joi, 21 septembrie 2017

Actualizare 21 Septembrie 2017


Remarcam că în ultimele zile deveniserăm mare parte din noi cam plângăcioși și că empatia atinsese niște cote extrem de ridicate mai ales față de și cu acele ființe care până acum nu au fost considerate ființe, ci mai degrabă sursa noastră de hrană, divertisment, experiențe mai mult, mai puțin sau total lipsite de iubire, și multe altele, iar ele cu o iubire nețărmurită față de oameni continuă totuși să vină în întrupare pe această planetă.

Ei bine, ce mie mi se pare este că toată această revărsare emoțională din partea noastră nu este doar ca să ne întoarcem capul în altă parte atunci când lacrimile țâșnesc fără ca noi să putem avea vreun control asupra lor. Pe lângă că are loc o întărire a corpului nostru emoțional, noi, oamenii am iubit la începuturi animalele ca pe noi înșine știind că și ele sunt părți din noi, dar care au ales o altă formă de întrupare. Aceste lucruri ne revin acum în amintire. Avem nevoie să ni le amintim.

Această revărsare emoțională ne îndeamnă și să luăm atitudine față de aceste comportamente crude și chiar dacă nu ieșim în stradă sau nu urlăm acest lucru, putem decide pur și simplu ”Refuz ca astfel de comportamente lipsite de iubire față de orice parte a mea și a Creatorului să facă parte din realitatea mea.” De asemenea, putem semna petițiile care susțin drepturile animalelor și putem începe chiar noi să acordăm mai multă atenție și iubire atât animalelor cât și plantelor din jurul nostru fie că ne ”aparțin”, fie că nu.

Pentru alții, această manifestare a însemnat ocazia de a pune capăt la ceea ce nu mai doresc în viața lor, o asumare a importanței lor, ceva de tipul ”și EU contez”, o asumare a curajului de a ieși din găoace și a spune ”și EU sunt aici și contez”. Și din fericire, mulți au făcut-o. Am avut și mai avem însă de dat jos multe scroafe din copaci, fie că sunt reale sau imaginare.

Mulți suntem obosiți deoarece în această perioadă am lucrat non-stop, zi și noapte, pentru a pregăti schimbările minunate care vor avea loc în curând. Acum, ceea ce pentru unii este minunat, pentru alții s-ar putea să nu fie, dar, ca de obicei, planeta se va alinia cu alegerea care întrunește cele mai multe voturi din partea locuitorilor ei. În această categorie nu intră doar oamenii, nu cădeți din nou în capcana infatuării că oamenii s-ar afla în vârful unui lanț trofic stabilit de către cei care fie habar nu au care este adevărul, fie au avut interesul să o facă.

Vreau să vă atenționez de faptul că avem nevoie ca toate corpurile noastre să fie puternice și în aliniere pentru ca energiile de vibrație înaltă care inundă planeta acum la Echinocțiu să poată fi absorbite în mod optim. Știu că sunt multe distrageri în această perioadă, dar atunci când observați că ieșiți din aliniere sau există tendința de a fi acaparați de vreo situație mai delicată, întrebați-vă ”Care este scopul meu cel mai înalt pentru care mă aflu acum aici?”

Sau găsiți-vă orice altă întrebare pe care să vi-o puneți în astfel de situații pentru a vă ridica deasupra problemei pentru că abia atunci veți putea vedea iluzia și imaginea mai mare a ceea ce se întâmplă ACUM pe Pământ. Sunt mulți oameni speriați care doresc să vă tragă în dramele și fricile lor, deși ei caută, de fapt, confirmarea faptului că sunt în siguranță, dar nu au învățat să caute în interiorul lor răspunsurile.

În astfel de situații singurul lucru pe care am văzut că pot să-l fac este să-i încurajez, să le aduc aminte că sunt iubiți și că ”acolo sus cineva îi iubește” indiferent cine sau ce ar fi cel ”cineva”. În astfel de situații chiar nu mai contează cine este acel cineva, pentru că oricum ”porcul nu poate fi îngrășat în ajun”. Ceea ce contează este însă reducerea fricii și a stării de nesiguranță, precum și a răspândirii ei.

Evitați cât de mult puteți oamenii toxici care răspândesc în jurul lor tot felul de interpretări apocaliptice ale unor profeții scoase de pe nu se știe unde și interpretate potrivit nivelului de conștiință atins de fiecare. Sunt mulți care aleargă după audiență, public și notorietate în aceste momente pentru a câștiga un credit pe care altfel nu l-ar fi putut câștiga. Ascultați-vă acea voce interioară care vă spune totul este așa cum trebuie să fie.

Știu că uneori nu pare a fi așa, dar nu uitați că încrederea în noi înșine este cea care ne-a scos întotdeauna la liman. Împământați-vă în Mama Pământ și în voi înșivă la TOATE NIVELELE FIINȚEI VOASTRE și ȘTIȚI că sunteți Aici Acum pentru că noi am ales așa și pentru că indiferent ce ar fi, suntem capabili să mergem mai departe. Dacă nu noi, atunci cine? Priviți în jurul vostru atunci când vă puneți această întrebare, suflete bătrâne!

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.