miercuri, 5 aprilie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Martie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, venim în iubire și cu mesaje ale adevărului pentru voi în aceste vremuri de turbulențe și nesiguranță. În comunitatea spirituală se manifestă o energie de jale universală în timp ce ei privesc dar nu văd semne evidente de iluminare a lumii așa cum s-au așteptat.

Înțelegeți că mare parte din ceea ce a fost anticipat pentru aceste vremuri s-a bazat pe conceptele trei dimensionale care pot reflecta doar ceea ce este cunoscut deja. Realitatea spirituală nu dansează cu visele trei dimensionale, dar să nu vă îndoiți niciodată că ea este intens prezentă și curge din abundență. Aveți încredere și permiteți procesul atât în interior cât și în exterior, fără a crede vreodată că o lume în care Lumina Divină se află în continuă creștere ar putea sau chiar ar regresa la mai puțin decât ceea ce a fost deja atins.

Nu, dragilor, acele aparențe exterioare care rup inimile la atât de mulți nu sunt noua realitate, ci reprezintă expunerea și chinurile morții energiei dualității și a separării care s-au acumulat de-a lungul a mii de ani. Noile și mai înaltele frecvențe sunt profund înfricoșătoare pentru un ne-trezit care le experimentează și care este capabil să le interpreteze numai de la nivelul său de conștiință. Astfel, mulți dintre aceștia lovesc în singurele moduri pe care le înțeleg în încercarea de a dobândi sau a se ține de conceptele lor de bine/bun, făcând-o prin dominare și violență, reguli și regulamente.

Să nu uitați niciodată – Una cu Dumnezeu este o majoritate.

Fiecare are alegerea de a trece la noi nivele de conștientizare prin acceptarea sau respingerea adevărului. Fiecare persoană are liber arbitru și este liberă să rămână în ceea ce este cunoscut, dar să știți că dacă sunteți printre cei care citesc aceste mesaje ați făcut la un moment dat, în mod conștient sau inconștient, alegerea de a evolua.

Încercați să nu vă pierdeți inima, dragilor. Nu uitați niciodată că imaginile formate din iluziile dualității și separării nu pot exista permanent niciodată și se vor dizolva atunci când energia care le-a format nu mai este prezentă. În energiile de o rezonanță mai joasă ale celei de-a treia dimensiuni, cei mai mulți oameni au uitat că ei sunt expresii ale lui Dumnezeu și prin urmare creatori, și astfel în mod ignorant au format lumea așa cum voi o știți – una a binelui și a răului (dualitate) și a noi împotriva lor (separare).

Să știți că dacă sunteți atrași de învățăturile profunde ale adevărului, ați ales să fiți pe Pământ în acest moment puternic în scopul de a vă încheia orice lecții rămase și de a vă curăța vechea memorie celulară pentru a lua parte la procesul de ascensiune a lui Gaia și a omenirii care are loc. În ciuda numeroaselor experiențe de viață dureroase care au fost necesare în procesul de învățare și curățare, cei mai mulți dintre voi ați realizat sau sunteți în curs de a realiza tot ceea ce ați venit să faceți.

Cu toate acestea, mulți dintre voi trăiți cu un picior în fiecare lume. În fiecare călătorie spirituală vine un moment în care trebuie să faceți alegerea în care lume doriți să trăiți. ”Cred cu adevărat și accept că eu sunt expresia Sursei și a tot ceea ce este sau îmi mențin convingerea că adevărul sună bine, dar este mult prea nepractic să fie luat în serios?” Ca întotdeauna, alegerea liberului arbitru vă aparține.

Toți elevii serioși ai adevărului trebuie să înceapă acum să se mute în încredere, într-o încredere profundă. ”Dacă Unimea este adevărată, atunci este ADEVĂRATĂ – punct.” Dacă ați acceptat adevărul că voi sunteți Conștiința Divină în exprimare, atunci trebuie să acceptați și faptul că corpul vostru există în conștiință, conștiința nu se află în interiorul unui corp. Încrederea reprezintă relaxarea în această conștientizare, știind că tot ceea ce aveți nevoie este prezent deja în această conștiință care sunteți voi.

Rămânerea în ceea ce este vechi și confortabil după ce ați devenit conștienți de adevăr din cauza fricii de schimbare sau a respingerii de către ceilalți, servește doar la a vă ține pe loc și la a întârzia expansiunea în continuare.

Mergeți în interior adeseori de-a lungul zilei făcând pauze mentale frecvente pentru a vă odihni pur și simplu în conștientizarea Unimii. Cei din jurul vostru nu vor observa. Dați drumul oricărui sentiment spiritual de presiune rămas de a face, face, face și intrați în schimb într-o liniștită relaxare în EU SUNT. ”Experiențele, adevărurile, cunoașterea, conștientizarea, spiritualitatea pe care încerc să le atrag spre mine sunt prezente deja, pentru că acestea sunt cine EU SUNT.”

Niciodată să nu vă comparați experiențele spirituale sau lipsa acestora cu cele pe care le puteți citi sau despre care auziți. Compararea sau să credeți că voi ați dat greș pentru că nu aveți aceleași experiențe ca altcineva sau cele pe care vreo carte spune că ar trebui să le aveți, vă vor face întotdeauna să credeți că sunteți un eșec spiritual.

