joi, 21 septembrie 2017

Activarea Chakrei Zeal

Primiți informații spirituale, vă îmbunătățiți comunicarea cu divinul și vă ajutați ascensiunea

Ființele de pe Venus

În această Capsulă a Înțelepciunii Ființele de pe Venus vă aduc puternica și profunda lor iubire pentru a vă trezi și întări Chakra Zeal, esențială pentru accelerarea ascensiunii voastre. Ființele de pe Venus explică scopul Chakrei voastre Zeal și de ce este esențial să se asigure că această Chakră este activată. Ele vă ghidează într-o meditație de activare și trezire a Chakrei Zeal în timp ce vă aliniază această Chakră cu Coloana Chakrelor voastre. Ființele de pe Venus lucrează cu sufletul vostru la programarea Chakrei voastre Zeal pentru a susține întruparea în continuare a sufletului vostru și activarea abilităților sacre pe care această Chakră le poate trezi în voi.


”Chakra Zeal încurajează, de asemenea, o conexiune mai profundă cu sufletul vostru. Permite înțelepciunii, luminii, cunoașterii sufletului vostru să intre în ființa voastră, să fie simțită, să fie întrupată și înțeleasă. Chakra voastră Zeal îmbunătățește și senzitivitatea voastră, sensibilitatea voastră spirituală, abilitatea voastră de a simți lumina și planurile interioare indiferent că are loc prin simțire, auz, prin viziuni sau în alt mod. Abilitățile voastre care vă vor asista și sprijini măreața întrupare și expresie a sufletului vostru vor fi activate atunci când Chakra voastră Zeal este activată.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 42 min și 32 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 29 min și 5 sec.


Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/ și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 1. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!


Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Namaste!

O imagine a poziționării Chakrei Zeal în corpul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.