marți, 5 februarie 2019

Negativitatea pe care o vedeți – Consiliul


Prin Ronald Head

Multe dintre întrebările voastre privesc negativitatea pe care o vedeți în jurul vostru. Am ales una dintre aceste întrebări pentru a o include mai jos, dar intenția noastră este să le abordăm pe toate.

”Dacă lumea noastră se bazează pe dualitate, cum că întunericul și negativitatea rulează atât de agresiv de mii și mii de ani? Nu ar fi trebuit să fie 50% entități pozitive în lume și 50%  entități negative?”

Acum, ar trebui ca mai întâi să vă subliniem faptul că aceste observații sunt judecăți. În al doilea rând, vă spunem că punctul de vedere pe care îl aveți este relativ. Societățile care sunt, și cele care au fost, de vibrații mai joase, văd diviziunea dintre mai jos și mai înalt mult diferit de felul în care o vedeți voi. Nu este nevoie decât să reflectați asupra faptului că mulți din Roma priveau Jocurile Romane într-o lumină pozitivă. Chiar și astăzi unii consideră uciderea cu pietre ca fiind o pedeapsă adecvată. În timp ce cei de o vibrație mai înaltă vor considera ideea pedepsei în sine ca fiind destul de negativă. Și, da, ne dăm seama că voi nu sunteți încă acolo.

După ce am spus toate astea, hai să răspundem la întrebare.

Trebuie să spunem încă o dată că punctul vostru de vedere în ceea ce privește starea lumii a fost destul de distorsionat de disponibilitatea informațiilor instantanee. Nu că acesta ar fi în sine un lucru rău, ci faptul că vi se arată ceea ce este cel mai rău în voi înșivă în fiecare zi.

Am dori să vă cerem să aruncați o privire cinstită la ceea ce este în jurul vostru. Nu vrem să spunem o privire la televizor. Vrem să spunem ce vedeți voi? Vedeți mame și tați, vedeți oameni la locul de muncă. Ei își câștigă traiul făcând pentru alții lucruri pe care aceștia nu le fac pentru ei înșiși. Vedeți oameni bucurându-se de prietenii, de animale de companie, bucurându-se de familie. Desigur, există și excepții. Dar excepțiile sunt cele care vă captează întreaga atenție.

Vă întrebați de ce nu este un echilibru 50/50. Dragă familie, este cu mult mai bine decât echilibrul de 50/50 și așa a fost întotdeauna. Vi se spune că omenirea are o natură rea. Omenirea are natură divină. Voi ați permis. Ați fost înșelați. Ați fost mințiți. Ați crezut ce-i cel mai rău. Și chiar și în această situație, v-ați ridicat.

Da, lucrurile pot părea mai degrabă îngrozitoare în acest moment. Vă înfruntați pe voi înșivă destul de curajos. Și în timpul perioadelor de stres, timpul pare să se oprească. Dar nimic nu poate fi mai greșit. Vă îndreptați rapid spre linia de sosire și reînnoire.

Acest lucru nu este făcut pentru voi. Acest lucru nu vă este făcut vouă. Voi faceți asta. Voi ați spus, în aceste octave mai înalte ”Destul! S-a mers prea departe!” Vă restabiliți pe voi înșivă și lumea voastră.

Nu negați ceea ce a fost. Dar celebrați ceea ce creați. Vă ridicați deasupra negativității. Va veni un moment în care multe dintre lucrurile pe care le considerați a fi pozitive ar putea fi văzute ca fiind oarecum negative. Dar luați în considerare faptul că fiecare experiență prin care omenirea a trecut, v-a adus în acest punct. Așadar, ce este cu adevărat negativ?

Toată experiența este o oportunitate de a observa și de a face alegeri. Traiectoria omenirii va fi întotdeauna una ascendentă. Voi sunteți divini. Cum ar putea să nu fie?


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.