vineri, 1 februarie 2019

Demonii sunt Reali



Doctor J.

Dacă cu trei decenii în urmă aș fi văzut o pagină etichetată ”Demonii sunt Reali” aș fi spus în batjocură ”Serios?!”. După ce am lucrat 7 ani într-unul dintre cele mai mari spitale de psihiatrie din lume, 18 ani în departamentul de psihiatrie al unei mari închisori de stat, 2 ani în cel mai mare centru de sănătate mentală din oraș și de mai bine de 11 ani lucrez într-un spital de urgență care se ocupă de crizele psihice, am văzut lucruri care sunt clar în opoziție atât cu motivul cât și cu pregătirea mea academică. După ceea ce am experimentat în prima linie a acestui domeniu, nu am nici o îndoială că demonii există. I-am văzut și am și vorbit cu ei și sunt foarte urâți.

Vocile pe care schizofrenicii le aud nu sunt halucinații așa cum susține psihiatria. Pshihiatria insistă că dacă dați atenție acestor așa-zise halucinații, cum ar fi chestionarea pacienților despre natura lor, le faceți mai mult rău acestor pacienți. Ignorând cererile lor de a nu chestiona acești pacienți, am constatat că ”vocile” pe care schizofrenicii le aud funcționează după tipare bine definite, previzibile și distructive, foarte diferite de halucinațiile obișnuite. Din momentul în care aceste ”halucinații” au devenit conștiente de faptul că furnizam acelor pacienți informații care ar fi slăbit aceste voci, am devenit atât o amenințare cât și o țintă. A devenit clar că ceea ce psihiatria insista că erau halucinații, erau nu numai conștiente, ci erau conștiente și de ceea ce se petrecea în jurul lor. Într-unul din cazuri, un pacient pe care nu-l mai văzusem niciodată înainte mi-a spus că în momentul în care eu am intrat în camera de urgență vocile sale l-au avertizat să stea departe de mine.

Oferirea de cunoștințe oamenilor în ceea ce privește existența acestor amenințări și modul în care acestea se manifestă în viața noastră, este ultimul lucru pe care aceste entități demonice îl doresc. Ei vor ca voi să continuați să credeți că în această eră a științei, demonii sunt fictivi, o revenire maniacă la zilele medievale și preistorice; povești ale celor lipsiți de educație. Sunt încântați de faptul că ignorați cele 23 sau mai multe dăți în care Isus a menționat alungarea demonilor și chiar și mai încântați atunci când voi priviți Biblia ca irelevantă în această problemă. Ei preferă ca voi să credeți că știința este Dumnezeu și că demonii nu există. Este mult mai ușor pentru aceste entități malefice să-și facă munca lor distructivă pe ascuns atunci când existența lor este negată de către milioanele de oameni pe care ei îi chinuiesc. Ca o tenie a cărei victimă nu este conștientă de prezența ei, ei nu vor ca voi să știți că ei există. Nu este vorba de religie. Este vorba despre înțelegerea faptului că spiritele există și că spiritele rele se tem de iubire și de anumite fraze din textele biblice.  

Informațiile care-i supără cel mai mult și la care reacționează cel mai puternic sunt cele care vă fac conștienți de faptul că ei se hrănesc cu VOI. Vă scurg de și vă fură energia forței de viață. Pentru a face acest lucru este nevoie ca mai întâi să vă schimbe starea emoțională într-una negativă. Doar energia emoțiilor negative îi susține. Uitați-vă la starea lumii din ziua de azi și influența lor negativă în producerea energiei emoționale negative devine foarte clară.

Ei nu doresc să interfereze cu sursa lor de hrană. Ei nu vor ca voi să aveți o familie sau prieteni sau ca voi înșivă să fiți învățați despre modul în care să interferați cu atacurile lor. Ei vă vor singuri și izolați. Urăsc să mergeți la biserică sau să citiți Biblia și vor încerca să vă convingă că aceste activități sunt plictisitoare și fără rost. Fac acest lucru în modul cel mai puțin susceptibil, introducând idei în capul vostru și apoi încercând să vă convingă să le credeți și să acționați pe baza lor, adeseori în detrimentul vostru. Acesta este modul lor de acțiune.

