duminică, 20 noiembrie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXX


Eliberarea Sistemului Vostru de Operare Trei/Patru Dimensional
Arcturienii prin Suzanne Lie


Salutări curajoșilor noștri voluntari aflați în continuă trezire pe Pământ,
Noi, Arcturienii am dori să vorbim cu voi astăzi de pe una din Navele noastre Mamă. Am dori să vă reamintim din nou că starea voastră de conștiință este ”sistemul de operare” care vă direcționează creierul să determine care este frecvența realității pe care o percepeți în mod ”conștient”.

Deoarece ceea ce percepeți este adeseori ceea ce credeți, starea voastră de conștiință, care determină sistemul de operare pe care îl folosiți, determină și care realitate este cea pe care o percepeți drept REALĂ. Cândva, conștiința voastră/sistemul vostru de operare patru dimensional a fost privit ca și visele voastre sau visele cu ochii deschiși.

Dar, în ACUM-ul vostru, din ce în ce mai mulți dintre voi combinați ”Sistemul vostru de operare al conștiinței perceperii realității fizice, trei dimensional” cu Sistemul de Operare al conștiinței voastre de vis/meditative, patru dimensionale.

Voi sunteți în procesul fuzionării sistemului vostru de operare trei dimensional pe care l-ați folosit timp de multe încarnări fizice, cu sistemul vostru de operare patru dimensional pe care l-ați privit cândva ca și somn sau creativitate.

Sistemul de operare trei dimensional vă leagă de starea voastră de conștiință a undelor Beta/sistemul de operare trei dimensional. Acest Sistem de Operare Trei Dimensional vă limitează ”percepția realității” la planul fizic.
                                                                
Din fericire, un număr din ce în ce mai mare dintre voi fuzionează cu Sistemul de Operare Patru Dimensional, care reprezintă percepțiile voastre conștiente ale lumii astrale patru dimensionale, care să ”acopere” percepțiile voastre legate de lumea voastră fizică trei dimensională.

Prin urmare, percepțiile voastre asupra realității sunt direcționate pentru a include atât Sistemul de Operare al undelor beta 3D ale conștiinței voastre cât și Sistemul de Operare al undelor voastre de conștiință alfa 4D. Această fuziune a Sistemelor voastre de Operare 3D și 4D vă permite să vă expansionați conștiința în Sistemul de Operare cinci dimensional al undelor gamma.

Luăm acum un moment din ACUM-ul vostru pentru a vă explica ceea ce vrem să spunem prin ”sistem de operare”. Cei mai mulți dintre voi sunteți familiarizați cu faptul că calculatorul vostru are un sistem de operare, dar s-ar putea să nu fiți conștienți de cât de mult seamănă modul de operare al calculatorului cu modul de operare al creierului vostru.

De exemplu, sistemul vostru mental este asemănător programului vostru de calculator ”word” care vă permite să vă colectați gândurile și emoțiile în același fel în care creierul vostru vă permite să vorbiți, citiți sau să vă spuneți gândurile și emoțiile.

Pe măsură ce sunteți capabili să vă fuzionați gândurile și emoțiile într-o percepție unificată a realității, conștiința voastră se va expansiona și voi veți fi capabili să ”descărcați” un nou Sistem de Operare care să se potrivească nevoilor conștiinței voastre aflate într-o continuă expansiune. Astfel, așa cum conștiința voastră se expansionează, așa se expansionează și Sistemul vostru de Operare.

Cândva ”starea/frecvența voastră de conștiință joasă” v-a împiedicat să mergeți mai departe în ACUM-ul înnăscutului vostru Corp de Lumină și a conștiinței voastre a Undelor Gamma, cinci dimensionale. Cu toate acestea, pe măsură ce mulți dintre voi vă fuzionați conștiința 3D a undelor beta cu conștiința voastră 4D a undelor alfa, voi vă activați Sistemul de Operare al conștiinței voastre 5D a undelor gamma.

Descărcarea și integrarea Sistemului vostru de Operare 5D vă schimbă foarte mult percepția asupra realității. Înainte de descărcarea Sistemului vostru de Operare Cinci Dimensional, s-ar putea să fiți ”treziți” la lumea voastră fizică și să funcționați prin intermediul Sistemului vostru de Operare 3D SAU s-ar putea să fiți ”adormiți” pentru lumea voastră fizică și să funcționați prin intermediul Sistemului vostru de Operare 4D.

