vineri, 25 noiembrie 2016

Fii un Copil al Pământului


Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua. Sunt aici ca să vă ajut să vă conectați cu cel mai profund sine al vostru, cu sinele vostru Christic. Pentru multă vreme v-ați uitat la mine ca și la un maestru și un învățător care vă conduce pe cale, dar eu sunt acum aici ca să vă predau vouă torța. Se simte bine să fii aici, printre oameni cu aceleași idei, printre prieteni. Îmi sunteți atât de dragi, vă iubesc.

Voi v-ați născut într-o realitate care a ajuns să fie deconectată de la Realitate. Legătura cu înaltul, cu propriul vostru miez, sufletul vostru, s-a pierdut. Această deconectare a devenit instituționalizată în societatea voastră: în educație, în consiliere, în medicină. Lipsa legăturii cu propriul vostru suflet este cea care vă doare cel mai profund și vă face să fiți nefericiți. Dar Eu sunt aici ca să vă ajut să vă redescoperiți acea legătură, să credeți din nou în cine sunteți cu adevărat și să experimentați bucuria acestui fapt. Să vă conectați din nou cu scânteietoarea fântână de lumină care este vie în voi și care se află în ființa voastră pământească: în corpul vostru, în mintea voastră, în inima voastră. Vă încurajez să vă alăturați mie în această simțire.

Mai întâi de toate, simțiți pământul de sub picioarele voastre, simțiți energia Mamei Pământ. Simțiți bogăția, frumusețea pură a naturii și tot ceea ce este viu în ea; ele fac parte din voi. Regnurile vegetal, animal și uman este nevoie să fie un întreg, să se îmbogățească și să se susțină unul pe altul. Faceți acum conexiunea cu Pământul, cu casa voastră. Simțiți cum energia de sub picioarele voastre curge în voi din Pământul viu. Ea vă urează bun venit aici și vă salută ca și pe cineva pe care îl/o cunoaște. Ea vrea să vă îmbrățișeze și să vă susțină, atât corpul cât și spiritul vostru. Ea vrea ca voi să vă dați seama că voi sunteți un copil al Pământului.

Haideți să luăm un exemplu din inocența naturii: animalele și plantele care trăiesc într-o conștientizare lipsită de timp. Pentru că fac acest lucru, ele se pot bucura de moment: vibrația și fluxul vieții care curge prin ele. Acest dat simplu pentru voi nu mai este natural, dar lăsați-l să curgă din nou prin voi. Simțiți adânc în voi ”Trăiesc! Orice ar însemna asta, oricărui scop servește – Trăiesc!” Simțiți cât de liberă și sclipitoare este viața în mod natural. Ea nu caută nimic, ea pur și simplu este dar totuși este în continuă schimbare, în continuă curgere. Lăsați acea energie strălucitoare să urce în pelvisul și în pântecele vostru. Vedeți dacă puteți respira în acea zonă a corpului vostru astfel încât să vă puteți conecta în mod conștient la fluxul de energie al Pământului.

Voi sunteți copiii Pământului. Fără această înțelegere nu puteți schimba nimic și nici nu puteți trăi cu adevărat. Din capul și din mintea voastră puteți teoretiza, puteți analiza și aplica concepte, dar făcând acest lucru nu veți avea de fapt nici o putere sau longevitate în voi dacă nu cooperați cu curgerea dinamică a vieții, a naturii însăși. Așa că salutați-vă cu bucurie pântecele. Salutați în voi viața care este atât de imprevizibilă și pare uneori a avea o voință proprie.

Acelei vieți îi aparțin și emoțiile și sentimentele voastre, așa că haideți să ne conectăm din inima voastră cu ele și să le facem să se simtă binevenite. Vă temeți de propriile voastre sentimente pentru că ați fost învățați să le controlați cu ajutorul minții voastre. Cu toate acestea, există o dorință în voi, o oarecare vehemență, o dorință de a vă elibera, de a fi cu adevărat liberi, iar atunci când vă bazați pe Pământul viu această dorință este mai naturală decât a fost vreodată. Dar când vă bazați pe limitările stabilite de lumea umană deconectată, atunci vă îndoiți de propria voastră dorință de libertate  și de propria voastră senzitivitate. Nu mai credeți în ele, așa că cu foarte mare greutate mai îndrăzniți să fiți prezenți în pântecele vostru și adeseori sunteți un străin pentru inima voastră.

