marți, 12 septembrie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 10 Septembrie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, venim astăzi pentru a vă vorbi despre iubire și despre ramificațiile negării și suprimării ei. Iubirea este energia care unește toate lucrurile și este omniprezentă, dar până când este conștientizată și recunoscută ca atare, ea poate părea inexistentă. Să nu uitați niciodată că voi sunteți creatori.

Lumea deține o multitudine de concepte în ceea ce privește iubirea, toate reflectând diferitele sisteme de credință. Cu toate acestea, cea mai densă și mai netrezită stare de conștiință nu poate schimba faptul că iubirea este și poate fi doar tot ceea ce este. Iubirea este adezivul energetic care leagă toate lucrurile vii într-UN singur întreg.  

Acesta este motivul pentru care iubirea este căutată la toate nivelele de către toate sufletele chiar și în cele mai distorsionate forme ale ei și adeseori prin orice mijloace. Până și teroristul crede că el face lumea un loc mai bun pentru cei care sunt de acord cu el. Toată lumea caută acceptarea și iubirea unimii care este înnăscută în ea, dar sunt capabili să interpreteze această tânjire interioară numai potrivit nivelului lor de conștientizare atins.

Gaia ascensionează împreună cu toți cei care sunt pregătiți pentru trecerea în energia mai înalt dimensională, care a început deja. Gaia este un suflet viu, conștiință, care a servit cu iubire tot ceea ce se află pe ea cu darurile ei de frumusețe, abundență și iubire. Pentru că o mare parte a omenirii continuă să o considere pe Gaia ca fiind pur și simplu doar pământ, murdărie, cu resurse care să fie prost folosite și abuzate pentru câștigul personal, ea a ales și este pregătită să-și înceapă propria ei ascensiune.

Incendiile și inundațiile sunt câteva dintre modalitățile prin care Gaia își curăță multele straturi de energie veche densă care reflectă ignoranța spirituală. Ea le-a purtat timp de eoni și alege să le elibereze. Ea, precum și tot ceea ce se află pe ea, nu pot purta energia veche și densă în ceea ce este mai înalt și mai ușor, de aici nevoia de eliberare și curățare a memoriei celulare pe care atât de mulți o experimentează în acest moment.

Întreaga omenire trebuie să-și dea seama că planeta nu a fost niciodată creată pentru ca oamenii să o folosească și abuzeze în mod egoist. Ideea de ”stăpânire asupra” a fost rezultatul multelor traduceri greșite ale cuvântului ”păstorit” cu mult timp în urmă. Este momentul ca toți să înțeleagă că toată lumea, toate formele de viață precum și Gaia însăși, sunt în și ale Unei Conștiințe Divine, fără a vă exclude niciodată sinele din această totalitate prin vreun fals sentiment de nevrednicie.

Este un moment de schimbare pentru toată lumea, atât pentru cei treziți cât și pentru cei netreziți. Manifestările îndelungate ale dualității și separării sunt expuse și dizolvate de către prezența în creștere a frecvențelor mai înalt dimensionale. Lumina va servi întotdeauna la expunerea umbrei, la fel cum strălucirea unei lanterne luminează în colțurile întunecate ceea ce nu a fost vizibil înainte.

Tragedia personală este adeseori singura cale prin care unii oameni se vor trezi și ieși dintr-o stare confortabilă dar ne-trezită de conștiință. Vedeți acest lucru întâmplându-se datorită inundațiilor și incendiilor. Evenimentele meteorologice nu trebuie să fie întotdeauna distructive, dar pentru că oamenii sunt ignoranți în ceea ce privește capacitățile lor creatoare, ei elaborează, discută și umplu atmosfera cu frică și predicții înfricoșătoare ori de câte ori apar aceste ocazii. Amintiți-vă întotdeauna – voi sunteți creatori.

Nu vor mai exista condiții meteorologice distructive din momentul în care conștiința universală este iluminată cu adevărul unității unuia cu celălalt și cu Dumnezeu pentru că sursa și substanța energetică a acestor lucruri (credința în separarea de pace, armonie, completitudine, etc.) nu va mai exista. Ideea vremii distructive nu există în Conștiința Divină.

Toți cei pregătiți spiritual trebuie dă dea drumul sistemului lor de credințe fals, demodat dar confortabil. Apelurile la trezire pot fi foarte dureroase, dar adeseori necesare pentru a dezmetici un suflet reticent la următoarea fază a călătoriei sale spirituale. Toți cei de pe Pământ au venit să învețe, să crească spiritual și să ajute la ascensiunea lumii nu să stea pur și simplu comod în spate în iluziile sensului personal.

Unii (nu toată lumea) dintre cei care suferă în prezent mari pierderi au trăit dintr-un sentiment de separare crezându-se a fi mai buni decât, mai puțin decât, mai evoluați, mai vrednici, etc. decât toți cei din jurul lor. Faptul de a se regăsi dintr-o dată în aceiași situație cu cei față de care s-au simțit superiori sau inferiori, oferă profunde ajustări de atitudine și creștere spirituală pentru cei care altfel nu ar fi fost receptivi la ideile de conexiune și unitate.

