sâmbătă, 9 februarie 2019

Voi Sunteți un Pionier al Noilor Creații


Această poză a fost făcută în Myanmar în 27 Martie 2017 

Lord Maitreya prin Natalie Glasson

Cu cea mai profundă și pură iubire, eu, Lord Maitreya, vă salut. Vă invit să vă focalizați în propria voastră ființă și să vă acordați un moment pentru a respira profund. Doresc să vă încurajez să recunoașteți liniștea și puritatea asemănătoare unei coloane sau fascicul de lumină prezent în mod activ în centrul ființei și corpului vostru. Această energie a purității și a liniștii poate fi nouă sau familiară vouă. Imaginați-vă energia purității și a liniștii deschizându-se ca și cum v-ar absorbi în miezul ei. Dați-vă voie să fiți pe deplin scufundați în prezența purității și liniștii voastre interioare, astfel încât să deveniți prezența purității și a liniștii. Acordați-vă timp să experimentați această practică simplă în timp ce vă dați seama că accesați adevărul ființei voastre. Un adevăr care este prezent în Creator, în toate sufletele și în voi.

Eu, Maitreya, am dorit să vă ghidez rapid  în miezul vostru interior al purității și liniștii, deoarece din această stare veți fi în stare să acceptați mai ușor tot ceea ce eu sunt și doresc să împărtășesc cu voi. Puritatea și liniștea voastră interioară au multe de împărtășit și să vă lumineze, este legătura directă cu divinitatea voastră și cu posibilitățile pe care le puteți crea în realitatea voastră din adevărul ființei voastre. Cu cât mai profund vă ancorați în puritatea și în liniștea voastră interioară, cu atât mai mult veți recunoaște întoarcerea puterii voastre divine. Întoarcerea puterii voastre divine pe Pământ este ceva la care eu, Lord Maitreya, și mulți Maeștri Ascensionați lucrăm să instigăm pentru ca toți să experimenteze o schimbare în ascensiune.

Ce este Puritatea?

Energia și prezența purității născute din esența, adevărul vostru și Creator este recunoașterea voastră ca fiind dincolo de iluzii. Dacă ați putea îndepărta complet tot sentimentul iluziei, fricii și neîncrederii în voi înșivă și în realitatea voastră, cum v-ați experimenta pe voi înșivă? Poate că v-ați experimenta pe voi înșivă ca fiind o profundă iubire, iluminare, lumină sublimă sau altceva. Nu contează cum vă recunoașteți pe voi înșivă dincolo de iluzie, este pur și simplu poarta voastră de acces către esența voastră, către sinele vostru cel mai înalt și exprimarea Creatorului pe care o întrupați ca suflet. Recunoașterea purității voastre interioare nu este același lucru cu încercarea de a fi perfect sau fără de pată, este acceptarea voastră înșivă și ființarea doar în prezența a tot ceea ce voi manifestați ca acum. Puritatea voastră interioară vă demonstrează instantaneu puterea voastră divină, ajutându-vă să vă accesați, întrupați și exprimați cu ușurință puterea divină.

Ce este Liniștea?

Cuvântul liniște poate fi înșelător deoarece el indică o existență fără sunete sau zgomot. Liniștea este mai degrabă folosită pentru a vă descrie energia voastră expansivă a mulțumirii, armoniei și acceptării curgerii divine. Liniștea poate fi o pace interioară, o capacitate de a accepta, de-a ierta și iubi impetuos, precum și un sentiment de calm sau de relaxare profundă. Adeseori liniștea poate fi mai degrabă experimentată decât explicată. Poate fi imens de vindecătoare deoarece ea susține completa aliniere cu Creatorul și o experimentare a Creatorului pe Pământ. Liniștea este spațiul în care îi dați voie Creatorului și puterii voastre divine să intre și să locuiască.  

Ce este Puterea Voastră Divină?

Puterea divină este ceva de ce omenirea adeseori se teme și, totuși, este existența naturală a ființei și esenței voastre. Puterea divină este capacitatea voastră de a recunoaște prezența Creatorului în voi și în jurul vostru. Conștientizarea faptului că recunoașterea și acceptarea voastră a Creatorului vă schimbă ființa și percepțiile, vă dă voie să vă influențați pozitiv și iubitor ființa, realitatea și creațiile. Puternica încărcătură energetică a Creatorului se mișcă prin voi, trezindu-vă la potențialul și capacitatea pe care o posedați și la rolul creației pe care v-ați născut pe Pământ să-l întrupați. Vă puteți imagina că aveți un rol al creației? Că v-ați născut pe Pământ să creați și să-l manifestați pe Creator prin ființa voastră? Vă puteți imagina că puterea divină este combustibilul care vă susține manifestarea a orice și a tot ceea ce doriți să creați? Puterea voastră divină este legătura voastră cu Creatorul, acceptarea voastră a Creatorului și exprimarea voastră a Creatorului. Când vă dați voie vouă înșivă să fiți în prezența puterii voastre divine, vă dați voie nu numai să aruncați o privire comorii din voi, ci și comorii din miezul Creatorului. Întrezăriți necunoscutul, inexplicabilul și nelimitatul în timp ce recunoașteți aceste lucruri ca fiind familiare, pline de înțeles, puternic centrate și total inspiratoare.

Puterea divină: O privire asupra potențialului sufletului vostru și a Creatorului la toate nivelele ființei și ale realității.

