sâmbătă, 22 aprilie 2017

Sfera Venusiană a Cunoașterii


Prin Natalie Glasson

În eterna iubire și adevăr, noi, Ființele de pe Venus, venim să vă salutăm. Noi suntem prezente întotdeauna alături de voi, susținându-vă constant și ajutându-vă în ascensiunea voastră personală precum și evoluția spirituală pe Pământ. Energia noastră de iubire pură continuă să curgă prin dimensiunile Pământului și ale omenirii; noi împărtășim codurile esențiale ale iubirii și șabloanele pentru trezirea în continuare și vă reamintim prezența iubirii în ființa voastră. În această a doua fază a alinierii lui Venus cu Pământul, iubirea noastră are trei scopuri principale:

- Să susțină, trezească și încurajeze acceptarea voastră în ceea ce privește bogăția iubirii în ființa voastră, recunoscând că iubirea curge din miezul ființei voastre, a sufletului, grupului vostru de suflet și a Creatorului și este prezentă în realitatea voastră zilnică.
- Să ajute și susțină acceptarea puterii iubirii voastre, vă încurajăm în primul rând să vă împământați și folosiți puterea interioară în realitatea voastră, în timp ce recunoașteți că puterea voastră este născută din iubirea voastră interioară divină.
- Crearea acțiunilor născute din bogăția iubirii voastre interioare, în timp ce recunoașteți și sunteți pe deplin recunoscători transformărilor și schimbărilor pe care iubirea le poate crea în și pe Pământ.

Noi, Ființele de pe Venus, vă ghidăm să vă treziți, întrupați și experimentați aceste trei scopuri principale ale celei de-a doua faze a ancorării luminii Venusiene în Pământ. Știm că prin trezirea voastră accelerată care are loc în acest moment și prin acceptarea ajutorului nostru în procesul de ascensiune a Pământului de a deveni o planetă a iubirii, s-ar putea să simțiți mai puternic prezența noastră în jurul vostru. Mulți dintre voi puteți simți acum ghizi noi de pe Venus care se alătură comunității voastre de ghizi spirituali sau vă simțiți atrași să lucrați mai intens cu energia Venusiană ca vindecare pentru sinele vostru și pentru Pământ. Noi, Ființele de pe Venus, invităm mulți oameni care se simt ghidați să se conecteze cu energia noastră astfel încât să putem lucra în armonie cu voi și cu intenția voastră de a aduce Pământului multă iubire. Pământul și omenirea ei trec acum printr-un proces transformator de trezire a iubirii. Este ca și cum cea mai magnifică iubire emană din interior, călătorind către creația și manifestarea ei. Călătoria manifestării iubirii are loc în ființa voastră; acesta este cel mai uimitor proces care vă dezvăluie adevărul vostru fundamental. Pe măsură ce călătoriți prin procesul manifestării iubirii, nu numai că vă veți accepta puterea, încrederea, credința și întruparea iubirii, veți învăța care este scopul iubirii în realitatea și viața voastră pe Pământ.

Alinierea cu Scopul Iubirii Voastre

O practică puternică este să vă întrebați și să contemplați în meditație: ”Care este scopul iubirii mele interioare divine în această realitate și viață pe Pământ?”

Acordați-vă timp să respirați profund în timp ce respirați în armonie cu întrebarea până când simțiți o transformare în voi. Schimbarea va fi că nu mai respirați în armonie cu întrebarea. În schimb, respirați în armonie cu răspunsul din interiorul vostru; scopul iubirii voastre interioare pentru realitatea și viața voastră actuală. Schimbarea poate să fie subtilă și, totuși, dacă sunteți dispuși să recunoașteți schimbarea, veți simți cum o mare iubire se manifestă în interiorul ființei voastre fuzionând cu toate aspectele ființei voastre. S-ar putea să fiți, sau nu, în stare să recunoașteți scopul iubirii voastre interioare în realitatea voastră actuală. Cu toate acestea, cunoașterea va fi trezită și întrupată de către voi, pregătită să vă fie dezvăluită atunci când sunteți pregătiți să o primiți. Când vă aliniați cu scopul iubirii voastre divine interioare veți descoperi că această aliniere rămâne cu voi în permanență, în fiecare zi a realității voastre. Ea sintetizează cu tot ceea ce voi sunteți, tot ceea ce creați, tot ceea ce faceți și devine un nucleu integral în toate aspectele ființei și realității voastre.

Sfera Venusiană a Cunoașterii

Odată cu acceptarea scopului iubirii voastre interioare, veți descoperi că vă veți trezi cu o viteză accelerată, cu o iubire care se revarsă din ființa voastră în toate direcțiile. Cu cât mai multă iubire permiteți să fie prezentă în ființa voastră, în câmpul vostru de energie, gândurile, emoțiile și creațiile voastre, veți descoperi că cu atât mai mult vă veți deschide să primiți energia Venusiană cu o mai mare înțelegere și acceptare. Conținutul vostru de iubire va crește, astfel încât vom fi în măsură să împărtășim cu voi diverse și minunate instrumente, abilități și practici ale ascensiunii pentru a vă susține în continuare evoluția spirituală și întruparea iubirii.