Aceia dintre voi care v-ați expansionat conștiința ca să fiți în măsură să percepeți simultan atât dimensiunea a treia cât și a patra, vă fuzionați acum creierul trei/patru dimensional cu Mintea voastră Multidimensională 5D și mai mult. Astfel, Sistemele voastre de Operare Trei și Patru Dimensionale integrează și fuzionează cu Sistemul de Operare expansionat al stărilor voastre de conștiință cinci dimensionale.

Aceia dintre voi care vă activați Sistemul de Operare Cinci Dimensional sunteți în măsură să percepeți simultan lumea fizică 3D, lumea astrală 4D și realitatea 5D care vă trage dincolo de limitările voastre anterioare ale timpului și spațiului. Conștiința voastră cinci dimensională vă ghidează înapoi în percepția voastră înnăscută, multidimensională a ACUM-ului.

Din momentul în care v-ați activat Sistemul de Operare 5D veți fi printre liderii Noului Pământ. Cu toate acestea, această tranziție nu va fi ușoară. Liderii sunt cei care vor fi chemați să deschidă portalurile de lumină. Cu toate acestea, pentru a deschide aceste portaluri, va trebui să le găsiți și multe dintre ele au fost camuflate cu iluzii.

Prin urmare, le reamintim liderilor că ”Adevărul vă va elibera”. Un adevăr este că acesta este ACUM-ul pentru a separa grâul de neghină. Un alt adevăr este că acesta este ACUM-ul în care primul lider va fi chemat. De fapt, definiția noastră pentru un lider este: cel care merge primul. Din fericire, sunt mulți curajoși care deja au ”mers primii”.

Să fii lider nu înseamnă neapărat să aveți un grup care să vă urmeze. Când spunem lideri, vrem să spunem ”cei care merg primii”. Acesta este ACUM-ul în care liderii să deschidă portalurile de lumină și să le spună ”celor care merg primii”, ”Dragi Lideri, acesta este ACUM-ul.”

Cinci dimensionalul ACUM nu începe cu mersul mai departe în dimensiunile mai înalte. Cinci dimensionalul ACUM începe cu a da drumul la ceea ce nu puteți duce mai departe cu voi în realitățile mai înalt dimensionale.

Prin urmare, prima modalitate de a ”merge mai departe” este să vă uitați la viața voastră și să decideți ”Care sunt primele lucruri pe care le pot elibera pentru a-mi ușura expansiunea în dimensiunile mai înalte?” Veți descoperi că nu puteți ”lua totul cu voi” pentru că calea devine mai îngustă și mai abruptă cu fiecare pas.

Dacă ați ales să fiți un lider pentru ascensiune, asta însemnând că ați ales să fiți unul dintre primii, atunci voi mergeți pe acea Cale ACUM. De fapt, voi sunteți calea ”în ființă”, pentru că ”Calea” este cea mai importantă în conștiința voastră.

Pentru că sunteți un lider, voi puteți face mult mai mult.
Pentru că sunteți un lider, voi puteți recunoaște că sunt atât de mulți oameni, locuri, situații, lucruri, animale și ființe ale naturii care au nevoie de ajutor.
Pentru că sunteți un lider, voi vreți să le ajutați pe toate.

Cu toate acestea, Dragi Lideri, nu vă împrăștiați în toate părțile sau să ajungeți să fiți prea obosiți, înainte de a vă încheia ordinele interioare. Da, Dragi Lideri, ordinele voastre nu vin din afara voastră și nici măcar de deasupra voastră. Ordinele voastre vin din interiorul sinelui vostru, pentru că acesta este modul în care le primiți. Din interiorul SINELUI vostru, voi liderii veți ghida omenirea în următoarea octavă a realității.

Dorim să vă reamintim că ACESTA ESTE ACUM-ul ca să vă eliberați sistemele de operare trei și patru dimensionale și să vă amintiți directivele voastre mai înalte, cinci dimensionale. Să fiți un lider nu înseamnă că vă părăsiți viața. Să fiți un lider înseamnă că sunteți pregătiți să vă creați viața.

Liderii sunt necesari pentru a instrui mai mulți lideri, și asta începe cu găsirea de către lideri de noi lideri, asistarea acestor lideri și instruirea acestor lideri. Vă rugăm să rețineți faptul că dacă liderii în formare devin prea implicați în a fi adepți, ei nu-și vor aminti cum să fie lideri.

