marți, 12 februarie 2019

Experimentarea timpului – Consiliul


Prin Ronald Head

Ați întrebat despre experimentarea timpului. Încercarea de a vă explica acest lucru vouă, celor care vă trăiți viețile în acest construct, iar timpul așa cum îl știți voi este un construct, ar putea umple volume întregi. Dar este o întrebare ”distractivă” și avem câteva ajutoare vizuale cu care să experimentați. Așadar, haideți să încercăm să vă arătăm măcar o licărire a ceea ce veți găsi. Aici este întrebarea, așa cum a fost pusă.

”Auzim multe despre faptul că 3D este o experimentare liniară. Dar este foarte dificil, din această perspectivă umană, să ne imaginăm o existență non-liniară în care evenimentele să nu urmeze unele după altele într-o succesiune ordonată. Există o experimentare echivalentă a ”timpului” din perspectiva Consiliului?”

Hai să spunem mai întâi că atunci când nu sunteți în corp, nu aveți nici o problemă cu lucrul numit timp. Acum nu puteți înțelege cu adevărat acest lucru dintr-un motiv foarte simplu. Ați intrat într-o stare care are un aparent început și un aparent sfârșit. Sunteți prinși în această ficțiune. V-ați născut. Veți muri. Și moartea înseamnă pentru voi încetarea vieții. Nu este așa, dar voi nu vedeți trecutul nici unuia dintre aceste capete ale conceptului. Adevărat?

Acum, cei care pot vedea unele înainte de, și probabil unele probabilități, conceptele de infinitate și de veșnicie sunt mult mai ușoare. Și din ce în ce mai mulți dintre voi aveți în aceste zile astfel de amintiri și viziuni. Acești oameni nu au nevoie de explicații, pentru că ei știu.

Veți ajunge la următoarea stare de conștiință destul de curând dacă doriți și dacă o puteți permite. Așadar, haideți să vă oferim acele ajutoare vizuale de care vorbeam.

Ceea ce vrem să ilustrăm pentru voi este că voi trăiți în mai multe dimensiuni, în mai multe linii temporale, ca personalități multiple tot timpul. Asta nu este ceva ce se va întâmpla. Este ceva ce așa este. Voi ați ales să vă focalizați pe o anumită experiență. Ne pare rău, dar asta e realitatea.

Pentru un prim ajutor vizual, imaginați-vă că vă aflați într-un coridor foarte lung. Acest coridor are sute de uși pe ambele părți. Mergeți la prima ușă din partea voastră dreaptă. Deschideți-o și priviți înăuntru. Nu contează ce vedeți acolo. Vedeți orice doriți. Dar gândiți-vă pentru o clipă că toate celelalte uși au lucruri diferite care se întâmplă dincolo de ele. Toate diferite. Toate în același timp. Toate reale.

Ilustrarea aici este să vă arate că, din perspectiva ÎNTREGULUI, totul se întâmplă acum. Sunteți încă un mic copil. Și trăiți încă în Europa de acum 300 de ani. Și încă vorbiți fluent Chineza la curtea împăratului. Înotați în mările lui Sirius. Totul acum. Cel mai ușor mod de a înțelege acest lucru este să știți că totul este conștiință, iar dacă ceva este în conștiință, este întotdeauna în conștiință.

Acum închideți ochii și vedeți-vă ca copil, în ziua voastră favorită, jucându-vă jocul vostru favorit, în locul vostru favorit. Acum închideți din nou ochii și vedeți-vă la un alt moment din viața voastră.

Ei bine, spuneți voi, asta a fost doar imaginația mea. Serios? Sau a fost o călătorie în timp pentru care nu v-ați acordat suficient timp ca s-o experimentați pe deplin? Care este una dintre diferențele dintre visatul cu ochii deschiși și meditație?

Vedeți voi, toate acele momente, toate acele locuri, de fapt, toate momentele și toate locurile sunt accesibile prin conștiința voastră. Pentru că nu există separare. Iar existența voastră este biletul vostru de călătorie.

Aceasta este realitatea din perspectiva noastră.

Așadar, cum ajung acolo? întrebați voi. Acesta va fi un proces. Poate dura vieți. Poate dura zile. Fiecare dintre voi se află într-un ”loc” diferit. Și veți începe din locul în care vă aflați. Este posibil să purtați în subconștient câteva blocări ale procesului, o punte sau două de trecut, un perete pe care l-ați construit la un moment dat. Este posibil să fie chiar dincolo de prima ușă.

Așa că, studiați. Învățați metode. Mergeți la învățători. Urmăriți un scop întreaga viață. Poate ”ajungeți acolo”.

Sau …

Începeți să dezvoltați o relație cu Sinele vostru Mai Înalt, cu Sufletul, cu ființa divină care știți că sunteți. Aveți încredere în asta. Cereți să vă fie arătat. Și apoi vă trăiți viața. Asta nu este un ocazional ”Oh, pot face asta” gen de lucruri. Acest lucru, bine făcut, este o dorință în inimă și suflet. Acesta este un fel de ”oricât durează”. Asta este un tip de ”tu conduci. Eu nu o fac chiar așa de bine.”

Veți fi întâmpinați. Trebuie să știți asta. Trebuie să știți asta.

Înțelegeți că vă aflați pe o cale. Întotdeauna ați fost. Întotdeauna veți fi. Nu este o probă. Este plimbarea de final. Veți învăța și veți fi orice, totul.

”Sunt lucruri pe care le pot face, oameni pe care-i pot întâlni, etc.?” Da. Nu. Voi veți decide cum vreți să faceți asta. Dacă într-adevăr vreți să găsiți, și îi dați voie. O veți găsi pe calea voastră. Dacă vor fi șase, una va fi simțită ca cea mai bună. Dacă mai târziu, o alta va fi simțită ca fiind mai bună, mergeți pe aceea.

Totul există acum. Toate ”eșecurile”, care nu sunt, de fapt, eșecuri, există acum. Toate revelațiile euforice există acum. Aveți un bilet ”E”. Folosiți-l.

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.