marți, 15 noiembrie 2016

Auto-atacurile energetice


Din ciclul De ale mele

Când vorbim de atacurile energetice întotdeauna există un alt-cineva care ne atacă, ne fură energia, ne doboară, ne face rău, etc. Nu contest că astfel de atacuri există și că ele sunt atât inconștiente cât și conștiente. Dar cel care se declară victima unui astfel de atac asta și este: o VICTIMĂ și adoptă  comportamentul specific de victimă, devenind astfel și mai victimă dacă se poate spune așa ceva.

Ceea ce oamenii uită este că niciodată nu poți deveni victimă fără consimțământul tău și că TU ai întotdeauna alegerea de a te oferi și/sau comporta ca o victimă. De ce spun acest lucru. Am observat cum unele persoane se bagă singure în tot felul de situații, discuții, confruntări fără să le fi cerut cineva să facă acest lucru. Ei, în această situație te-ai oferit pe tavă și ceea ce primești este ceea ce singur/ă ți-ai căutat.

De obicei în astfel de situații, discuții, confruntări se amestecă cei care încă nu au reușit să-și cunoască sau/și să-și stăpânească ego-ul. Cei care au nevoie de discuții în contradictoriu, motivând o mai mult decât improbabilă creștere, sunt cei care doresc să-și ”arate mușchii” intelectuali, spirituali sau de orice natură ar fi aceștia.

Ei, în situația asta trebuie să știi că dacă te-ai băgat acolo unde nu-ți fierbe oala, există o foarte mare șansă să ți-o ”furi” (garantat aș spune) adică să te trezești cu câmpurile energetice făcute varză pentru simplul fapt că orice discuție în contradictoriu înseamnă nici mai mult nici mai puțin decât luptă, o luptă care nu face altceva decât să-ți coboare nivelul de vibrație și să te deschidă unor câmpuri de energie de vibrație joasă.

După principiul că ceea ce dai se întoarce înapoi la tine, luptă dai, luptă primești, te procopsești nu numai cu ceea ce ai dat, ci cu un rezultat multiplicat pentru că alături de Legea Cauzei și Efectului intră în joc și Legea Rezonanței și Legea Atracției. Aceste Legi funcționează în tandem indiferent de faptul că vorbim de energii de vibrație joasă sau înaltă.

De asemenea, atunci când cineva îți spune ceva și tu alegi să te ”ataci”, adică să reacționezi într-o manieră de vibrație joasă, asta și faci: te ataci singur/ă pentru că singur/ă te-ai deschis acelei vibrații joase. TU ești responsabil/ă de reacția ta, nimeni altcineva.

Dacă reacția ta a produs o energie de vibrație joasă, te-ai atacat singur/ă, indiferent de faptul că acuzi pe alt-cineva sau nu. Această reacție nu este necesar să se și manifeste, este suficient să o gândești, pentru că gândul este creator. Știm foarte bine că starea noastră, dispoziția noastră este generată de gândurile și de emoțiile NOASTRE, atunci de ce acuzăm pe altcineva că ne-ar fi atacat?

Dacă îți păstrezi starea de echilibru, de calm și neimplicare, poate să-ți spună oricine, orice pentru că NU te afectează și vibrația câmpurilor tale NU este afectată, NU POATE fi afectată, de nimic pentru că nu te-ai deschis unor energii de vibrație joasă care să-ți schimbe acea stare.

Aud de multe ori expresia ”M-a atacat X sau Y și acum mă simt rău.” Aiurea frate, te-ai atacat singur atunci când ai ales să reacționezi la ceea ce ți-a spus X sau Y. Și când mai faci și afirmația că ai fost atacat, te-ai pus și în postura de victimă, deci ai pus cireașa pe tort.

Stăpânirea propriilor gânduri și emoții este o condiție ne-negociabilă pentru ascensiunea în dimensiunile mai înalte, și aici vorbesc strict de nivelul de vibrație. Știm foarte bine că gândurile noastre nu sunt ale noastre până în momentul în care noi nu le facem să fie ale noastre.

Poate că n-ar fi rău să ne observăm ceva mai serios gândurile pentru că putem alege ce gânduri adăpostim în câmpurile noastre, pentru că gândurile noastre ne generează de multe ori emoțiile, și reciproca este valabilă, și împreună ne generează realitatea pe care o trăim.

Este cineva responsabil de realitatea pe care EU ALEG să o trăiesc? Un alt-cineva? Cu siguranță NU. Dar este mai ușor să dau vina pe alt-cineva pentru ceea ce n-am ajuns încă în punctul în care să-mi asum rolul de creator. Și dacă este un alt-cineva de vină, atunci puterea mea este la acel alt-cineva care poate dispune de realitatea mea, de viața pe care o trăiesc.

Dacă însă recunosc că eu am ”scrântit-o” pot alege ca data viitoare să nu o mai fac și în această situație EU sunt creatorul realității mele, puterea de a schimba situația și rezultatul este a mea și nu depinde de nimeni și de nimic altceva.

Cele mai multe situații de așa-zise atacuri pot fi eliminate foarte simplu prin alegerile pe care le facem. Alegeri simple de altfel. Dacă nu te amesteci acolo unde nu-ți fierbe oala, ci observi, analizezi și tragi concluziile care sunt potrivite pentru tine, fără a te oferi singur/ă drept țintă, te-ai ”scos” din multe situații neplăcute pe care nu mai ești nevoit să le numești atacuri și să reiei un ciclu din care să te străduiești apoi să ieși.

Repet, nu spun că nu există atacuri energetice, spun că ele pot fi evitate în marea lor parte prin alegerile făcute la nivel personal. Oamenii au prostul obicei de a se ataca din orice, iau lucrurile atât de personal de parcă tot ce se întâmplă în jurul i-ar viza strict pe ei. NIMIC nu vă vizează, cu excepția cazului în care voi alegeți să credeți că o face.

Dar și dacă ar face-o aveți LIBERTATEA de a ALEGE cum să reacționați. Și asta este o libertate pe care nu vi-o poate lua nimeni, dar nici nu vi-o poate da nimeni în afară de VOI înșivă. Atâta timp cât credeți că pacea, liniștea, bucuria, fericirea, bunăstarea voastră depinde alții, puterea voastră se află la acei ”alții” și nu la voi.

NIMENI NU VĂ POATE LUA NIMIC ȘI NIMENI NU VĂ POATE DA NIMIC. 
TOTUL ESTE ÎN VOI.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.