vineri, 4 noiembrie 2016

Jurnalul # 9 – De UNUL Cu Multe Nume


De Suzanne Lie

Jurnalul lui Beverly
Dragă Jurnalule,
Înțeleg ce se întâmplă cu mine. I-am văzut noaptea trecută pe Lisa și pe Bruce pe Navă. A fost atât de minunat să-i văd. Sunt destul de sigură că ei nu-și amintesc niciodată că ne întâlnim aici, dar eu da, și îmi place asta. Poate că ceea ce îmi place cel mai mult este persoana care sunt pe Navă. De ce îi permit conștiinței mele să cadă atât de mult când sunt în lumea fizică?

30 Ianuarie 1999

Dragă Beverly,
Eu sunt Kepier. S-ar putea să nu înțelegi acest lucru încă, dar eu sunt o componentă cinci dimensională a SINELUI tău Multidimensional. Toată lumea din dimensiunea a treia are expresii cinci dimensionale ale sinelui în vibrația grupului nostru ACEA. În mod colectiv, ca Întreaga Conștiință a Ascensiunii Pământului, noi reprezentăm farul pe care toate expresiile noastre trei dimensionale ale sinelui pot să-și seteze focalizarea.

Dacă fiecare dintre voi își poate găsi propriul său sine cinci dimensional, propriul vostru șuvoi de conștiință care se varsă în marele fluviu al lui ACEA, va fi mult mai ușor pentru voi să vă creați o viață care va rămâne intactă printre lumile înguste și în lumile mai înalte.

Conștiința Unității a celei de-a cincea dimensiuni este dificil de înțeles din dimensiunea a treia. Conștiința noastră de grup NU înseamnă pierderea individualității. Mai degrabă înseamnă că este un grup în care poți avea totală încredere pentru că știți totul unul despre celălalt.

Înțelegem că această formă de conștiință a unității este un concept unic în lumea fizică în care fiecare persoană trebuie să învețe să se protejeze pe sine în scopul de a supraviețui. Această ”protecție”, care se bazează într-adevăr pe pericolele fizice, este cea care crează atât de multă frică în dimensiunea voastră. Dacă fiecare dintre voi v-ați putea conecta cu propriul vostru sine cinci dimensional, precum și cu vibrația de grup a lui ACEA, ați găsi multă protecție și mângâiere.

Din perspectiva noastră mai largă a celei de-a cincea dimensiuni, noi putem percepe posibilele probleme și pericole care vouă vă sunt invizibile. Suntem asemenea pădurarilor din turnurile aflate pe cele mai înalte vârfuri de munte care pot vedea întreaga pădure. Noi vă putem avertiza dacă sunt orice fel de ”focuri” potențiale. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă acordați la frecvența noastră astfel încât să ne puteți auzi.

Dacă fiecare dintre voi vă puteți găsi porțiunea din Sinele vostru care rezonează la dimensiunea a cincea, acea rezonanță va crea o punte vibrațională pe care fiecare dintre voi o puteți folosi ca să vă conectați cu frecvența lui ACEA. Cu toate acestea, este necesar ca mai întâi să vă creați o viață trei dimensională suficient de curățată de frică ca să vă puteți conecta la noi și să ne auziți instrucțiunile.

Cum creați o realitate care este suficient de curățată de frică pentru a vă permite să vă conectați cu frecvența celei de-a cincea dimensiuni? Meditând, ieșind în natură, scriind și orice alte acțiuni creatoare sunt importante în a vă ajuta să vă ridicați suficient de mult conștiința pentru a comunica cu dimensiunea a cincea.

Să faceți ”munca” care este în rezonanță cu scopul Sufletului vostru este la fel de important, pentru că vă va oferi BUCURIA care vă va expansiona conștiința și va face să fie mai ușor să fuzionați cu sinele vostru cinci dimensional.  

După ce ați creat această cale, cum să rămâneți pe ea? IUBIRE – Iubire Necondiționată! Prin urmare, este vital ca mai întâi să-i permiteți unei realități exterioare să se desfășoare, una care este de cea mai pură vibrație a Iubirii Necondiționate. Asta înseamnă că trebuie ca în mod continuu să comunicați cu realitatea voastră interioară pentru a câștiga înțelepciunea și tăria de a rămâne focalizați pe angajamentul vostru de dinainte de a vă naște.

