joi, 24 noiembrie 2016

Simțiți Din Nou Cum Obișnuia să Fie Cândva


Mama Pământ canalizată de Pamela Kribbe

Dragi oameni, eu sunt vocea Mamei Pământ. Eu vă port prin călătoria acestei vieți umane a voastre. Simțiți-mă în oasele voastre, în carnea voastră, în toate celulele corpului vostru. Eu vă furnizez componentele de bază ale corpului vostru uman.

Cu toate acestea, eu nu sunt prezentă doar în planul vostru fizic, eu sunt și o ființă energetică foarte bătrână. Am o energie-suflet, o viață spirituală și imediat ce v-ați născut pe pielea corpului meu eu v-am înzestrat cu energia mea, energia Pământului. Energia mea, a Pământului, se mișcă împreună cu cei care trăiesc pe mine, adică întreaga omenire. Energia mea este receptivă la a voastră, eu o absorb, învăț din ea și încerc să vă ofer ceea ce este susținător și bun pentru voi.

 În inima mea, eu sunt liberă și nu sunt subiect al dualității, și din această cauză pot simți ceea ce oamenii au nevoie la nivel energetic. Energia inimii mele este prezentă în corpul vostru și este în mod natural îndreptată spre echilibru. Corpul vostru și al meu sunt legate energetic și noi formăm un întreg. Tocmai am spus că în ființa mea, în miezul meu, eu nu sunt legată de dualitate. Cu toate acestea, viața pământească în sine – plantele, animalele și oamenii – este supusă dualității. Există naștere și moarte, boală, sănătate, tinerețe, bătrânețe, emoțiile iubirii și luminii și emoțiile disperării și fricii. Toate acestea sunt aspecte ale vieții pe mine, dar în mine, în miezul meu, eu sunt liberă de toate acestea și, astfel, permit ca toate acestea să se întâmple.

Simțiți cine sunt eu în esența mea. Sunt o parte din Cosmos ca și întreg, dar am consimțit să am rolul de purtător al omenirii. Eu vă însoțesc pe calea voastră, dar nu o pot duce eu la capăt pentru voi. Ceea ce este în mod specific sarcina voastră, ceea ce trebuie să fie îndeplinit de omenire ca și întreg și spre ceea ce trebuie să crească, este ceva ce voi trebuie să faceți.

Voi, omenirea în totalitatea sa, purtați puterile speciale ale creației: abilitatea de a crea și de a aduce ceva nou în ființare. Vreau să vă dau posibilitatea să faceți acel lucru, chiar dacă acest lucru înseamnă că uneori vă scufundați în dualitate și că nu mai puteți simți că sunteți în mod esențial liberi de ea. Dar să știți că voi, ca și suflet, nu sunteți supuși nașterii și morții; să știți că voi sunteți eterni, chiar dacă vă pierdeți adeseori legătura cu acel sentiment în timp ce trăiți pe Pământ. Dar eu vă pot da înapoi acel sentiment esențial, dar numai dacă veți avea încredere în mine.

Nu eu sunt cea care vă scufundă în dualitate. Vălul fricii create de către omenire – ignoranța, pierderea sinelui – este cel care face viața atât de dificilă pe Pământ. Dar nu a fost întotdeauna așa. Au fost timpuri pe Pământ când au existat comunități de oameni care au trăit în totală pace și armonie cu ei înșiși și cu natura. Și chiar acum, în meditație, unii dintre voi au recunoscut și simțit o astfel de viață; o viață în care v-ați simțit în mod natural bineveniți pe Pământ, atât ca și copil cât și ca persoană și, de asemenea, ca și sufletul care sunteți.

Există de multe ori un fel de ”schizofrenie” care începe imediat ce vă începeți viața pământească; o ruptură între cine sunteți voi cu adevărat și ceea la ce se așteaptă oamenii din jurul vostru de la voi, sau forțează asupra voastră, de cele mai multe ori datorită propriei lor frici și nesiguranțe. Și de la început există acel decalaj între ceea ce simțiți și ceea ce ar trebui să simțiți; între ceea ce sunteți liberi să faceți și ceea ce se așteaptă de la voi.

