sâmbătă, 16 septembrie 2017

Trezirea Naturii și Crearea unui Portal al Împlinirii


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Cu lumina și iubirea Universului, eu, Melchizedek, vin la voi pentru a fi în prezența voastră. Aveți acces la lumina și la iubirea Universului, sunteți aliniați cu tot ceea ce există în Universul Creatorului și puteți, prin urmare, să le aduceți în manifestare prin ființa voastră. Sunteți un puternic receptor și emanator de lumină și înțelepciune. Prin legătura voastră directă pe care o aveți cu intuiția și cu cunoașterea sufletului vostru, voi îl puteți manifesta pe Creator pe Pământ. Nu vă gândiți că v-ar lipsi ceva, tot ceea ce aveți nevoie și vă este necesar se află în voi, voi sunteți un păzitor al Universului Creatorului, voi știți cum să folosiți energiile și să aduceți voința divină a Creatorului în manifestare. Voința divină a Creatorului vă încurajează să simțiți și să experimentați împlinirea; asta este tot ceea ce Creatorul dorește pentru voi și pentru toate ființele.

Pentru a accepta voința divină a Creatorului și, prin urmare, a experimenta împlinirea în ființa și în realitatea voastră, este nevoie să înțelegeți cum se simte împlinirea pentru voi. Cum v-ați simți în ființa și în realitatea voastră dacă ați pe deplin și absolut împliniți? Nu vă întreb de ce aveți nevoie sau doriți pentru a experimenta împlinirea, nici nu vă întreb cum credeți că ați putea fi împliniți. Doresc, în schimb, ca voi să vă conectați cu energia împlinirii în voi. Căutați simțirile și senzațiile, stările de a fi și perspectivele de a fi deplin și absolut împliniți fără să primiți, cereți sau să faceți ceva. Când descoperiți sursa împlinirii în interiorul vostru, o accesați și o întrupați pe deplin, atunci experimentați voința divină a Creatorului, sunteți în curgerea Creatorului și atrageți experiențele și situațiile care sunt în aliniere cu energia împlinirii din voi. De fapt, realitatea voastră interioară se manifestă în exterior. Începeți să-l primiți pe Creator, să emanați lumina Creatorului și să manifestați lumina Creatorului pentru a ajuta împlinirea voastră.

Așteptările vă pot împiedica experimentarea împlinirii. Există o linie fină între focalizarea pe ceea ce doriți să experimentați și să-i dictați Creatorului că manifestările pot avea loc numai în modul în care voi percepeți că ar trebui să aibă. Atunci când vă focalizați pe o idee, voi împărtășiți cu Creatorul o impresie despre ceva ce ați dori să primiți sau să experimentați. Când credeți că o manifestare poate avea loc numai într-un anumit fel, voi împiedicați curgerea și expansiunea Creatorului, vă închideți și vă blocați primirea. Deveniți zidul din fața voastră care vă obstrucționează vederea tuturor darurilor care sunt împărtășite cu voi. Puneți-vă încrederea în Creator și știți că Creatorul vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie, partea frumoasă este că va fi mai magnific decât orice ați putea să vă imaginați voi vreodată. Tot ceea ce aveți de făcut este să accesați energia din voi care este cea mai deplină, cea mai sacră expresie a ceea ce doriți să experimentați.

A Fi în Serviciu prin Împlinire

Atunci când accesați energia și sursa împlinirii în ființa voastră, voi îi dați voie fiecărei părți din voi înșivă să existe în armonie cu Creatorul. Prin urmare, nimic nu este nelalocul lui; voi primiți tot ceea ce aveți nevoie spiritual, emoțional, mental și fizic într-o sincronizare divină. De asemenea, vă aliniați cu Creatorul pentru a susține acceptarea și manifestarea împlinirii în alții și în realitățile lor. Misiunea voastră devine să-i ajutați pe alții să experimenteze împlinirea prin conectarea cu vibrațiile împlinirii ale Creatorului în interiorul lor, încurajându-i să exprime împlinirea prin toate aspectele ființei lor. Le îngăduiți altora să-și recunoască propriul lor sine divin și să-și alinieze realitățile acestui aspect al lor înșiși. Creatorul va aduce apoi în viața voastră suflete care sunt pregătite să experimenteze împlinirea; mulți ar putea dori să experimenteze împlinirea spirituală trecând la nivelele următoare ale ascensiunii lor.