Lupta voastră cu lumea trei dimensională vine, nu numai din circumstanțele voastre, ci și din frica voastră. Odată ce nu mai există frică, sau măcar doar foarte puțină, nu va mai fi nevoie să vă creați un zid de protecție. În schimb, puteți să-i îngăduiți iubirii să vă ghideze prin strâmtorile vieții.

Apoi veți fi capabili să identificați frica atunci când aceasta intră în conștiința voastră pentru că ea se va simți ”diferit” în loc de ”normală”. Odată ce vă puteți identifica frica, o puteți elibera în Iubirea Necondiționată care vă înconjoară pe drumul vostru spre Acasă.

Aceia dintre voi care ați ales să creați această ”cale”, ați permis ca în corpurile voastre să aibă loc o procedură care să inițieze o creștere treptată a ratei de vibrație a fluidului vostru cefalorahidian. Noua voastră rată de vibrație, mai înaltă, va facilita o activare a Corpului vostru de Lumină.

Nu vă temeți de sau să judecați procesul care va urma. Păstrați-vă mintea deschisă și inima curată. Frica și îndoiala vă vor estompa percepțiile și vor întârzia procesul. Amintiți-vă că voi vă creați realitatea. Dacă credeți că ceva este imposibil, atunci este. Permiteți-i minții voastre să fie complet deschisă și liberă de orice așteptare.

Permiteți-vă să umblați pe solul virgin al Marelui Necunoscut. La revedere acum. Știți, desigur, că noi suntem într-o comunicare constantă. Simțiți Iubirea Necondiționată pe care noi vi-o trimitem din dimensiunea a cincea. Simțiți această iubire ca și pe o rază de ghidare care vă va ghida spre noi, ACEA.

Din ACEA,

Eu Sunt Kepier

Lisa și Bruce

”Mama are un SINE Mai Înalt numit Kepier?” au spus Lisa și Bruce deodată. Apoi au izbucnit amândoi în râs și s-au dus să-și ia un pahar de vin. Pe la jumătatea drumului Lisa a spus ”Știi, dragule, cred că-mi voi lua doar un ceai. Îmi dau seama cât de mult am băut de când am venit aici.”

”Super, și eu”, a spus Bruce trimițându-i o binecuvântare lui Kepier. Cu siguranță Lisa băuse cam mult. Asta a fost înainte ca ei să înceapă să citească Jurnalul. În timp ce se întorceau cu ceaiul înapoi în camera de zi au vorbit despre cât de mult i-a schimbat Jurnalul. Sperau că vor putea afla mai multe de la Kepier despre ce s-a întâmplat cu Beverly.

Cu ceaiul în mână s-au întors la Jurnal și au întors pagina. Au fost fericiți să vadă că următoarea secțiune era despre Kepier. Au văzut, de asemenea, că era prima înregistrare pe care Beverly o scrisese după aproape doi ani.

”De ce crezi că s-a oprit să scrie în Jurnalul ei pentru atât de multă vreme? Ce s-a întâmplat cu ea?” a întrebat Bruce.

”Nu știu”, a spus Lisa având o privire vinovată pe față. ”Mama și cu mine nu vorbeam deloc atunci.”

VII
Jurnalul
Întâlnirea SINELUI

Jurnalul lui Beverly

23 Decembrie 2001

Dragă Jurnalule,
Tocmai am auzit un mesaj în mintea mea sau este în inima mea? Îți cer să mă ajuți acum în recuperarea acestui mesaj. Am comunicat cu o ființă ascensionată care mi-a spus multe despre procesul lui/ei care seamănă foarte mult cu al meu. Părem a fi persoane foarte diferite, dar procesul nostru este foarte asemănător.

A fost minunat pentru mine să pot să vorbesc fără nici o editare a prezentărilor mele, astfel încât să nu creez confuzie sau ascultătorul să se sperie. Știu că trebuie să fac mai mult pentru a acoperi decalajul dintre ”mine” cea care scrie asta și ”MINELE” căruia îi scriu. Mi s-a spus că am comunicat cu Mintea de Grup Arcturiană.

Sunt pregătită să fiu expresia deplină a SINELUI meu multidimensional. Sunt pregătită să închid decalajul dintre cine îmi spun eu și cine îmi spune eu. Te rog să mă ajuți acum să înțeleg mai bine acest proces.