Cu toate acestea, voi ați avut vieți pe Pământ în care intrarea voastră a fost mult mai lină, când ați putut fi mult mai apropiați de energia sufletului vostru în timp ce creșteați și erați încurajați ă o faceți cu blândețe și bucurie. În acele vieți și comunități, a existat și un fel de disciplină, dar a fost una a unei mâini blânde, care era în armonie cu natura umană. În acele societăți copiii erau instruiți să-și ia în serios lumea interioară. Au fost învățați să-și asculte cu sinceritate și deschis emoțiile, să asculte vocile pe care le auzeau în interiorul lor: fricile și prejudecățile lor. Acesta este semnul unei societăți foarte mature, o societate în care lumea interioară a oamenilor este luată foarte în serios.

Acum, în acest moment, fixarea societății este aproape în întregime pe lumea exterioară, pe cunoașterea care face posibil ca lucrurile să fie făcute, construite și organizate, sau să analizeze și să ordoneze lucrurile cu ajutorul minții. Dar toate aceste activități sunt concentrate spre exterior. Atenția pe realitatea interioară, care este de fapt creatoarea realității exterioare, lumea exterioară, a fost pierdută – dar nu în întregime.

Încă mai există în mine urme ale comunităților și societăților străvechi în care oamenii au trăit în iubire pentru implicarea lor naturală unul cu altul, în cunoașterea sufletului și a realității interioare. Urmele acelor comunități și a acelor societăți sunt prezente încă în câmpul meu energetic, în câmpul energetic al Pământului. Și chiar dacă ele au dispărut fizic de pe suprafața Pământului, ele mai locuiesc încă în amintirea mea și în memoria colectivă a omenirii. V-aș ruga să reîmprospătați memoria omenirii prin a vă aminti cum a fost să vă nașteți într-o astfel de comunitate înconjurați de spirite înrudite și, desigur, în conexiune cu ființa voastră interioară, cu esența voastră, cu sufletul vostru. Simțiți cum viața poate fi trăită cu inima ușoară. Mai există evenimente dureroase, cum ar fi moartea celor dragi, experiențe de pierdere și durere, și, de asemenea, lipsă de comunicare, dar toate se petrec pe un fundal de pace, înțelegere și siguranță.

Faptul de a crește printre oameni asemeni vouă vă dă un profund sentiment de siguranță, de acceptare, precum și capacitatea de a vă dezvolta în mod liber. Simțiți din nou cum a fost; poate că vedeți imagini ale unei comunități din care ați făcut parte în alte timpuri. Concentrați-vă în mod egal pe cine ați fost atunci, pe energia pe care ați radiat-o și pe sentimentul vădit de bine pe care l-ați avut. Ați putut fi deschiși față de alți oameni și față de mediul vostru înconjurător pentru că baza voastră era în voi înșivă. Vă simțeați bine cu voi înșivă. Nu v-ați îndoit niciodată că exista un spațiu special pentru voi; că aveați ceva cu care să contribuiți la întreg. Asta era pur și simplu un dat și toată lumea știa acest lucru. Simțiți cum primeați exact ceea ce aveați nevoie: împuternicirea de la mediul vostru înconjurător. În jurul vostru erau oameni care vă înțelegeau și care vă dădeau sfaturi valoroase. Și, mai presus de toate, proiectau o atmosferă de armonie și înțelepciune. Vedeți acum acest lucru ca și pe un dar foarte special pe care l-ați primit în trecut.

Voi sunteți fondatorii acestei energii, această formă de comunitate și de a fi împreună, creatorii acelei energii în acest moment. Cu toate acestea, deși acum nu mai este de la sine înțeles să crești pe o asemenea bază de siguranță, voi totuși purtați amintirea ei în inima voastră. Voi purtați amintirea unei vieți pline de armonie în care vă puteți dezvolta în mod natural darurile voastre spirituale: iubirea, simțul frumosului, creativitatea, căldura voastră. Voi sunteți meniți să plantați acea lumină ca și sămânță pe Pământ, acea experiență pe care o cunoașteți din trecut și pe care o purtați mai departe.