Noi, Ființele de pe Venus, dorim să vă facem conștienți de o oportunitate care se trezește în energia noastră și pe care dorim să vi-o punem la dispoziție. Sfera Venusiană a Cunoașterii este o dimensiune în câmpul de energie al civilizației Venusiene. Sfera Venusiană a Cunoașterii este disponibilă celor care au întrupat un volum semnificativ de iubire și au accesat un sentiment mai mare de  încredere în iubire. Sfera Venusiană a Cunoașterii vă este disponibilă să o accesați, să existați în ea, să contemplați și să primiți înțelepciune, înțelegere și inspirație în ceea ce privește ascensiunea voastră, ascensiunea Pământului, scopul și influența Ființelor de pe Venus precum și informații avansate în ceea ce privește iubirea Creatorului. Deși este numită sferă, aceasta este o dimensiune a celor mai pure vibrații ale iubirii sintetizate cu voința Creatorului. Numeroase ființe vin pe Planeta noastră pentru a se conecta pur și simplu cu această dimensiune pentru a primi iluminarea. Noi, Ființele de pe Venus, suntem în mod constant conectate cu și experimentăm Sfera Venusiană a Cunoașterii, acest lucru ne permite să primim înțelegerea și informația necesară pentru a ne ghida și asista propria noastră civilizație și a susține întregul Univers al Creatorului, inclusiv Pământul.

Sfera Venusiană a Cunoașterii vă este pusă la dispoziție pentru a vă susține experimentarea celor trei scopuri principale ale celei de-a doua faze a ancorării energiei Venusiene în Pământ. Sfera Venusiană a Cunoașterii vă va susține în acceptarea și accesarea puterii iubirii, recunoașterea transformării pe care iubirea o poate crea prin acțiunile născute din iubire și deplina acceptare a prezenței iubirii în ființa, realitatea voastră și în tot.

Sfera Venusiană a Cunoașterii este o dimensiune a iluminării accelerate născută din prezența iubirii. Ea permite ca iluziile să fie date la o parte și ca adevărul să se ivească din fundațiile iubirii cu scopul de a crea iubirea Creatorului.

Accesarea Sferei Venusiene a Cunoașterii

Să accesați Sfera Venusiană a Cunoașterii este simplu:

1. Focalizați-vă pe primirea celei de-a doua faze a transmisiei de energie de către civilizația Venusiană. Imaginați-vă lumina Venusiană ca fiind de culoare roz și turcoaz și curgând peste și prin ființa voastră. Inspirați lumina Venusiană în ființa voastră în timp ce observați cum vă umpleți cu iubire.
2. Invitați-vă sufletul să trezească cele mai pure vibrații ale iubirii și să le transmită în chakra inimii voastre înalte și în chakra inimii. Simțiți și recunoașteți prezența sufletului vostru și a iubirii în chakra inimii voastre înalte și în chakra inimii și cum acestea se revarsă în întreaga voastră ființă.
3. Recunoașteți-vă pe voi înșivă ca pe un far strălucitor de vibrații puternice ale iubirii care emană din ființa voastră.
4. Spuneți cu voce tare: ”Ființe de pe Venus, sunt pregătit/ă acum să fiu aliniat/ă cu Sfera Venusiană a Cunoașterii, vă rog să armonizați întreaga mea ființă cu această dimensiune a iubirii pure, a iluminării și a cunoașterii”. Recunoașteți orice vibrații noi, energii noi, culori ale luminii care curg peste și prin ființa voastră. Sfera Venusiană a Cunoașterii poate să apară din chakra inimii voastre înalte, să se expansioneze pentru a vă cuprinde în întregime, ca și cum ați fi încapsulați într-o sferă Venusiană a iubirii și iluminării.
5. Acordați-vă timp ca pur și simplu să existați în aceste energii. Observați-vă întreaga voastră ființă recunoscând orice schimbări, intuiții sau cunoașteri care apar. Ceea ce primiți s-ar putea să poată fi recunoscut de către mintea voastră conștientă, dacă nu, atunci pur și simplu aveți încredere că ați primit tot ceea ce aveți nevoie și cunoașterea vă va deveni accesibilă în sincronizarea divină.
6. Când sunteți pregătiți, trimiteți energie din inima voastră înaltă prin corpul vostru în Chakra voastră Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre pentru a împământa toate informațiile, înțelepciunea, înțelegerea și iluminarea pe care le-ați primit, fie că sunteți conștienți de ele, fie că nu.

Vă încurajăm să experimentați Sfera Venusiană a Cunoașterii deoarece noi, Ființele de pe Venus, simțim că acest lucru vă va aduce o mai mare profunzime, înțeles și înțelegere a schimbărilor care apar în ființa voastră și în procesul de ascensiune în acest moment.

Constant îndrăgostite de voi,

Ființele de pe Venus.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.