luni, 18 februarie 2019

Activarea Învelișului de Lumină


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Salutări, beatitudine, pace și iubire extind din ființa mea spre voi. Eu sunt Lord Melchizedek, supraveghetorul Nivelului Universal din Universul Creatorului. Scopul meu este să transmit lumina Nivelului Universal tuturor celor de pe Pământ, susținând evoluția spirituală și ascensiunea pe Pământ. În timp ce transmit lumina, eu împărtășesc și transmit voința divină, iluminarea și activările Creatorului așa cum este potrivit pentru fiecare etapă a ascensiunii. Unele transmisii energetice, activări și actualizări sunt ancorate fără a fi recunoscute sau a fi nevoie să fie conștientizate, în timp ce altele sunt atât de speciale, dorim să facem cât mai multe suflete să fie conștiente de experimentarea care le este disponibilă. Acesta este motivul pentru care doresc să vă aduc o nouă activare care este disponibilă acum să o experimentați și întrupați. Aceasta este numită ”Activarea Învelișului de Lumină”.

Scopul Activării Învelișului de Lumină

Activarea Învelișului de Lumină întrupează și radiază Lumina Universală reprezentată de o culoare galbenă. Aceasta se bazează pe cea mai pură vibrație a luminii pentru a vă crește capacitatea de a simți și coordona curgerea luminii, iluminării și radianței Creatorului prin ființa voastră, în întrupare și exprimare. Dezvoltarea capacității voastre de a simți și coordona curgerea Creatorului vă va susține în înlăturarea obstacolelor energetice, a blocajelor și iluziilor care vă limitează și stânjenesc experimentarea Creatorului. Scopul vostru pe Pământ este să-l experimentați pe Creator atât de deplin pe cât este potrivit și posibil, fiecare etapă a ascensiunii voastre vă ajută să vă angajați cu acest scop și să-l aduceți în manifestare.

Acordați-vă un moment să vă imaginați cum ar fi să-l experimentați pe deplin pe Creator, cu fiecare aspect al Creatorului pe care-l primiți și îl recunoașteți, cu fiecare întrupare și exprimare a Creatorului. Când încercați să vă imaginați exprimând curgerea Creatorului, care este întrupat și exprimat pe deplin de către voi, percepția voastră va fi întotdeauna limitată comparativ cu deplina experimentare a Creatorului care vă este disponibilă și posibilă. Cu toate acestea, simpla contemplare vă ajută să vă deschideți mintea și ființa posibilității și Creatorului, astfel încât începeți să-l experimentați deja.

Activarea Învelișului de Lumină trezește aspecte și părți ale creierului vostru care vă ajută să digerați, vedeți, înțelegeți, interpretați și contemplați lumina Creatorului precum și planurile interioare, dimensiunile și aspectele voastre spirituale mai înalt vibraționale. Cu noi treziri în creierul vostru, corpul, gândurile și emoțiile voastre sunt hrănite cu o mai mare cantitate de lumină și întreaga voastră ființă se armonizează într-un mod nou cu dimensiunile nevăzute ale Creatorului. Capacitatea voastră de a răspunde mediului vostru și propria voastră creație a mediului vostru se modifică și se schimbă. Sunteți capabili să recunoașteți adevărul în mediul vostru, răspunzând dintr-un spațiu al adevărului, lipsind de energie drama, iluziile, atracția și falsele impresii sau idei. Reacțiile și capacitatea voastră de a răspunde oricărei situații sau persoane, chiar și gândurile propriei voastre minți încep să înflorească din spațiul păcii, al iubirii și luminii din voi. Astfel, vă abordați realitatea și capacitatea voastră de a vă crea realitatea în moduri noi și entuziasmante.

Activarea declanșează condiționarea menținută în mintea voastră, alimentată și ancorată inițial de conștiința omenirii, conducători, cei dragi, mass-media și așa mai departe. Pe măsură ce condiționarea care vă dictează ce ar trebui să faceți, să gândiți, să îmbrăcați și cum ar trebui să acționați, se dizolvă, o deschidere și o trezire are loc în mintea și în ființa voastră. Acest lucru vă ajută să recunoașteți și să vă angajați cu noi portaluri de lumină în dimensiunile cu o frecvență mai înaltă a luminii, care vă sunt disponibile să vă conectați cu ele și să le accesați. Rezultatul este reînnoirea și energizarea descărcărilor de lumină, iubire și înțelepciune în ființa și în conștientizarea voastră. S-ar putea să recunoașteți portaluri de lumină care vi se deschid în orice moment al realității voastre, veți fi în măsură să alegeți dacă doriți să primiți lumina sau să treceți prin acel portal într-un moment de liniște sau în meditație pentru a absorbi și întrupa pe deplin lumina care vă este disponibilă. O mai mare vindecare, trezire și unitate cu Creatorul vor fi experimentate.

