joi, 20 aprilie 2017

Actualizare 20 Aprilie 2017



Atenționam ieri pe pagina mea de Facebook că am observat o creștere a gradului de nervozitate a oamenilor și manifestarea lui explozivă spre exterior. Mai spuneam și că aceste manifestări nu sunt naturale, ele sunt instigate de cei interesați să mențină o stare de tensiune generală. Ieri vă spuneam că este un efect al energiilor care au intrat în ultimele zile pe planetă. Care este Adevărul?

Amândouă afirmațiile sunt adevărate. Știm cu toții că după fiecare val puternic de energie care intră pe/în planetă urmează o perioadă de re-echilibrare a sistemelor noastre, în care starea noastră generală nu este chiar cea mai grozavă, după care urmează o perioadă de integrare a energiilor de vibrație mai înaltă și a transmutărilor aduse de acestea.

Am putea spune că este un model, dar acest model este văzut și recunoscut și de către cei care nu numai că nu se bucură de el, dar caută din toată puterile să-l împiedice să se manifeste. Cum pot face acest lucru? Prin menținerea unei vibrații joase care să nu le permită oamenilor să poată procesa cu calm și în liniște toate aceste schimbări de multe ori mai mult decât inconfortabile.

Ei bine, ce putem face în aceste condiții? Deși nu este întotdeauna ușor, putem vedea lucrurile drept ceea ce ele sunt: un proces în care energiile au o dinamică aparent contrară, asemeni unor furtuni iscate din senin, fără veste și care timp de câteva ore mătură tot ce întâlnesc în cale.

Ce facem în aceste situații? Ieșim afară în furtună să ne măsurăm cu ea sau stăm liniștiți în casă și așteptăm să treacă ca apoi să ne putem bucura de un frumos curcubeu, un cer senin și un soare strălucitor? Un om înțelept așa face. Așa cum furtuna pune în mișcare energiile stagnante, tot așa fac și energiile care acum sunt în manifestare.

Mulți cunoscuți mi-au spus că au impresia că sunt între două sau chiar mai multe lumi, că nu mai recunosc locuri, că au de multe ori sentimentul că nu-și recunosc propriile lucruri sau chiar în casa lor se simt preț de câteva clipe ca într-un loc pe care nu-l recunosc. Alții au momente în care nu doresc să facă altceva decât să plângă sau pur și simplu să doarmă până trece toată nebunia asta.

Sfatul meu este să plângeți dacă așa simțiți pentru că plânsul aduce o imensă eliberare, femeile cunosc deja acest lucru, să dormiți dacă corpul o cere, să faceți ceea ce simțiți a fi potrivit în acel moment, dar să faceți toate aceste lucruri nu pentru a fugi de ceva, ci pentru a onora ceea ce corpurile voastre vă cer: emoțional, mental, spiritual, fizic.

Este de o extremă importanță în aceste momente să vă asumați răspunderea pentru toate stările prin care treceți, indiferent de cât de neplăcute pot fi, să înțelegeți că ele nu se manifestă pentru a vă da peste cap sau întoarce din drum, ci dimpotrivă, pentru a vă ajuta să vedeți și conștientizați ce nu mai doriți în viața voastră.

Da, lumile se separă din ce în ce mai mult, și este important să înțelegem că nu suntem răspunzători pentru alegerile nimănui, că fiecare este răspunzător de ceea ce alege indiferent că își asumă sau nu responsabilitatea pentru creațiile sale. Este nevoie ca noi să ne asumăm propriile noastre alegeri și apoi să trăim în acord cu ele.

Mă veți întreba ce să faceți cu acei membri de familie, cunoscuți, colegi sau chiar străini care vă agresează prin acțiunile, cuvintele, gesturile lor. Nimic. Să nu faceți nimic. Să nu le răspundeți cu aceiași monedă pentru că astfel doar vă coborâți la nivelul lor. Dacă nu vor găsi în voi nimic de ce să se agațe, energetic vorbind, vor rămâne să se descurce singuri cu ceea ce crează sau co-crează împreună cu alții.

Ce puteți face însă, este să le oferiți compasiunea voastră, să le trimiteți Iubire Necondiționată și să transmutați cu ajutorul Focului Violet toate aceste energii de vibrație joasă din jurul vostru. Nu-i condamnați sau judecați pentru ceea ce fac, spun sau cred.

Și noi am fost cândva așa, doar că la un moment dat am început să facem alte alegeri. Dar oare de ce am început să facem acele alte alegeri? Pentru că i-am văzut pe alții făcând lucrurile altfel și ne-a atras acel ”altfel” atât de mult încât în cele din urmă l-am adoptat și noi. Fiți voi, cei care citiți aceste rânduri, modelul care să-i inspire și pe alții și să-i inspire și pe ei să aleagă ALTFEL.

Și nu uitați, oricare ar fi întrebarea, răspunsul este IUBIREA.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.