marți, 5 februarie 2019

Mesajele pe care le primiți de la alții – Consiliul


Prin Ronald Head

Vom aborda astăzi mesajele pe care le primiți de la alții și discernământul vostru în ceea ce le privește.

”Primim o grămadă de canalizări de la Îngeri, Maeștri Ascensionați și Galactici, toate fiind destul de pozitive. Auzim, de asemenea, de la Cobra și de la alții despre războaie Galactice. Cobra vorbește despre bombele cu plasmă, Chimera și Draconieni. Nu am auzit niciodată nimic în chestiile spuse de Cobra despre Îngeri, Maeștri Ascensionați sau Galactici. Așadar, fie nu sunt adevărate, fie voi nu vreți să vorbiți despre ele.

Întrebarea pe care o am este A: sunt toate sau unele chestii spuse de Cobra reale?

B: dacă sunt adevărate, cum arată toate astea din punctul vostru de vedere?”

Această întrebare este doar una dintre multele pe care le-am primit cu privire la alte câteva surse. Aveți dreptate. Nu confirmăm, negăm sau comentăm în nici un fel despre alte canale. Nu este de competența noastră să facem acest lucru.

Este foarte probabil adevărat că multe dintre acestea vă aduc Adevărul. Este la fel de probabil ca unele să vă spună lucruri care s-ar putea să se chiar manifeste și la fel de probabil că unele sunt direcționări greșite sau doar inducătoare de frică. Nu este treaba noastră să discernem aceste lucruri, este a voastră.

Acest Consiliu are un mandat, o funcție. Nu o depășim. Noi existăm ca să ajutăm, să vă învățăm dacă vreți, creșterea și evoluția conștiinței umane așa cum este ea exprimată în lumea voastră. O parte din această sarcină este să vă încurajăm să vă folosiți abilitățile voastre ale discernământului. Face parte din asta și sublinierea capacității și responsabilității voastre divine de a crea lumea în care trăiți.

Voi trăiți în lumea pe care voi ați creat-o. Veți trăi în lumea pe care voi o creați. Trebuie să vă împăcați cu realitatea asta. De-a lungul veacurilor v-a fost spus acest lucru. Ați ales, sau ați fost determinați să credeți, că acest lucru nu este adevărat sau nu este posibil. Și acest lucru vă scutește, sau pare să vă scutească, de responsabilitate.

Ceea ce se întâmplă acum, de fapt, în lumea voastră, este că vi se arată ceea ce ați creat și ceea ce ați permis. Și vi se spune ce puteți crea, cum să acceptați acest lucru și cum să faceți asta.

Acest lucru se întâmplă în întreaga lume. Lumea voastră se schimbă. Voi ați cerut ca asta să se întâmple. Sunteți ajutați în această schimbare. Dar veți învăța că voi sunteți schimbarea și voi sunteți cel/cea care schimbă. Conștiința voastră evoluează într-o stare mai înaltă. Realitatea voastră va reflecta acest lucru. Acesta este Adevărul. Aceasta este Legea.

Deci, este adevărat? Este adevărat acest lucru? Ce se va întâmpla? Toate aceste răspunsuri vă sunt disponibile dacă știți unde și cum să vă uitați. Vă vom oferi un pont … din nou … răspunsul nu este în afara voastră.

Dar, lucrul important pe care să-l întrebați, cel mai important lucru, este ce vreți să fiți cu adevărat. Ce lucruri care s-ar putea întâmpla, sau ar putea fi în potențial, doriți să fie adevărate. Oamenii crează și voi ajutați în a vă crea viitorul.

Cine sunteți, ce sunteți și cum puteți evolua, este preocuparea noastră. Nu avem nici o intenție să comentăm alte informații cu excepția faptului de a spune că acest mesaj ajunge în lumea voastră în toate limbile și în toate societățile. A sosit momentul.

Vă mulțumim.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.