sâmbătă, 16 septembrie 2017

Actualizare 16 Septembrie 2017


Deși nu intenționam să scriu astăzi o Actualizare, se pare că este necesar să o fac. Am remarcat zilele trecute că devenisem extrem de sensibilă și empatică și de predispusă la plâns când mă ”împiedicam” de unele situații sau imagini cu un foarte puternic impact emoțional. Am constatat că nu sunt singura care se confruntă cu o asemenea manifestare și am căutat/cerut răspunsuri.

În această căutare am descoperit că nu este o manifestare nesemnificativă, foarte multe persoane de peste tot de pe Pământ se confruntă cu aceiași sensibilitate emoțională crescută, la unii chiar extrem de mult față de ”normalul” din viețile lor. Ei bine, am găsit și un răspuns venit ”de dincolo” care îmi confirmă ipoteza că lacrimile noastre se substituie/susțin unele manifestări de curățare ale Mamei Pământ, curățări pe care le-am văzut manifestându-se prin recentele uragane din zona continentului american.

Iată mai jos răspunsul așa cum el a venit prin Sophia Love:

”Dragii mei, unii dintre voi ați venit aici cu misiuni destul de specifice. Deși nu vi le mai amintiți cu precizie, scopul sufletului vostru vă motivează și toate sunt într-un fel rezolvate în personalitatea voastră. V-ați asumat întreaga forță a eliberării empatice. Lacrimile voastre exprimă tristețea și o eliberează pe Gaia de o presiune suplimentară.

Sunteți asemeni unei supape de eliberare. Ea a fost creată de către voi într-un mod care să nu fie destabilizator pentru voi, ci integrat în viața voastră de zi cu zi. Ce înseamnă asta este că ați ales rolul, de fapt v-ați oferit pentru acest rol, în deplina cunoaștere că sunteți suficient de puternici să vă descurcați cu el în timp ce vă îndepliniți și celelalte responsabilități pe care vi le-ați asumat.
Voi aduceți un serviciu Creație, în special Mamei Pământ”

Apoi, mi s-a cerut să scriu despre faptul că mulți dintre voi experimentați ceea ce s-ar putea numi întrezăriri sau conexiuni rapide și scurte cu unele dintre viețile voastre anterioare, cu experiențe de-ale voastre din acele vieți. Este foarte important de specificat faptul că sunt experiențe pe care voi le-ați trăit într-o viață anterioară și că nu sunt nici un fel de experiențe apocaliptice. Sunt doar experiențe care ies la suprafață din propria voastră memorie celulară pentru a putea fi eliberate.

Deci, nu este nevoie să vă dați drumul imaginației să creeze nici un fel de scenarii apocaliptice care ar putea reprezenta un viitor posibil. NU acesta este cazul. Acum, nu toate aceste experiențe pot fi apocaliptice, pot fi amintiri care vin să vă ajute să conștientizați anumite situații din viața voastră și care au nevoie de eliberare.

Orice vă vine în amintire sau sub forma unor vise cu ochii deschiși sau chiar vise nocturne, nu sunt imaginații, sunt pur și simplu intersectări cu situații, experiențe, trăiri din viețile voastre anterioare, care se află în memoria voastră celulară și nu sunt pentru a vă induce frică, neliniște sau premoniții sumbre.

Aveți încredere în Sinele voastre Mai Înalte și în Creator și stați cât de mult puteți în încrederea că Planul Divin este în desfășurare așa cum ne-a fost promis atunci când am intrat pentru prima dată într-o întrupare pe Pământ.

O zi minunată vă doresc, plină de magie și de o fericită anticipare!

Munay,


Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.