Fiecare călătorie spirituală evolutivă este individuală, bazată pe experiențele de viață trecute și pe pregătirea spirituală care este determinată de către Sinele Mai Înalt. Multe dintre experiențele spirituale pe care le citiți sunt, de fapt, creații iluzorii aduse de către energiile religiozității suprastimulate în mintea unui individ care deține aceste credințe intense dar false despre ceea ce constituie spiritualitatea. Să nu uitați niciodată că voi sunteți creatorii care în mod perfect vă formați lumea din substanța conștiinței voastre.

Experiențele spirituale și abilitățile psihice se manifestă fără nici un efort pentru unii pentru că ei le poartă în memoria lor celulară – tehnici și abilități dobândite în viețile trecute petrecute în ashramuri, școli ale misterelor și alte școli de învățătură și disciplină spirituală.

Pe toți îi așteaptă experiențe valide și extraordinare pe măsură ce ei își rafinează energia și sunt în măsură să acceseze frecvențele dimensiunilor mai înalte. Veți ști în mod intuitiv atunci când ceva vine pur și simplu din minte sau este o experiență spirituală reală. Manipularea energiei i-a dus pe mulți în situații la care nu s-au așteptat. Lăsați ca aceste lucruri să se desfășoare prin Sinele vostru Mai Înalt atunci când și pe măsură ce sunteți pregătiți.

Liniștea este cea în care Divinul VOI stă și vă așteaptă recunoașterea, dragilor. Nu mai aveți nevoie să-l căutați prin rituri și ritualuri, doar în Liniște. Mergeți adeseori în interior și odihniți-vă în Liniștea Divină a propriei voastre Divinități, dând drumul la orice credințe rămase că ar trebui să lucrați și să vă luptați ca să o găsiți.

De-a lungul vieților voastre ați fost în călătoria amintirii. La început ați făcut pași de copil, avansând încetișor prin vieți făcând apoi pași de adult în a descoperi cine și ce sunteți. Aveți răbdare cu cei care pot face doar pași de copii, pentru că fiecare trebuie să călătorească în propriul său ritm și s-ar putea să fie nou veniți în viața de pe Pământ. Voi v-ați încheiat deja lucrarea și sunteți pregătiți acum să trăiți cu inimile deschise și cu mâna întinsă pentru a-i prinde de mână pe cei care caută în mod serios mai mult.

Știm că v-am dat multe dintre aceste informații în alte mesaje, dar mulți elevi serioși și evoluați continuă să creadă că trebuie să continue cu anumite rituri sau ritualuri pentru a deveni parte a procesului de ascensiune. Acest lucru nu înseamnă că nu veți fi ghidați către anumite cărți sau cursuri care vă pot ajuta să înțelegeți ceva sau că ar trebui să vă aruncați toate cristalele, ci înseamnă să vă dați seama că VOI sunteți linia de bază – VOI sunteți procesul de ascensiune – și orice învățături care vă spun că sunteți mai puțin de atât se bazează pe separare.

Ați ajuns dar nu ați crezut acest lucru. Învățăturile spirituale care pun accentul pe nevoia ca elevii să facă asta sau să facă aia sau să opună rezistență și să se lupte pentru a deveni spirituali au fost necesare cu mult timp în urmă când lumea era foarte densă și ne-trezită. Ele pot fi instrumente pentru începătorii care doar acum încep să se trezească, dar nu pentru voi cei care ați încheiat acea fază de început a călătorie voastre evolutive.

Veți vedea în curând schimbări pe Pământ, unele înfricoșătoare și unele nu, pentru că energiile Luminii de pe această parte și ale voastre curăță și dizolvă atât de mult din energiile de o rezonanță mai joasă, substanța din care sunt formate creațiile trei dimensionale.

Încercați să nu adăugați mai multă energie la ceea ce auziți sau vedeți în vechiul sistem de credință, pentru că frica și îngrijorarea doar adaugă energie la substanța lucrurilor care vă displac. Păstrați-vă detașați de frecușurile unei lumi care nu știe încă cine este. Voi sunteți arătătorii de cale care servesc prin propriul lor mod de a fi drept exemplu, și uneori prin cuvinte, celor derutați, furioși și frustrați.

A vă odihni în Divinitate nu înseamnă că nu faceți nimic. Este, de fapt, conștientizarea vie a realității de a fi chiar și atunci când sunteți în plină activitate. Lăsați ca nonsensurile trei dimensionale să-și facă treaba lor știind că orice ce este format din energiile conceptelor și credințelor false nu este susținut de nici o lege.

Este făcut loc pentru nașterea unei conștiințe lumești noi și mai înalte, una a iubirii necondiționate care curge liber între toate tărâmurile vieții de pe Pământ – cristalin/mineral, al plantelor, al animalelor, devic, elemental, al spiritelor naturii și uman, toate în și ale lui Unu. O conștiință universală fără judecăți în ceea ce privește culoarea, orientarea sexuală, sex, rasă, etc. – o conștiință care îl recunoaște pe Unu care se manifestă pe sine în infinite forme și varietăți. Asta este evoluția.

Fiți ceea ce știți că sunteți. Trăiți, umblați și mențineți-vă ființa în adevărul Unimii voastre pentru că aceasta este împlinirea pe care ați căutat-o viață după viață. Îmbrățișați-vă pe deplin conștiința Christică păstrând-o dragă și protejată. Ați sosit.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/26/17.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.