marți, 1 noiembrie 2016

Integrarea Sistemului Vostru de Operare Multidimensional în Creierul Vostru Trei Dimensional – Partea a Treia


Arcturienii prin Suzanne Lie

În partea a doua ne-am integrat ființarea în sinele patru dimensional pentru a permite ca frecvența noastră de experimentare patru dimensională să fie sinele nostru principal, predominant. Ne aflăm în procesul de expansionare a conștiinței noastre în frecvențe din ce în ce mai înalte. Cu toate acestea, noi nu ne vom pierde conexiunea cu sinele nostru trei dimensional, cel puțin pentru ceea ce ne-a mai rămas din timp.

Pe de altă parte, Sinele nostru trei dimensional nu va mai fi expresia noastră predominantă. Realitatea noastră trei dimensională va fi în schimb, realitatea pe care o vizităm, dar noi vom trăi în frecvențele mai înalte ale SINELUI nostru Multidimensional. Îi rog acum pe Arcturieni să ne ajute cu partea a treia a Integrării Sistemului nostru de Operare Multidimensional.

Arcturienii vorbesc:
Dragii noștri Ascendenți, 
Suntem foarte bucuroși să vă ajutăm în acest efort, pentru că noi facem tot mai mult parte din viața voastră în fiecare moment al ACUM-ului vostru. Când spunem ”noi” nu ne referim numai la noi Arcturienii, ne referim la ”noi Galacticii, Celeștii, Maeștrii Ascensionați și Gaia”.

Gaia se întoarce ACUM la noua, minunata Ei expresie cinci dimensională ”Noul Pământ”. Spunem se întoarce, pentru că dimensiunea a cincea nu este guvernată de timp, așa cum voi îl cunoașteți în lumile mai jos dimensionale. Prin urmare, nu este creat ceva; doar este, pentru că TOTUL este infinit.

Vom începe cu o scurtă călătorie pe/în Pământul cinci dimensional. Așa că faceți-vă bagajele psihice și deschideți-vă Inima și cel de-al Treilea Ochi. Apoi puteți percepe mai bine această realitate minunată pe care sunteți în procesul de a o crea. Îngăduiți-i Sistemului de Operare Multidimensional pe care l-ați integrat până acum să vă direcționeze să vedeți Noul Pământ …

Acum, cum ajungeți pe Noul Pământ? Ajungeți pe Noul Pământ expansionându-vă conștiința în acea frecvență a realității. Faceți câteva respirații lungi, lente și profunde asigurându-vă că expirația este două ori mai lungă decât inspirația. Relaxați-vă încet în frumoasele imagini ale păcii, calmului, siguranței, unității și bucuriei.

Începeți prin a vă imagina părțile favorite ale realității voastre. Pe măsură ce experimentați aceste părți favorite, să spunem, faptul de a fi în natură. Imaginați-vă că sunteți în locul vostru favorit din natură. Acel loc ar putea fi curtea voastră, curtea interioară sau sălbăticia unei Zone Sălbatice.

Natura este mult mai ascensionată decât cei mai mulți oameni, pentru că oamenii sunt dragii, curajoșii voluntari care au luat asupra lor cea mai puternică polaritate. Din cauza acestei polarități extreme, ei au avut de-a face cu cele mai mari frici precum și cu cea mai mare separare de UNUL. Toată Gaia, Planeta Ei, Natura Ei, plantele Ei, animalele Ei, atmosfera Ei, așteaptă ascensiunea oamenilor. Din fericire mulți oameni o ascultă pe Gaia și o lasă să-i ajute. Voi toți ați ajutat-o pe Gaia atât de mult. ACUM este momentul să o lăsați pe Gaia să vă ajute Ea pe voi.

Chiar acum, în imaginea voastră mentală, conectați-vă prin intermediul conștiinței voastre la un loc frumos de pe corpul lui Gaia. Amintiți-vă că corpul vostru și corpul lui Gaia sunt același. Vizualizați-vă, de exemplu, corpul stând pe malul oceanului. Corpul vostru și corpul lui Gaia sunt UNA. Experimentați cât de expansionați vă simțiți atunci când vă dați seama că, de fapt, VOI sunteți Gaia …

La fel cum fiecare bob de nisip este Gaia, la fel cum prundișul de pe plajă este Gaia, la fel cum fiecare picătură de apă, fiecare pește, fiecare cetaceu, fiecare barcă, fiecare persoană, fiecare nor, fiecare răsărit, fiecare apus, așa cum ele toate sunt Gaia, și voi sunteți Gaia. Când vă dați seama de acest lucru, începeți să simțiți cum sunteți UNA.