Actuala mea Misiune: Întoarcerea Puterii Divine

Mulți Maeștri Ascensionați și ființe de lumină entuziaste vorbesc despre accesarea și folosirea puterii voastre interioare precum și de nevoia de a vă trezi puterea interioară. Misiunea mea actuală în asistarea ascensiunii Pământului este să inițiez, să instig, întoarcerea puterii divine. Prin urmare, focalizarea mea este să vă ajut pe voi și pe toți cei de pe Pământ să întrezăriți în miezul ființei voastre și în miezul Creatorului potențialul și posibilitățile de a crea și experimenta voi înșivă și toate ființele la toate nivelele de existență. Când puteți arunca o privire în miezul ființei voastre și al Creatorului, sunteți capabili să vă expansionați mintea, percepțiile și creațiile experimentând că sunt posibile creații de orice formă și că aveți capacitatea și puterea de a le manifesta în realitatea voastră pentru voi înșivă și pentru alții. Vă puteți imagina realitatea voastră cu voi fiind divin inspirați de posibilitățile eliberării cuplate cu profunda și intensa cunoaștere că dacă așa alegeți, puteți aduce aceste posibilități de eliberare în manifestare și experimentare pe Pământ pentru voi și pentru toți? Imaginați-vă pentru o clipă ce ați putea aduce în manifestare pentru lume pentru a susține pacea, iubirea armonia și libertatea în lume. Contemplați ce ar fi vizibil pentru voi în timp ce întrezăriți miezul ființei voastre și al Creatorului. Chiar și prin contemplarea a ceea ce această experiență poate fi, este ca și cum v-ați angaja cu și ați instiga prezența voastră cu și v-ați accepta puterea voastră divină.

În timp ce eu, Lord Maitreya, cu susținerea a numeroși Maeștri Ascensionați asistăm întoarcerea puterii divine pe Pământ, vă invităm să vă expansionați mintea, gândurile și percepțiile despre voi înșivă, lume și Creator. Făcând acest lucru, vedeți totul într-un mod nou, prin urmare, voi întrupați, acționați, reacționați și creați într-un mod nou care este expansiv, eliberator și care vă schimbă viața. Acest lucru înseamnă că vă recunoașteți apropierea și unimea cu Creatorul. Cel mai important este că vă împuterniciți întreaga existență pe Pământ și influența pe care o puteți avea asupra voastră înșivă și a altora. Eu, Lord Maitreya, vă vorbesc ca unor pionieri ai noilor creații pe Pământ aliniate cu adevărul, esența, puritatea, liniștea și iubirea Creatorului. Acesta este adevărul vostru și aveți atât de multe de adus în împământare, ancorare și manifestare pe Pământ în serviciul vostru și al tuturor. Dați-vă voie să vă faceți timp să lăsați cuvintele mele și adevărul pe care eu îl împărtășesc cu voi să se așeze în ființa și în conștientizarea voastră. S-ar putea să observați că în timp ce le dați voie să se așeze în voi se trezește o cunoaștere interioară care vă trezește interesul.

Cum să Inițiați și să Acceptați Întoarcerea Puterii Divine

Eu, Lord Maitreya, doresc să împărtășesc faptul că prin conștientizarea purității și liniștii voastre interioare vă veți întrezări puterea divină. Este nevoie să vă focalizați pe prezența purității și liniștii voastre interioare ca asupra unei coloane sau fascicul de lumină aflat în centrul ființei voastre. Pe măsură ce vă dați voie să fiți absorbiți de coloana sau fasciculul interior de puritate și liniște, deveniți complet scufundați și îmbrățișați în prezența sa. Prin ființarea în prezența purității și liniștii voastre puteți apoi întrezări puterea divină din ființa voastră. Dați-vă voie să acceptați orice senzații, intuiții sau trezire care are loc. Ființarea în prezența puterii voastre divine poate fi necesar să fie experimentată de mai multe ori pentru a putea înțelege cu adevărat ceea ce vă este disponibil să primiți. Când sunteți pregătiți, puteți cere să întrezăriți puterea divină a Creatorului. Din nou, dați-vă voie să acceptați orice senzații, intuiții sau trezire care are loc. Ființarea în prezența puterii divine a Creatorului poate fi nevoie să fie experimentată de mai multe ori pentru a putea înțelege cu adevărat ceea ce vă este disponibil să primiți. Acesta este un proces de explorare, de expansionare a conștiinței voastre și de recunoaștere a posibilităților pe care le puteți crea în procesul co-creației împreună cu Creatorul.

Eu, Lord Maitreya, susțin personal orice suflet care dorește să fie un pionier al noilor creații pe Pământ, mă puteți chema să lucrez personal cu voi oricând și ori de câte ori doriți.

”Lord Maitreya, mă accept pe mine însămi/însumi ca pe un pionier al noilor creații. Doresc să recunosc prezența purității și liniștii în ființa mea, lăsând ca acest lucru să mă ghideze în profunzimile puterii mele divine și a puterii divine a Creatorului. Ajută-mă să întrezăresc potențialul Sufletului meu și al Creatorului în realitatea mea actuală. Susține-mă și ghidează-mă să ofer noi creații în propria mea realitate și în lume. Lord Maitreya, te rog să-mi ghidezi fiecare pas pe această cale, deoarece eu știu că aceasta este o mare călătorie de eliberare, de intimitate cu Creatorul și de acceptare a adevărului meu și a puterii mele pe Pământ. Mulțumesc!”

În puritate, liniște și putere divină,

Lord Maitreya

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.