sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Actualizare Arcturiană – A Trăi în Cinci Dimensionalul ACUM


Conversație între Shawnna și Arcturieni prin Sue Lie


Binecuvântări – noi suntem Arcturienii și suntem astăzi aici cu Shawnna ca să vorbim puțin despre orice am ajunge să vorbim. Ceea despre ce vom vorbi are legătură cu trăitul în cinci dimensionalul ACUM.

Când trăiți în cinci dimensionalul acum, pentru că noi Arcturienii trăim întotdeauna în cinci dimensionalul acum, acolo nu există un ”timp pentru pregătire”, acolo nu există o ”istorie a ceea ce ați făcut până acum”, acolo nu există un viitor posibil pentru care să vă pregătiți, pentru că voi trăiți în ACUM.

Shawnna: Cred că este un memento important în timp ce curgem prin această perioadă haotică să fim atenți pe ce ne focalizăm atenția, gândurile, emoțiile și pentru ce menținem cea mai înaltă intenție în momentul prezent. Este important să ne focalizăm pe ceea ce se întâmplă ACUM în loc să reflectăm prea mult asupra trecutului sau asupra a ceea ce ne planificăm pentru viitor. Când ne focalizăm pe ACUM, ne plasăm conștientizarea în ”sinele” care suntem în acest ACUM.

Arcturienii: Da, când vă focalizați pe acum, aveți posibilitatea de a alege la ce doriți să participați. Corpul vostru fizic are acum multe sisteme de avertizare, așa că dacă este nevoie să vă opriți din ceea ce faceți pentru ca să puteți participa la ceva mult mai important, cealaltă situație se va face singură evidentă pentru voi.

Pentru că voi mai purtați încă un vehicul trei dimensional, mai aveți încă familii, mai aveți încă copii, mai aveți încă slujbele voastre și, deși sunteți la fel de dornici ca toată lumea să vă mutați într-o realitate cinci dimensională în care fiecare dintre voi sunteți creatorul realității voastre, mai există încă acea iluzie trei dimensională.

Cu toate acestea, adevărul este că mai sunt anumite lucruri care sunt componente ale faptului de a avea un vehicul pământesc trei dimensional care trebuie luate în considerare. Ceea ce se întâmplă acum pentru preaiubiții noștri ascendenți este că în timp ce ei își trăiesc viața, care aparent apare din afara lor, este nevoie ca ei să facă unele lucruri ”chiar acum!”.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți dintre ascendenții noștri spun ”așteaptă o clipă, așteaptă puțin, așteaptă să intru în mine să văd dacă ceea la ce mă gândesc să fac rezonează cu expresia mea cinci dimensională a Sinelui.”

Dacă descoperă că ceea ce sunt pe cale să facă este tiparul unui obicei vechi din sinele lor trei dimensional, ei intră în Acum-ul lor și spun ”Sunt pregătit/ă să eliberez ceea ce rezonează la dimensiunea a treia dacă este dăunător pentru mine sau pentru alții. Cu toate acestea, dacă m-am oferit voluntar să interacționez cu această situație ca parte a misiunii mele pământești de a o ajuta pe Gaia, voi rămâne în ea până când va ajunge la încheierea sa.”

Apoi, ceea ce se va întâmpla va fi că veți avea două realități simultane. Veți avea realitatea în care vă încheiați obligațiile trei dimensionale pe care ați spus că vi le veți îndeplini înainte de a vă încheia această încarnare.

Simultan, veți îndeplini ceea ce conștiința voastră cinci dimensională, care nu este limitată de timp și spațiu, a determinat că acesta este ACUM-ul să faceți. Prin urmare, realitățile voastre timp-spațiu ale sinelui vostru trei și patru dimensional se vor desfășura simultan cu TOATE celelalte realități ale voastre.

Shawnna, poate că ai unele întrebări sau comentarii în legătură cu a-i ajuta pe oameni să învețe să discearnă ”Oh, acest stimul este un stimul cinci dimensional, iar acest stimul este un stimul trei/patru dimensional.” Cum poate face cineva diferența între aceste două frecvențe ale stimulilor și să decidă în care stimul să aleagă să se angajeze? Pentru că, după cum mulți dintre voi v-ați amintit, ”Realitatea pe care alegi să o percepi este realitatea pe care alegi să o creezi.”

