joi, 7 februarie 2019

Unimea – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi am vrea să ne uităm mai îndeaproape la conceptul de unime, unitate. Atât de multe dintre întrebările voastre ar fi rezolvate dacă v-ați examina propriile gânduri mai complet. Alegem să includem întrebarea de mai jos, dar, din nou, aceasta reprezintă multe altele.

”Se preocupă Sursa Divină (tot ceea ce conștiința este) măcar un pic de problemele noastre omenești sau este total detașată de viețile noastre datorită directivei ”nici o interferență cu libera voință/alegere”? Și dacă este așa, ar însemna că Creatorul nu dă nici măcar o para chioară pe ceea ce noi facem sau nu facem și cum ne experimentăm viețile și modul în care realitatea se modelează?”

Sursa Divină se preocupă de problemele omenești. Sursa Divină se preocupă de problemele felinelor. Este preocupată de problemele copacilor, de problemele planetare și de problemele astrale.

Am mai spus, și spunem din nou, că Dumnezeu, Creatorul, Sursa, spuneți-i cum vreți, este în toate lucrurile. Am spus de multe ori că totul este energie, totul este câmpuri de vibrație, nu există nici o separare. V-am spus că fiecare dintre voi este o ființă divină datorită la ceea ce tocmai am spus.

El sau Ea se preocupă de problemele voastre? Este voi! Este noi. Este aia. Este asta. Nu puteți găsi nimic în multiverse ce să nu fie.

Voi vă preocupați de problemele pe care le aveți la mâna stângă? Problemele cu inima? Cu genunchii? Acestea sunt întrebări prostești, nu-i așa? De ce? Pentru că ele sunt voi. Nu există separare între voi și oricare parte a voastră.

Acum, o parte a iluziei pe care voi ați construit-o este că voi și Sursa sunteți separați. Noi vă spunem că a trecut timpul pentru ca asta să se încheie. Este momentul să începeți să demontați această întreagă iluzie și să începeți să vă întoarceți la realizarea unimii.

Este frica ego-ului, care s-a bucurat de sentimentul de a fi cel care controlează, că această întoarcere va pune capăt existenței sale. Nu o va face. Dacă nu aveați nevoie de un ego pentru a funcționa pe Pământ, atunci nu ar fi existat unul. Dar stăpânirea asupra lumii voastre personale nu este desemnată ca funcție a sa. Această funcție voi ați adăugat-o ca pe o parte necesară a iluziei.

Tot voi ați adăugat și ”Frica de Dumnezeu!” ”Sunt o persoană cu frică de Dumnezeu.” De ce? Pentru că v-ați dat voie să fiți învățați că Dumnezeul vostru care vă iubește necondiționat, Dumnezeul care este iubire, vă va condamna la chinuri veșnice dacă faceți, spuneți sau măcar gândiți asta sau aia. Cât de necondiționat este asta?

Acum, despre chestiunea Unime. Și asta răspunde și la multe alte întrebări pe care le-ați pus. Este evident pentru toți că în unime sunt mulți indivizi. Există miliarde de forme de viață pe miliarde de planete în miliarde de galaxii. Toate și fiecare din aceste creații, și includem acele corpuri cosmice, trăiesc și sunt conștiente. Ele nu vor înceta să existe ca conștiință. Și nici voi. Nici nu există diferite entități care comunică cu voi. Nici nu este pisica voastră.

Fiecare dintre aceste puncte de vedere ale experimentării, dacă vă uitați la ele în acest fel, au scopul inerent în întreaga viață. Mergeți! Experimentați! Fiți!

Da, Dumnezeu este preocupat de voi. Adeseori întrebați ”Dacă există un Dumnezeu, de ce permite El ca acest lucru să se întâmple?” Și noi vă răspundem ”Bună întrebare. De ce permiteți voi?”

Căutați unitatea. Căutați unimea. Căutați cunoașterea. Vă puteți consulta cu alții. Ne puteți întreba pe noi. Dar, în cele din urmă, veți cunoaște răspunsurile, vă veți aminti, de îndată ce vă întâlniți cu ele. Asta este ”în interior”. Acest lucru v-a fost întotdeauna spus ”Căutați și veți găsi.” Probabil că nu până mâine dimineață, deși există această posibilitate.

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.