joi, 21 septembrie 2017

Darurile lui Sar'h pentru Unificarea Conștiinței Christice și Întruparea Iubirii

Sinteza la un nivel mai profund cu Conștiința Christică din voi și întruparea iubirii la nivel celular

Din partea lui Sar’h

În această Capsulă a Înțelepciunii o întâmpinăm cu bucurie pe Sar’h, fiica Mariei Magdalena și a Maestrului Isus, care vine ca încarnarea ei ca Maestru Ascensionat și a Planului Interior. Sar’h reprezintă inocența divină pură a Creatorului și Conștiința Christică, ea deține și Codurile Ascensiunii Sfântului Graal, pe care le-a primit de la părinții ei. Energia lui Sar’h este divin adorabilă, încântătoare și surprinzător de inspirată. În această Capsulă, Sar’h vă încurajează să vă eliberați identitățile trecute care vă stânjenesc perspectiva asupra voastră înșivă și a realității în scopul de a vă transcende ființa, mai ales la nivel celular, pentru a vă întrupa adevărul, sufletul, energia Conștiinței Christice și pe Creator. Ea dorește ca voi să vă recunoașteți ca pe o întrupare a Iubirii și a Conștiinței Christice. Această tranziție vă va îngădui să vă vedeți pe voi înșivă și realitatea dintr-o stare de iubire. Sar’h vă ghidează să vă conectați cu Chakra Inimii voastre Aurii dându-i voie acesteia să vă îmbogățească întreaga ființă, precum și să experimentați Sfânta Trinitate Christică pentru a vă împuternici pe voi înșivă ca pe o întrupare a iubirii. Sfânta Trinitate Christică este prezența lui Sar’h, a Mariei Magdalena și a Maestrului Isus, ei vă vor oferi tot ceea ce aveți nevoie în acest stadiu al ascensiunii voastre. Prin Sfânta Trinitate Christică, Sar’h menține intenția de a vindeca relația voastră cu energia Tatălui/Mamei în toate formele și la toate nivelele ființei voastre. Dați-vă voie să lucrați cu inocență divină pură a lui Sar’h pentru a o trezi și în ființa voastră acum.


”Așa că eu, Sar'h, doresc să transcend fiecare parte a ființei voastre, fiecare aspect al nivelului vostru celular astfel încât nivelul vostru celular să întinerească, trecutul să fie curățat și transformat astfel încât voi să vă acceptați identitatea ca pe cea mai pură esență și cea mai pură inocență a ființei voastre, la fel ca cea a Creatorului și a Conștiinței Christice - care este iubire în acțiune.

Când vă permiteți să întrupați această identitate a adevărului, vă realizați visele, visele sufletului vostru, vă îmbogățiți viața și experiența pe Pământ, vă îmbogățiți spiritual procesul de Ascensiune, îi dați voie inimii voastre să se deschidă, îi dați voie iubirii voastre să curgă, vă dați voie să înțelegeți pe deplin iubirea voastră de sine, vă dați voie să înțelegeți pe deplin că puteți iubi pe altcineva și, cu adevărat, puteți iubi fiecare ființă de pe Pământ și din planurile interioare, și că ei vă vor iubi la rândul lor. Așa că sunt multe pe care doresc să le trezesc în ființa voastră. Îi voi aduce pe mama și pe tatăl meu pentru ca noi să existăm ca o trinitate a Conștiinței Christice cu voi.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 48 min și 38 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 30 min și 36 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 2. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Namaste!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.