Faptul de a fi conștienți că demonii chiar există este primul pas către contracararea și eliminarea influenței lor negative în viața voastră.

Dacă priviți în urmă la viața voastră, veți vedea că atunci când intrați într-o stare de spaimă, de panică, energia voastră dispare. Nu puteți face nimic. Nimeni nu se întreabă însă unde i-a dispărut rezerva de energie. Mulți pacienți schizofrenici au declarat că își pot simți efectiv energia plecând atunci când sunt atacați de vocile lor demonice. În ciuda corelației de unu la unu dintre apariția vocilor și dispariția energiei lor, nu li se permite să conștientizeze această legătură.

Întrebări frecvente

Pe cine atacă și de ce? Ei atacă pe toată lumea și pe oricine care în mod inconștient le dă voie să o facă. Au fost cunoscuți că intră în oameni care au experimentat cu tablele Ouija (cartonașe pentru interacțiuni cu ființe paranormale n.t.), EVP și s-au jucat cu ritualuri și cărți satanice.

Victimele abuzului sever fizic, emoțional sau sexual sunt ținte principale. Aceștia sunt pregătiți deja să simtă rău despre ei înșiși. Cazurile de atacuri extreme sunt etichetate ca schizofrenie paranoică de către comunitatea psihiatrică, dar în fiecare zi, oameni obișnuiți ca voi și cu mine suntem supuși și noi atacului lor.

Trebuie să știți că faptul de a fi atacați nu înseamnă că sunteți nebuni; nu înseamnă că sunteți bolnavi psihic. Nu există defecțiuni sau proaste funcționări ale creierului. Altfel spus, ar fi ca și cum ați spune că victimele jefuirii sau violurilor sunt bolnave psihic. Au fost atacate – și așa ați fost și voi.

De ce scurg oamenii de energie? Energia negativă produsă de emoțiile negative este sursa lor de hrană. Dacă vă pot determina să generați sentimente negative, acea emoție negativă constituie festinul lor. S-ar putea să sune bizar, dar este absolut adevărat. Este motivul pentru care filmele cu vampiri ne șochează subconștient până în miezul nostru. Aceste entități sunt vampiri energetici.

Cum fac acest lucru? Ei vă fac să generați emoții negative pentru consumul lor prin inserarea gândurilor negative, încărcate de vinovăție, pline de frică sau de durere în mintea voastră și îndemnându-vă apoi să le credeți și să răspundeți acelor gânduri ca și cum ar fi adevărate. Demonii sunt vicleni și folosesc trucuri și minciuni pentru a vă manipula în a auzi, vedea sau simți ceva supărător sau frică. (FEAR: False Evidence Appearing Real; Frica: Dovezi False care Par Reale)

Dovada activității lor devine clară unei persoane obișnuite atunci când observați că un gând nedorit intruziv se strecoară în mintea voastră, un gând atât de repulsiv încât vouă nu v-ar fi venit niciodată de la sine o asemenea urâțenie și nu aveți, cu siguranță, nici o intenție să acționați pe baza lui. În mod intuitiv simțiți că un astfel de gând este greșit, că nu este al vostru și nu aparține minții voastre. Așa că, gândiți-vă la asta: Dacă nu este intenția voastră să aduceți un astfel de gând, să-l întrețineți sau să acționați pe baza lui, atunci de unde a provenit? Dacă nu voi și nu vă aparține minții voastre, atunci a venit din afara voastră.

