duminică, 13 noiembrie 2016

Chemări la Trezire – Consiliul


Prin Ronald Head

Lumea voastră trece acum printr-o imensă trezire. V-am mai spus acest lucru. Și de fiecare dată când am făcut-o v-am spus și că sunt o grămadă de lucruri necunoscute, nevăzute și nedorite care este nevoie să fie înfruntate înainte de a începe să vedeți apropierea lumii minunate pe care vi-o doriți. V-am spus și că nici măcar nu ați zgâriat proverbiala suprafață. Acum sunt, și vor continua să fie, chemări la trezire care vor aduce multe lucruri în atenția voastră. Dacă citiți acest lucru pe o parte a lumii, el vă va aduce în minte, probabil, ceva diferit de ceea ce acesta ar putea invoca pe cealaltă parte. Acestea sunt lucruri care trebuie să fie abordate. După cum am spus, nu vă veți trezi mâine dimineață într-o lume care s-a transformat în mod miraculos pentru voi. DAR – veți trezi într-o lume care a fost transformată în mod miraculos de către voi.  

Timp de câteva luni ați simțit la nivel colectiv că se apropie o mare schimbare. Noi v-am confirmat acest lucru. Vi l-am confirmat prin multe canale. Cele mai multe răspunsuri ale voastre au fost ”aduceți-o”. Voi interpretați întotdeauna lucrurile în funcție de cele mai dragi dorințe ale voastre. Dar o lume nouă conține cu mult mai mult de atât.

Acum asta este, desigur, un lucru minunat să vă construiți o imagine mentală a lumii în care doriți să trăiți. Chiar vă recomandăm să faceți acest lucru. Dar trebuie să fiți în stare să vedeți și faptul că este un drum de parcurs între situația în care vă aflați acum și acea lume nouă. Drumurile au în mod invariabil hopuri și gropi. Vor fi lucruri tenebroase care se ascund în așteptare și lucruri care merg ”Boo!” (huiduială, dispreț sau sperietură n.t.) precum și poduri luate de ape.

Ați spus ”aduceți-o” și ați adus-o. Sau, mai exact, ca și co-creatori ați contribuit fiecare dintre voi la aducerea ei. Așa că acum vă spunem următorul lucru. Ceea ce voi experimentați acum este continuarea intensificării valului schimbării pe care o doriți atât de mult. Este ceva ce să întâmpinați cu bucurie și care să vă ghideze, nu ceva ce să respingeți și de care să vă ascundeți.

Nu puteți acum, și nici nu ați putea vreodată, să opriți producere schimbărilor pentru care ați petrecut milenii ca să le construiți – cel puțin nu pentru planetă. Dar le puteți scoate la lumină și le puteți experimenta fie ca și binecuvântări fie ca și blesteme. Acum sunteți pe deplin capabili să înțelegeți aceste principii. Ele s-ar putea ca aparent să fie noi pentru unii dintre voi, dar în realitate ele nu sunt. Acestea, fiind Adevăr, sunt ceea ce a fost cunoscut sub numele de gnoză sau cunoaștere. Și nu este nimic nou în ceea ce le privește. Adevărul este, a fost și întotdeauna va fi. El se află în procesul de a se manifesta în lumea voastră, unii ar spune, ”în sfârșit”. Acest lucru va continua nestingherit, dar voi îl puteți experimenta, îl veți experimenta, direct proporțional cu capacitatea voastră de a-l accepta. Unii, într-adevăr, nu-l vor accepta, iar noua lor lume va fi diferită în moduri semnificative. Ei vor avea mai multe și mai mari chemări la trezire.

Puteți să vă aduceți în fața ochiului vostru interior imaginea șamanului care întâmpină soarele care răsare cu brațele larg deschise salutând cu bucurie zorii unui nou răsărit? Vă recomandăm cu căldură să faceți din viața voastră o reflectare a acestei imagini. ”Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.” Este un gând cu mult mai puternic decât ”Oh, nu! Oh, nu! Oh, nu!”


Așa cum cântecul vostru spune, ”Acesta este răsăritul erei Vărsătorului”. Faceți din el ceea ce doriți. Binecuvântări și recunoștință fiecăruia dintre voi pentru ceea ce ați creat și pentru ceea ce veți crea de azi înainte. Aveți, ca întotdeauna, iubirea noastră necondiționată și fără rezerve.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.