joi, 7 septembrie 2017

Începerea Tranziției Voastre


Arcturienii prin Suzanne Lie

Preaiubiți membrii ai familiei care purtați un vehicul pământesc, noi, Arcturienii, vă vorbim în acest ACUM, dorind să vă reamintim că vă începeți tranziția. Deoarece există atât de multe expresii de a fi om în ACUM-ul vostru, noi, Arcturienii, dorim să vă împărtășim ceea ce am văzut din observarea curajului și creativității voastre.

În primul rând, mulți dintre voi ați început să stăpâniți arta de a rămâne calmi și centrați în fața marii tranziții. Nu numai că lumea voastră exterioară se schimbă din ce în ce mai rapid, dar și corpul vostru se schimbă tot mai mult. Acum, aceste schimbări nu sunt de obicei evidente, sau măcar știute, dar în adâncul vostru mulți dintre voi încep să simtă că parcă ceva s-a schimbat.

Sau poate vă întrebați dacă ceva s-a schimbat în viața voastră de zi cu zi. Răspunsul este ”DA”, toate aceste componente ale vieții voastre se schimbă. Aceste schimbări sunt inițiate pentru că realitatea voastră trei/patru dimensională a Timpului și Spațiului tranziționează în realitatea voastră cinci dimensională a lui AICI și ACUM.

Noi, componentele cinci dimensionale și mai mult ale adevăratului vostru Sine Multidimensional, vă observăm din Navele noastre cinci dimensionale și din lumile noastre natale cinci dimensionale. Vedeți voi, în conștiința noastră cinci dimensională NU există timp sau spațiu care să ne separe de percepția realității voastre.

Unii dintre noi au chiar vizitat lumea voastră trei/patru dimensională, ceea ce ne-a făcut să vă apreciem foarte mult curajul și tenacitatea de a face față unei mari tranziții. Ne dăm seama că, în anumite privințe, omenirea a avut o viață mult mai dificilă din momentul în care a aflat de existența noastră, pentru că ”visele” și ”mesajele interioare” pe care ei le-au primit în cea mai mare parte a vieții lor, sunt revelate acum ca adevăruri și amintiri.

Aceste adevăruri sunt atât de apropiate inimii și minții voastre, dar adeseori atât de îndepărtate de viața voastră de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care v-am vizitat mai des cu navele noastre, precum și în visele și în imaginația voastră. Da, imaginația rezonează la frecvența realității noastre cinci dimensionale.

De fapt, imaginația este limbajul în care noi, Familia voastră Galactică, vorbim întotdeauna. Acest limbaj cinci dimensional, care este simțit adeseori ca ”doar imaginația mea” în viața voastră de zi cu zi, vă este trimis într-un pachet de Iubire Necondiționată pe care fiecare dintre voi să-l acceptați și traduceți în modul care se potrivește cel mai bine cu sistemul vostru de credință.

Dorim să vă reamintim că expresiile voastre mai înalt dimensionale ale conștiinței, precum și propriile voastre gânduri și emoții, devin din ce în ce mai cinci dimensionale. S-ar putea să vă întrebați care este motivul pentru care un anumit gând sau emoție intră brusc în mintea voastră.

Vă cerem acum să începeți să vă faceți un obicei din ascultarea cu atenție a acestor emoții și gânduri întâmplătoare și ceea ce voi numiți ”visare cu ochii deschiși”, deoarece aceste informații sunt adeseori primele voastre experimentări conștiente ale Limbajului Luminii.

Limbajul Luminii este limbaj cinci dimensional. Prin urmare, acest limbaj nu mai este limitat de timpul și spațiul vostru trei/patru dimensional, deoarece în Limbajul Luminii nu există timp sau spațiu. Limbajul Luminii rezonează la AICI și ACUM și vă servește ca un portal pentru experimentarea celei de-a cincea dimensiuni.

Dorim să vă reamintim că NU este nevoie să ”intrați” în dimensiunea a cincea pentru că voi SUNTEȚI cinci dimensionali, exact așa cum rezonați și la dimensiunile a șasea, a șaptea, a opta și mai mult. Cu toate acestea, pentru mulți dintre voi, conștiința voastră a fost prinsă în interiorul vehiculului vostru trei dimensional, care a fost vehiculul uman de la căderea Lemuriei.

