duminică, 17 februarie 2019

Întoarcerea la adevărul vostru - Ascensiunea Cristalină cu Cristalele Creatorului

O profundă aliniere pentru echilibrare, claritate, vindecare și trezire spirituală

Cu Arhanghelul Metatron

Această Capsulă reprezintă un dar sacru de la Arhanghelul Metatron prin care vă introduce și vă transportă să experimentați Cristalele Creatorului la Nivel Cosmic. Cristalele Creatorului primesc energia pură și sacră a Creatorului direct din esența Creatorului, ele rețin și amplifică energia esenței Creatorului transmițând energia mai departe în Universul Creatorului. Arhanghelul Metatron vă invită să fiți prezenți cu Cristalele Creatorului pentru a susține transformarea, vindecarea, claritatea și trezirea în ființa voastră. Cristalele Creatorului vă susțin în întoarcerea la și recunoașterea adevărului interior și a Prezenței Creatorului, în timp ce împărtășesc cu voi înțelegeri cum ar fi adevărul Creatorului, de ce există Pământul, care este scopul Ascensiunii și multe altele. Toată această înțelepciune va fi transmisă energetic în ființa voastră trezind inspirația și iluminarea în sincronizarea divină. Aceasta este o oportunitate să onorați natura sacră și scopul Creatorului, dar și să vă îmbunătățiți relația cu Creatorul.

”Darul și experiența pe care doresc să le împărtășesc cu voi vor susține în ființa voastră schimbări și transformări care sunt esențiale și foarte necesare în acest moment pentru evoluția voastră, dar și pentru sănătatea voastră emoțională, mentală și fizică. În meditația pe care doresc să o împărtășesc cu voi doresc să vă prezint Cristalele Creatorului. Aceste Cristale există la Nivelul Cosmic al Creatorului, tărâmul și dimensiunea care este de o vibrație asemănătoare cu cea a miezului și a esenței Creatorului. Tărâmul cristalin este prezent și în Nivelul Cosmic al Creatorului; acolo există Cristale foarte mari, extinse și puternice și aceste Cristale au fost încărcate cu energiile esenței, calitățile esenței, cu vibrațiile sau frecvențele esenței Creatorului. Creatorul încarcă în mod constant aceste Cristale cu energie sacră, pură și divină. Am putea spune că sunt șabloanele originale pentru fiecare etapă a Ascensiunii.   

Aceste Cristale dețin puritatea Creatorului și ele amplifică și transmit puritatea Creatorului în toate zonele din Universul Creatorului. Sunt imens de puternice și dacă vă conectați cu aceste Cristale veți primi energie direct din miezul și esența Creatorului, iar ele vor amplifica prezența Creatorului în propria voastră ființă. Așadar, aceste Cristale acționează ca o trezire foarte puternică pentru voi, ca o întrupare și o exprimare a Creatorului. Este important ca atunci când experimentați Cristalele să vă apropiați de energia lor având idei clare cu privire la ceea ce voi sunteți, ceea ce vă recunoașteți a fi și ceea ce doriți să întrupați sau să experimentați în realitatea fizică și evoluția voastră spirituală.

Nu este oferit tuturor ființelor să se conecteze în mod direct cu Cristalele Creatorului. Cu toate acestea, am putea spune că aceste Cristale sunt făcute disponibile celor care sunt pregătiți să le experimenteze și să experimenteze schimbarea și ascensiunea pe care aceste Cristale, Cristalele Creatorului, o pot oferi și iniția. În multe privințe, este ca și cum v-ați conecta cu puritatea, esența și adevărul Creatorului, descărcând toate acestea pe deplin în ființa voastră pentru a susține schimbările magice și minunate care au loc.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 38 de min care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 31 de min și 11 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 46. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.