luni, 11 septembrie 2017

O linie temporală temporară 5D este disponibilă acum


Jenny Schiltz

În meditație mi-a fost arătat că sufletele sunt mutate în linii temporale temporare. A fost o viziune uimitoare, fiecare suflet primind un impuls și o curățare energetică. Am întrebat ce se întâmplă și mi-au spus că fiecăruia dintre noi i se aduce aminte cine este și care este intenția sa pentru ascensiune. Am văzut cum fiecare suflet devine mai ușor, mai strălucitor și cum erau apoi puse în linia temporală colectivă potrivită pentru ele.

Linii temporale temporare

Mi-a fost explicat că a fost creată o linie temporală temporară 5D pentru acele suflete care sunt pregătite să lase în urmă vibrațiile 4D, dar nu sunt încă în măsură să dețină frecvențele 5D pentru perioade lungi de timp. Această linie temporală temporară îi permite fiecărei persoane să continue să lucreze asupra sufletului lor, să se îndepărteze de dualitate, victimizare și sistemele de credință care nu le mai servesc. Această linie temporală temporară este în aliniere cu liniile temporale 5D și mai mult și pe măsură ce fiecare suflet stăpânește menținerea frecvențelor mai înalte în forma sa pentru o perioadă mai lungă de timp, acesta va fi mutat în linia temporală dedicată Ascensiunii.

În același timp, cei care au fost de acord la nivel de suflet să ascensioneze, dar nu s-au trezit încă, sunt mutați din frecvențele 3D care se prăbușesc în linii temporale temporare 4D. Acesta este un grup foarte mare de suflete și va crea o trezire în masă care ar putea arăta ca un haos pe măsură ce mulți se trezesc la mânie și conspirație. Și această linie temporală va exista în paralel cu alte două linii temporale, dar pentru o perioadă mai scurtă de timp. Va fi important ca acest grup să nu fie întâmpinat cu dogma și credințele New Age, ci cu iubire necondiționată și cu înțelegere. Va deveni din ce în ce mai evident că cineva nu are nevoie nici măcar să știe ceva despre Ascensiune la nivel conștient pentru a ascensiona. Tot ceea ce este necesar este dorința sinceră de a se reconecta cu centrul inimii și a sufletului său. Modul în care este văzut acest lucru va fi diferit pentru fiecare persoană. Va fi important să-i sfătuim pe cei care caută răspunsuri ca mai degrabă să caute în interior decât să se focalizeze pe exterior.

Linia temporală a Ascensiunii care este de frecvență 5D și mai mult este pe deplin funcțională și pregătită pentru toți cei care pot menține în mod constant în forma lor cea mai joasă frecvență a acesteia. Fiecare dintre liniile temporale temporare este proiectată să curgă în următoarea cea mai înaltă până când toți cei care sunt dispuși să facă munca interioară se află în aceiași linie temporală colectivă. Asta nu este o afacere dintr-o lovitură, deoarece noi am fost de acord să ascensionăm ca colectiv. Acest acord nu-i împiedică pe oameni să avanseze, ci mai degrabă li se cere celor care au avansat deja să fie faruri calmante pentru ceilalți.

Ce înseamnă aceste schimbări de linii temporale

Cei care experimentează aceste schimbări de linii temporale pot experimenta o gamă largă de emoții. Pentru unii, vor aduce ușurare. Pentru alții, s-ar putea să aducă tot ceea ce nu este în concordanță cu frecvența liniei temporale care le stă în față. S-ar putea să fie o creștere a depresiei (atât la nivel fizic cât și mental) deoarece mintea și corpul trebuie să se calibreze la frecvențele mai înalte. Corpul s-ar putea să se lupte să țină pasul cu lumina mai înaltă și simptomele pot crește. Somnul va fi foarte important pe măsură ce calibrarea are loc.

Din punct de vedere mental s-ar putea să descoperiți că fricile și neliniștile sunt tot mai pronunțate. Este un moment minunat pentru a intra în legătură cu umbrele voastre și să le aduceți la lumină. Chiar și cei care au făcut o muncă intensă de aducere la suprafață a umbrelor găsesc un nou strat care are nevoie să fie descoperit și vindecat. Este un moment potrivit să ne uităm la modurile în care am încercat să controlăm rezultatele, închizând în esență ușa potențialului pur. Trebuie să ne uităm, de asemenea, unde ne pierdem în dualitate și ne dăm voie să fim provocați. Când acest lucru se întâmplă, adeseori simțim un mare disconfort în corp deoarece frecvențele judecății și gândul că noi știm ce este mai bine pentru alții, închid inima. Trebuie să ne dăm voie nouă înșine și altora să aibă exact experiența pe care o doresc pentru creșterea sufletului lor.

