marți, 8 noiembrie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXVIII


Cinci Dimensionalul ACUM
Arcturienii și Sharman prin Suzanne Lie

Salutări, eu sunt Sharman, din nou aici pentru a vorbi cu voi. Sunt fericit să vă anunț că pentru această transmisie eu, Sharman, mi-am combinat câmpul meu de energie Pleiadean cu câmpul meu de energie Arcturian. În același fel în care mulți dintre voi de pe Pământ aveți o moștenire provenind din multe țări, cei mai mulți dintre noi de pe Navă avem o moștenire din Galaxii diferite. (Moștenire este folosit în acest caz în sensul uman de moștenire genetică n.t.)

Am fost crescuți pe Nave multidimensionale, inter-galactice, care îi găzduiesc pe mulții Reprezentanți Galactici care servesc. Prin urmare, noi nu mai suntem legați doar de lumea noastră natală. Mai degrabă ne percepem ca și ființe ”inter-galactice”. Prin urmare, voi vorbi nu ca individualul Eu, ci ca și colectivul meu ”noi”.

Ne dăm seama că a trecut ceva vreme în ”timpul” vostru Pământesc de când am vorbit cu voi. Cu toate acestea, în dimensiunea noastră timpul și spațiul nu mai sunt o componentă a sistemului nostru de operare. În realitatea noastră cinci dimensională și mai mult, noi trăim în ACUM-ul lui UNU.

Ne dăm seama că este dificil pentru voi cei legați de pământ să înțelegeți acest concept, așa că am fost rugați să vorbim din nou cu voi și să încercăm să vă explicăm sistemul nostru de operare cinci dimensional într-o manieră trei dimensională.

Așa cum timpul și spațiul sunt bazele sistemului de operare Pământesc trei dimensional, și într-o mai mică măsură și a sistemului de operare Pământesc patru dimensional, AICI-ul ACUM-ului este baza sistemului nostru de operare cinci dimensional.

Cu toate acestea, toate navele noastre sunt calibrate să funcționeze și în sistemul de operare patru dimensional pentru ca frecvenții noștri oaspeți de pe Pământul trei/patru dimensional să se poată acomoda. Când oamenii sunt în stare să-și expansioneze conștiința în dimensiunea a patra, ei pot percepe realitatea noastră pe navele noastre în timp ce își păstrează vehiculele pământești, care de obicei dorm.

Noi folosim mai degrabă cuvântul ”realitate” decât vieți, deoarece noi avem multe ”vieți” care se desfășoară simultan în conștiința noastră multidimensională. De fapt, noi suntem ”aici în Acum-ul vostru” pentru a le reaminti prietenilor noștri de pe Pământ că și voi aveți multe vieți.

Aceia dintre noi care observăm realitatea voastră trei/patru dimensională din perspectiva noastră cinci dimensională suntem fericiți să vedem cum voluntarii noștri pe Pământul fizic au învățat să se adapteze la un format atât de dificil al realității.

Suntem aici în ACUM-ul vostru pentru a vă reaminti că sunt multe ”formate ale realității” diferite pe care noi le-am observat și pe care ne-am oferit, totodată, voluntar să le experimentăm temporar. Am avut aceste experiențe pentru că ne-am luat un vehicul pământesc în una dintre numeroasele voastre realități.

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că, de fapt, multe realități diferite se desfășoară simultan pe Pământul dragii voastre Gaia. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că Pământul, cunoscut nouă ca și Gaia, este o ființă vie care gândește și simte în același fel ca și oamenii.

De obicei, oamenii îi cunosc gândurile și sentimentele ca și ”vreme”. Sunt diferite sisteme climatice care sunt înnăscute diferitelor zone ale planetei lui Gaia. Gaia vorbește atunci când are loc o mare schimbare prin acea vreme. Chiar dacă foarte mulți oameni sunt total inconștienți de forța de viață a planetei, ei sunt foarte conștienți de vreme. Sunt, desigur, diferite sisteme ale vremii care sunt înnăscute diferitelor zone ale planetei.

Prin urmare, această vorbire a lui Gaia se manifestă prin schimbări bruște, sau treptate, în acea ”vreme normală”. Oamenii se adaptează la vremea din zona lor cu mult mai mult decât își dau seama. De aceea, când are loc o schimbare în ”vremea normală” oamenii se opresc un moment din ocupata lor viață pentru a observa mediul lor înconjurător de pe Pământ.

Noi spunem ”mediul înconjurător de pe Pământ” pentru a diferenția multele medii interioare mentale și emoționale care îi influențează în mod constant. Gaia poate fi auzită în primul rând prin acest ”mediu interior mental și emoțional” din conștiința fiecărui om.