Sunteți UNA cu prundișul, UNA cu nisipul, cu apa și cu cerul. Voi sunteți o măreață Ființă Multidimensională. Pe măsură ce vă amintiți acest lucru, simțiți că voi nu sunteți numai sinele vostru fizic. Așa cum puteți percepe că Pământul lui Gaia se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte, puteți simți cum SINELE vostru Multidimensional se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte.

Imaginați-vă cum sinele vostru fizic care este așezat în orice încăpere fizică vă găsiți, este în același timp și sinele vostru patru și cinci dimensional care folosește marea putere a imaginației voastre pentru a vă duce în acest loc minunat din Natură …

Locul este real. Din acest loc frumos din natură, simțiți cum voi sunteți fiecare componentă a Naturii …
Observați cum această Natură se expansionează în dimensiunea a cincea …
În timp ce simțiți expresia cinci dimensională a lui Gaia, lăsați-o să intre în Inima voastră Înaltă …

Ascultați cum Inima voastră Înaltă îi spune celui de-al Treilea Ochi al vostru ”Este bine acum. Această UNA este pregătită să experimenteze Noul Pământ.”

Apoi, cel de-al Treilea Ochi al vostru, care include și glanda voastră pituitară, îi spune glandei voastre pineale ”Ia-o drept înainte și lasă lumina mai înaltă să intre, deoarece această ființă este pregătită să experimenteze percepțiile multidimensionale. Această Ființă este pregătită să experimenteze Ascensiunea.”

Acum, din expresiile voastre cinci dimensionale ale SINELUI, puteți percepe multe expresii cinci dimensionale ale vieții. Puteți percepe cum multele noastre Nave Stelare sunt în cer, cum am aterizat, vom ateriza, suntem în procesul de a ateriza.

Puteți înțelege acum modul în care noi interfațăm cu toți oamenii și cum toți oamenii ne spun ”Bine ați venit, suntem atât de fericiți să vă întâlnim. Suntem atât de bucuroși că sunteți aici.” Ne puteți auzi și pe noi spunând ”Suntem atât de fericiți că ne puteți îmbrățișa într-un mod atât de iubitor și de minunat.”

Și acum, aduceți acea imagine a interacțiunii voastre cu noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, în aura voastră patru dimensională. Aura voastră patru dimensională a fost integrată în întregul vostru corp și în fiecare celulă și atom al corpului vostru. Prin urmare, aura voastră patru dimensională este pregătită să fie expresia voastră principală, curentă a SINELUI, astfel încât să vă poată ajuta în Integrarea Sistemului vostru de Operare Multidimensional în creierul vostru trei dimensional.

Simțiți Sistemul de Operare Multidimensional cum se mișcă prin inima voastră, emoțiile voastre și corpul vostru pentru a amplifica experiențele aurei voastre patru dimensionale. Puteți perfecționa detaliile acestor percepții multidimensionale uitându-vă prin cel de-al Treilea Ochi pentru a vă focaliza pe detaliile oricărei percepții, realități și/sau expresii a SINELUI. Evidențiați aceste detalii și puteți face un pas în spate pentru a vedea întreaga imagine.

Sistemul de Operare Multidimensional integrează toate percepțiile, gândurile, emoțiile și experiențele în corpul vostru prin intermediul sinapselor voastre neuronale, electrice și luminoase. Sinele vostru trei dimensional experimentează aceste sinapse ca și neuronii voștri de aprindere. Sinele vostru patru dimensional experimentează aceste sinapse ca și electricitate, iar sinele vostru cinci dimensional experimentează aceste sinapse ca lumină.

Aceste sinapse sunt conectate de la Sistemul Operațional Multidimensional în matricea fiecărei realități. De exemplu, vizualizați viziunea voastră despre Pământul cinci dimensional prin Sistemul vostru de Operare Multidimensional pentru a percepe sinapsele Matricii pentru minunata zonă a Naturii pe care tocmai ați vizitat-o în imaginația voastră.