Menținerea focalizării noastre

Prin schimbarea liniilor temporale care are loc, este posibil ca doi oameni să se afle în același moment în același mall și să aibă două experiențe total diferite datorită frecvenței vibraționale pe care fiecare dintre ei o deține. Acest lucru poate suna a nebunie până când nu îl vedeți manifestându-se. Ceea ce se întâmplă este chiar de mare ajutor prin faptul că trebuie să învățăm să avem încredere în propria noastră experiență și să nu-i permitem experienței nimănui altcuiva să o umbrească pe a noastră înșine. Asta cuprinde și ceea ce primim pe site-urile sociale, mass-media și de la prieteni. Acordați atenție modului în care corpul se simte atunci când ascultați, citiți sau vorbiți cu altcineva. Dacă corpul începe să se crispeze, atunci acea realitate nu este pentru voi. Pur și simplu spuneți-vă vouă înșivă – asta nu este realitatea mea. Suntem aici să ne expansionăm și asta este exact ceea ce este necesar în frecvențele mai înalte.

Pentru a dovedi acest lucru, și chiar mai mult, o clientă de-a mea, Clarissa Coyoca, a decis să facă un experiment cu orez și efectele pe care energia noastră le are asupra lui. A avut trei cutii: una etichetată iubire, una etichetată ură și o a treia neetichetată. Celei de-a treia cutii nu i-a dat nici un fel de energie. La celelalte două le-a transmis iubire și ură prin cuvinte și energie. Mulți dintre voi ați crede că primul care ar începe să putrezească ar fi cel care a primit ură. Cu toate acestea, ea a descoperit că primul care a început să se strice a fost cel neglijat, cel care nu însemna nimic. Pentru orez nu a contat dacă energia pe care a primit-o a fost plină de iubire sau plină de ură, el pur și simplu a preluat energia și a fost în măsură să se păstreze mai mult timp. Deși cel etichetat cu ură nu s-a menținut la fel de mult cu cel etichetat cu iubire, el s-a menținut semnificativ mai mult decât cel neglijat.

Acest experiment ne arată că chiar dacă suntem împotriva a ceva, noi continuăm să-l alimentăm. Că pentru a lipsi ceva de putere, cel mai bun lucru este să nu-i dăm energie. Putem ști că există, deoarece o conștientizare a ceea ce se află ”acolo” este valoroasă, cu toate acestea, nu este nevoie să continuăm să o alimentăm. Aceasta este o lecție pe care suntem cu toții însărcinați să o învățăm în timp ce ne asumăm responsabilitatea pentru creațiile noastre.

Prăbușirea liniilor temporale

Liniile temporale care nu ne mai servesc se prăbușesc. Acest lucru pare a se întâmpla în mod destul de regulat pe măsură ce suntem mutați în alte linii temporale și frecvențe. Acest lucru poate aduce anomalii foarte interesante în lumea noastră, dar poate aduce și tristețe.

O bună prietenă, șaman talentat, m-a contactat spunându-mi că a trecut prin cea mai mare depresie pe care a experimentat-o vreodată și care a apărut, literalmente, peste noapte. A încercat să o ușureze prin multele instrumente pe care le avem, dar strânsoarea tristeții și sentimentul de ”mor” nu au slăbit. Când am intrat în câmpul ei de energie mi-a fost arătat unde a avut ceea ce echipa ei a descris ca fiind o ”scurgere a liniei temporale”. Mi-au arătat unde într-o altă linie temporală ea tocmai a experimentat un eveniment catastrofal care a dus la moartea ei, și datorită naturii ei senzitive, ea simțea totul în acest acum. Am înlăturat tragerea energetică a acelei linii temporale deoarece aceasta o golea literalmente și i-am curățat câmpul de energie. Am pus-o să repete din nou și din nou ”Vreau să trăiesc” pentru a finaliza deconectarea.

Mi s-a explicat că deși o ”scurgere de linie temporală” de acest tip este rară, nu este ceva neobișnuit ca oamenii să-i simtă efectele. Pe măsură ce diferite aspecte ale sinelui sunt eliberate atunci când o linie temporală se prăbușește s-ar putea să simțim o întreagă gamă de emoții. Este important să rămânem conectați la acest acum și să eliberăm tot ceea ce nu ne servește. Scopul nostru este să învățăm de la aspectele sinelui din alte linii temporale fără să preluăm toate emoțiile. Dacă simțiți emoții puternice fără să știți de unde vin, acordați-vă un moment pentru a vă seta intențiile, scopul vostru. Scopul vostru este să fiți în cea mai înaltă linie temporală și tot ceea ce are nevoie de eliberare se face cu ușurință și grație.

În speranța că voi toți treceți frumos prin schimbare, vă trimit tuturor multă iubire.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.