luni, 4 februarie 2019

Primirea Noului Pământ în Voi Înșivă


9 Noiembrie 2018, Răsărit pe Râul Tambopata, Peru

Pământul prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,
Eu sunt vocea Mamei Pământ. Vă urez bun venit din toată inima. Simțiți-mi prezența în mijlocul vostru, sunt aici cu voi toți. Eu sunt literalmente prezentă în celulele corpului vostru. Curg în fiecare mică celulă a voastră: în sângele vostru, în organele voastre, în membrele voastre – eu sunt în toate. Îmi împărtășesc conștiința cu a voastră și împărtășesc această viață cu voi.

Deschideți-vă mie și experimentați puterea mea de vindecare – și acordați-vă timp să o faceți. Dați-i voie puterii mele să curgă din pământul de sub tălpile voastre prin ființa voastră. Imaginați-vă susurul unui izvor și lăsați acea apă pură să curgă prin voi, ceea ce aduce împrospătare și reînnoire în ființa voastră.

Simțiți-mi energia curgând prin tălpile, prin gleznele și prin gambele voastre. Știți că sunteți susținuți de mine, știți că îmi pasă de voi. Cunosc ritmurile și ritmul naturii, eu trăiesc prin acele ritmuri naturale și nu prin cele create de oameni potrivit timpului măsurat de ceas. Eu simt timpul și ritmurile care se nasc din interiorul meu.

Înainte de a vrea să spun ceva despre această nouă eră, și sosirea Noului Pământ, vă cer ca mai întâi să primiți iubirea mea. Să-mi dați voie să intru din ce în ce mai profund în voi cu fiecare respirație pe care o faceți. Să-i dați voie energiei mele să urce prin picioarele voastre până la nivelul taliei voastre, astfel încât să simțiți că vă puteți relaxa și da drumul. Că vă puteți relaxa profund, ca un copil care nu trăiește pe deplin potrivit timpului orar și standardelor societății. La începutul vieții sale, un copil este mai mult un copil al Pământului; se mișcă într-o stare de spirit și emoțională naturală, cu ritmurile de zi și de noapte, de joacă și de odihnă.

Dați-i voie energiei mele să curgă în inima voastră, apoi să vă umple pieptul, umerii și brațele cu acea energie blândă a naturaleții, a ritmului și relaxării. Apoi lăsați ca energia mea să urce în bietul vostru cap – atât de plin și de supraîncărcat. Gândiți atât de mult și gânditul pune presiune asupra voastră ca ființă naturală, ca un organism care este conectat cu Pământul. Simțiți cum gândurile voastre sunt ca curenții electrici în capul vostru, cum acea agitație mentală constantă vă contractează conștientizarea, în sensul că consumă atât de mult din conștiința voastră. Gânditul, îngrijorarea, raționarea; dorința de a gândi despre viitor, planificarea, prevederea, controlul. Acei curenți din capul vostru sunt adeseori alimentați de frică: un sentiment de amenințare care vă spune că lucrurile vor merge prost dacă nu faceți tot timpul un efort de a controla totul.

Acum, imaginați-vă energia mea, blânda energie a Mamei Pământ, ritmurile naturale ale pământului, ale animalelor și ale plantelor. Imaginați-vă cum această energie apare în creștetul capului vostru, chakra voastră coroană, și aduce relaxare acolo. Lăsați ca excesul de gânduri să se îndepărteze de voi și să vă dați seama că nu sunteți acea parte a voastră care adeseori se identifică cu gândirea excesivă. Dacă doriți să știți cine sunteți cu adevărat, atunci mergeți cu atenția și cu conștientizarea voastră – literalmente – în inima voastră și simțiți spațiul de-acolo. În inima voastră trăiește o dorință pentru o mai mare ușurință, mai multă fluiditate, mai multă predare. Dar, în același timp ați ajuns să vă blocați în ghearele fricii care este motorul din spatele multor gânduri din capul vostru.