Sunt oamenii neputincioși în fața lor? Nu, NU sunteți neputincioși împotriva acestor lucruri, dar este nevoie să vă scoateți capul din nisip, să vă dați seama că ei există și să aflați cum operează dușmanul vostru. Sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă împotrivi și să atingeți în cele din urmă un punct, un nivel din care să vă puteți trăi viața fără interferențele și atacurile lor. Dacă lucrurile merg prost în mod constant în viața voastră, există o mare probabilitate să fiți supuși atacului lor. Cel mai important lucru pe care ei nu vor ca voi să-l știți este că vă pot invada mintea și sunt paraziți energetici care se hrănesc cu energia forței voastre de viață așa cum o tenie absoarbe mâncarea care trece prin intestinele voastre. Aceste entități au nevoie de energie emoțională negativă pentru a supraviețui.

Ei au succes atunci când voi presupuneți că gândurile implantate de ei vă aparțin și sunt gândurile voastre. Vă vor spune că sunt gândurile voastre. Din momentul în care deveniți conștienți de acest dușman parazit și de jocurile pe care le joacă, nu mai trebuie să fiți de acord cu nimic care NU sunteți voi și care nu vine DIN voi sau din sursele spirituale mai înalte! Acesta nu este un război psihic; este unul spiritual și este la fel de serios pe cât este de adevărat și are loc.

S-ar putea să vă surprindă să știți că acești paraziți au acces total la memoria voastră. În cazul unei paciente, ei au instigat un comportament de vinovăție pe care aceasta îl uitase de ani de zile. Pot, și vor găsi, incidentele cele mai negative și pline de învinovățire pe care le pot găsi în mintea voastră, le aduc în conștientizarea voastră și apoi continuă să vă scoată ochii cu aceste greșeli, până când nu vă iertați pe voi înșivă și continuați să generați emoții negative. Toate gândurile negative pe care ei le inserează în mintea voastră despre voi înșivă sunt special personalizate pentru voi pentru a vă face să vă simțiți vinovați, furioși, nevrednici, fără valoare și fără speranță.

Amintiți-vă de vremurile în care ați fost obsedați de greșelile voastre trecute și pur și simplu nu v-ați putut da seama cum a putut ieși ceva atât de greșit din mintea voastră? ”Dacă nu aș fi făcut aia, spus asta, lucrurile ar fi diferite.” ”Dacă aș putea să iau asta înapoi, viața ar fi mai bună.” ”Dacă aș fi fost acolo, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.” Aceștia sunt ei, la lucru. Cu cât mai mult vă pot ține să vă blamați singuri, cu atât mai multă energie negativă generați și cu atât mai mare este festinul pe care-l oferiți acestor paraziți. Apoi, ei folosesc propria voastră energie a forței de viață împotriva voastră stimulând conflictele și tulburarea insistând asupra faptului că ceilalți nu sunt de încredere.

Deși suntem cu toții supuși acestor atacuri ale gândurilor negative, cei mai mulți dintre noi nu sunt conștienți de ceea ce sunt ele, de fapt, de unde vin sau ce ni se întâmplă după ce aparent ne biciuim cu greșelile noastre și apoi ne simțim secătuiți, energia noastră epuizată deși nu am făcut nici un exercițiu fizic care să justifice acea epuizare. Stăpânii gândirii negative, schizofrenicii paranoici, știu în mod intuitiv ce înseamnă asta. Ei declară în mod constant că atunci când vocile atacă își pot simți energia plecând și că sunt lăsați epuizați mental și fizic. După astfel de atacuri, unii au declarat că nu au nici măcar atâta energie cât să se ridice din pat. Fenomenul de scurgere a energiei între acești pacienți este constant. Experimentele efectuate au demonstrat că această secătuire nu se datorează stării de anxietate ridicată generată de acele voci dezgustătoare. Se datorează acestor paraziți energetici – entități malefice, vampiri energetici, demoni, spirite din partea întunecată – care se hrănesc cu energia pe care l-au forțat pe pacient să o genereze. Este o jefuire serioasă a forței lor de viață.