Prin urmare, vă cerem să-i ajutați pe alții deoarece și ajutorul acordat este o formă de conducere. Apoi ghidați-i pe cei pe care i-ați ajutat să-i ajute pe alții. În acest fel conducerea devine ceva normal, adepții fiind doar cei care nu au devenit ÎNCĂ lideri. În timp ce vă începeți rolul de lider, veți ajunge să înțelegeți cum întreaga voastră viață v-a pregătit să-i conduceți pe alții.

După cum voi, liderii, sunteți conștienți, Gaia și-a accelerat suficient frecvența sa trei dimensională astfel încât ACUM frecvența Ei patru dimensională este întrepătrunsă cu frecvența Ei trei dimensională. Cu alte cuvinte, Gaia se întoarce la SINELE Ei Multidimensional.

Prin urmare, lecțiile voastre trei dimensionale sunt de fapt lecții patru dimensionale pentru că Gaia nu mai este ”doar trei dimensională”. De fapt, Gaia a ”intrat prima” în expansiunea rezonanței Ei planetare, pentru a face să fie mult mai ușor pentru TOȚI locuitorii Ei să facă același lucru. Această accelerare a frecvenței planetare face parte din motivul pentru care lucrurile par atât de întunecate.

Această percepție a întunericului se datorează faptului că Gaia trece ACUM prin Planul său Astral de Jos Planetar pentru a se reconecta pe deplin cu adevăratul ei Sine Planetar Multidimensional. În același fel, toți locuitorii lui Gaia, inclusiv omenirea, trec prin propriul lor Plan Astral de Jos.

Dragi lideri ascendenți, voi sunteți într-o eră în care trebuie să vă amintiți că ”cea mai întunecată noapte precede zorile”. Planul Astral de jos, care este cea mai întunecată noapte a Planului Astral, este locul în care se află toate emanațiile întunericului din toate întrupările, a întregii omeniri. Da, mai trebuie să adăugăm și faptul că oamenii, și/sau cei deghizați drept oameni, au creat acest întuneric.

Cu toate acestea, acest întuneric nu purta corpuri umane atunci când a venit prima dată pe Gaia, la căderea Atlantidei. Acești întunecați nu au venit de pe Pământ! Acești întunecați au venit de pe alte planete pe care au servit, de asemenea, ca forțe ale ”puterii asupra altora”. Invazia Pământului a avut loc pentru că Întârziații, cei care nu au putut ascensiona cu fosta lor planetă, aveau nevoie să locuiască o altă planetă trei dimensională.

Mulți dintre acești Întârziați nu au putut învăța pe ultima lor planetă și nu pot învăța nici pe planeta lui Gaia. Acești Întârziați, pierduții, este nevoie să fie binecuvântați și eliberați prin iubire pentru că ei nu se pot schimba. Liderii trebuie să învețe să-i identifice pe cei care nu pot sau nu se vor schimba.

Din ce în ce mai mulți dintre mai tinerii ”întârziați”, copiii celor pierduți, doresc să elibereze îndoctrinarea întunecată pe care au primit-o ca și copii. Din nefericire, mulți dintre părinții lor sunt mult prea dependenți de ”puterea asupra altora”. Dragi Lideri, provocarea voastră este să trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet de fiecare dată când îndoctrinările pline de frică a celor întunecați intră în gândurile voastre.

Cea mai mare provocare a Liderilor este să vă amintiți că VOI sunteți Stăpânul vieții voastre. Prin urmare, dacă doriți ca ceva să se schimbe sau să vă modifice cumva viața, VOI trebuie să vă schimbați mai întâi sinele. Gaia, precum și toți ascendenții, trimit Iubire Necondiționată și Foc Violet în Planul Astral de Jos patru dimensional.

Pentru că fiecare călătorie începe cu primul pas, călătoria ascensiunii lui Gaia începe cu transmutarea sub-planului Ei de cea mai joasă frecvență – Planul Astral de Jos. În același fel, Liderii lui Gaia vor fi chemați și ei la curățarea Planului Astral de Jos al lui Gaia. Acest ”serviciu pentru Gaia” vă va ajuta să vă uniți cu SINELE vostru Multidimensional.

În același fel, Gaia își începe călătoria Ei planetară pentru a se re-uni cu Planeta Ei Multidimensională. După cum puteți observa, Gaia călătorește prin Planul Astral de Jos patru dimensional. Această călătorie personală și planetară prin Planul Astral de Jos reprezintă ”cea mai întunecată noapte de dinaintea zorilor”.

