sâmbătă, 30 septembrie 2017

Comunicarea cu Adevăratul Sine: Cine Sunteți Voi și De Ce Sunteți Capabili?

Experimentarea conștiinței expansionate a adevăratului vostru Sine

Andromedanii

În această Capsulă a Înțelepciunii, înțelepții Andromedani vin să împărtășească modul în care energiile ascensiunii vă fac să fie mai ușoară comunicarea cu Adevăratul vostru Sine. Andromedanii doresc să vă susțină în conectarea cu Adevăratul vostru Sine, experimentarea, întruparea și înțelegerea a ceea ce Adevăratul vostru Sine dorește să vă comunice. Scopul lor este să vă ajute în conștientizarea a cine sunteți și de ce sunteți capabili dincolo de actualele voastre percepții limitate. Ei vă ghidează într-o meditație împuternicitoare pentru a vă ajuta în conectarea cu Adevăratul vostru Sine, în întruparea și accesarea percepțiilor expansive ale Adevăratului vostru Sine pentru a le practica în realitatea voastră de zi cu zi.


”Adevăratul vostru Sine vă poate avertiza asupra credințelor, cele care vă frânează, vă blochează, adevăratul vostru Sine vă poate avertiza despre rănile care au nevoie de vindecare, despre tiparele care este necesar să fie dizolvate și energiile din alte vieți de care nu mai este nevoie și este necesar să li se dea drumul. Adevăratul vostru Sine vă poate lumina împărtășindu-vă înțelepciunea interioară, înțelegerea din planurile interioare care vă permit să vă observați realitatea și existența dintr-o perspectivă mai amplă, mai vastă, să vedeți imaginea de ansamblu, adevăratul scop, în loc să intrați în iluzii și tipare. Voi nu numai că descoperiți energia, puterea, iubirea, adevărul, înțelepciunea din voi dar, prin această comunicare cu adevăratul vostru Sine, vă dați voie să vedeți dincolo, dincolo de energia, puterea, iubirea, înțelepciunea, adevărul din voi. Vă dați voie să întrezăriți, să înțelegeți, să întrupați, să vă experimentați esența, esența ființei voastre, esența a tot ceea ce sunteți la nivel fizic, la nivelul planurilor interioare, ca Creatori. Aceasta este o frumoasă oportunitate de a comunica cu adevăratul vostru Sine dar, cu toate acestea, scopul nostru mai mare este să vă susținem în expansionarea percepției voastre despre ceea ce sunteți cu adevărat și în expansionarea percepției voastre asupra a ceea ce sunteți capabili, deoarece și acestea - experiențe, înțelegeri, credințe vă mențin într-un anumit spațiu sau tipar sau vă pot elibera dându-vă voie să vă experimentați puterile voastre și tot ceea ce Creatorul este.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 12 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 min și 16 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 4. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.