Împlinirea și Natura

Eu, Melchizedek, vă vorbesc despre împlinire pentru că sunt multe aspecte ale Mamei Pământ care așteaptă să experimenteze o activare care le va permite să acceseze noi nivele de conștiință, înțelepciune și esența Creatorului. Atunci când ați stăpânit energia, curgerea și manifestarea împlinirii în realitatea voastră, deveniți un maestru în a fi în serviciul altora și a-i ajuta pe mulți cu activări ale ascensiunii. Împlinirea înseamnă să fii aliniat cu Creatorul, atunci ești în mod natural în serviciul altora în moduri frumoase și miraculoase. Mama Pământ, tărâmul Naturii și tărâmurile Elementalilor așteaptă ca mulți lucrători în lumină de pe Pământ să acceseze împlinirea. Făcând acest lucru, lucrătorii în lumină vor fi capabili să recunoască prezența și conștiința împlinirii în Mama Pământ, în tărâmurile Naturii și în cele ale Elementalilor. O astfel de recunoaștere va fi un simbol și o activare pentru Mama Pământ, tărâmurile Naturii și tărâmurile Elementalilor că ele pot evolua și pot aduce mai multă lumină și adevăr Pământului. Mama Pământ, tărâmurile Naturii și tărâmurile Elementalilor ancorează în mod constant lumină, iubire și înțelepciune în realitatea Pământului și a omenirii. Numai atunci când conștiința omenirii crește, ei pot aduce vibrații mai înalte, o nouă înțelepciune și ancora adevărul.

Pe măsură ce recunoașteți energia împlinirii în Mama Pământ, tărâmurile Naturii și tărâmurile Elementalilor, ei proiectează înapoi spre voi același lucru din esența lor. Pe măsură ce proiectați energia împlinirii unii către ceilalți, vă ridicați împreună în vibrație, simțindu-vă scăldați în esența Creatorului. Împreună creați un portal care atrage lumină, iubire și conștiință de la Creator, aliniat cu și manifestând energia împlinirii în Pământ. O ploaie de lumină și înțelepciune puternică este ancorată în toate zonele și tărâmurile mamei Pământ creând un val de lumină pentru toți. Mulți vor simți că pot să-și îndeplinească visele și dorințele cu o mai mare ușurință, unii vor simți o conexiune și comunicare mai profundă cu Creatorul, în timp ce alții vor simți mai multă speranță și fericire în viețile lor. De fapt, prin crearea și deschiderea Portalului veți vindeca durerea fiecărei persoane de a experimenta lipsa și îi veți alinia cu energiile lor naturale ale împlinirii din ei. Acest lucru va crea o puternică schimbare în conștiința omenirii, permițând ca multe vibrații noi ale ascensiunii să fie ancorate și manifestate. Vindecarea durerii lipsei este extrem de puternică deoarece înseamnă că omenirea nu va mai crea din energia lipsei, ci mai degrabă din energia abundenței și a împlinirii. Acest lucru crează o vibrație complet diferită și chiar o realitate diferită pe Pământ.

Cum să Treziți Natura și să Creați un Portal al Împlinirii

Eu, Melchizedek, doresc să împărtășesc și să rezum câțiva pași cu voi care să vă ghideze să fiți în serviciul Naturii și să creați un Portal al Împlinirii împreună cu Mama Pământ, tărâmurile Naturii și tărâmurile Elementalilor.

