luni, 11 februarie 2019

Învățați să vă Iubiți pe Voi Înșivă și Dincolo de Voi



Lord Maitreya prin Natalie Glasson

Eu, Lord Maitreya, doresc să împărtășesc cu voi o invocație care să vă susțină explorarea în continuare în a vă iubi necondiționat pe voi înșivă. Sper că veți accepta invocația mea și o veți folosi în realitatea voastră de zi cu zi și ori de câte ori vă veți simți ghidați. Doresc apoi să împărtășesc cu voi puterea, motivul și scopul învățării să vă iubiți pe voi înșivă în stadiul actual al ascensiunii voastre.

Invocație

”Invoc prezența Christică sacră a lui Lord Maitreya să vină mai aproape de mine acum, înconjurându-mă și împărtășind iubirea ta cu mine. Îți mulțumesc pentru ghidarea și ajutorul tău și cer ca energia ta să fie cea mai potrivită vibrație care se manifestă în realitatea mea pentru a mă conduce pe parcursul căii mele spirituale în unirea mea cu Creatorul. Sunt deschis/ă și receptiv/ă la lumina ta iubitoare și mă scald în conștiința ta care să mă inspire și ilumineze în continuare.

Cer ca Lord Maitreya și Conștiința Christică să activeze în mine capacitatea de a mă iubi necondiționat, deplin și total pe mine însămi/însumi. Doresc să mă mențin în iubire orice aș spune sau face, iertându-mă și prețuindu-mă în timp ce depășesc provocările cu ușurință pentru a mă conștientiza pe mine însămi/însumi ca fiind Creatorul pe Pământ. Doresc să mă recunosc pe mine însămi/însumi ca adevărul meu, ca pe un far de iubire. Accept acum în mintea, în corpul și în emoțiile mele că mă iubesc necondiționat, înțelegând acest lucru ca fiind primul pas spre acceptarea completă a Conștiinței Christice. Acum mențin și acționez în existența mea de zi cu zi din iubirea necondiționată a mea însămi/însumi și mă mențin pe mine însămi/însumi în iubirea pură a Creatorului.

Las acum iubirea pe care o am pentru mine însămi/însumi să mă ajute în conștientizarea și eliberarea tuturor obiceiurilor negative, judecăților, fricilor sau acțiunilor prezente sau trecute care nu sunt în aliniere cu esența pură și iubitoare a Creatorului, făcându-le să se îndepărteze de mine cu ușurință. Adopt acum o stare de existență care îmi dă voie să mențin iubirea în fiecare aspect al ființei mele, percepându-mi toate nivelele ființei mele ca fiind iubirea Creatorului.

Cu acceptarea și înțelegerea iubirii ca fiind energia și existența mea naturală, sunt capabil/ă acum să-mi activez iubirea pentru mine însămi/însumi din sufletul meu în mod natural iubitor și prezența Creatorului în mine. Fie ca iubirea mea necondiționată pentru mine însămi/însumi să mă conducă la integrarea cu Creatorul, împuternicindu-mă să afirm și să conștientizez legătura mea sacră și eternă cu Creatorul.

Sunt capabil/ă acum să accept, experimentez și să simt adevărul puternic iubitor și pur care există în mine, recunoscând această energie ca vindecătoare, înălțătoare și hrănitoare.

Sărbătoresc completa mea legătură cu Creatorul prin propria mea prezență sacră și iubire pentru mine însămi/însumi și Tot Ceea Ce Eu Sunt. Din această fundație, sunt capabil/ă să obțin o înțelegere completă a Creatorului și acceptare a adevărului meu.

Eu sunt Creatorul în manifestare, eu sunt Iubirea în manifestare, mă iubesc necondiționat pe mine însămi/însumi și sunt etern conectat/ă cu sufletul meu și cu iubirea Creatorului.

Mulțumesc și așa să fie.”

Puterea Iubirii Voastre de Sine

Din spațiul iubirii de sine și al înțelegerii iubirii voastre necondiționate interioare, sunteți puternici și puteți crea orice transformare pe care o doriți pentru voi înșivă, realitatea voastră și întreaga lume.

Acordați-vă puțin timp acum sau în practicile voastre spirituale zilnice să întrebați în interior ”Ce dorește unica și puternica mea iubire necondiționată să creeze pentru mine și realitatea mea?” Orice inspirație apare, recunoașteți-o ca pe un dar sacru care merită onorat și prețuit.