Ceea ce s-a întâmplat la căderea Lemuriei este că marea comunicare inter-dimensională care era înnăscută pentru Lemurieni, s-a pierdut odată cu casa lor insulară în Oceanul Pacific. De fapt, mulți dintre Lemurieni s-au pierdut împreună cu continentul lor.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți Lemurieni se decid să-și ia un vehicul pământesc în acest ACUM, deoarece ei văd că există o realitate posibilă care să rezoneze la dimensiunea a cincea, așa cum Lemurienii rezonează la dimensiunea a cincea.

Acum, pe măsură ce Gaia devine tot mai cinci dimensională, din ce în ce mai mulți dintre voi aveți amintiri despre viața voastră în Lemuria, comunicările voastre telepatice și despre corpurile voastre de Lumină pe care le-ați putea modifica cu fiecare gând al vostru.

În ceea ce privește viața voastră în Lemuria, limbajul vostru a fost unul al tonurilor și melodiei, iar viziunea voastră s-a bazat pe tiparele luminii care curgeau și se schimbau. Ar fi foarte dificil pentru o ”persoană din zilele noastre” să viziteze Lemuria, deoarece nu ar putea înțelege ceea ce spun Undele de Lumină și nici nu ar putea auzi tonurile care provin de la fiecare copac, plantă, lac și picătură de ploaie.

Toată Gaia vorbea atunci, și dacă puteați înțelege Iubirea Necondiționată, puteați înțelege cum ÎNTREAGA viață vă vorbește prin intermediul tiparelor, tonurilor și flash-urilor de imagini care se estompau în imagini și tonuri. Probabil că nu erați conștienți de faptul că capacitatea voastră de a iubi necondiționat întreaga viață v-a permis și v-a ghidat să o percepeți pe Gaia în același fel în care Gaia își percepea sinele ei planetar.

Da, la fel cum voi oamenii vă puteți percepe propriul vostru corp uman, Gaia își poate percepe propriul ei corp planetar. Vă invităm pe toți să meditați pentru amintirea vieților voastre din Lemuria, deoarece acestea au fost cinci dimensionale, așa cum va fi și viața pe care o veți crea în curând și în care veți intra.

Pe măsură ce vă amintiți viețile voastre anterioare de a ”trăi ca fiind UNA cu ÎNTREAGA viață”, 98% din creierul vostru care v-a fost închis, va începe să revină ”din nou online”.

Ați uitat aceste amintiri străvechi din cauza multelor vieți de pe Pământul trei dimensional care au fost în mod constant umplute cu lupta cu vreo țară sau îndepărtarea vreunei forme de îndoctrinare. De fapt, pe măsură ce vă ”întoarceți la începuturile voastre pământești”, acest lucru vă va ajuta să mergeți înainte către ”prezentul vostru iminent”.

Omenirea a trăit prin repetate cicluri ale nașterii, câștigarea puterii, pierderea puterii și experimentând moartea. Pe măsură ce începeți să vă amintiți realitățile voastre atemporale, cinci dimensionale, veți recâștiga un mare sentiment de speranță și de constanță cu întreaga viață.

Veți simți această constanță cu întreaga viață pentru că veți începe să vă dați voie vouă înșivă să curgeți în aceste câmpuri de energie într-o continuă expansiune pe care veți fi capabili să le percepeți în timp ce acestea înconjoară și curg prin și dincolo de întreaga viață.

Unul dintre principalele motive pentru care viața pe Pământ a fost atât de grea, este că percepția voastră, care a fost bogată și plină de culoare atunci când ați fost copii, a devenit vagă și ”inconsecventă” pe măsură ce ați ajuns să fiți prinși de multele provocări ale ”vieții de zi cu zi în dimensiunea a treia”.  

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi, își ”găsesc timp” să mediteze, să fie creativi, să-și scrie visele și să-și EXPRIME CREATIVITATEA. Atunci când vă exprimați mijloacele înnăscute de creativitate, voi vă activați în creier neuroni și sinapse care au devenit aproape inactive din cauză că nu au fost folosite.

