marți, 18 aprilie 2017

Actualizare 18 Aprilie 2017



Ultimele 2-3 zile au adus cu ele energii extrem de puternice și de diferite pe planeta noastră. După cum se știe, acolo unde este multă lumină este și mult întuneric. Este posibil ca mulți dintre voi să fi experimentat acest ”amestec exploziv” în mod conștient, deși el a fost experimentat de toată lumea.

Cea mai influențată a fost lumea creștină, care a sărbătorit Paștele asociat cu Învierea lui Isus Christos. Pentru un observator experimentat a putut fi vizibilă o și mai profundă scindare a lumilor. Mulți dintre cei care au sărbătorit până acum cu mult entuziasm aceste sărbători au descoperit că nu mai sunt așa cum erau cândva, că ceva le lipsește.

Este normal să fie așa, deoarece sistemele noastre, corpurile noastre au trecut prin atât de multe schimbări și actualizări încât nu au mai putut susține vechile comportamente ”mănâncă, bea și te veselește” care însoțesc acest gen de sărbători. Mulți au renunțat la sacrificarea ”mielului de Paște” pentru că au simțit că nu mai pot face acest lucru.

Aceste sărbători au adus pentru fiecare dintre noi altceva, dar cu siguranță au adus fiecăruia câte ceva. Ceea ce s-a manifestat pentru majoritatea dintre noi a fost o stare de oboseală pe care mulți au pus-o pe seama efortului făcut cu curățenia de Paște. A fost, însă, cu mult mai mult de atât.

După cum spuneam, acolo unde este multă lumină, este și mult întuneric. Cei care văd manipularea din spatele dogmei s-au oferit să fie canale pentru Adevărul Creatorului, ceea ce a însemnat un efort suplimentar pentru mulți, pentru că toți cei care au făcut alegerea Ascensiunii s-au pus la dispoziția acestui Adevăr Mai Înalt, fie că au făcut-o conștient sau nu.

Întunericul, reprezentat de vechea energie a dogmei, s-a străduit din răsputeri să nu piardă teren, dar a fost obligat să-și reducă expansiunea în ciuda eforturilor sale. De altfel, acest întuneric al ignoranței nu mai are nimic ce să-l susțină în afară de convingerile și credințele celor care îl alimentează în continuare.

În aceste zile s-a deschis un nou Portal, un Portal al Bucuriei și Iubirii. Deschiderea lui a fost susținută de către toți cei care au ales, repet, conștient sau nu, să urce împreună cu planeta în frecvențele unor dimensiuni mai înalte. Ce ne va aduce acest nou Portal? Fiecăruia ceea ce este capabil să creeze pentru sine. Dar energiile pe care le aduce susțin toate inițiativele și creațiile care aduc Bucurie și Iubire nu numai creatorilor lor, ci și tuturor celor care aleg să fie co-creatorii lor.

Energiile lunii aprilie sunt așa cum mai în glumă mai în serios le-am spus ”nebune, ca vremea, etc.” dar ele își fac conștiincioase treaba de a da cu noi ”de toți pereții” pentru a ne cădea din toate ”buzunarele” orice credință falsă care mai aparține vechii energii.

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.