Cea mai mare sarcină a voastră în această viață este să vă îmbrățișați pe voi înșivă ca pe o ființă umană care este o parte a naturii și să sălășluiți pe de-a-ntregul  în inima și pântecele vostru. În acest fel aduceți lumină pe Pământ. Când suficient de mulți oameni își vor manifesta lumina în acest fel – ca și ființă umană cu o inimă deschisă care este profund înrădăcinată în pântecele său – vechile sisteme ale puterii, fricii și corupției se vor prăbuși. Acestea vor fi prea slabe pentru a susține aceste sisteme; va fi mult prea multă lumină făcând ca acestea să se prăbușească. Dar schimbarea vine din interiorul întregii voastre ființe, ea nu poate impusă numai din cap. Schimbarea poate avea loc cu adevărat numai printr-o legătură vie cu sinele vostru pământesc.

Aș vrea să vă ajut acum să vă vindecați mult mai direct legătura cu propriul vostru sine. Cele mai bune exemple ale vitalității, naturaleții și inocenței este un copil care nu a fost încă modelat de către societate sau prin educație. Voi ați fost cândva un copil al Pământului, un copil senzitiv, un copil cu o anumită conștiință. Voi v-ați născut cu o anumită cunoaștere interioară și cu o senzitivitate în inima voastră care era naturală pentru voi, dar nu era naturală pentru oamenii din jurul vostru. Părinții voștri erau împovărați de frici, cu idei restrictive din trecut, și ca și tânăr copil voi ați fost afectați de ele în timp ce ați crescut. Asta a fost prima voastră întâlnire cu lumea umană: lumea fricii, confuziei, întunericului; o lume cu o conexiune slabă cu unicitatea sufletului.

Mergeți la acest copil din interiorul vostru. Vedeți acel prim moment de confuzie de pe fața propriului vostru copil interior. Simțiți cum a fost atunci când acest copil a fost pur; când era încă conectat cu inima și pântecele său; când era un copil al Pământului și simțea acest lucru. Observați care energie din mediul vostru înconjurător – poate de la tatăl vostru sau mama voastră – v-a afectat cel mai mult, în sensul că v-ați pierdut contactul cu propriul vostru suflet. Nu se pune nici o problemă de vinovăție sau reproș, doar observați acest lucru ca și fapt ”Când și de ce am devenit confuz, ce mi-a furat puterea?”  

Familia biologică este una dintre cele mai importante cauze ale dezorientării voastre, un văl care a căzut între voi și sufletul vostru, sinele vostru autentic. Ca mic copil, voi sunteți profund atașați de părinții voștri, nici măcar nu vedeți diferența dintre voi și ei. Nu există nici un fel de limite, lucru care vă face deosebit de vulnerabili la influențele bazate pe frică care vin din partea familiei în care v-ați născut. Frici inconștiente, probabil, dar cu toate acestea, ele v-au afectat profund pentru că voi nu aveați încă nici un fel de limite bine definite. 

Când țineți din nou copilul din voi înșivă și rănile pe care acesta le-a suferit în claritatea viziunii voastre, îl puteți ține aproape, în propriul vostru control cum s-ar spune, voi puteți aduce acest copil pierdut Acasă. Vedeți dacă îl puteți vedea în fața voastră, vedeți dacă puteți găsi în voi copilul care este pierdut și care are nevoie de voi: inima voastră, cunoașterea voastră interioară și rădăcinile voastre ferme. Invitați acel copil să-și ia locul în pântecele vostru, să-și găsească acolo odihna și să-și simtă împământarea. Veniți Acasă la voi înșivă, îmbrățișați-vă părțile întunecate, pentru că umbra nu este reală. Sunteți derutați, ați început să vă îndoiți de voi înșivă și de fântâna de lumină care sunteți. Dar acum este momentul să vă treziți astfel încât lumina să poată curge din nou.