Apoi, întrebați-vă în interior ”din spațiul iubirii mele necondiționate de sine, ce pot crea în lume pentru a promova o planetă și o civilizație devotată iubirii pe Pământ?” Din nou, recunoașteți orice inspirație sau cunoaștere care apare ca pe un dar al iubirii necondiționate de sine în continuare și o recunoaștere a puterii iubirii voastre necondiționate de sine în lume.

Prin exersarea iubirii voastre de sine și învățarea zi de zi să vă iubiți pe voi înșivă la un nivel tot mai profund, puteți conștientiza transformările pe care iubirea le poate crea în ființa voastră și pentru toți. Este timpul să vă dați seama că învățând să vă iubiți deplin și necondiționat pe voi înșivă nu este o căutare personală a descoperirii, vindecării și evoluției spirituale, este o călătorie de manifestare a Pământului ca o bijuterie sacră, o școală și o întrupare a iubirii. Iubirea voastră de sine crează schimbări pe întreg Pământul și în întregul Univers al Creatorului. Vă puteți imagina iubirea voastră de sine fiind de o influență majoră și atât de puternică pentru toate celelalte aspecte ale Creatorului? Vă puteți imagina că călătoria de a vă iubi necondiționat pe voi înșivă este atât de importantă în procesul de ascensiune? Acest lucru schimbă în vreun fel modul în care vă vedeți și vă percepeți pe voi înșivă, precum și modul în care acționați și reacționați? Acordându-vă timp să contemplați influența pe care o aveți asupra lumii în care trăiți, vă ajută să vă dați seama de puterea voastră și de legătura unitară cu toate ființele. Este o schimbare puternică în percepția voastră despre voi înșivă care vă aliniază cu adevărul vostru și cu adevărul Creatorului mai degrabă decât cu ego-ul vostru.

Motivul și Scopul Iubirii Necondiționate

Să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă nu este scopul final al evoluției voastre spirituale, dezvoltarea în continuare înseamnă să explorați ceea ce puteți crea din spațiul iubirii necondiționate de sine. Creațiile voastre din iubirea necondiționată sunt cele mai valoroase și pot fi privite ca fiind scopul final. Când intrați într-un obicei al manifestării și experimentării pentru voi înșivă și ceilalți creațiile rezultate din iubirea voastră necondiționată de sine în viața voastră de zi cu zi, deveniți o întrupare a iubirii și un inițiator al întrupării iubirii pentru ceilalți. Creațiile voastre acționează ca ancore și portaluri pentru ca vibrațiile puternice ale iubirii din toate nivelele Universului Creatorului să fie descărcate în ființa voastră, Pământ, omenire și, de fapt, în tot ceea ce este sau există pe Pământ. Atunci când creațiile voastre acționează ca ancore sau se manifestă ca portaluri, voi co-creați cu Creatorul și cu toate aspectele Creatorului, materializând deschideri pentru intervenția divină pe Pământ și conectarea Pământului cu planurile interioare. Serviciul vostru este asemănător cu cel al Maeștrilor Ascensionați care lucrează în planurile interioare, exceptând faptul că voi lucrați pe Pământ, așa că, simțiți din plin forța tuturor schimbărilor ascensiunii și vindecarea pe care o aduceți în manifestare. Tot ceea ce voi faceți pe Pământ are un motiv și un scop. Adeseori, acest motiv și scop se extinde dincolo de Pământ pe calea spirituală pe care veți intra ca Maestru Ascensionat după întruparea voastră pe Pământ. Întruparea iubirii acționează ca o fundație pentru obținerea ascensiunii sufletului vostru pe Pământ și în planurile interioare și chiar dincolo de acestea. Când începeți să vă contemplați ascensiunea pe Pământ, precum și pe cea dincolo de Pământ, vă expansionați percepția a tot ceea ce sunteți și realizați pe Pământ. Vă dați seama că creșterea voastră spirituală pe Pământ, nu este doar pentru voi înșivă, fiecare pas și moment al creșterii are un rol, o cauză și un scop care este adeseori cu mult mai mare decât ar fi posibil să vă imaginați.

Cu tot ceea ce am împărtășit cu voi în minte, eu, Lord Maitreya, vreau să vă încurajez să vă bucurați și să simțiți plăcere ca pur și simplu să ființați în spațiul iubirii voastre necondiționate pentru voi înșivă, învățând, de asemenea, ca în fiecare zi să vă iubiți pe deplin și complet. Acest lucru vă va împământa și ancora în practica iubirii voastre de sine, dându-vă voie să rămâneți focalizați și totuși detașați de rezultatul iubirii voastre necondiționate.

În eternă iubire necondiționată,

Lord Maitreya

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.