Odată ce creați în mod conștient o realitate dată alegând să vă focalizați pe acea percepție, gând și/sau emoție, intrați pe deplin în Sinele vostru cinci dimensional. Sinele vostru cinci dimensional știe că fiecare gând, fiecare emoție a voastră vă crează realitatea. Shawnna vrei te rog să vorbești despre acest concept acum?

Shawnna: Simt că descrierea modului în care putem decide în fiecare clipă pe ce să ne plasăm atenția este descrierea perfectă a modului în care să trăim în Acum. Multe lucruri apar în conștientizarea noastră și noi putem alege să acceptăm sau să nu acceptăm invitația, să participăm sau să nu participăm la acea realitate.

Pe măsură ce continuăm să ne rafinăm gândurile și emoțiile, simțim că este din ce în ce mai simplu pentru noi să alegem potențialele care rezonează la o frecvență mai înaltă. Asta se întâmplă, desigur, așa cum voi ați menționat, în timp ce ne menținem conștientizarea noastră 3D, pentru sănătatea noastră, nevoile noastre fizice, odihna noastră și acele lucruri cărora le acordăm atenție în corpul nostru fizic – în același ACUM în care suntem atenți la mesajele SINELUI nostru Mai Înalt. Întotdeauna este important să ne aliniem realitatea noastră 3D cu cea 5D în timp ce ne desfășurăm activitatea noastră zilnică.

Arcturienii: Da. Ai adus în discuție un lucru important pentru voi toți, cei care purtați un corp uman, care ați ales să vă luați o întrupare în acest ACUM. Fiecare dintre voi v-ați scris planul nașterii, ați stat la rând, ați trecut prin unele inițieri și apoi v-ați pregătit să vă luați un vehicul Pământesc în acest ACUM.

Ați ales să vă luați vehicul pământesc al unuia care să fie dedicat curiozității de a afla Adevărul, să găsească Adevărul, să creeze Adevărul, să urmeze Adevărul. Ați ales să vă perfecționați abilitățile de determinare astfel încât să puteți spune ”Ah, asta este o realitate trei dimensională plină de adevăruri trei dimensionale.”

Dar apoi, când noi urmărim acea realitate în dimensiunea a patra, vedem că ea s-a schimbat, că a suferit mutații. Unele dintre lucrurile care au fost foarte importante în acea perspectivă trei dimensională sunt acum eliberate și lucruri noi, lucruri de o frecvență mai înaltă intră în puterea voastră de percepție. Apoi, așa cum ați urca pe o scară înaltă, puneți un picior pe o treaptă pentru o clipă, astfel încât veți avea un picior pe treapta de sus și un picior pe treapta aflată chiar imediat sub ea.

Dar dacă sunteți pregătiți să mergeți mai departe, veți ridica piciorul de pe treapta de jos știind că nu vă veți întoarce înapoi și nu veți mai pune piciorul pe acea treaptă. Nu veți coborî scara acum! VOI veți urca pe scară. Piciorul de pe treapta de jos se va așeza pe următoarea treaptă. Și apoi celălalt picior se va așeza pe următoarea treaptă. Apoi, de fiecare dată când faceți o alegere de a merge mai departe pe calea destinului vostru, pe care voi vi l-ați creat înainte de a vă lua această încarnare, va trebui să dați drumul la ceea ce a fost înainte.

Shawnna: Da, urmează abordarea că eliberezi acele lucruri pe care le-ai încheiat pentru a face loc pentru nou astfel încât să te poți acomoda cu noul flux de energie care intră. Este vreo diferență între această abordare și ceea ce noi numim ”transmutarea situațiilor, oamenilor, experiențelor într-o frecvență mai înaltă”, adică vom continua să avem acele experiențe dar dor le vom transmuta?

Arcturienii: Da, este o diferență și asta este o întrebare foarte bună și o bună completare la această discuție. Când faceți o alegere de tipul ”Mă duc aici sau mă duc acolo”, aici și acolo sunt create deja. Ele sunt deja o componentă a realității voastre personale și colective. Acum, în timp ce sunteți încă în interiorul matricii trei dimensionale, sunt alegeri care apar și pe care nu le doriți.