Când erați copii, vă mai aminteați creativitatea voastră cinci dimensională. Cu toate acestea, pe măsură ce ”ați crescut” ați fost tot mai judecați de către conceptul ”figurilor autoritare” care v-au spus să ”nu vă pierdeți timpul” cu imaginația voastră prostească.

Concentrarea pe temele de casă, curățenia din cameră, să ajungeți la timp la școală, să luați note bune și toate celelalte componente ale realității care vi s-au spus că trebuie să le faceți. Pe măsură ce ați continuat să ”creșteți” au fost din ce în ce mai multe lucruri pe care altcineva v-a spus că TREBUIE să le faceți.

În cele din urmă, ”făcutul” a fost același lucru cu ”gânditul” și altcineva v-ar fi ”catalogat” pentru creativitatea voastră. ”Era suficient de bun pentru ca ”lor” să le placă?” v-ați întrebat voi. Și de fiecare dată când v-ați pus această întrebare, v-ați îndepărtat tot mai mult de Esența a cine VOI sunteți.

 Noi, Arcturienii, împreună cu întreaga voastră Familie Galactică, suntem aici în acest ACUM pentru a vă reaminti că ”VOI sunteți CREATORUL REALITĂȚII VOASTRE”.

”Oh, dar eu n-am timp să fiu creativ.”
”Lor nu le va plăcea genul meu de creativitate.”
”Nu voi lua calificative bune dacă nu o fac așa cum vor EI să o fac.”

Și lista continuă până când, undeva de-a lungul liniei, renunțați să fiți VOI pentru a deveni ”cea mai bună versiune” care ”ei” v-au spus să fiți. Acum, ”ei” ar putea fi foarte fericiți în legătură cu această tranziție, dar VOI NU vă simțiți fericiți.

Vă simțiți ca și cum v-ați fi ”vândut” și ați devenit cine ”ei” au vrut să fiți. Dar, prea des, când vă dați seama de acest lucru, vă dați seama și că este ”prea târziu” să vă schimbați. Aveți o familie, o poziție, o reputație, etc., etc. ”Este prea târziu să mă întorc la cine sunt cu adevărat!” încercați să vă spuneți vouă înșivă.

Dar SINELE vostru interior, real, profund nu va fi de acord cu asta. ”NU!” vă auziți pe voi înșivă țipând în timp ce vă treziți din acel vis care se tot repetă. ”Nu” vă spuneți din nou și din nou, până când nu vă mai puteți auzi spunând asta. În cele din urmă credeți ceea ce ”ei” v-au spus în loc să credeți ceea ce propria voastră Inimă și Minte tot încearcă să vă spună.

”NU” țipați la voi înșivă, ”TREBUIE să fac asta”. ”NU”, negociați cu voi înșivă ”Este prea târziu să schimb ceva acum. Am mers prea mult pe calea asta și nu mă pot schimba acum! Chiar acum trebuie să plec de la serviciu spre casă!”

Porniți radioul în mașină ca să nu fiți obligați să-l auziți pe SINELE vostru spunând ”NICIODATĂ nu este prea târziu să FII SINELE tău!”

”Să Fiu SINELE Meu?” urlați voi la radio ca și cum v-ar forța să auziți acest mesaj din nou și din nou. Dar nu merge. Continuați să auziți ”Trebuie să fiu SINELE meu!” Dar ce înseamnă asta? Ați fost o persoană bună și ați făcut ceea ce ei v-au spus să faceți.

”Nu asta înseamnă să fii o persoană bună?” țipați la radioul din mașină.

Trageți mașina la marginea drumului, deoarece nu vă mai puteți concentra pe condus. Nu puteți vedea bine, dar NU ar putea fi din cauza lacrimilor care vă împăienjenesc ochii. Apoi, se dezlănțuie potopul și începeți să simțiți cum lacrimile vă curg pe față și începeți să plângeți, apoi începeți să plângeți în hohote și, în cele din urmă, să țipați.

CINE ESTE ACEST ”SINE” CARE SE PRESUPUNE CĂ AR TREBUI SĂ FIU!!!

