duminică, 3 februarie 2019

Un Scop Mai Mare în Cererea Vindecării


Arhanghelul Rafael prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Arhanghelul Rafael și vin în fața voastră cu Echipa mea de Vindecare Angelică pentru a împărtăși înțelepciune și transmisii vindecătoare înalt vibraționale. Doresc să vă încurajez să ne cereți să vă trimitem energie vindecătoare mie, Arhanghelului Rafael, Echipei mele de Vindecare Angelice, și oricărui ghid cu care rezonați din planurile interioare. Este esențial acum să cereți și să solicitați vindecare pentru voi înșivă, deoarece vindecarea nu este doar un transfer de energie sau un ajutor fizic, ea vă dezvoltă conexiunea cu Creatorul și vă ajută să susțineți și viețile altora. Atunci când cereți vindecare, fie că o faceți cu voce tare fie doar în mintea voastră, voi creați un stâlp de lumină care curge din planurile interioare în și prin ființa voastră. Cu cât mai multă lumină ancorați în ființa voastră, cu atât mai ușor vă va fi să manifestați și să experimentați calitățile Creatorului în voi. Prin solicitarea vindecării, voi fuzionați cu Creatorul și experimentați puterea unității cu Creatorul în timp ce vă trăiți viața de zi cu zi.

Mai jos sunt câteva exemple care să vă ajute în ancorarea vindecării pentru voi înșivă:

”Cer să fiu aliniat/ă cu energia vindecătoare a Arhanghelului Rafael, ajutați-mă să accept și să experimentez o vindecare care este potrivită pentru mine.”

”Îi cer Arhanghelului Rafael și Îngerilor Vindecării să mă învăluie complet într-o bulă de vindecare și lumină hrănitoare. Cer ca lumina voastră vindecătoare să mă ajute să-mi cresc coeficientul de lumină, să-mi conștientizez abilitățile acceptării, transformării și ancorării conștiinței Creatorului de care am nevoie în prezent în viața mea pentru a activa prezența mea a Creatorului în mine. Ajutați-mă în întruparea plenitudinii și completitudinii luminii Creatorului în mine, consolidându-mi conexiunea cu Creatorul și inspirându-i și pe alții să facă același lucru. Așa să fie.”

”Invoc puternica conștiință iubitoare a Arhanghelului Rafael, Îngerii Vindecării și Creatorul să pătrundă în aura mea și să dizolve toate energiile, emoțiile sau tiparele de gândire negative. Invoc puternica conștiință iubitoare a Arhanghelului Rafael, Îngerii Vindecării și Creatorul să pătrundă în corpul meu fizic și să transforme toată conștiința negativă a durerii, suferinței, bolii și dezamăgirii în conștiință pozitivă iubitoare de cea mai înaltă vibrație. Invoc puternica conștiință vindecătoare a Arhanghelului Rafael, Îngerii Vindecării și Creatorul să pătrundă în mod special în (o parte a corpului vostru) pentru a manifesta o sănătate perfect radiantă. Sunt deschis/ă la schimbarea energiilor mele astfel încât întreaga mea ființă să fie aliniată cu lumina Creatorului, experimentând un continuu proces de trezire.”

”Sunt deschis/ă la o vindecare de la Arhanghelul Rafael și doresc să-ți cer să mă asiști în mod predominant să înțeleg scopul și semnificația suferinței mele actuale astfel încât să pot înțelege lecția pe care Creatorul dorește să o depășesc, dobândind cu ușurință o sănătate perfectă.”

”Îi cer Arhanghelului Rafael să-mi activeze abilitățile mele naturale de vindecare, abilitatea mea naturală de a absorbi și descifra conștiința Creatorului dobândind, astfel, stăpânirea abilităților de acceptare, schimbare și ancorare a vibrațiilor vindecătoare. Ajută-mă să simt, percep sau conștientizez vibrațiile tale vindecătoare și propria mea vindecare, îngrijind și trezind curgerea luminii prin ființa mea. Mulțumesc.”

”Invoc prezența vindecătoare a Arhanghelului Rafael să canalizeze conștiința iubirii, echilibrului, păcii și a egalității dintre aspectul masculin și feminin al Creatorului în ființa mea. Ajută-mă, te rog, să experimentez vibrațiile și conștiința beatifică și veselă a Tărâmului Angelic.”

