vineri, 15 februarie 2019

Câteva întrebări lungi cu răspunsuri scurte – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vom răspunde la câteva întrebări lungi cu răspunsuri scurte. Întrebările sunt bune, dar credem că nu sunt necesare explicații lungi.

Să începem.

”Cum poate cineva să dea drumul cu adevărat și să aibă încredere în înțelepciunea/conectarea și ghidarea mai înaltă când are aceste gânduri/voci negative constante care par atât de zgomotoase uneori, și fac foarte dificilă auzirea, simțirea, încrederea în orice ce este binevoitor și încearcă să treacă de ele? După ani în care am încercat meditația, să fiu în natură, să folosesc lumânări și cristale, să mă rog, să ascult muzică înalt vibrațională … totuși, mă simt deconectat și abandonat.”

Am solicitat întrebări generale, așa că, vom oferi răspunsuri generale. Mulți se află în această situație. Și este minunat că a generat o frustrare.

”Ce-i minunat în asta?” întrebați voi. V-a făcut să întrebați. În conștiința majorității, energia se va aduna în spatele blocajului până când acesta va fi străpuns. Avertismentul este că nu puteți pur și simplu renunța. Asta nu înseamnă că nu-l puteți depăși, ci că va trebui să încercați din nou mai târziu.

Vom spune două lucruri despre impas. Primul, cel mai comun este sentimentul profund că nu poate fi făcut sau că nu este posibil pentru cel care încearcă. Al doilea, și la fel de comun, este sentimentul că acel cineva nu merită.

Am abordat această problemă de mai multe ori înainte. Răspunsul scurt: Nu ați venit aici ca să găsiți probleme pe care să nu fiți în stare să le rezolvați. Credeți asta! Nu există nimic ce un fiu sau o fiică divină a ÎNTREGULUI să nu merite. Punct.

Următoarea întrebare:

”După cum înțeleg eu, mulți dintre noi au trecut ascensiuni planetare înainte în alte sisteme din galaxia noastră (Pleiade, Arcturus, Sirius). Este ”ceea ce noi facem” și noi (sinele noastre mai înalte) au anticipat o evoluție pe termen lung bazată pe aceste experiențe. Întrebarea mea este ce rost au repetările? De ce, în esență același proces în esență cu aceleași suflete, în loc ca grupuri noi să o experimenteze și grupurile care repetă să treacă la ceva nou?”

Nu este corect să răspunzi la o întrebare cu o altă întrebare. Cu toate acestea, vom face acest lucru. De ce credeți că toate aceste posibilități nu au loc? Repetarea grupurilor de voluntari. Grupuri noi decid să încerce lucruri noi. Nimeni nu este făcut să nu facă nimic. Într-un univers infinit, există infinite posibilități.

Următoarea întrebare

”De ce sunt atât de mulți oameni cu probleme de sănătate? Printre acestea se numără bolile osoase, cum ar fi osteoporoza care duce la fracturi. Are de-a face cu activarea Corpului de Lumină? Eu însumi am fost diagnosticat cu această boală și mi se pare ciudat că atât de mulți au aceleași probleme. Aș aprecia foarte mult dacă Consiliul ar putea aprofunda aceste probleme de sănătate. Se pare că este răspândită în toată lumea în comunitățile de Lucrători în Lumină.”

De obicei nu abordăm probleme de această natură. Pentru noi este un ”mesaj pe lângă”. Cu toate acestea, vom spune acest lucru: Este un munte de informații disponibile care vă vor răspunde acestei întrebări. Este nevoie să decideți să le căutați, cu toate acestea, nu veți găsi răspunsurile la televiziunile sau în ziarele voastre de știri. Nu afectează numai comunitatea lucrătorilor în lumină. Va trebui ca în cele din urmă să aflați ce i s-a făcut aerului vostru, apei voastre, mâncării voastre și medicamentelor voastre.

Vom spune că, nu este nevoie să fiți atât de înclinat, apoi menținerea intenției ca cei care sunt să aibă succes în schimbarea lucrurilor, va fi de mare ajutor.

Următoarea întrebare:

”Este posibil să ”ratezi” oportunitățile sau să ”realizezi mai puțin decât” ceea ce am venit să fim? Cum aș putea să diminuez gândirea/simțitul în acest fel? Cum pot face diferența între a fi (prea mult) în zona de confort și (a face foarte vitala) îngrijire de sine?”

Am răspuns de curând la întrebarea cu problema scopului. Cu toate acestea, vom adăuga că vă judecați și sunteți prea dispuși să credeți că puteți ”scrânti lucrurile”. Nu puteți. Puteți face alegeri neprevăzute. Acestea vor duce la nenumărate posibilități. Este un joc distractiv. Dar nimic din ceea ce ați putea face vreodată nu va fi irosit. Trăiți o viață plină de bucurie și știți, și știți, că întotdeauna va fi pentru binele vostru etern.

Următoarea întrebare:

”După mai bine de 25 de ani de studiu – și verificarea, și practicarea, și trăirea – Principiilor Spirituale Fundamentale, sunt totuși nedumerit de ce comportamentul Conștiinței Dualității al ”Serviciului față de sine vs. Serviciul pentru alții” mai persistă printre cei mai mulți care se auto-întitulează oameni ”spirituali”?? Din perspectiva mea nu există o dihotomie REALĂ, doar o diferență în identificare: corpul - ego-uman ”versus” Spirit sau Sinele Suflet. Prin urmare, nu ar fi mai corect să se spună Alegerea ca ”Serviciu față de sine vs serviciul pentru TOȚI” cu sinele uman (ego, corp, personalitate) INCLUS (natural, nu) în TOATE? Dacă suntem cu adevărat TOȚI UNA, cu adevărat parte a TOT CEEA CE ESTE, de ce ar trebui să existe o ”separare” conceptuală a propriului sine uman individualizat ”de” TOT, ceea ce duce la un ”conflict” evident între cele două și la o împingere la fel de evidentă către ”sacrificiul de sine” sau ”martiriu” pentru ”binele colectivului”? Pentru că de ceea ce beneficiază TOȚI BENEFICIAZĂ ȘI INDIVIDUL care este parte a acelui Întreg, nu-i așa? Eu aleg Serviciul pentru TOȚI (versus serviciul pentru ”alții”) – știind că eu însumi ȘI Sinele meu precum ȘI TOȚI CEILALȚI PERCEPUȚI CA ”ALȚII” sunt în mod egal incluși în acel TOȚI!”

Răspuns scurt: foarte pătrunzător. Am spus de mai multe ori decât o dată. Vom spune doar că oamenii învață de-a lungul timpului și conceptele care pot părea prea simple acum s-ar putea foarte bine să fi fost chiar la limita timpului lor. Ceea ce știți, știți. ACESTA este Adevărul. Felicitări pentru unde acesta te-a condus.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.