sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXIX


Familia Voastră Galactică prin Suzanne Lie

Noi suntem VOI, Voi sunteți NOI, și Eu Sunt NOI

Salutări, noi suntem familia voastră galactică care o înconjoară pe draga de Gaia pentru a o ajuta cu Ascensiunea Ei Planetară. Le vorbim membrilor curajoși ai Pământului lui Gaia, precum și numeroșilor membri ai navelor noastre galactice care s-au oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Am venit la voi astăzi ca să vă spunem că suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți saltul înainte, în sus, afară și dincolo, deoarece în acest ACUM al vostru sunt câmpuri de energie inter-dimensionale aflate într-o continuă expansiune care o mângâie pe draga noastră Gaia.

Dar, vă rugăm să rețineți că cei care pot intra în aceste câmpuri de energie ale transmutării se vor regăsi în haosul care precede orice schimbare. Aceia dintre voi care îmbrățișează această călătorie în necunoscut, care este în același timp și călătoria voastră înapoi la Casa voastră/noastră cinci dimensională, vă întoarceți acum acolo de unde ați început prima dată.

Aceia care îmbrățișează acest necunoscut vor ști în curând mai multe decât și-au adus vreodată aminte în oricare dintre încarnările lor în oricare dintre realitățile lor trei/patru dimensionale. Toate vehiculele voastre/noastre Pământești intră în și ies din diferite realități, în timp ce conștiința voastră principală este în continuare conștientă de viața voastră de zi cu zi.

La început știm doar, sau ne amintim, bucățele și părți ale ”altor realități” pe care le-am acumulat în conștiința noastră pentru a crea ”istoria multidimensională a multelor noastre încarnări.” Apoi, pe măsură ce începem să ne percepem calea interioară, începem să facem ajustări radicale ale câmpului perceptual, pe care l-am cunoscut ca fiind ”realitatea noastră”. Apoi putem întrezări lumina mai înaltă care începe să se integreze din ce în ce mai profund în corpul nostru celular și elemental.

Din perspectiva sinelui nostru celular, este imposibil de ignorat faptul că noi suntem UNA, deoarece fiecare celulă din corpul nostru este o comunitate de lucru. Fiecare componentă a corpului nostru este asemenea unui ”oraș”, iar NOI suntem Primarul.

”Care eueste Primarul?” întrebăm noi.

Răspunsul este că Primarul este cel pe care trebuie să-l alegem pentru sinele nostru. Prin urmare, pe cine alegeți să fie Primarul realității voastre?

VOI sunteți printre acei NOI care suntem creatorii vieților NOASTRE personale, și fiecare dintre voi, care este și fiecare dintre noi, este necesar pentru a ajuta la ascensiunea planetară. Prin urmare, sunt multe alegeri ”conștiente colective” posibile de făcut.

Din ce în ce mai mulți dintre voi/noi devin conștienți de ”ACUM”- ul în care voi/noi rezonați la frecvențele mai înalte. Din ce în ce mai mulți dintre noi devin conștienți de senzațiile noastre mai înalt dimensionale, pentru că le simțim în corpul nostru fizic și le experimentăm prin intermediul percepțiilor noastre aflate în continuă expansiune, că ceva este diferit.

Începem să simțim că ”cineva a aprins luminile”. Mulți primesc ”simțăminte” și/sau ”gânduri” că ei sunt creatorul vieții lor. În acest ACUM este foarte important să crezi că tu ești creatorul vieții tale. Sunt atât de multe lucruri noi care se întâmplă, se vor întâmpla și continuă să se întâmple, încât dacă nu vă acceptați pe voi înșivă drept creatorul realității voastre, veți începe să vă simțiți victimizați.

Apoi, acel sentiment al victimizării vă va coborî conștiința și s-ar putea să nu mai simțiți, percepeți și să știți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Apoi s-ar putea să deveniți cineva care ”răspunde la” în loc de ”cineva care crează”.

Este foarte important ca în acest ACUM în care trăim să trăim cu convingerea că ”Noi suntem CEI care crează.” De fapt, acesta este ACUM-ul pentru noi toți să fim cel/cea care crează, cel/cea care își amintește și cel/cea care se întoarce.

Pe măsură ce creăm ceea la ce ne întoarcem, adică la frecvențele noastre mai înalte ale Sinelui, îi putem aduna în jurul nostru pe toți ceilalți care fac exact același lucru pe care îl facem și noi. Această ”unitate a scopului” este foarte importantă pentru că noi suntem primele brigăzi ale celor care ascensionează.