Simțiți sinapsele în ființarea voastră în timp ce rezonează și conectează matricea acestei realități la Sistemul vostru de Operare Multidimensional astfel încât să puteți experimenta acea realitate într-o manieră multidimensională.

Dacă observați aceste sinapse cu cel de-al Treilea Ochi, puteți să vă poziționați exact pe liniile Ley ale fiecărei dimensiuni. Din această percepție puteți vedea cum liniile Ley sunt conectate la SINELE vostru Multidimensional.

Prin intermediul SINELUI vostru Multidimensional aceste sinapse sunt conectate și la aura voastră patru dimensională. Vedeți matricea vagă din jurul sinelui vostru patru dimensional. Uitați-vă la matricea formei voastre fizice din această perspectivă.

Secretul conectării Sistemului vostru de Operare Multidimensional la creierul vostru trei dimensional este că voi nu-l conectați DOAR la creierul vostru trei dimensional. Voi vă conectați Sistemul de Operare Multidimensional la întreaga voastră matrice trei dimensională. În acest fel nu vă veți supraîncărca creierul deoarece întregul vostru vehicul pământesc va fi receptorul acestor imagini, gânduri și emoții.

Pentru că acum puteți vedea matricea corpului vostru trei dimensional, puteți vedea cum aceste sinapse sunt conectate la dimensiunea a patra și la Noul Pământ cinci dimensional. Realitatea voastră trei/patru dimensională se întrepătrunde cu realitatea voastră cinci dimensională!

Simțiți cum această realitate cinci dimensională se mișcă în fiecare zonă a corpului vostru. Observați cum această conexiune intră în fiecare sinapsă a întregului vostru corp fizic, extinzându-se în cele din urmă în acel ADN 97% care este activat de către această lumină cinci dimensională.

Când acest ADN este pe deplin activat, vă veți recâștiga tot mai mult funcționarea unită a celor două emisfere cerebrale, dreaptă și stângă. Atunci când funcționați la capacitatea de 100% a creierului vostru, vă puteți folosi pe deplin Sistemul de Operare Multidimensional, nu numai cu 5% din creierul vostru, ci cu 100%.

Emisferele voastre cerebrale, dreaptă și stângă, alăturate ca UNA, vă vor permite să stăpâniți atât gândirea analitică cât și cea imagistică. Când ADN-ul vostru de 97% este pornit, întregul vostru Sistem de Operare Multidimensional poate fi în cele din urmă integrat în creierul vostru fizic.

Cu toate acestea, veți simți acea conexiune prin întregul vostru corp înainte de a începe să o trimiteți creierului vostru fizic. Imaginați-vă cum sinapsele ADN-ului vostru 97% se pornesc și vă influențează întregul corp înainte să vă afecteze creierul.

Lăsați aceste sinapse să intre treptat în creier și apoi să intre puțin mai repede, apoi și mai repede …

Creierul vostru este în corpul vostru, dar corpul vostru este în mintea voastră.
SIMȚIȚI cum creierul vostru a devenit mintea voastră …
Respirați în acea minte și îngăduiți-i minții voastre să respire în voi …
Lăsați-le pe cele două să se întrepătrundă și să devină UNA …

Voi sunteți o Ființă Multidimensională. Sistemul vostru de Operare Multidimensional este pe deplin conectat la creierul vostru trei/patru dimensional.

Acum, așa cum vă restartați computerul după ce i-ați schimbat Sistemul de Operare, vă veți restarta creierul. Acordați-vă timp să vă odihniți, să dormiți și să vă relaxați. Prin urmare, puneți acest proces pe pauză.

Uneori, când descărcați un fișier mare în computerul vostru, acesta începe să meargă foarte încet atunci când a atins 97%. Când ajungeți la acea limită de 97%, întrerupeți procesul și așteptați până când există un timp în care să fiți complet liniștiți.

Apoi porniți procesul și lăsați ca și ultimul bit de informație multidimensională să fie complet descărcat și integrat. În acel moment, opriți procesul. Cu alte cuvinte, închideți intrând într-o stare de meditație foarte profundă.

Când reporniți și intrați online după meditația voastră, Sistemul vostru de Operare Multidimensional va fi pe deplin integrat.

Apoi, voi veți fi VOI, SINELE vostru Multidimensional.

Fiți Binecuvântați – Noi Vedem Lumina Voastră Glorioasă
Arcturienii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.