1.      Căutați, conectați-vă cu și explorați sursa energiei împlinirii existente în ființa voastră. Conectați-vă cu inima și sufletul vostru, cereți să fiți îndrumați spre interior pentru a recunoaște și realiza energia împlinirii în voi. Poate fi o senzație, un sentiment, un gând sau o înțelegere. În timp ce vă uniți cu energia împlinirii, dați-i voie să se expansioneze umplându-vă întreaga ființă și să se expansioneze dincolo de câmpul vostru auric. Bucurați-vă și conectați-vă deseori cu energia împlinirii în voi, câștigând o mai profundă înțelegere și familiaritate cu energia.

2.      Când sunteți în Natură recunoașteți că fiecare aspect al Naturii deține energia împlinirii a Creatorului. Ea este o energie frumoasă și abundentă care aduce mare bucurie și fericire. Recunoașteți că puteți comunica cu, vă puteți conecta și co-crea cu orice aspect al Naturii, cum ar fi Mama Pământ, tărâmurile Naturii și tărâmurile Elementalilor. Când sunteți în Natura conectați-vă cu energia împlinirii din ființa voastră, apoi din starea de a emana împlinire observați aspectul Naturii ales de voi, dându-vă voie să recunoașteți energia împlinirii a Creatorului care este prezentă. Observați cum această energie se manifestă în diferite aspecte ale Naturii. Simpla realizare a acestui lucru va crea o activare în Mama Pământ, tărâmurile Naturii și cele ale Elementalilor. Ele vor fi în măsură să acceseze mai multă lumină, iubire și conștiință pe care să le transmită Pământului.

3.      Când simțiți că sunteți în stare să recunoașteți sau să conștientizați prezența împlinirii în ființa voastră și Mama Pământ sau Natură, puteți începe să co-creați un Portal al Împlinirii pentru a ajuta la vindecarea omenirii. Cu energia voastră a împlinirii emanând și o recunoaștere a energiei împlinirii în aspectul Naturii ales de voi, folosiți invocația de mai jos pentru a crea un Portal care să tragă vindecarea și împlinirea în Pământ și omenire.

”Sunt prezent/ă alături de tine … (aspectul ales al Naturii) emanând esența împlinirii a Creatorului. Cu susținere și iubire din Planurile Interioare și a lui Melchizedek, ne fuzionăm acum energia și esența împlinirii pentru a crea un puternic Portal de lumină. Intenția cu care creăm Portalul este să ancorăm energia împlinirii a Creatorului în Pământ și omenire. Fie ca omenirea să fie vindecată, eliberând toate experiențele trecute și rănile lipsei. Fie ca lipsa să fie înlocuită cu energia împlinirii activată din ființa lor, atrăgând experimentarea împlinirii, iubirii, păcii și adevărului. Fie ca Portalul să se activeze și vindecarea să înceapă. Îmi dau voie să fiu în serviciu în cel mai magnific și potrivit mod. Mulțumesc.”

Vizualizați, simțiți sau recunoașteți un Portal sau un vârtej de lumină care se formează în fața voastră din energia aspectului Naturii cu care lucrați și din propria voastră esență. Imaginați-vă lumina revărsându-se în Pământ și omenire. Dați-vă voie să fiți ghidați în timp ce co-creați o profundă vindecare pentru voi înșivă și pentru omenire. Această practică poate fi realizată cu numeroase aspecte ale Mamei Pământ, cu diferiți copaci, flori, munți, plante, râuri, zâne, elementali, spirite ale naturii și, bineînțeles, cu Mama Pământ. Dați-vă voie să co-creați un Portal al Împlinirii ori de câte ori sunteți în Natură. Crearea a numeroase Portaluri cu diferite aspecte ale Mamei Pământ nu numai că va servi omenirii, ci vă va permite să deveniți un maestru al energiei împlinirii, simțindu-vă împliniți în fiecare moment al zilei și să împărtășiți acest lucru și cu alții.

În susținere constantă pentru iubirea și măreția voastră,

Melchizedek



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.