dată de Dumnezeu și treziți-vă la un adevăr care este magnific și plin de compasiune și iubire și frumusețe. Cine este Dumnezeu? Este Dumnezeu creatorul Universului și parte din chiar celulele voastre sau vreun fel de entitate care se uită la voi într-un mod care crează frică și spectrul Iadului veșnic dacă dați greș? Este timpul să vedeți această înșelătorie și să știți că adevărul este în mod spectaculos diferit și plin de splendoarea unui Dumnezeu iubitor, binevoitor și personal.

Numărul cinci: Întunericul este cel care controlează. Aceasta este legată de numărul doi, dar sporită. Ați văzut-o în războaie și în dictatorii care au avut aparent susținerea deplină a răului. Ați văzut-o în întreaga Omenire atunci când un om a ales întunericul în locul luminii. Energia joasă a fost întotdeauna cea care a controlat, iar rasa umană a fost manipulată pentru bani. Acest lucru v-a fost spus toată viața.

Înșelătoria astăzi este că acest lucru se întâmplă în continuare, că rasa umană continuă să fie manipulată așa cum a fost de-a lungul întregii sale existențe de către cei care au fost la putere, lacomi și bogați. Dar ar trebui să știți că lumina este învingătoare. Întunericul nu mai controlează această planetă.

Dovada nu este subtilă, și dacă voi credeți că este, ce s-a întâmplat în anii ’80 când nu v-ați primit războiul profețit? Ce s-a întâmplat când ați schimbat direcția și nu ați avut Armaghedonul în anul 2000? Ce s-a întâmplat în anul 2012 cu celebrarea trecerii markerului? Vi s-a spus că acela a fost sfârșitul timpului! Cu greu. Acesta a fost, într-adevăr, ”începutul unui nou timp”. Acesta nu mai este un Pământ controlat de întuneric. Este trezirea trecută de oricare dintre vechile profeții, totuși înșelătoria că întunericul este cel care controlează este încă adânc înrădăcinată în voi, nu-i așa? Conspirațiile abundă încă, chiar dacă miezul lipsește acum din sursa lor.

Dragilor, ați putea să vă acordați un moment pentru a proclama această nouă energie ca pe o afirmație. La fel ca la toate celelalte înșelătorii din trecut, ați putea să vă acordați un moment și să spuneți ”Dragă Spirit, eu sunt la controlul vieții mele. Lumina controlează această planetă și treptat aceasta va ilumina umbrele, alungând întunericul atât de departe cum nu a fost niciodată înainte. Lumina este învingătoare în această nouă energie.” Nu vă veți mai gândi niciodată că întunericul controlează, pentru că veți începe să vedeți o planetă care începe să intre într-un nou mod de gândire, în care compasiunea este un element de un interes mult mai mare decât drama.

Sunt cei care vor auzi această canalizare și vor spune ”Kryon, asta este ca o ”canalizare Pollyanna”. Totul este bine. Planeta va fi însorită și va exista multă lumină și soluții pentru orice.” Dragilor, asta nu-i de la mine! Este profeția celor din vechime!

Începeți o călătorie în lumină și acesta a fost un mesaj profetic înscris pe mulți pereți de stâncă și piramide. Aceasta este Profeția Precesiunii Echinocțiilor și Profeția Vulturului și a Condorului. Este motivul pentru care eu sunt aici.

Pe măsură ce vă trageți noile instrumente care vă sunt date, ele vor deveni înfricoșătoare pentru întunericul care v-a controlat planeta. Vor fi instituții care se vor lupta cu voi, care continuă să fie conduse de lăcomie și întuneric. Această bătălie a început și ceea ce se întâmplă este că ele vor începe să piardă treptat teren și veți înțelege ce vreau să spun atunci când veți vedea că se întâmplă.

În încheiere am să vă spun două lucruri: (1) Sufletul bătrân are înțelepciunea de a face acest lucru, (2) dar sufletul bătrân va fi, de asemenea, provocat să renunțe la prejudecata vechilor înșelătorii. Tinerii care tocmai sosesc pe planetă nu vor avea această prejudecată și vor arăta acest lucru. Se vor uita la unii dintre voi și își vor spune ”Ce este în neregulă cu tine?” Ei nu au experimentat niciodată ce înseamnă să fii nevrednic. Ei au o Akasha care își amintește lucrurile bune. Obiectivele lor pentru viitor sunt luminoase și ei văd doar că pot crea orice. Între timp se uită la voi cum vă tăvăliți într-un colț, îngrijorându-vă de toate și așteptându-vă la ce-i mai rău.

Tinerii au percepțiile fără experiența vechii energii, așa că suflet bătrân, este timpul să înveți cum să renunți la vechi astfel încât să poți conduce calea. Asta este ceea ce este la îndemână în acest moment. Noua energie se schimbă chiar în timp ce eu canalizez. Bătălia dintre întuneric și lumină este la îndemână. V-am spus că vine, că nu mai pot exista susținători ai ambelor tabere și că lumina este învingătoare. Este foarte ușor de spus – acum du-te și descoperă, pentru că este acolo ca să fie văzut!

Asta este o celebrare nu-i așa? Toate înșelătoriile despre care am discutat sunt de domeniul trecutului. Nimic din ceea ce v-am spus nu se mai potrivește cu paradigma de după schimbarea din 2012. Mergeți și găsiți-o, dragilor, în iubire, și în timp ce o faceți veți vedea frumoasa mână a Spiritului luând-o pe a voastră și vă veți da seama că am dreptate. Am dreptate. Centrul Universului are o conștiință a iubirii care este Sursa Creatoare și aceasta trăiește în voi în fiecare zi. Puteți zâmbi la asta?

Și așa este.

Kryon



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.