”Nu se presupune că ar trebui să fii cineva. Ne întrebăm doar dacă nu ți-ar PLACE să fii tu însuți?”

Asta este! Nimic în afară de adevăr nu te face să plângi ca un copil. Plângeți și plângeți, și vă simțiți ATÂT de bine să recunoașteți DE CE ați fost atât de tensionați. DE CE aveți dureri de stomac ori de câte ori mâncați. DE CE nu puteți dormi noaptea sau vă treziți cu coșmaruri.

Ceea ce nu vă dați seama, încă, este de ce i-ați permis vieții voastre să o ia în această direcție.

”DOAR M-AM STRĂDUIT SĂ LE PLAC!” vă auziți spunând. Dar cine au fost acești ”ei” și unde sunt ei acum? Sunt în mașină ca să vă aline? Vă așteaptă acasă ca să vă mângâie? Îi puteți suna la telefon ca să vă consoleze?

Mintea voastră o ia la goană, ”Am nevoie de ajutor, am nevoie de ajutor” repetați din nou și din nou.

”Te vom ajuta noi” auziți dintr-o dată. Vă uitați în jurul mașinii. Vă uitați în mașină. Verificați să vedeți dacă radioul este închis, dacă telefonul vostru este închis.

”Nu mă vei găsi în afara ta”, auziți o voce moale, blândă și chiar iubitoare.

”Cine sunteți?” țipați voi în timp ce vă aflați în siguranța mașinii voastre parcate. Dar nu este nimeni cu voi în mașină. Nu este nimeni în afara mașinii voastre. Sunteți numai VOI.

Sunteți numai VOI și o voce moale, blândă, interioară care spune ”EU sunt TU și te iubesc.”

Asta este. Nu v-ați pierdut în totalitate calmul și începeți să plângeți, apoi hohotiți, apoi hohotiți și mai tare. În cele din urmă obosiți, vă lăsați capul în spate pe tetiera scaunului și închideți ochii. Treptat, și atât de blând, un sentiment pe care nu l-ați mai simțit de mai mult timp decât ați putea socoti, vine în conștientizarea voastră.

A trecut atât de multă vreme de când ați simțit acest sentiment că de-abia vi-l mai puteți aminti. Treptat, de parcă cineva v-ar ghida, vă amintiți sinele vostru ca pe un copil mic care se joacă cu prietenul vostru imaginar. Acest prieten ”imaginar” începe să vă arate imagini din alte vieți, alte realități și alte versiuni ale propriului vostru SINE Multidimensional. Acești membri ai propriului vostru SINE Mai Înalt v-au încercuit și vă trimit Iubire Necondiționată.

Vreți să plângeți din nou, dar de această dată nu de supărare, ci de BUCURIE! Ei, minunații prieteni pe care i-ați avut copil fiind, au fost reali! Ei erau cu voi în mașină, parcată la marginea lungului drum de țară pe care conduceți în fiecare zi.

Nu-i puteți vedea cu ochii, dar îi puteți SIMȚI cu inima, exact așa cum obișnuiați să faceți atunci când erați copil. Ei erau la fel așa cum au fost întotdeauna, dar VOI v-ați schimbat foarte, foarte mult.

”Oh, nu”, auziți în inima voastră, ”Tu ești cel/cea care s-a schimbat. Noi suntem exact așa cum am fost întotdeauna, dar tu ai crescut și ai uitat cum să privești prin cel de-al Treilea Ochi al tău și să asculți cu Inima ta.”

Plângeți în hohote, dar nu de supărare sau tristețe sau chiar frică. Voi plângeți de BUCURIE! Când în cele din urmă vă veniți în fire, priviți în jur să găsiți sursa a ceea ce ați experimentat, dar nu vă puteți găsi decât pe voi înșivă în interiorul mașinii, parcată la marginea drumului, nu mai găsiți pe nimeni altcineva.

”Unde ați plecat?” întrebați voi.

”Noi nu plecăm niciodată”, auziți în inima voastră. ”Doar că tu ai uitat să PRIVEȘTI în interior!”



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.