Noi suntem primii care intră în acest teritoriu cinci dimensional ca și ființe planetare ale Pământului care rareori au rezonat cu acest teritoriu cinci dimensional vreme de eoni și eoni. Din cauza locuitorilor ei umanoizi și a întunecaților timpurii, draga de Gaia a trebuit să-și mențină statutul de planetă trei/patru dimensională.

Dar acum, noi, cei care am vizitat planeta lui Gaia de nenumărate ori, și apoi atunci când am ”murit” ne-am întors la adevăratul nostru Sine în lumile noastre natale sau pe navele noastre, noi împărtășim ACUM cu întreaga omenire ceea ce se întâmplă pe/în Pământ, precum și nevoile lui Gaia.

Noi vorbim cu alții despre asumarea unei alte ”ture de serviciu” pe ascendenta Gaia și ei spun ”În regulă, am să mă ofer voluntar. Mă ofer voluntar să-mi iau o încarnare pe Gaia. Pare a fi un moment destul de interesant, cred că m-aș putea bucura de el.”

Apoi noi, cei care am avut deja aceste încarnări, spunem ”Asta este o atitudine bună, dar vrem să știți că în acest ACUM este destul de provocator pe Gaia. Gaia a căzut într-o realitate puternic polarizată în bine și rău, corect și greșit, a celor care iubesc și vor să ajute și a celor care se tem și doresc să controleze.”

”Dar este alegerea voastră”, adăugăm noi. ”Vreți să fiți cei care iubesc și ajută? Pentru că atunci când cădeți în marea frică care este acolo, s-ar putea să vă doriți să-i controlați pe alții, pentru că pe Pământul din acest ACUM controlul a devenit o reacție automată la frică.

Frica apare atunci când se simt ieșiți de sub control și, prin urmare, vor să controleze. Dar dacă ne putem aminti adevăratul nostru SINE care ne așteaptă pe Navă, putem să ne controlăm sinele. Atunci când voi/noi ne controlăm sinele, mai ales dacă rămânem conectați la Sinele nostru de pe Navă, atunci nu ne temem de frică.

Vă reamintim că dacă simțim frică în timp ce suntem în misiunea noastră de a ajuta Pământul, ceea ce este nevoie să facem este să mergem în interiorul nostru, în interiorul Sinelui nostru Mai Înalt de pe Navă, să vorbim cu Păzitorii Pragului Pământului, Cei Aurii, să vorbim cu Maeștrii Ascensionați, să vorbim ghidării noastre interioare și să spunem,

Dragă Ghidare Interioară,
Este extrem de dificil pe Pământ în acest ACUM și simt că încep să cad în a simți frică. Ceea ce aș dori să fac în acest ACUM, ceea ce aș dori să am în acest ACUM, este o lungă comuniune cu Sinele meu Mai Înalt de pe Navă. Aș dori să vorbesc cu acea versiune a SINELUI meu care trăiește în constantă Iubire Necondiționată, într-o constantă siguranță și în constanta mea cunoaștere că EU SUNT o ființă multidimensională.

Instantaneu, Cei Aurii, Sinele voastre Mai Înalte la care le vorbiți, vă vor spune ”Alătură-te nouă te rugăm. Vedem că aduci un serviciu atât de minunat dragii noastre prietene Gaia, și dorim să te alinăm. Dorim să te iubim și să-ți trimitem Iubire Necondiționată. Dorim să-ți scăldăm corpul în Foc Violet astfel încât să te întorci la conștiința ta Pământească simțindu-te încărcat/ă de sentimentul nostru de iubire și în măsură să-ți amintești că tu te-ai oferit voluntar să-ți iei un corp pe forma lui Gaia în acest ACUM pentru a ajuta la ascensiunea planetară.

Vă mulțumim fiecăruia dintre voi curajoșii noștri voluntari pe Pământul ascendent. Vă binecuvântăm pe fiecare dintre voi și vă trimitem tuturor Iubire Necondiționată în timp ce ”Ardem, Ardem, Ardem realitatea voastră fizică actuală și pe voi cu Foc Violet pentru a transmuta toată umbra în Lumină, Lumină, Lumină.”

Binecuvântări.”


Dragilor, vă rugăm să vă amintiți că voi nu sunteți singuri, pentru că NOI suntem VOI și VOI sunteți NOI!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.