Beverly

Draga noastră Beverly,
   
Noi, Mintea de Grup Arcturiană, suntem aici ca să răspundem întrebării tale. Tu ai închis deja acel decalaj; este doar o chestiune de re-calibrare a percepțiilor tale pentru a fi în stare să experimentezi în mod conștient TOATE frecvențele realității de dincolo de dimensiunile trei/patru.

Știm că îți lipsește realitatea pe care ai experimentat-o pe Nava noastră. Și știm că cel mai mult îți lipsește să FII persoana care ai fost atunci când erai cu noi. Prin urmare, te vom ajuta să-ți recâștigi memoria.

Arcturienii

Oh, dragi Arcturieni,

Din momentul în care v-ați prezentat mi-am adus aminte instantaneu de voi. Dar cum pot să-mi aduc aminte de voi pe Navă când nu-mi pot aduce aminte de mine pe Navă?

Beverly

Ai răbdare, dragă Beverly, și te vom ajuta să-ți amintești acea expresie mai înalt dimensională a adevăratului, multidimensionalului tău sine. Du-te la culcare în seara asta și contactează-ne mâine dimineață.

Arcturienii

24 Decembrie 2001

Dragi Arcturieni,

Din nou m-am trezit obosită. Se pare că cu cât dorm mai mult, cu atât sunt mai obosită. Devine un obicei să dorm prea mult sau este obiceiul de a fi în dimensiunea a patra și dincolo de ea? Îmi place viața mea, cred. Doar că se schimbă atât de repede sau nu se schimbă suficient de repede?

Am multe așteptări legat de ceea ce se va întâmpla, care este probabil un loc în care să-mi ascund frica. Simt că NU am nevoie de dramă și provocări pentru a mai învăța și cred că mai sunt mulți alții care nu mai au nevoie de asprimea provocărilor trei dimensionale. Nici nu avem nevoie de vreun eveniment catastrofal care să ne câștige atenția.

Știu că am venit pe Pământ să ajut la o tranziție pașnică în dimensiunea a cincea și îmi păstrez acea intenție. Dar sunt atât de mulți care sunt adormiți încă, și ei s-ar putea să mai aibă nevoie de vreo dramă de modă veche pentru a-i face să se uite îndelung la ei înșiși. Pe de altă parte, sunt atât de mulți oameni care s-au uitat la ei înșiși timp de decenii.

De fapt, mulți dintre ei văd acum imaginea vagă a ”Corpului lor de Lumină” cinci dimensional. Asta este realitatea pe care vreau să o creez. Vreau să creez realitatea în care oamenii se trezesc așa cum înfloresc florile – câte o petală pe rând. Nu avem nevoie să întrebăm dacă acesta este momentul nostru să ne trezim, pentru că noi ne trezim, asta este. Dacă nu ne-am trezit, atunci nu a sosit momentul să o facem, dar va sosi în curând.

Mă descurc mai bine cu eliberarea fricii și cu trăitul în Curgerea lui UNU. Asta este, sunt pregătită atunci când nu sunt prea obosită, flămândă, bolnavă, ocupată, stresată sau conduc și sunt prinsă în trafic – oh, da, sau sunt îngrijorată pentru familia mea pe care nu o văd niciodată.

Apoi, mă îngrijorez și, în cele din urmă, îmi dau seama că tot ceea ce pot să fac este să mă relaxez în proces, deoarece nu pot face nimic. Știu că o parte importantă a procesului meu este că am nevoie să câștig o mai bună conexiune între mine însămi cea de aici de Pământ și sinele meu mai înalt dimensional de pe Navă.

Dragi Arcturieni, ce trebuie să fac pentru a avea o experimentare conștientă a acelui ”eu” de pe o Navă Stelară? O doresc prea mult?

Beverly

Lisa și Bruce

”Ei bine”, spuse Bruce ”se pare că a făcut ceva de-a lungul celor doi ani. Pare a fi, nu știu, mai conștientă. Pot spune asta?”

”Da”, răspunse Lisa. ”Trebuie să recunosc că mă simt și mai rău. Iată-mă judecând-o pe mama și nici măcar nu am vorbit cu ea în timp ce ea părea să facă unele lucruri cu adevărat importante.”

Bruce a decis să o îmbrățișeze scurt pe Lisa, deoarece după cum vorbea, relația cu mama ei rareori a mers bine. Au fost amândoi atât de surprinși de următorul mesaj încât au decis că ar fi mai bine să-l citească Bruce.

Sursa: Cartea Jurnalul de Suzanne Lie

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.