Pe măsură ce vă pregătiți pentru călătoria voastră inter-dimensională personală și planetară, s-ar putea să vă întrebați ”Ce să iau cu mine?” și ”Ce să eliberez?” Aceste decizii sunt cel mai bine de luat într-o stare de calm a minții în care vă puteți conecta cu Ghidarea voastră Interioară Mai Înaltă.

Noi, Arcturienii, suntem fericiți că v-ați conectat cu Familia voastră Galactică și Celestă ca să vă ajute în tranziția voastră inter-dimensională. Am dori ca voi să vă împărtășiți conectarea mai înalt dimensională cu toți liderii, precum și cu cei care vor descoperi dintr-o dată că și ei sunt lideri. Noi, Arcturienii, precum și alte nenumărate Ființe Mai Înalt Dimensionale care o ajutăm pe Gaia, vă trimitem toată mângâierea și susținerea inter-dimensională.

Multe secrete au fost îngropate în Planul Astral de Jos al lui Gaia, așa cum sunt multe secrete în Planul Astral de Jos al omenirii. Pentru mai multe milenii, Planul Astral de Jos a reflectat pe Pământ care sunt minciunile și iluziile care au blocat-o pe Gaia și pe locuitorii Ei să meargă mai departe pe calea ascensiunii lor.

Din fericire, Planul Astral de Jos poate fi transmutat înapoi în starea sa originală de puritate pentru a oferi ”câmpuri fertile” ale expansiunii lui Gaia înapoi în adevărata sa Planetă Multidimensională. Sistemul de Operare 3D al lui Gaia spune că ”Toată energia care a fost trimisă în AFARĂ trebuie să se întoarcă la emitent pentru a fi transmutată înainte ca acea persoană să poată ascensiona.”

Înțelegeți acum de ce Maeștrii Ascensionați au avut provocări atât de mari înainte ca ei să poată ascensiona? ”Dar de ce au căzut atât de mulți în întuneric?” vă auzim întrebând. Răspunsul nostru este că de multe ori mulți au fost ghidați în mod inconștient de către unul dintre cei întunecați care stăpânea arta mesajelor subliminale, inconștiente.

Acesta este motivul pentru care noi, Familia voastră Galactică, vă tot spunem să aveți grijă la ceea ce permiteți să intre în conștiința voastră. Sunt două motive principale pentru această ”recomandare”. Unul dintre motive este că VOI, fie că știți sau nu acest lucru, sunteți profund schimbați de frecvența în creștere a lui Gaia.

Celălalt motiv este că cei întunecați și-au intensificat ”campaniile de răspândire a fricii” pentru că știu că zilele lor sunt numărate. Atâta timp cât Planul Astral de Jos o învăluia pe Gaia, cei întunecați se puteau ascunde acolo și să intre în visele și în inconștientul oamenilor. Spunem ”oamenilor” pentru că cei întunecați nu au putut intra în inconștientul plantelor și animalelor deoarece ele trăiesc în Conștiința Unității cu Gaia.

Prin urmare, SINELE planetar al lui Gaia a protejat plantele, animalele și alte creaturi ale naturii. Deoarece celor întunecați le-a păsat numai de propria lor ”putere asupra altora”, ei au încercat de multe ori să distrugă sau să aducă mari daune planetei, precum și naturii de la suprafața planetară a lui Gaia ca mijloc de a distruge oamenii.

Acum, că întreaga planetă trece prin Planul Astral de Jos, cea mai bună cale de a vă proteja pe voi înșivă este să protejați planeta. Modul în care să vă protejați planeta este să vă expansionați conștiința în cele mai înalte sub-plane ale dimensiunii a patra, și eventual în cele din urmă, în dimensiunea a cincea. Această expansiune vă va schimba sistemul de operare trei/patru dimensional într-un sistem de operare cinci dimensional.

Omenirea a fost menită să fie Păstrătorii Pământului, Balenele au fost menite să fie Păstrătorii Apelor, Păsările au fost menite să fie Păstrătorii Aerului, iar Oamenii Ascensionați au fost meniți să fie Păstrătorii Spiritului. Cu toate acestea, mulți membri ai omenirii au căzut în ”puterea asupra altora” care i-a învățat să câștige ”Putere Asupra” Pământului, ”Putere Asupra” Apelor și ”Putere Asupra” Aerului.

Ei au încercat să câștige chiar și ”putere asupra” lumilor mai înalt dimensionale ale Spiritului, dar în loc de asta s-au pierdut în Planul Astral de Jos. Dar, de atunci, omenirea a devenit atât de rănită încât și-a trimis în mod inconștient rănirea în Gaia. Așa că, în loc să o ajute pe Gaia, ei și-au trimis propria rănire personală în Planul Astral de Jos 4D de unde aceasta a căzut în cele din urmă înapoi pe Pământul trei dimensional ca o ploaie invizibilă de întuneric și frică.