Sufletul Pământului vă cheamă. Ea vrea să lucreze împreună cu voi pentru a crea o nouă energie, un val de reînnoire pe această planetă. Voi sunteți Lucrători în Lumină. Sufletul vostru a auzit chemarea la schimbare, nu numai în voi înșivă, dar și în tărâmurile naturale ale Pământului și în însăși inima omenirii. Există foarte multă durere și suferință în lume și știți că uneori vă simțiți lipsiți de putere ca să schimbați ceva. Dar voi sunteți o pată luminoasă în această lume – fiți siguri de asta! Bucurați-vă de inima voastră deschisă, de sinele vostru care se deschide. Simțiți asta din nou!

Mulți dintre voi ați făcut multă muncă interioară și ați făcut acest lucru timp de mulți ani, decenii uneori. Ați petrecut timp pentru a vă studia părțile întunecate, ați investigat frica și credințele limitatoare. Ați eliberat și v-ați eliberat de multe, totuși, când mă uit la grupul de Lucrători în Lumină care sunt aici pe Pământ, văd că cea mai mare frică a lor, sau dilemă, este legată de exprimarea lor înșiși în această lume. Ați devenit liberi în interior și ați făcut pași imenși înainte, ați fost foarte sinceri cu voi înșivă. Dar când vine vorba să aduceți în față această lumină, această conștiință în mediul vostru înconjurător, atunci simțiți rezistență în voi înșivă, în special frică. Încă mai aveți frica de a vă abate de la normă, de a fi diferit, frica de a fi respinși sau pedepsiți pentru cine sunteți. Aceste frici vin adeseori din vremuri străvechi, chiar din alte vieți.

Vreau să subliniez că acum există spațiu pentru voi în această lume. Puteți ieși în exterior cu sufletul vostru, cu lumina voastră și acesta este singurul lucru care vă poate face cu adevărat fericiți. Voi ați progresat în creșterea voastră interioară într-o asemenea măsură încât nu mai sunteți satisfăcuți numai cu creșterea interioară și cu faptul de a fi devenit conștienți. Există un îndemn în voi de a vă stabili lumina și de a o face vizibilă. Acesta și este următorul pas pe calea conștiinței voastre deoarece trezește frică în voi. Cere curaj și îndrăzneală să fiți în totalitate voi în această lume – dar este posibil!

Vă cer acum să vă uitați la viața voastră de zi cu zi și să simțiți ce vă face să vă rețineți propria voastră putere și propria voastră lumină, fie că este vorba de locul de muncă, relațiile personale sau de familia voastră. Vedeți ce vă vine în minte în mod spontan ca și aspect al vieții voastre în care nu vă arătați adevăratul vostru sine. S-ar putea să experimentați un sentiment de anxietate sau limitare atunci când vă gândiți să faceți acest lucru. Dar nu uitați că adevăratul vostru sine este un sine pământesc, este plin de viață, plin de bucurie, este creativ. Simțiți acest sine adevărat în corpul vostru. Unde se simte restricționat?

Întrebați-vă dacă vă puteți gândi la un pas pe care să-l faceți, un pas concret. Și prin ”concret” vreau să spun un pas vizibil, tangibil care vă permite să creați o deschidere aici astfel încât să puteți permite ca să lăsați ca mai mult din voi să fie vizibil și să se manifeste în această lume. Poate că va fi o emoție pe care o veți exprima mai clar față de cineva. S-ar putea să fie ceva ce vreți să vă oferiți vouă înșivă, ceva ce v-ați refuzat dintr-o falsă modestie. S-ar putea să fie un plan pe care l-ați lăsat pe mai târziu, dar care nu s-a materializat niciodată. Dați-vă voie să faceți acest pas și simțiți cum bucuria se ridică la ideea de libertate și trăire a vieții.

Acesta este următorul pas pentru voi: să fiți mândri de cine sunteți în această lume. Fiți un învățător, fiți un pionier, nu vă mai ascundeți. Fiți conflictuali dacă este nevoie, dar simțiți cum faceți acest lucru din iubire și conștientizare. Nu este nevoie să faceți lumea un loc mai bun. Nu este nevoie să fiți excesiv de hotărâți sau ambițioși atunci când faceți pasul înainte. Este vorba mai mult de curgerea lipsită de efort a voastră înșivă, ca și cea a unui animal sau copac care pur și simplu este.

Vă salut din inimă pe voi toți și vă rog să simțiți energia noastră combinată, prietenia noastră. Noi suntem egali, noi suntem conectați.

Vă mulțumesc foarte mult.

Jeshua



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.