joi, 3 noiembrie 2016

Cine sunteți voi? – Consiliul


De Ronald Head

Sunt câteva adevăruri și concepte esențiale, legate și fundamentale pe care vi le-am prezentat deja de ceva timp. Când folosim cuvântul esențial, vrem să spunem exact acest lucru. Dar nu este esențial doar ca voi să înțelegeți cu intelectul ceea ce a fost spus, este esențial ca voi să știți în cea mai profundă parte a voastră înșivă că acestea sunt adevăruri.

Până când nu ați învățat ce este adevărata putere și unde se află ea, până când nu ați învățat cine sunteți voi cu adevărat, până când nu cunoașteți aceste lucruri, nu le trăiți și nu le respirați, este nevoie ca trezirea să continue.

Aceste lecții, dacă vreți să le numiți așa, sunt larg pictate în lumea voastră ca voi să le vedeți chiar acum. Sunt, de exemplu, câteva cazuri de netăgăduit ale diferenței dintre putere și forța care jucată în acest moment. Puterea este inerentă în ființa divină. Forța are nevoie de arme. Forța are nevoie de o armură în spatele căreia să se ascundă. Forța este întotdeauna un produs al fricii și caută să creeze și mai multă frică. Puterea caută doar să iubească și să creeze și să protejeze.

Aceste lucruri sunt atât de vizibile acum pentru că ați creat o situație mondială care cere o rezolvare, un nou mod de gândire, un nou mod de trai în lumea voastră. Ceea ce este nevoie să vă dați seama este că frica, ura și lăcomia cu care vă confruntați știu doar, în mod greșit, cum să se protejeze pe ele însele prin forță. Dar și voi ar trebui să știți că cu cât mai vizibile devin, cu atât mai mult vă apropiați de a ajunge în lumea liberă și iubitoare pe care o doriți și o meritați.

Acum, am spus că este nevoie ca voi să știți și să înțelegeți cine sunteți. Iar acesta pare a fi un secret mare și imposibil de cunoscut. Nu este. Numai că voi ați fost învățați că adevărul care vi s-a spus este imposibil, iar voi ați ales să credeți acest lucru. La urma urmei, v-ați spus voi, cum aș putea să fiu un co-creator divin al și împreună cu Tot Ceea Ce Este? Și toate explicațiile frumoase ale acestui lucru, dacă alegeți să le citiți sau să le ascultați, rămân doar niște povești frumoase.

Astfel, ceea ce se întâmplă este că voi trăiți prin situații care vă vor arăta, privind retrospectiv, cine sunteți, unde se află adevărata putere și cum vă creați propria voastră lume. Dar acest lucru va fi văzut doar de către cei care aleg să vadă. În vechile texte acest lucru a fost scris ”cei care au ochi să vadă”. Trezirea înseamnă să ai ochii care să vadă. Trezirea înseamnă să ai urechile care să audă. Trezirea înseamnă să ai curajul de a fi. Ei bine, voi nu puteți să nu fiți. Dar puteți fi și să nu o știți, să nu vă însușiți această stare de a fi.

Dacă Tot Ceea Ce Este există, și voi existați, atunci voi sunteți o parte esențială a ceea ce este. Acest lucru este simplu, direct și nu este dificil de înțeles. Nici înțelegerea implicațiilor acestui lucru. Vă face acest gând să vă simțiți mici, speriați, vinovați? Nu, bineînțeles că nu. Este eliberator și împuternicitor.

Asta nu înseamnă să învinuim pe cineva pentru ceea ce gândește. Nu este pentru a acuza pe cine că ”greșește”, absolut deloc. Este pur și simplu afirmarea în termeni tot mai inconfundabili ce este acest ”mesaj” și ceea ce a fost întotdeauna. Am dori să-l citiți, să cugetați la el, să-l examinați din nou și din nou. Pentru că aceste lucruri stau la baza noii lumi pe care voi o veți construi și o construiți.


Luați acest adevăr în inimile voastre. Cereți ghidare de la propriile voastre Sine Mai Înalte. Dacă nu auziți răspunsurile, atunci simțiți-le. Noi vă vom întâlni acolo.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.