Din nefericire, vasta majoritate a omenirii nu este conștientă de propriul său ”mediu interior”. Această lipsă de conștientizare se datorează în mare parte ”mesajelor inconștiente” cu care este în mod constant alimentată omenirea de către forțele întunericului. Acești ”conducători secreți” ai realității voastre sunt maeștri în manipularea mentală și emoțională.

Vă spunem aceste lucruri nu pentru a vă speria, ci pentru a vă aminti să vă focalizați pe ”stăpânirea minții voastre” și pe ”conștientizarea emoțiilor voastre”. Există o mare ”spălare a creierului”, așa cum îi spuneți voi în lumea voastră, care este trimisă prin unde purtătoare care nu sunt conștiente pentru conștientizarea voastră de zi cu zi.

Cu toate acestea, dacă vă conectați la emoțiile voastre și la corpul vostru fizic, veți fi în stare să percepeți în mod conștient aceste mesaje. Omenirea modernă, mai ales în ”societățile dezvoltate” a fost învățată să se conecteze în mod inconștient la multele mesaje care le sunt trimise prin intermediul televiziunii, în special prin reclamele distribuite prin televiziune, filme, ziare și pe Internet.

”Cum poate fi cineva învățat în mod inconștient?” vă auzim întrebând. Răspunsul nostru este că oamenii au fost învățați să-și ignore directivele interioare și să se conecteze la directivele exterioare. Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu mai pot comunica cu Gaia.

Acei întârziați care și-au ratat propriul proces de ascensiune în multe încarnări, au venit pe Pământ cu mult timp în urmă atunci când propriile lor lumi au ascensionat în dimensiunea a cincea. Acești întunecați nu au fost capabili să ascensioneze pentru că nu s-au putut elibera de dependența lor de ”puterea asupra altora”.   

Pentru a rezona la frecvența unei realități cinci dimensionale, este nevoie să fie eliberată TOATĂ dorința de a avea ”putere asupra” și focalizarea să fie mai degrabă pe dezvoltarea ”puterii interioare”. Când cineva se focalizează pe ”puterea asupra altora”, conștiința sa coboară foarte mult pentru că își pierde conexiunea cu ”puterea sa interioară” înnăscută.

Fiecare ființă are o Putere Interioară înnăscută care este propria sa ”scânteie personală interioară a spiritului”. Această scânteie interioară a spiritului i-a permis să-și însuflețească vehicul pământesc pe care a ales să și-l ia pentru a putea experimenta ”viața pe Pământul trei dimensional”.

După cum cineva poate sau nu poate fi conștient, sunt și mulți vizitatori ai Pământului care au ales să locuiască pe Pământul patru dimensional, care mai este cunoscut și ca Planul Astral al Pământului. Multe ființe conduse de nevoia de a avea Putere Asupra Altora au ales să-și ia o încarnare în cele mai joase frecvențe ale Planului Astral, cunoscut drept ”Planul Astral de Jos”.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni trimit Iubire Necondiționată și Foc Violet în Planul Astral de Jos. Vă mulțumim tuturor celor care faceți acest lucru, deoarece ați adus o imensă contribuție la ascensiunea lui Gaia. Pe măsură ce omenirea își poate curăța propriile frici de a se iubi necondiționat pe ea însăși și de a se învălui cu Focul Violet, Gaia beneficiază enorm de mult din Iubirea Necondiționată și Focul Violet al Transmutării care sunt trimise în corpul Ei planetar.

Vă rugăm să vă amintiți faptul că cei care au ales să-și ia forme pe orice planetă, fac acest lucru pentru că simt un atașament înnăscut față de tiparele de energie ale acelei planete. Mulți dintre voi cei care ați ales să vă luați încarnări pe Pământ ați avut, de asemenea, încarnări și pe Venus. De fapt, mulți dintre cei care trăiesc în serviciu pentru Gaia au avut multe încarnări pe Venus.

Venus este locul în care ei au învățat/și-au amintit adevăratul lor SINE Multidimensional precum și motivul următoarei lor încarnări pe Pământul lui Gaia. Gaia și Venus sunt planete surori și ele adeseori lucrează ca UNA pentru vindecarea și avansarea Sistemului lor Solar împărtășit.

Unul dintre conceptele importante pe care le-ați învățat prin intermediul vizitelor voastre nocturne, sau în meditații, pe Venus, este Iubirea Necondiționată. Venus s-a eliberat de nevoia Ei de polaritate și o ajută pe draga ei soră să facă același lucru.

