sâmbătă, 2 februarie 2019

Schimbare Cosmică – Trezirea într-o Nouă Eră a Divinului Feminin


Lady Quan Yin prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

În această Capsulă a Înțelepciunii, Lady Quan Yin vine în pace și iubire pentru a împărtăși cu voi Schimbarea Cosmică care are loc în planurile interioare și modul în care aceasta vă va influența ființa și ascensiunea. Lady Quan Yin împărtășește cu voi faptul că schimbarea își are originea în esența Mamei Divine la Nivel Cosmic reprezentând o nouă trezire a Divinului Feminin în toate ființele. Schimbarea promovează o vindecare a dezechilibrelor, rezistenței și separării dintre Divinul Feminin și Divinul Masculin, precum și un mai profund sentiment de conștientizare a esenței și adevărului vostru interior. Mama Divină își împărtășește cheile de lumină cu voi pentru a crea schimbări puternice, pline de iubire în ființa voastră și pentru toți. 

”Informațiile și inspirația pe care le-am primit denotă că ceea ce se petrece acum este o schimbare cosmică și asta înseamnă o schimbare în vibrație și o transformare care are loc în cele mai înalte dimensiuni și vibrații ale Universului Creatorului și că acestea se filtrează în toate dimensiunile și în toate ființele oferind daruri noi de la Nivel Cosmic tuturor ființelor. Această trezire și schimbare are loc în energiile Mamei Divine la Nivel Cosmic și reprezintă o trezire într-o nouă eră pentru energiile Mamei Divine, pentru energiile Femininului Divin în fiecare suflet și, desigur, și pentru energiile Masculinului Divin în fiecare suflet, deoarece fiecare schimbare la Nivel Cosmic în procesul de ascensiune influențează toate aspectele ființei voastre și toate aspectele Creatorului și ale Universului Creatorului.

În trezirea care va avea loc, impactul pe care-l va avea va fi că multe suflete vor fi în măsură să dea drumul căutării energiilor Femininului Divin și chiar să dea drumul împuternicirii energiilor Femininului Divin pentru că atunci când căutați și împuterniciți energiile Femininului Divin, recunoașteți că există un dezechilibru în ființa voastră și în Universul Creatorului, că există rezistență între energii și în voi înșivă și că există și separare.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 40 de min și 09 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 26 de min și 06 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 45. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.