Scopul final al Activării Învelișului de Lumină este să vă susțină integrarea corpului vostru de lumină cu ființa voastră fizică și cu ființarea voastră pe Pământ. Corpul vostru de lumină va deține o vibrație mai înaltă a luminii decât cea pe care o întrupați în prezent, precum și o înțelepciune sacră care vă va servi în actuala etapă a ascensiunii. Integrarea corpului vostru de lumină va crea un notabil impuls și regenerare a luminii, energiei și conștientizării în ființa voastră, care ar putea fi simțită ca o scânteie de sănătate, vitalitate și vigoare care se trezesc din ființa voastră. S-ar putea să vă simțiți împuterniciți, determinați și să recunoașteți o nouă poftă de viață și evoluție spirituală. Astfel, corpul vostru de lumină crează o nouă perspectivă a voastră înșivă ca voi să o experimentați și să vă dezvoltați, servindu-vă în realitatea și în evoluția voastră spirituală.

Toate acestea pot fi experimentate de voi ca o simplă creștere a curgerii luminii, iluminării și radianței Creatorului prin ființa voastră.

Cum funcționează Activarea Învelișului de Lumină

Atunci când chemați sau cereți o experimentare a Activării Învelișului de Lumină, veți fi înconjurați de Consiliul celor Doisprezece de la Nivelul Universal, cunoscuți ca Discipolii Melchizedek, care îmi susțin munca ca Logos Universal. I-ați putea descrie ca fiind echipa mea de susținere. Aceste douăsprezece ființe își vor conecta energia ca un colectiv la creierul vostru și la chakrele din această zonă, la emoțiile și la capacitatea voastră de a crea, la mintea, simțurile, intuiția și percepțiile voastre. Își vor conecta energia și cu chakrele, cu alinierile și cu simțurile care vă ajută să vă înțelegeți sufletul, alinierea cu adevărul Creatorului, corpul de lumină și lumina Creatorului. Ei își vor trimite energia în comunitatea voastră de ghizi, astfel încât ghizii voștri să vă poată trimite Activarea Învelișului de Lumină, continuând munca Discipolilor Melchizedek în următoarele zile după ce activarea a fost împământată.

Discipolii Melchizedek vă vor învălui în strat după strat de frecvențe ale luminii, fiecare strat având un scop și creând o activare în ființa voastră. Atunci când sunteți înveliți în toate cele 344 de straturi de frecvențe ale luminii din Nivelul Universal, acestea vor crea activarea pe care eu, Lordul Melchizedek, v-am descris-o. Vă puteți imagina învelișul de lumină ca pe niște fire luminoase de frecvență care se împletesc și se țes în jurul ființei voastre și care sunt treptat absorbite de către întreaga voastră ființă și corp. Discipolii Melchizedek sunt conectați cu aspectul ființei voastre înainte de învăluirea în lumină pentru a menține deschise canalele și sistemele energetice în ființa voastră, făcând să fie mai ușor pentru voi să primiți, absorbiți și întrupați lumina. Aceasta este cu adevărat o activare plină de lumină care crează o experimentare plină de lumină în ființa voastră. Este perfect sigură și este potrivit pentru voi să o primiți și să vă bucurați de ea.

Invocarea Activării Învelișului de Lumină

”Îi chem pe Lord Melchizedek, pe Discipolii Melchizedek și Comunitatea mea de Ghizi. Doresc să-mi adresez cererea Nivelului Universal, Sufletului meu și Creatorului de-a experimenta Activarea Învelișului de Lumină acum. Dacă acest lucru este divin potrivit și în aliniere cu actuala mea etapă a ascensiunii, vă rog să începeți acum cu mine Activarea Învelișului de Lumină. Mă deschid să-i primesc pe Discipolii Melchizedek și conectarea lor cu mine. Întâmpin cu bucurie, primesc și absorb cele 344 de straturi de frecvență și energie ale luminii de la Nivelul Universal, care știu că vor crea activarea în mine. Sunt protejat/ă, echilibrat/ă și în pace pe parcursul întregii activări și am o profundă cunoaștere în mine când activarea este completă. Înțeleg că comunitatea mea de ghizi va susține activarea în următoarele zile în înflorirea în ființa mea și a tot ceea ce Lord Melchizedek a descris ca trezire din interiorul meu. În sincronizare divină, voi recunoaște puternicele schimbări care au avut loc în ființa mea cu venerație, admirație, recunoștință și iubire. Vă mulțumesc și așa să fie.”

În constanta susținere a adevărului vostru,

Lord MelchizedekTraducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.