Sunteți martori la dizolvarea multor forme de energie veche și începeți să înțelegeți și să acceptați că numai prin permiterea schimbării lumea poate ascensiona în realitatea ei mai înalt dimensională. Vorbim despre aceste lucruri pentru ca voi să puteți înțelege mai bine că tot ceea ce se întâmplă pe Pământ chiar acum face parte din proces.

Mențineți-vă Lumina și curgeți această Lumină către Gaia și către toți locuitorii ei, pentru că Lumina este frecvența care dizolvă umbra. Fiți Lumină.

Ce este această Lumină despre care vorbim și cum să o trimitem? Lumina este manifestarea energiei de frecvență înaltă. Conștiința Divină, Sursa este Lumină pură de diamant imposibil de văzut cu ochii umani. Cu cât un suflet se apropie mai mult de vibrația Sinelui său Divin, cu atât vibrația sa este mai rapidă și mai înaltă (mai ușoară). Pe măsură ce deveniți tot mai iluminați, întregul vostru câmp de energie începe să vibreze în culori mai deschise și mai strălucitoare.  

Pe măsură ce corpurile voastre fizic, emoțional, mental și spiritual încep să vibreze cu frecvențe din ce în ce mai înalte, vibrațiile mai lente, mai grele devin ușor de recunoscut și de aceea anumite locuri, oameni, cărți, filme alimente, etc. care întotdeauna v-au plăcut, brusc nu mai rezonează în același fel.

A trimite Lumină înseamnă să recunoști adevărata natură a altuia, indiferent cât de adânc ar putea fi ea ascunsă. Să menții Lumina înseamnă să te odihnești în Lumina adevăratului tău Sine. Când faceți acest lucru sau trimiteți Lumină unei persoane sau loc, vizualizați o Lumină aurie/albă. Nu aveți nici un alt scop decât să trimiteți și să-l învăluiți pe un altul cu Lumină înalt rezonantă deoarece Lumina este conștientă și știe ceea ce este necesar cu mult mai bine decât unele concepte umane. Lumina nu se trimite pentru a repara ceva, ci mai degrabă pentru a ilumina și elibera perfecțiunea ascunsă deja prezentă.

Fiți deschiși și receptivi. S-ar putea să deveniți conștienți de culori sau de un efect cristalin. Energii diferite apar în culori diferite. Dacă este nevoie de mai multă iubire, puteți deveni conștienți de culoarea roz. Dacă este nevoie de vindecare de un oarecare tip, s-ar putea să deveniți conștienți de culoarea acvamarin/verde. Lăsați vizualizarea să se dezvăluie fără să încercați să ”faceți ca ceva să se întâmple” și întotdeauna cu intenția de a servi în cel mai înalt și bun mod posibil tuturor celor implicați.

Trimiteți Lumină către așa-zișii ”lideri” și figuri autoritare ale lumii. Trimiteți-o tuturor celor care suferă fie că este din propria lor cauză sau din cauza unor circumstanțe aparent dincolo de controlul lor. Vizualizați și trimiteți Lumină lui Gaia și tuturor regatelor ei, recunoscându-le Divinitatea.  

Fiți Lumină în fiecare conversație și activitate indiferent de cât de lumească este aparent, înțelegând că toată activitatea este activitate spirituală, nici una nu este mai spirituală decât alta. Trăiți, mișcați-vă menținându-vă ființa în și ca cine și ce sunteți cu adevărat. Aceasta este muncă de vindecare și este modul în care voi aduceți mai multă Lumină unei lumi care este flămândă după ea.

Munca în Lumină nu cere să vă angajați în activități riguroase și o altfel de gândire decât menținerea unei intenții pure și o odihnă activă într-o conștiință a adevărului. Riturile și ritualurile au fost necesare cândva și mai sunt necesare celor noi în lucrul cu energia și trezire, dar voi cei care sunteți atrași de aceste mesaje ați ajuns. Ritualurile servesc doar la păstrarea cuiva într-un sentiment de separare.

Nu există nici o daună în ceea ce privește micile ritualuri pe care le iubiți, cum ar fi lumânările aprinse, să folosiți cristalele preferate, etc. dar este menținut un fals sentiment de separare atunci când oamenii cred că ei au nevoie de aceste lucruri pentru a fi spirituali sau a-și face munca interioară și că acestea nu pot fi realizate fără ele.

Capul unei săgeți generează adeseori căldură și arsuri. Indiferent de aparențele din viața voastră, țineți-vă bine de ceea ce sunteți, veți fi și întotdeauna ați fost – Ființe Divine care au experiențe umane. Acesta este motivul pentru care sunteți pe Pământ în acest timp sacru și puternic.

Asta este lucrarea și voi sunteți pregătiți pentru ea fie că simțiți sau nu că sunteți. Voi sunteți speranța, primul val de ascensiune pregătind calea pentru cei care urmează.

Cu multă iubire, respect și apreciere pentru disponibilitatea voastră de a experimenta și crește pentru a-i ajuta pe alții.


Noi suntem Grupul Arcturian 9/10/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.