Timp de eoni acești pacienți le-au spus doctorilor că vocile pe care ei le aud sunt foarte reale, că sunt demoni. Psihiatria continuă să insiste că vocile lor sunt halucinații datorate unui dezechilibru chimic al creierului pentru care nu are însă nici o dovadă. Nu numai că multe mii dintre acești pacienți declară că vocile demonice pe care le aud sunt foarte reale, presupunerea psihiatriei că acestea sunt halucinații este desființată de noile dovezi observabile și copleșitoare a exact contrariului. Faptul că vocile pe care acești pacienți le experimentează nu acționează nici măcar ca niște halucinații ”normale” îi izbește pe preoții sănătății mentale în față, dar ei refuză să vadă. Orbiți de rapoartele companiilor de medicamente și de profiturile obținute de marile companii farmaceutice, autoritățile preoțești poartă ochelarii Turnului de Fildeș fixați cu fermitate și continuă să îndoape aceste biete suflete cu tranchilizante toxice care le distrug treptat sistemul nervos. Detaliez acest lucru în viitoarea mea carte printr-o serie de interviuri clinice.

Când ne uităm la o persoană obișnuită, el/ea nu va experimenta ceva la fel de dramatic sau sever cum o fac schizofrenicii, cu voci foarte clare care să le ordone să facă lucruri mișelești și auto-distructive. O persoană obișnuită va experimenta o persistentă auto-învinuire și gânduri și sentimente de vinovăție sau nevrednicie. Pentru Joe și Jane Normal, experiența de a fi atacat devine clară în situații cum ar fi următoarele: Dintr-o dată, de nicăieri și fără vreo legătură cu ce ați gândit înainte, în mintea voastră se strecoară un gând care este atât de teribil încât vă șochează și vă revoltă. Cum m-aș putea măcar gândi la un astfel de lucru? Vă spuneți voi. Fiecare celulă din corpul vostru se revoltă împotriva acelui gând respingător. În mod intuitiv, simțiți că este un străin, o intruziune străină, dar mintea voastră rațională nu vă va da voie să credeți un astfel de lucru și voi pur și simplu îl dați afară și-l respingeți. Când o astfel de intruziune se strecoară în și vă invadează conștiința s-ar putea să trageți jaluzelele și să vă întrebați ”De unde a venit asta?” Acesta este un exemplu clar al modului în care se simte atacul și care are inserat un gând care nu vă aparține, îndemnându-vă să acționați pe baza lui. De multe ori acesta este un gând de răzbunare, un comportament de tipul gaz pe foc. După cum am menționat mai sus, aceste entități au acces total și complet la memoria voastră și, din această cauză, aceste inserții de gânduri negative sunt adeseori personalizate pentru a rupe scoarța unor răni psihice trecute și să genereze cele mai otrăvitoare emoții negative posibile.

Este nevoie să fiți conștienți de faptul că, virtual, fiecare gând negativ despre voi înșivă care răsare în mintea voastră vine de la aceste entități negative în încercarea de a vă face să simțiți lucruri rele despre voi. Fiecare lucru rău pe care aceste entități negative vi-l spun despre voi înșivă, este o minciună. De fiecare dată.

Psihiatria Clinică

Este ciudat faptul că psihiatria și psihologia ignoră una dintre cele mai importante și critice întrebări la care este nevoie să se răspundă pentru a vindeca schizofrenia: ”De unde vin gândurile?” Deși ei etichetează schizofrenia ca fiind o ”tulburare de gândire”, ei nu arată nici un interes în studierea gândurilor tulburi sau a ”vocilor” pe care schizofrenicii le aud și îi descurajează cu putere și pe alții să facă acest lucru. Lucrând sub radar și sfidând aceste ordine timp de decenii, sunteți pe punctul de a primi informații despre o lume pe care psihiatria vă interzice să o vizitați și care are o influență directă asupra vieții voastre.

