vineri, 28 aprilie 2017

Pe măsură ce ne schimbăm – Atacuri, Draconieni și Voi


De Sophia Love

Împuternicirea include adevărul. Unele lucruri, ei bine, poate majoritatea, care ne-au fost spuse, nu o fac. Prin urmare, noi operăm adeseori dintr-o stare de neputință.

Unele lucruri mi-au fost spuse, dintr-o sursă în care am încredere, iar altele le-am văzut eu însămi. Aceste lucruri ar putea să sune bizar. Am fost cu meticulozitate programați să le respingem imediat ca fiind o posibilitate. Faptul de a le nega realitatea potențială, ne slăbește. Ceea ce urmează are rolul să vă informeze precum și să vă ajute să vă întăriți cunoscând adevărul. O ființă suverană ia în considerare toate posibilitățile.

Noi am venit aici ca lucrători în lumină și războinici ai luminii. Am venit ca să ne asigurăm că Pământul și oamenii săi se eliberează de sclavie și ei sunt cei care își aleg propria lor evoluție. Pe măsură ce această poveste se desfășoară, suntem martorii unui progres dramatic. Ne confruntăm, de asemenea, cu obstacole și aceasta este direcția în care merge această discuție. Ce se întâmplă?

Vă pot spune câteva lucruri care s-ar putea să vă lumineze în legătură cu ceea ce se întâmplă. Cobra și Alianța lucrează cu sârguință în a avea grijă de aceste facțiuni și mașini care încă mai operează. Și au succes. Totuși, nu s-a încheiat.

Există o ferocitate oarbă în aceste atacuri energetice. Există o tehnologie avansată. Cu toate acestea, nu există o direcție sau o organizare (capul șarpelui a fost tăiat) și nu au nimic de pierdut. Acest lucru nu face decât să amplifice violența.

Lucrători în lumină și războinici ai luminii sunt individual vizați, iar efectul se manifestă în mod diferit pentru fiecare persoană. Poate apărea sub formă de boală, anxietate sau accident. În toate cazurile produce stres, iar scopul este, de fapt, să dezactiveze/chiar elimine lucrătorul în lumină/războinicul luminii, reducând astfel efectul pe care acesta îl are. Ei (Draconienii) caută încă să câștige.

Nu o vor face (nu vor câștiga), dar acest lucru nu contează și nu îi va opri să încerce. În toate cazurile, aceste ființe, facțiuni și mașini este nevoie să fie eliminate forțat. Asta este ceea ce ei fac. Nu există negociere. Ei nu sunt umani.

În lumina acestor informații vă ofer următoarea descriere/introducere a Draconienilor. Unele informații este posibil să le fi auzit deja. Multe dintre aceste informații au fost noi pentru mine. Nu sunt ușor de citit și îmi cer scuze pentru acest lucru. Prin cunoaștere vine puterea.

Aceasta nu este o postare tipică pentru mine, dar am simțit că ar putea ajuta pe cineva. Nu este menită să pledeze pentru război, luptă sau polaritate. Sunt date. Sunt vremuri neobișnuite și nu există nici un fel de hărți rutiere. Dacă și numai unul dintre noi este ajutat, această postare își va fi îndeplinit scopul.

Caracteristicile Draconienilor

Foarte înalți. Cei Regali sunt cei mai înalți, 14 picioare (4,27 metri). Ceilalți sunt și ei înalți, mai înalți decât un om obișnuit, 9-10 picioare (2,7 – 3.05 metri).

Organele lor vitale sunt situate atât la subsuori cât și în vintre. Singurul mod de a-i elimina este să le distrageți atenția în mod copleșitor și să le aplicați câte o lovitură în fiecare zonă.
O armă de mare putere cu o sferă de acțiune mare este cea mai bună alegere.
Au o telepatie mentală foarte dezvoltată. Vor ști întotdeauna că veniți. Este greu să-i surprindeți. Nu vă puteți strecura pe lângă ei. Sunt întotdeauna în așteptare.
Sunt lași și răzbunători. Vă vor ține minte și vor păstra o vendeta personală cu voi dacă v-ați întâlnit cu ei și i-ați rănit cumva. Moartea este într-adevăr singura alegere de a pune capăt acestei situații.
Au un puternic miros de urină. Asta din cauză că își elimină reziduurile prin piele – le transpiră. Din această cauză, dacă îi închideți undeva unde să nu le ajungă aerul pe piele, va dura o vreme, dar în cele din urmă se vor sufoca.
În toate cazurile, trebuie să acționați primii și în mod decisiv, pentru că dacă vă simt, aveți foarte puține șanse de succes.
Trebuie să vă feriți de sângele lor pentru că este caustic pentru oameni, vă va arde.

Așa că, ”vigilența constantă” rămâne mantra noastră. Dacă ceva apare aparent ”de nicăieri”, ar putea foarte bine să fie un atac. Ceea ce este necesar să faceți în toate cazurile este să vă întăriți suveranitatea. Folosiți meditația, muzica, mișcarea, natura, rugăciunea sau orice altceva funcționează. Nu sunteți nebuni.

Ceea ce se întâmplă acum, se întâmplă sub suprafața acestei iluzii (gândiți-vă la starea de vis), dar efectul la toate acestea se simte acolo unde îl putem vedea, în corpurile și în viețile noastre. Încă încearcă să ne oprească. Acest lucru ne spune că noi facem o diferență!!

Nu suntem victime. Suntem lucrători și războinici aflați pe terenul familiar al unui lucru bine făcut. Suntem Strălucitoare Ființe de Lumină, iar acest ultim și violent strop de întuneric ne încadrează strălucirea atât de bine încât ne face într-adevăr ținte ușoare. Nu ne puteți rata.

Luați-vă în inimă adevărul a cine sunteți și rămâneți acolo. Am ales și am fost aleși pentru această cale pe care mergem acum. Noi am ales-o.

Noi suntem cei pe care-i așteptăm.

Cu recunoștință și iubire,

Sophia

Notă personală: Poate că mulți vă întrebați care este motivul pentru care am ales să fac această traducere neobișnuită ca temă pentru mine. Am făcut-o pentru că această postare vine ca o confirmare a faptului că nu sunt singura care a trecut în ultimele nopți printr-o astfel de confruntare cu ființe ale întunericului. Acesta este și motivul pentru care am scris ceea ce am scris în Actualizarea de astăzi, 28 Aprilie. Ce pot să vă spun este că dacă sunteți o persoană suverană și împuternicită le veți face față. Dar asta depinde de încrederea în sine a fiecăruia și de gradul în care v-ați asumat puterea personală. Ținte sunt într-adevăr acele persoane care sunt văzute ca un real/potențial pericol pentru planurile lor – dacă mai au vreunul sau pur și simplu atacă orbește pentru a spori haosul în speranța unei amânări a deznodământului pe care nu-l mai pot ignora. Nu vă fie teamă, suntem mai puternici decât ei, deși aparent sunt mai masivi decât noi. Aduceți-vă în manifestare adevărata Ființă și veți vedea care este Adevărul și Cine Sunteți cu Adevărat. Într-adevăr sunt lași, dar dacă v-au ”luat la ochi” vigilența este nevoie să devină a doua voastră natură. Cel mai important, nu vă temeți de ei pentru că nu suntem singuri. Avem și noi aliații noștri atunci când este cazul.

Namaste!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.