joi, 6 aprilie 2017

Ce loc Derutant – Consiliul


Prin Ronald Head

Am dori să facem o scurtă călătorie mentală cu voi, dacă doriți. În această călătorie voi sunteți o ființă de lumină divină care nu a mai fost niciodată înainte pe această planetă. Faceți o croazieră în jurul acestei galaxii și identificați o planetă care este minunată și care este umplută cu miliarde de forme de viață frumoase, oceane mari, munți falnici, flori, păsări și fluturi frumoși. Recifurile oceanelor sunt ca niște caleidoscoape cu pești colorați. Arată pur și simplu uimitor.

Întrebați ființele de lumină din jurul vostru dacă vreuna dintre ele au petrecut vreodată un timp pe această planetă. Unele dintre ele spun că au făcut-o, dar vă avertizează că, chiar dacă este destul de frumoasă, aceasta poate fi o experiență dificilă. Decideți totuși să o faceți, iar aranjamentele sunt făcute.

Nu doriți toată experiența începând de la copilărie, așa că doar manifestați un corp și vă începeți explorarea. Este minunat în oceane, în păduri și în munți. Dar cel mai ciudat lucru se întâmplă atunci când începeți să vă amestecați printre cei cu două picioare a căror formă ați luat-o.

În timp ce vă plimbați printr-un loc care înțelegeți că ar fi o piață, simțiți cele mai plăcute mirosuri. Localizați sursa lor și îi vedeți pe alții cumpărând mici porții de lucruri pe care le mănâncă. Manifestați câteva dintre piesele pe care ei le dau în schimbul acelor lucruri pe care le mănâncă și cumpărați unele dintre ele.

În timp ce vă plimbați și mâncați observați cum cineva se uită la voi cu dezaprobare. Când îl întrebați de ce o face, vă spune că nu ar trebui să mâncați asta. Ce? Sunteți complet dezorientat. Vi se spune că este împotriva a ceva numit carte. Mai târziu descoperiți că sunt atât de multe care ar trebui și nu ar trebui peste tot pe această planetă încât este aproape imposibil să le țineți evidența. În plus, ele se schimbă de la loc la loc. Ba mai mult, lucruri care în unele locuri sunt pedepsite, în altele sunt considerate de dorit.

Ce loc nebunesc ați ales să explorați. Și pentru ca lucrurile să fie chiar mai rele, descoperiți că cei care cred într-un anumit fel sunt destul de capabili să fie complet intoleranți cu cei care cred altfel. Vă întrebați cum s-a putut întâmpla acest lucru. Ce scop posibil ar fi putut servi decât pentru a menține oamenii separați? Și apoi începeți să înțelegeți.

Diferențele în alți oameni care în alte locuri par a fi un lucru bun de sărbătorit, în acest loc sunt folosite pentru a-i întoarce pe oameni unii împotriva altora. Este acest lucru în folosul acestor oameni? Nu vedeți cum ar putea fi. Este în folosul cuiva? Se pare că a fost folosit pentru a-i instiga pe unii împotriva altora. Cine ar putea trage foloase din asta?

Se pare că, de-a lungul unei lungi perioade de timp, ființele care trăiesc aici au fost învățate să creadă că lucrurile pe care le credeau adevărate, erau false, iar lucrurile pe care le credeau a fi false, erau adevărate. Și cel mai ciudat lucru este că aproape nimeni nu-și dă seama că ei înșiși sunt creații divine, așa cum sunteți voi. Ei spun astfel de lucruri din când în când, dar acționează ca și cum nu ar putea înțelege cu adevărat că așa și este. Cât de diferit ar acționa dacă ar ști. Cu cât mai bune ar fi viețile lor! Dar mai descoperiți și că există o tendință crescândă de a începe să vadă lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat.  

Este ușor să iubești frumusețea acestui loc. Este foarte greu să înțelegeți de ce cei care locuiesc aici îl tratează așa cum o fac. Dintre toate locurile pe care le-ați văzut în călătoriile voastre, acesta este unul dintre cele mai frumoase. Și, totuși, puteți vedea cu ușurință că nu va mai rămâne așa pentru multă vreme dacă nu se fac unele schimbări drastice. Pare ca și cum cineva ar fi luat decizia de a distruge cât mai mult posibil.

Poate că a veni aici să experimentați a fost educativ, dar decideți să vă scurtați sejurul. Data viitoare când veți mai decide să vă luați un corp undeva vă veți documenta mai bine înainte de a lua acea decizie.

Acum, să vedem, dematerializarea ...



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.