Pe când eram înscris la unul dintre cele mai prestigioase programe naționale de doctorat în psihologie, Ph. D. Psychology, am ridicat mâna într-o sală mare de curs și l-am întrebat pe șeful departamentului de psihologie ”De unde vin gândurile?” Un răspuns la această întrebare a fost motivul principal pentru care m-am înscris la un astfel de program. S-a uitat la mine cu o expresie de parcă atunci aș fi căzut dintr-o navă spațială. Mi-a răspuns ”Voi vorbi cu tine după prelegere.” Cine pune acest tip de întrebări? A părăsit sala de curs imediat ce a terminat și nu mi-a răspuns niciodată. Habar nu avea. Răspunsul la această întrebare este esențială pentru vindecarea schizofreniei nu doar pentru suprimarea simptomelor sale așa cum face psihiatria în prezent cu medicamentele sale toxice.


Monica Poka: Nota mea personală

În noaptea dintre 30 și 31 Ianuarie 2019 am fost ținta unui astfel de atac. A fost un atac extrem de puternic, venit pe fondul unei epuizări fizice, pe care nu l-am putut contracara decât după câteva ore bune de efort și lucrat cu Flacăra Violet, cu Saint Germain și Arhanghelii celei de-a Șaptea Raze. A fost nevoie să fac de câteva ori meditația de Curățare a Chakrelor cu Flacăra Violet și cu Saint Germain.

Menționez că acest aspect, al demonilor despre care este vorba în materialul de mai sus, nu m-a preocupat în mod deosebit niciodată. Da, știam, știu că ei există, i-am și văzut în copilărie când mă speriau pentru a se hrăni cu frica mea. Aveam cam 5 ani și pentru că nimeni nu mă credea, într-un efort de curaj mi-am închis al treilea ochi pentru a scăpa de prezența lor.

Ei bine, în timpul atacului din noaptea de 30 către 31, am revăzut scena în care am făcut acest lucru, dar nu acest lucru a fost cel mai important pentru mine în acel moment. Mi-am amintit că tocmai tatăl meu era cel care mă trimitea noaptea afară sub pretextul de a-mi învinge frica de întuneric. Iar de aici a apărut o altă conștientizare, și, anume, că deși eram sigură că am ”încheiat toate socotelile” cu tatăl meu, nu le încheiasem de fapt.

Prin fața mea au început din nou să se deruleze scene în care am avut conflicte, dar de această dată am putut vedea, din nou, acești demoni care-l controlau și-l împingeau la comportamente violente. Nu pot să spun că cu mine a fost violent, dar a fost foarte violent cu mama și de multe ori am intervenit între ei, în ciuda vârstei mele fragede.

Am înțeles că de multe dintre comportamentele sale, majoritatea, de fapt, nu era el direct responsabil pentru că habar n-avea de ceea ce se întâmplă. Au existat momente în care își dădea seama că nu el este cel care face acele lucruri, dar nu știa cum să le oprească. Mi-a fost foarte ușor în acel moment să văd lucrurile într-o altă lumină și compasiunea și iubirea pentru acest Suflet care a fost tatăl meu fizic în această viață, a spălat și dizolvat orice urmă de neiertare din mintea mea subconștientă.

De ce am adăugat această notă? Pentru că sunt sigură că dacă veți putea privi unele lucruri din perspectiva în care le-am putut privi eu, vă va fi mult mai ușor să înțelegeți unele evenimente din viața voastră și multă iertare de sine și de alții să poată avea loc. Da, suntem responsabili pentru emoțiile noastre și pentru modul în care le gestionăm, dar știm încă destul de puține lucruri despre ele și fiecare informație primită merită tratată cu o atenție deosebită, mai ales când are un impact atât de mare asupra vieții noastre.   

Când nu știi de ce să te ferești, este ușor să cazi în capcană, dar când știi, ai deja un atu și știi măcar de unde să începi căutarea sau de unde te ”trăznește”. Un om informat este mai greu de influențat, de controlat chiar, decât unul care habar nu are.

Munay!

Traducerea Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.