”Cer o vindecare intensă de la Arhanghelul Rafael, Îngerii Vindecării și Creator. Cer o intensă trezire, întrupare a luminii și conștiinței și conectare cu Creatorul. Las ca toate blocajele negative din corpul meu fizic și corpul meu spiritual să cadă pentru a mă putea focaliza pe consolidarea conexiunii mele cu Creatorul. Mulțumesc.”

Puteți folosi una sau mai multe dintre aceste invocări pentru a vă stabili conexiunea cu mine, Arhanghelul Rafael, și cu Creatorul. Vă soi susține în primirea unei vindecări potrivite și o mai profundă conectare cu Creatorul.

Ancorarea Energiilor Acceptării, Transformării și Iubirii ale Creatorului

Creatorul a pus în expresia și energia mea, Arhanghelul Rafael, calitatea vindecării, îngrijirii, capacitatea de a ajuta și conectarea cu sufletul și evoluția. Ajutarea și îngrijirea oamenilor este, de fapt, unul din scopurile mele principale; împărtășirea energiilor esențiale pentru a susține creșterea lor. Putem vedea acum că fiecare suflet are capacitatea de a vindeca pentru că fiecare suflet poate, dacă dorește, să se dedice îngrijirii de sine și să aibă grijă și să-i ajute pe alții prin procesul ancorării energiilor acceptării, transformării și iubirii ale Creatorului. Simt că acest mesaj este foarte simplu și, totuși, foarte important pentru că el vă ajută să vă dați seama cât de ușor poate fi să întrupați lumina Creatorului creând transformări în viața voastră și în viețile altora.

Un Scop Mai Mare pentru a Accepta Vindecarea

Există un scop mai mare pentru actuala mea comunicare și încurajare de a cere vindecare pentru voi înșivă. Scopul meu este să vă avertizez asupra transformărilor care sunt disponibile să aibă loc în omenire prin simplul proces de a cere vindecare. Această transformare este schimbarea și renașterea tiparului vostru energetic vibrațional, în special la nivelul corpului fizic.

Omenirea a creat un șablon al existenței prin gândurile sale în ceea ce privește modul în care corpul fizic se manifestă pe Pământ, generându-l de-a lungul mai multor generații și civilizații. Este asemănător cu cunoașterea sau înțelegerea vieții umane care este încorporată în forma fizică și în conștiința unui om și transferată de-a lungul generațiilor. Aceste credințe simple dictează aparența unei persoane, cum ar trebui să acționeze și reacționeze, ce este disponibil și posibil pentru oameni pe Pământ și, de fapt, cele mai multe lucruri pe care fiecare persoană le experimentează pe Pământ. Este asemănător cu ADN-ul; informații, caracteristici, trăsături și maniere trecute de la o generație la alta. Desigur, fiecare persoană fizică este diferită și sufletul poate influența manifestarea corpului fizic în funcție de lecțiile pe care dorește să le învețe. Acest șablon a evoluat și s-a schimbat și, totuși, toți oamenii au aceiași conștiință care se manifestă în corpurile lor fizice.

Cu cât mai mulți oameni se trezesc, cu atât vibrația Pământului se accelerează. Informația, șablonul sau conștiința codificată în fiecare ființă fizică nu mai este potrivită sau relevantă pentru ascensiunea din ziua de astăzi. Acest lucru se transformă de ceva vreme deja, cu toate acestea, eu, Arhanghelul Rafael, și Echipa mea Angelică de Vindecare, dorim să stimulăm, transformăm sau actualizăm șablonul existenței omenirii deținut în corpurile lor fizice pentru ca corpurile lor fizice să egaleze lumina sufletelor lor.

Mulți dintre voi experimentați și primiți deja actualizări ale energiilor voastre și a conștiinței corpului vostru fizic. Este important să vă dați seama că acest lucru trebuie să se întâmple la nivel de masă. Eu, Arhanghelul Rafael, doresc să susțin eliberarea durerii, străduinței, suferinței, a gândurilor negative și a credințelor false deținute în conștiința sau în structura celulară a corpului fizic al tuturor celor din realitatea actuală și din generațiile trecute. Acum este momentul să eliberați vechile energii din corpul fizic și să-i dați voie unei vibrații și conștiințe pozitive mai înalte să se ancoreze pentru a susține dezvoltarea sufletului vostru. Dacă particulele corpului vostru fizic, structura celulară și manifestarea fizică dețin o vibrație mai joasă, atunci acest lucru va asigura doar faptul că vibrațiile voastre rămân la un nivel mai jos. Prin creșterea vibrației deținută de corpul vostru vă dați voie să vă conectați la dimensiunile mai înalte și să ajutați la eliberarea limitărilor și a mantalei de frică care obstrucționează și slăbește omenirea.