Separarea polarităților în ”bine” și ”rău” i-au produs lui Gaia mari greutăți datorită nenumăratelor războaie care i-au afectat corpul și au sărăcit-o de resurse. Câmpurile de energie ale lui Venus învață omenirea să iubească arta, frumusețea, prietenia umană profundă și comunicările inter-dimensionale.

Comunicările inter-dimensionale sunt baza ascensiunii planetare. Pe măsură ce omenirea își amintește din ce în ce mai mult că poate vizita planeta Venus sau/și Navele noastre Stelare în timpul somnului sau a unei meditații profunde, ea nu se va mai simți amenințată de propaganda constantă care este răspândită de cei întunecați.

Acești întunecați au preluat controlul asupra multora dintre sistemele voastre de comunicare trei dimensionale. Prin urmare, vă cerem să alegeți cu grijă ceea la ce vă uitați în timpul vostru liber. Dacă ceea la ce vă uitați sau ascultați vă expansionează conștiința, atunci acordați-vă timp să vă relaxați și să vă bucurați.

Cu toate acestea, dacă acea emisiune vă sperie, ea vă va coborî conștiința și vă va deschide către frică. Noi, cei cinci dimensionali, putem vedea cu claritate ”marcatorii fricii” care sunt încorporați în filmele de groază, reclame, precum și în alte părți ale emisiunilor de televiziune, radio și/sau pe paginile de Internet.

Dacă simțiți frică, NU vă expuneți la acea emisiune. Cu toate acestea, dacă îi puteți trimite acelui mesaj Iubire Necondiționată și Foc Violet înainte de a încheia vizionarea acelei emisiuni, veți ajuta foarte mult conștiința colectivă a Pământului.

Iubirea voastră Necondiționată și Focul Violet pot căuta ”marcatorii fricii” și să-i transmute înapoi în pachete goale de energie care pot absorbi numai mesajele cu intenții mai înalt dimensionale.

Vă dați seama ce mare nevoie are Gaia să transmute tiparele de energie ale fricii care sunt împrăștiate în atmosfera Ei? Acesta este motivul pentru care mulți dintre voluntarii noștri au ales să-și ia un vehicul pământesc. Acești voluntari pe Gaia sunt cunoscuți adeseori ca și ”Echipa de Curățenie”.

Noi, familia voastră inter-dimensională, dorim să le mulțumim celor care s-au alăturat Echipei noastre de Curățenie din nou și din nou pentru marele ajutor pe care voi i l-ați dat lui Gaia pentru a-și curăța Pământul, Aerul, Focul, Apa și Eterii. Serviciul pe care voi i-l oferiți lui Gaia, îl oferiți și multelor generații care vor trăi pe o planetă din ce în ce mai populată.

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi vă veți purta Corpurile voastre de Lumină, lucru care o va ajuta imens de mult pe Gaia în recuperarea Ei planetară. Vedeți voi, interacțiunea Corpului vostru de Lumină cinci dimensional cu Pământul trei/patru dimensional, va ajuta imens de mult ascensiunea planetară.

De asemenea, aceia dintre voi care aleg să rămână pe Pământul cinci dimensional după ascensiunea voastră în Corp de Lumină, vor ajuta foarte mult la accelerarea transmutării lui Gaia dintr-o planetă trei/patru dimensională într-o planetă cinci dimensională.

În ACUM-ul transmutării lui Gaia într-o ”Planetă de Lumină Cinci Dimensională”, Gaia va experimenta mare parte din ceea ce voi veți experimenta în timp ce transmutați în Corpul vostru de Lumină Cinci Dimensional.

Acum înțelegeți mai bine de ce ați ales să vă luați un vehicul pământesc în acest important ACUM de transmutare planetară și solară?

Din experiența noastră de a ne lua vehicule pe Pământul trei dimensional, noi Galacticii de dăm seama cât de dificil poate fi pe o planetă care este într-o continuă curgere de la frică la iubire, apoi de la iubire la frică. Acest ciclu are consecințe negative și asupra ființei planetare a lui Gaia.

Problema este că cea mai mare parte a omenirii habar nu are de cât de mult influențează emoțiile lor mediul înconjurător în care trăiesc. Dacă ar face-o, atunci ar încerca să-și recunoască emoțiile pline de frică și să se re-centreze în emoțiile lor pline de iubire.

Suntem siguri de faptul că aceia dintre voi care aveți câini, pisici sau păsări în casă vă dați seama de cât de mult sunt ele afectate de emoțiile voastre. Vrem să vă reamintim că copacii, florile, insectele, iarba, apa și cerul sunt și ele influențate de emoțiile pe care le trimiteți fără să vă dați seama în lumea voastră.