Cu toate acestea, voi nu ați vrut să fie nevoie de acea alegere. Aceste alegeri mai apar și vor mai apărea atâta timp cât mai purtați un vehicul trei dimensional. Dar ceea ce se întâmplă ACUM este că voi intrați în și vă folosiți conștiința cinci dimensională și puteți părăsi timpul, puteți părăsi spațiul și puteți Arde, Arde, Arde Focul Violet în acea situație, în acel moment.

Apoi, pe măsură ce continuați să ardeți Focul Violet în acea situație, veți fi din ce în ce mai în măsură să percepeți cum moleculele acelei realități care părea cândva separată curg în unitatea lui UNU.

Acest lucru nu va fi atât de evident la început, dar ”piesele de puzzle ale întregului” se adună pentru a crea o realitate de care v-ați simțit înainte a fi ”separați”. Treptat, veți fi în stare să percepeți gândurile, cuvintele, emoțiile, ideile și deciziile care s-au reunit pentru a crea întregul pachet al acestei ”noi realități”.

În conștiința voastră cinci dimensională, voi sunteți liberi de timp și separare. Prin urmare, prin perspectiva voastră cinci dimensională, voi puteți elibera ceea de ce nu mai aveți nevoie în realitatea voastră. Apoi, vă uitați la ceea ce a rămas și spuneți,

”Oh, asta pare a fi o realitate posibilă foarte frumoasă. Prin urmare, am să-mi trimit Iubirea Necondiționată în această realitate și am să o înconjor cu o frumoasă protecție de Foc Violet. Pentru că aceasta este o realitate posibilă care cred că este cea mai bună ca și contribuția mea pentru Gaia. Pot simți această contribuție. O recunosc și îmi amintesc că această contribuție specială este ceva ce eu am scris în Planul Nașterii mele.

Prin urmare, îmi voi dedica intențiile pentru a îndeplini ceea ce am decis să creez înainte de a-mi lua această încarnare în această realitate trei dimensională.”

Ceea ce faceți voi de fapt, este că vă aliniați cu Sinele vostru cinci dimensional și spuneți:

”Dragă Sine cinci dimensional, acum îmi dau seama că această sarcină a fost ceva ce am spus că va face parte din contribuția mea la ascensiunea planetară. Acum îmi dau seama că eu nu sunt doar cel care își îndeplinește contractul. Acum îmi dau seama că eu sunt CEL care a scris acest contract.”

Shawnna: Asta îmi amintește de bulele de potențialitate, posibilitate și conștientizare, în care poți alege să ”intri” și să le întreții. Se simte că putem face acest lucru atât la nivel personal cât și la nivel social. În acest fel putem avea impact asupra evoluției noastre personale a Sinelui pentru a ne alinia la acest scop 5D.

Arcturienii: Da, și noi Arcturienii dorim să vă reamintim tuturor că voi sunteți deja o ființă ascensionată. Voi sunteți o frumoasă ființă multidimensională care a ales să-și ia un corp fizic pe frumoasa planetă a lui Gaia pentru a ajuta la ascensiunea ei planetară. Prin urmare, vor fi două lucruri care se vor întâmpla în același timp.

Unul este că vă veți aminti propriul vostru Sine Multidimensional care a ales în mod special să-și ia o întrupare în acest ACUM important pentru a o ajuta pe Gaia în ascensiunea Ei planetară. În același timp, veți fi activ angajați în ceea ce v-ați oferit voluntar să faceți pentru evoluția și ascensiunea planetei Pământ.

Unii dintre voi vor face acest lucru prin asistarea oamenilor, unii dintre voi o vor face prin asistarea animalelor, unii vor asista elementalii, iar unii vor lucra direct cu Gaia. În acest fel, fiecare dintre voi va fi o piesă de puzzle. Vă rugăm să vă amintiți că este important ca fiecare piesă de puzzle să-și amintească că treaba ei este să se potrivească în imaginea de ansamblu.

Imaginea de ansamblu este transmutarea planetei Pământ în expresia ei cinci dimensională. Să Fiți binecuvântați și vă mulțumim foarte mult că ați fost alături de noi.

Shawnna: Ca întotdeauna, apreciem perspectivele, sfaturile și susținerea pe care voi, Arcturienii ne-o oferiți. Așteptăm cu nerăbdare următoarea noastră discuție și vă mulțumim foarte mult.


Arcturienii: Vă mulțumim tuturor că ați venit și v-ați bucurat de acest ACUM.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.