Așa că, în voi sunt două fluxuri: gândurile care vă macină create din frica a ceea ce se va întâmpla în viitor, de frica de cei din jurul vostru și de pericolele necunoscute și, în același timp, există acel flux minunat care vine din inima voastră și o dorință de a fi în acum și de a vă preda vieții. Fiți aici, acum cu conștientizarea voastră și simțiți liniștea.

Inima voastră este pregătită pentru nou. În întreaga voastră ființă există o dorință profundă de a face următorul pas, de a da drumul fricii care vă tiranizează. Aceasta este chemarea Noului Pământ. Este chemarea mea, pentru că și eu simt această dorință. Și eu îmi doresc să fiu mai mult în pace și armonie. Eu însămi mă aflu în procesul dezvoltării depline, ceea ce înseamnă că și eu învăț și cresc prin tot ceea ce am experimentat prin viața de pe mine: tărâmul animal, vegetal și cristalin și omenire. Eu trăiesc și învăț prin voi și simt o presiune, o mișcare către o conștiință mai mare și mai atotcuprinzătoare – este de neoprit.

Eu sunt pe cale să mă schimb și simt că voi doriți să veniți cu mine, pentru că a sosit vremea schimbării. A fost multă durere, multă suferință pe Pământ; o luptă profundă a omenirii, mai ales cu ea însăși. Frica și judecata de sine v-au afectat adânc în interior. Este ca și cum nu ați mai ști cum să trăiți, naturalețea a dispărut. Trebuie să căutați foarte adânc în voi înșivă să vă găsiți cele mai spontane impulsuri, cea mai profundă inspirație, pentru că ați învățat să trăiți la periferie, la marginile exterioare a cine voi sunteți.

Asta este ceva cu adevărat trist și observ că aceasta este cea mai mare durere în oameni: au învățat să-și ignore impulsurile lor unice, neînvățate. Nu mai sunt fideli față de ceea ce trăiește adânc în interiorul lor, în ființa lor originală, care are o strălucire unică pentru fiecare, pentru că fiecare este diferit.

Face parte din misiunea mea interioară să combin multe forme de viață pe această planetă într-un mod armonios. Cel mai înalt ideal al meu este ca fiecare ființă, în felul său, să-și poată lăsa lumina să strălucească și apoi ca toate aceste forme de lumină unice să fie îmbinate într-un tot frumos, o bijuterie cu multe culori. Promisiunea Noului Pământ este ca fiecare să se ridice la propriul său potențial și că fiecare este potrivit, exact așa cum este în propriul său fel. Acesta este pasul necesar de făcut pentru a face întregul mai complet.

Cea mai profundă inspirație a mea este să dau formă acestei promisiuni, de aceea vă cer să credeți în cine voi sunteți, să vă întoarceți în propriul vostru centru. Vă doriți acest lucru din toată inima și nu vă doriți nimic mai mult decât asta. Cu toate acestea, sunt vocile vechiului, ale fricii care vă fac să opuneți rezistență. Voci care vă spun că nu ar trebui să fie așa, că nu aceasta este intenția, că trebuie să vă potriviți, trebuie să vă ajustați, că nu ar trebui să fiți diferiți.

Simțiți pentru o clipă acea voce a fricii, energia care vrea să vă tragă înapoi și să vă țină departe de sinele vostru radiant. Nu analizați acel impuls cu capul, ci simțiți-l din spațiul tăcut din inima voastră. Nu încercați să analizați de unde vine acea voce, ci simțiți din interior pentru o clipă tonul acelei energii și ce vă face ea. Frica este adeseori originea multor emoții, cum ar fi nevoia de control sau putere, de a lupta, de a fi nefericit/ă sau tensionat/ă, astfel încât să nu vă puteți relaxa niciodată cu adevărat. Frica este aproape întotdeauna emoția rădăcină a oricărei alte emoții. Încercați să vă uitați la ea cu blândețe, ca la un flux care există și a determinat acest Pământ cu toate formele sale de viață.