Într-un fel, s-a intenționat ca lucrătorii în lumină, care voi sunteți acum, să vă întoarceți înapoi la voi înșivă; să vă dați seama că nu mai puteți fi parte a unei rețele naturale de siguranță și să aparțineți unui grup nobil. Sufletul vostru știa că veți primi o sarcină dificilă și, din această cauză, s-a intenționat ca voi să primiți această energie a căldurii și încurajării în trecut ca să o puteți da locurilor în care această energie nu este prezentă acum. Aceasta este esența lucrului în lumină: ca voi să aprindeți lumina acolo unde ea nu strălucește – dar mai înainte de toate, în voi înșivă. Pentru că numai dacă știți cum să vă simțiți în siguranță în voi înșivă puteți crea în siguranță situația care a existat cândva în mod natural; atunci puteți fi și o lumină pentru ceilalți și acest lucru se întâmplă de la sine în mod natural.

Cel mai important este să creați acel spațiu de susținere, fiind în primul și în primul rând, sinceri cu voi înșivă. Și vă cer să faceți acest lucru acum. Vă cer să vă uitați într-adevăr cu respect la voi – chiar acum. Simțiți cât de bătrâni sunteți cu adevărat și de cât de multe ori ați trăit pe Pământ ca și ființă umană. Voi ați digerat și integrat toate acele experiențe: experiențele de lumină și experiențele de profund întuneric. Luați-vă în serios, respectați-vă maturitatea.

Uneori simțiți că sunteți ca un copil mic care nu mai știe ce să facă, care nu vede nici o ieșire. Dar timpul a trecut și s-ar putea să apară un profesor care s-ar putea să vă spună ce aveți de făcut. Acum este momentul să îndrăzniți să vă ridicați pentru voi înșivă, timpul să priviți cu adevărat în interior și să vedeți ce comori zac acolo și pe care voi le-ați acumulat de-a lungul tuturor acestor vieți. Nu mai există acum prezența hrănitoare a unei comunități care vă înțelege și vă protejează. În acest sens, sunteți singuri. Dar asta face parte din calea voastră și din evoluția voastră. O puteți face acum singuri – chiar puteți. Este vorba doar despre a crede în voi înșivă.

Conectați-vă cu miezul meu, cu inima mea care nu este dependentă de timp, de naștere sau moarte. Am fost acolo în toate viețile pe care le-ați trăit pe mine. Simțiți-vă și miezul vostru aflat dincolo de timp. Știți deja atât de multe, sunteți atât de bogați în interior. Conectați-vă cu propria voastră lumină și simțiți cum aceasta curge prin voi. Simțiți-o cum curge prin corpul vostru de la degetele picioarelor voastre la degetele mâinilor voastre. Simțiți-vă picioarele ferm înfipte în pământ. Sunteți o ființă umană puternică și avem nevoie de voi. Voi puteți împrospăta memoria omenirii, voi puteți aduce în amintirea ei acea vibrație a armoniei și iubirii care este atât de necesară acum și care le lipsește la atât de mulți. Voi aveți cunoașterea lumii interioare a oamenilor și a voastră înșivă. Voi sunteți familiarizați cu profunzimea sentimentelor și puteți accepta ceea ce se manifestă în viața oamenilor. Făcând acest lucru, voi aduceți iubirea și siguranța voastră în această lume a fricii și a îndoielii și asta este chemarea voastră.

Eu voi lucra împreună cu voi. Energia vechilor comunități de lumină poate fi acum răspândită peste tot prin lume. Nu mai există intenția de a fi formate mici insule de pace și armonie. Intenția este acum ca totul să fie inclus, acesta este motivul pentru care sunteți răspândiți peste tot prin lume. Mai întâi prin a vă ridica singuri, dar apoi, prin conexiunile și rețelele care au apărut, veți începe din nou să trăiți ca spirite înrudite, dar de această dată atotcuprinzătoare și incluzând totul. În acest moment are loc o atât de mare schimbare încât acele insule nu mai sunt suficiente; acum este momentul pentru o trezire globală. Și chiar dacă acest lucru vă pare uneori a fi o sarcină imposibilă, aveți încredere în voi înșivă. Voi aveți în voi semințe, germeni de lumină. Aceasta este sarcina voastră, asta este cine voi sunteți – aveți încredere.

Vă mulțumesc pentru atenția voastră.


Pământul


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.