Amintiți-vă, o parte din Sistemul de Operare al lui Gaia se bazează pe ”orice este emis în afară se va întoarce la emitent”. Prin urmare, chiar dacă Gaia nu a trimis în afară ”putere asupra altora”, oamenii au trimis în afară atât de multă ”putere asupra altora” încât câmpurile de energie trei și patru de jos dimensionale au devenit impregnate cu programul ”putere asupra altora”.

Acest ”efect secundar” al Sistemului de Operare al lui Gaia de ”Energia emisă este egală cu energia care se întoarce” a ”frânt Spiritul lui Gaia” atât de mult încât Pământul a ajuns să fie prins în Planul Astral de Jos. Cu puținul ajutor primit de la elementalii ei răniți, sau de la egoiștii ei oameni, Gaia a devenit din ce în ce mai încâlcită în întuneric.

Planul Astral de Jos a fost cunoscut oamenilor drept coșmarurile lor, fricile lor, ceea ce a fost distrus și situațiile lor ”fără nici o cale de ieșire”. Din nefericire, așa cum oamenii în mare măsură au ignorat ”gunoiul” fizic care a murdărit frumoasa planetă a lui Gaia, ei au ignorat și câmpurile de energie întunecate care au murdărit aura patru dimensională a lui Gaia.

Pentru motivele de mai sus dorim să vă reamintim că
Acesta este ACUM-ul pentru a stăpâni ”Arta de a Da Drumul.”

”Ce înseamnă să dai drumul? Și la ce ar trebui să dăm drumul?” vă auzim întrebând. Cu toate acestea, numai voi puteți găsi răspunsul complet la această întrebare. Dar vom adăuga că dacă doriți să ”dați drumul” programării voastre trei dimensionale, traumelor și durerii, vă rugăm să nu le ”dați drumul fără să le iubiți necondiționat și să le transmutați mai întâi.

Așadar, primul lucru la care va fi nevoie să-i ”dați drumul” este gândirea voastră trei dimensională. Gândirea voastră trei dimensională și-a pierdut Unitatea cu întreaga Viață. Prin urmare, gândirea voastră trei dimensională este înclinată să creadă că oamenii sunt mai buni decât Pământul, Aerul, Focul și Apa.

Instruirea făcută de ”cei întunecați” a rămas în conștiința multor oameni. Această instruirea spunea că ”oamenii” erau mai buni decât orice altă formă de viață.

Cu toate acestea,
         Animalele NU își murdăresc cuibul, peștera sau copacul.
         Animalele trăiesc în pace și în conștiința unității cu cârdul lor, turma lor, școala lor.
         Animalele își riscă viața în fiecare zi pentru a avea grijă de puii lor și nu-și abandonează perechea.
         Animalele trăiesc în conștiința unității cu întreaga viață și iau numai ceea ce pot folosi sau mânca.

Din fericire, din ce în ce mai mulți oameni sunt pe punctul de a-și expansiona conștiința, conștientizarea, recunoașterea și acceptarea greșelilor și acțiunilor lor egoiste trei și patru dimensionale.

Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni își expansionează conștiința în dimensiunea a cincea prin:

         Expansiunea conștiinței lor pentru a cuprinde dimensiunea a cincea.
         Creșterea gradului lor de conștientizare pentru a percepe dimensiunea a cincea.
         Ascuțirea percepțiilor lor pentru a accepta curgerea câmpurilor de energie cinci dimensionale.
         Acceptarea procesului de transmutare a lumii lor fizice și a corpului fizic.

Pe măsură ce omenirea își expansionează conștiința, își crește gradul de conștientizare, își ascute percepțiile  și își amintește cum să-și folosească capacitatea înnăscută de a iubi necondiționat și de a-și transmuta realitatea cu ajutorul Focului Violet, ea va ajuta foarte mult la ancorarea multelor ”portaluri de lumină care sunt deschise ACUM pentru a conecta dimensiunile a treia, a patra și a cincea în UNA.”

Aceste portaluri de lumină vor ghida omenirea să ”DEA DRUMUL” iluziilor trei/patru dimensionale și să trăiască în adevărul cinci dimensional că: Persoana și Planeta sunt UNA.

NOI, membrii Familiei voastre Galactice suntem întotdeauna cu voi,

Arcturienii




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.