Uitați-vă la frică și s-ar putea să vedeți o culoare în jurul ei sau să simțiți o vibrație care emană din acel flux al fricii. Observând-o conștient, vă detașați de ea, vă ridicați deasupra ei. Puteți chiar simți în corpul vostru frica în timp ce aceasta vă cuprinde, în mușchii voștri, în inima voastră, în stomacul sau în pântecele vostru. Cu toate acestea, atunci când o observați în mod conștient, ceva se transformă. Spuneți ”Te văd frică, dar nu merg cu tine.” Frica poate deveni permanentă numai dacă este hrănită, de exemplu, de gândurile voastre.

Când vă uitați la frică cu o inimă deschisă, fără a vrea să interveniți, atunci nu vă mai hrăniți frica. Va continua să-și facă simțită prezența ca un vechi obicei care nu moare imediat; frica este încă prezentă, în mod repetat. Cu toate acestea, atunci când recunoașteți această energie și nu vă lăsați cuprinși de ea, treptat ea se va retrage și vă va poseda din ce în ce mai puțin. Aceasta este adevărata muncă cu care vă confruntați, disciplina care vi se cere. Nu disciplina muncii din greu sau adaptarea, ci o conștientizare atentă, o stare de alertă atunci când frica lovește, să deveniți mai mari decât frica, să o trageți mai aproape de inima decât de capul vostru. Reveniți la liniștea inimii voastre.

Vă cer să vă conectați acum cu inspirația voastră, cu lumina voastră interioară, cu unicitatea din voi pe care ați venit să o aduceți pe Pământ, pentru că voi știți că ea este cea care vă va oferi bucurie dacă o exprimați în această lume pământească. Simțiți puterea acelei lumini învăluindu-vă, lumina care vine direct din sufletul vostru. În timp ce energia Pământului, puterea vindecătoare a Pământului, vine, urcă de jos în sus, acum experimentați un flux din Ceruri, care vine de sus în jos. Aceasta este lumina sufletului vostru. Dar dacă nu simțiți nimic, stați pur și simplu în liniște; nu contează dacă nu o simțiți cu claritate.

Să fiți prezenți în inima voastră într-un mod deschis este cheia principală: atunci va exista schimbare. Sufletul vine la voi și se poate face cunoscut în multe feluri. La unele persoane va fi prin meditație, în timp ce pentru alții atunci când practică o formă de artă sau fac ceva care le place. Fluxul vine la voi pentru că vă aparține, nu trebuie să-l creați. Este acolo deja și dansează în jurul vostru.

Acum, imaginați-vă că fluxul vine la voi și că voi îl primiți în orice formă se prezintă. Dacă vă place să vizualizați, vă puteți imagina că copilul vostru interior vine la voi, de această dată strălucind și ținând un cadou frumos care simbolizează lumina voastră interioară. Lăsați ca fluxurile Cerului și Pământului să se amestece în voi. Sufletul vostru este invitat în mod cordial să fie aici, să intre în toate celulele corpului vostru astfel încât să se nască un dans între conștiința mea, Pământul, și cea a voastră, sufletul vostru.

Când conștiința voastră curge prin lumea fizică, ea atinge totul: oamenii din jurul vostru, precum și ființele vii care nu pot vorbi și comunica la un nivel conștient, dar totuși simt totul. Când lumina sufletului vostru curge prin voi, voi aduceți aici o vibrație angelică și binecuvântați viața din jurul vostru.

Ca ființă umană, voi aveți o conștientizare prețioasă în voi. Mai mult decât orice alte creaturi de pe Pământ, voi aveți o voință liberă/liber arbitru, o conștiință liberă care poate alege. Puterea acelei conștiințe – atunci când se află în echilibru – este cea care atinge toate creaturile vii de pe Pământ, le inspiră și declanșează o accelerare a creșterii lor. Să știți că nu numai voi aveți nevoie de mine, ci că și eu am nevoie de voi, că conștiința voastră mă inspiră. Prin cooperarea noastră se naște Noul Pământ. Vă invit și vă spun bine ați venit; creez bucurie în noi.

© Pamela Kribbe

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.