În momentul în care oamenii de pe Pământ cer vindecare, cu permisiunea sufletului lor, noi, Îngerii și Arhanghelii, lucrăm cu energia corpului lor fizic pentru a ajuta ca fricile și limitările din propria lor realitate și cea a generațiilor de dinaintea lor să fie eliberate, aducând o mai mare libertate energiilor lor. Acest lucru duce la manifestarea unei sănătăți și vitalități îmbunătățite, o vibrație reînnoită pentru corpul lor și funcțiile sale la nivel fizic și spiritual. Este pur și simplu o vindecare cu focalizare pe corpul fizic și pe eliberarea vechilor tipare de energie. Această practică îi dă voie persoanei să creeze în corpul său fizic și în structura sa celulară o conștiință care este potrivită pentru ea, câștigând un mai mare sentiment de stăpânire/măiestrire.
Dacă doriți să experimentați acest proces de vindecare pentru a vă ajuta creșterea spirituală și pentru a vă susține corpul fizic în transformarea treptată în lumina pură a Creatorului, atunci este nevoie să folosiți această invocare care să vă ajute în vindecare și activare.

Vindecarea și Activarea Corpului Vostru Fizic

”Arhanghel Rafael, Arhangheli și Îngeri ai Vindecării, iubiții mei ghizi și Creatorule, invoc prezența, susținerea și protecția voastră sacră. Vă rog să-mi echilibrați și să-mi pregătiți energiile astfel încât să pot fi deschis/ă la transformarea conștiinței și a vibrației luminii corpului meu fizic.

Vă cer să canalizați acum energiile angelice pure și beatifice și energiile de vindecare ale Creatorului în energia mea și în corpul meu fizic. Ajutați-mă, vă rog, să accept o vibrație mai înaltă a luminii, o vibrație mai pură a iubirii și o nouă conștiință pozitivă; ancorați toate acestea adânc în corpul meu fizic, în carnea, în oasele, în sângele, în organele, în ADN-ul și structura mea celulară.

Cer ca toate programările negative trecute, conștiința, credințele și fricile stocate în corpul meu din generațiile trecute de pe Pământ și din viața mea actuală de pe Pământ să fie acum dizolvate și eliberate cu ușurință și perfecțiune.

Vă rog să susțineți această transformare a energiei în corpul meu fizic, asigurându-vă că acesta este un proces treptat de pace și o sănătate crescută perfectă. Vă rog să ancorați în ființa și în energia mea susținerea și ajutorul vostru.

Corpul meu fizic deține acum conștiința, iubirea și lumina pură a sufletului meu, a grupului meu de suflet și a Creatorului pentru a-mi susține dezvoltarea în continuare pe Pământ, liber/ă de frică sau îndoială, îmbrățișat/ă în iubire și pozitivitate. Mulțumesc și așa să fie!”

Acordați-vă timp să vă imaginați, simțiți sau conștientizați lumina de vindecare, întinerire și activatoare care curge în corpul vostru fizic, stați sau întindeți-vă și stați liniștiți până simțiți că procesul s-a încheiat. Este benefic să practicați acest exercițiu în fiecare zi timp de 14 zile pentru a permite ca transformarea să aibă loc în corpul vostru fizic. Este important ca pe parcursul celor 14 zile de transmutare a oricăror vibrații negative și de întrupare a vibrațiilor pozitive să invocați Îngerii Iubirii de la nivelul angelic să vă înconjoare și să-și canalizeze energia lor pură a iubirii adânc în ființa voastră. Cereți acest lucru de cel puțin trei ori pe zi, deoarece vă va asigura că sunteți susținuți și menținuți în iubire, lăsând ca toate energiile sau conștiința negativă să fie instantaneu eliberate și transformate în iubire de cele mai înalte vibrații.

Acest proces de vindecare apare în mod natural în cazul celor care cer vindecare de la ghizii lor și din planurile interioare, cu toate acestea, faptul de a vă focaliza intențiile pe acest proces de vindecare și activare va stimula creșterea voastră spirituală și îi permite corpului vostru fizic să devină o energie susținătoare pentru dezvoltarea voastră pe Pământ. Este un pas înainte în ascensiune, măiestrire și o mai mare integrare cu sufletul Creatorului.

În constantă susținere și iubire,

Arhanghelul Rafael

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.