Dificila voastră provocare este să rămâneți conștienți de câmpurile de energie pe care le creați și le trimiteți în mediul vostru înconjurător. Mulți dintre conducătorii voștri spirituali au fost conștienți de acest fapt și au meditat timp de multe decenii pentru a-și însuși stăpânirea gândurilor și emoțiilor lor.

Dorim ca voi toți să știți că noi, Familia voastră Galactică, putem observa câmpurile de energie de pe Pământ prin intermediul tehnologiei avansate de pe Navele noastre Stelare. Mai vrem să știți și că noi putem detecta marea putere transmutațională a Focului Violet și a Iubirii Necondiționate pe care voi o trimiteți în realitatea voastră.

În încheiere noi dorim să vă reamintim că aveți capacitatea de a vă aminti celelalte încarnări ale voastre, trecute, prezente și viitoare în care ați câștigat o mai mare stăpânire a gândurilor și emoțiilor voastre.

Da, pentru că noi, Galacticii, rezonăm la cinci dimensionalul ACUM noi putem observa simultan realitățile voastre trecute, prezente și viitoare. Noi putem percepe și realitățile voastre posibile și probabile. Toate aceste realități se rotesc și se mișcă într-un imens ocean cosmic.

Pe măsură ce vă întoarceți din ce în ce mai conștient la dimensionalitatea voastră înnăscută, a cincea, și voi vă veți recâștiga aceste percepții. Când vă recâștigați abilitatea conștientă de a percepe câmpurile de energie înainte ca ele să devină realități, lucru pe care mulți dintre voi ÎL VEȚI FACE, veți fi în stare să transmutați toate acțiunile celor ”putere asupra altora” ÎNAINTE ca ele să se poată manifesta.

Vă dați seama că VOI aveți această abilitate? Putem vedea că mulți dintre voi nu v-ați amintit încă acea abilitate înnăscută. Cu toate acestea, putem percepe și faptul că mulți dintre voi sunteți FOARTE aproape de a vă aminti acea abilitate înnăscută care v-a fost ”spălată din creier”.

Vă rugăm să vă amintiți că abilitățile multidimensionale care vă sunt înnăscute sunt imposibil de obținut vreodată de către cei întunecați. Acesta este motivul pentru care ei doresc să vă spele pe creier și să plaseze marcatori de frică în mass-media voastră.

Prin urmare, vă reamintim că VOI sunteți mult mai puternici decât cei care sunt pierduți în întuneric. De fapt, voi sunteți mai puternici decât ei chiar și înainte de a vă aprinde în Corpul vostru de Lumină.

Vă puteți imagina cât de uimitor de puternici sunteți VOI, cinci dimensionalii noștri care v-ați luat un vehicul trei dimensional? Puterea multidimensională pe care voi o dețineți este stocată în Corpul vostru de Lumină. Prin urmare, voi puteți accesa acea putere numai atunci când conștiința voastră rezonează la dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

În acest fel, cei întunecați nu pot forța un om să-și folosească puterea în mod negativ. Voi puteți accesa această imensă putere numai prin activarea Corpului vostru de Lumină cinci dimensional. Prin urmare, din momentul în care ați transmutat în Corpul vostru de Lumină, voi sunteți invincibili la toată negativitatea și/sau armamentul trei/patru dimensional.

În istoria trecută a Pământului, când un mare om a fost capabil să transmute în Corpul său de Lumină, el/ea a părăsit Pământul trei dimensional și s-a mutat în dimensiunile mai înalte. Cu toate acestea, în noua voastră eră de Ascensiune Planetară, Corpurile voastre de Lumină vor intra în Miezul lui Gaia pentru a o ajuta la re-calibrarea Miezului și a Cristalelor Centrale ale ”creierului lui Gaia”.

Apoi, la fel cum fiecare Corp de Lumină uman se va aprinde din miezul corpului fizic, planeta Corp de Lumină a lui Gaia se va aprinde din miezul corpului Ei planetar!

Vă auzim întrebându-ne ”Când se va întâmpla asta?” Răspunsul nostru este că acest eveniment poate să aibă loc numai în ACUM-ul conștiinței cinci dimensionale și, prin urmare, în rezonanța lui UNU.

”Ce înseamnă asta?” vă auzim că întrebați.

”Intrați în conștiința voastră cinci dimensională pentru a găsi acel răspuns pentru sinele vostru.” vă răspundem noi.

Binecuvântări, NOI suntem VOI
            Și VOI sunteți NOI.
                      Dacă aveți mai multe întrebări vă rugăm să ni le puneți atunci când ne vizitați pe Navă.

Sharman și Familia voastră Galactică.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.