luni, 3 aprilie 2017

Consiliul – Haos și Pace


Prin Ronald Head

În timp ce acest nou sezon începe, dați-ne voie să vă atragem atenția la ceea ce este și la ceea ce de cele mai multe ori nu se petrece în lumea voastră.

A fost prezis că acest timp va fi haotic în lumea voastră. V-am spus că cele mai multe, dacă nu toate, dintre structurile societății voastre vor începe să se prăbușească, că acest lucru este necesar înainte ca voi să puteți sau să le reconstruiți în nou. Și mulți dintre voi vedeți începuturile acestei preziceri. Am dori să vă subliniem ceea ce nu se întâmplă.

Priviți în jurul vostru și vedeți că în această lume care este casa pentru mai bine de șapte miliarde dintre voi – și îi socotim numai pe cei în poziție verticală, pe cei bipezi care sunt mult prea mândri de voi ca specie – voi, personal, interacționați numai într-o zonă mică cu relativ puțini de felul vostru. Acest lucru este adevărat chiar dacă frecventați mai multe orașe sau chiar continente.

Acum, chiar dacă acesta este cazul, ideea voastră că voi sunteți o ființă conectată la nivel global, o idee bună în multe privințe, a avut ca rezultat un soi de dependență de conținutul emoțional al bombardamentelor zilnice cu informații de la mai multe mii de mile depărtare. Acest lucru este atent examinat și menținut. El este folosit pentru a vă menține într-un sentiment de necesitate ca alții să aibă grijă de voi. Acest lucru este menit să vă lipsească de puterea voastră. Împuternicirea nu este ceva dorit pentru voi – cel puțin nu de către cei care vă controlează societățile.

Acum, dacă observați acest lucru de la un nivel oarecum mai sus decât perspectiva voastră normală, uitați-vă la ziua voastră normală de ”acolo sus”. Sunt unii care au fost răniți, sunt unii care au fost uciși, care și-au pierdut fiecare posesiune, care au literalmente dispărut. Acest lucru este adevărat. Și nu vrem sub nici o formă ca voi să nu simțiți compasiune pentru acei oameni. Creșterea compasiunii în lume este într-adevăr în lucru minunat. Dar, chiar dacă acele lucruri s-au întâmplat, și continuă să se întâmple în fiecare zi, am dori să vă atragem atenția la ceva.

Lumea voastră este, în realitate, mult mai mică decât cea care vă este arătată oră de oră, minut de minut de către mass-media voastră. Propriile voastre probleme, și toți aveți lucruri care să fie problematice pentru voi, au un efect cu mult mai mare asupra vieții voastre decât oricare dintre lucrurile pe care le vedeți din alte locuri. Totuși, simțiți că trebuie să continuați să vedeți acele lucruri, să ascultați acele lucruri. Este posibil să fiți dependenți de substanțele chimice emoționale care sunt produse atunci când faceți acest lucru. Faptul că organismul vostru produce acele substanțe oră de oră, zi de zi nu este ceva bun pentru voi. Nu este bun pentru voi în nici un fel.

Acesta este motivul pentru care sunteți îndemnați mereu să vă plimbați prin pădure, să meditați, să vă faceți timp în care să stați în liniște. Aveți o foarte mare nevoie ca corpul vostru să se odihnească și să producă acele substanțe chimice pe care pacea și liniștea le vor induce. Aveți o foarte mare nevoie să intrați în legătură cu persoanele care își trăiesc viața în lumea voastră, cu prietenii și familia acolo unde voi vă aflați. Și aveți cu adevărat nevoie să știți cine sunteți. Chiar aveți nevoie să știți că voi sunteți o ființă divină care trăiește aici pentru un motiv divin. Este nevoie să vă descoperiți valoarea, care este incomensurabilă.

Tot acel zgomot în care trăiți este conceput ca să vă distragă atenția de la acest lucru, vedeți asta? Pentru că odată ce-l găsiți, din momentul în care știți cine sunteți, efectul vostru asupra lumii în ansamblul ei va fi dincolo de orice control.

Așa că, luați în considerare faptul de a acorda propriei voastre vieți, și vieții celor din jurul vostru, mai multă atenție și iubire. Gândiți-vă la faptul că sunteți aici și acum și acestea sunt cele mai importante lucruri în lumea voastră. Că lumea se va expansiona atunci când ființa voastră crește și cere să fie auzită și simțită.


Găsiți pacea și iubirea în inimile voastre. Ne veți găsi și pe noi acolo.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.