duminică, 24 februarie 2019

Energii Noi într-o Lume Veche



Maria Magdalena prin Pamela Kribbe

Dragi femei și oameni curajoși,
Vă salut pe toți, eu sunt Maria Magdalena. Am fost aici pe Pământ într-un timp al schimbării, într-un timp în care mulți oameni căutau o ieșire din situația restrictivă. Pământul a fost apoi învăluit de o energie care i-a ținut pe oameni neînsemnați și le-a dat sentimentul de a fi lipsiți de valoare. Acest văl se subțiază acum; mai multă lumină vine de sus și acea lumină vine din sufletele voastre care rămân dincolo de văl.

Când vă încarnați pe Pământ, vă luați rămas bun de la sinele vostru mai înalt, de la cine sunteți cu adevărat. Coborâți într-o lume cu structuri de gândire și simțire care nu sunt ale sufletului. Simțiți din adâncul vostru de unde veniți, cât de vast și infinit este acel tărâm. Simțiți-i energia și trageți-l prin văl, pentru că puteți face asta. Voi aveți capacitatea de a vă aminti cine sunteți, acea simplitate și bucurie totală. Nu trebuie să vă adaptați la structuri care nu sunt ale voastre proprii; puteți experimenta libertatea.

Imaginați-vă, simbolic, că vă deschideți aripile, ca o pasăre mare sau poate un înger. Cum arată acele aripi, ce culori scânteiază și sclipesc? Simțiți puterea din acele aripi! Puteți zbura și faceți acest lucru de multe ori în imaginația voastră. Nu sunteți întotdeauna aici pe Pământ, în aceste structuri create de om, călătoriți în mod frecvent. Sunteți senzitivi și simțiți energiile care nu se potrivesc în aceste structuri lumești.

Voi sunteți vizionari și văzători. Simțiți pentru o clipă ce evocă aceste cuvinte în voi, pentru că există un vechi tabu împotriva faptului de a fi așa. Și, totuși, voi știți că sunt două motive să vedeți prin văl pentru a vă uita la ceea ce este esențial și vă vorbește. Primul motiv pentru care vă simțiți obligați să faceți acest lucru este pentru că doriți să vă amintiți cine sunteți cu adevărat în timp ce vă aflați în această viață. Nu vreți să trăiți învăluiți în ceață, vreți să fiți autentici cu voi înșivă, să experimentați adevărul și să faceți pași decisivi pe calea voastră interioară ca suflet. Prin urmare, există în voi această mare dorință să spargeți baricada ceții și să vă îndreptați către ceea ce aparține esenței.

Al doilea motiv pentru care simțiți acea puternică dorință interioară este din cauza faptului că sunteți un premergător, un pionier în conștiință. Sunteți aici și pentru a da ceva altora, să-i dați voie luminii voastre să strălucească în afară, să depășiți confuziile, durerile, fricile în care trăiește omenirea. Deasupra Pământului mai există încă un văl și, deși începe să devină tot mai subțire, oameni puternici așa ca voi, care își lasă lumina să strălucească, sunt necesari ca să servească drept exemple pentru alții astfel încât ceața să se dizolve.

Asta este ceea ce voi sunteți, și în timp ce sunteți un înaintaș pentru alții, ceea ce sufletul vostru dorește să dobândească în această viață pe Pământ. Voi trăiți calea pe care ceilalți să o urmeze, iar prin aceasta vreau să spun că nu vă aflați deasupra altora, ci alături de alții. Voi sunteți calea, așa că sunteți profund provocați să eliminați obstacolele din viața voastră, să pătrundeți profund în esența vieții, și făcând acest lucru, voi luminați calea și pentru alții, pentru că voi sunteți un exemplu pentru ei. Simțiți pentru o clipă adevărul acestor cuvinte și vedeți cum vi se aplică vouă.

Eu pot pătrunde adânc în voi, pentru că voi sunteți deschiși față de ceea ce se află de partea cealaltă a vălului. Voi sunteți purtătorii luminii; voi aduceți o nouă eră și ceea ce voi numiți canalizare crează deschideri în giulgiul gros care înconjoară Pământul și care este plin de gânduri întunecate și pline de frică. De fiecare dată când are loc o deschidere, pe acolo intră și mai multă lumină, este mai multă bucurie în atmosfera pământească, mai multă speranță și încurajare. Oamenii sunt mult mai dispuși atunci să privească în ochii altora, să țină în mâinile lor mâinile altora și să se recunoască în altul și acesta este scopul canalizării.

Voi sunteți un canal pământean și creați o cale prin faptul de a merge pe calea amintirii sinelui. Când sunteți deschiși și vă predați acestei căi, energiile exterioare din afara atmosferei pământului vin să vă susțină și să vă întărească. Aceste energii, sau ghizi, vă pot susține în procesul vostru personal și, în plus, sunt energii care vor să transmită ceva altor oameni. Când vă întâlniți cu alții, conectați-vă la acel flux care transcende intelectul și ideile voastre personale, astfel încât ideile voastre să poată obține o formă mai universală. Acesta este un pas foarte important către o nouă realitate. Să simțiți acea conexiune cu sufletul vostru, cu sinele vostru mai înalt care transcende Pământul și care supraviețuiește corpului vostru, este un semn de sănătate a minții și de sănătate mentală.

În lumea sufletului, care este casa voastră naturală, trăiesc multe alte ființe, inclusiv ghizii și învățătorii a căror misiune venită din inimă este să ajute omenirea de pe Pământ. Prin urmare, este natural și frumos atunci când voi, în colaborare cu astfel de lumini călăuzitoare, transmiteți informații, căldură și compasiune pe Pământ. Dar veți descoperi că odată ce pășiți pe această cale, multe frici apar în voi. Căutarea propriei voastre eliberări interioare, a căii voastre personale, este un lucru, dar să vă aduceți înțelepciunea și cunoașterea printre alți oameni, în ceea ce privește energia eterică și transformarea interioară, provoacă o frică și o rezistență profundă în cei mai mulți dintre voi; atunci vă ciocniți cu părerile și viziunile contemporane asupra vieții.

Sunt motive foarte profunde pentru care această energie funcționează – canalizarea, clarsimțirea, clarvederea – au fost privite cu suspiciune și au fost întâmpinate cu rezistență și respingere în trecut. În momentul prezent, această suspiciune ia forma unei științe autoritare, raționale care pretinde că a dobândit o cunoaștere obiectivă asupra lumii și, prin urmare, respinge domeniul sentimentului și intuiției ca iluzoriu și prea subiectiv.

Dar, la baza acestei respingeri, există o tensiune mai profundă. Există în oameni, și cu siguranță în oamenii aflați în poziții de putere, o mare frică de a renunța la control. Multe structuri și ierarhii de pe Pământ se bazează pe putere și control, iar cei care dețin puterea vor să mențină lucrurile așa cum sunt. Când oamenii încep să gândească pentru ei înșiși – prin ceea ce simt sau doresc – acest lucru reprezintă un pericol pentru ordinea existentă. Există o anumită agățare de putere în lumea umană, o forță reacționară care se opune schimbării.

Vă ciocniți cu aceste puteri atunci când vă ridicați ca individ, când vă urmați propria cale și vă răspândiți mesajul în lume. S-ar putea să nu mai fie cazul ca în societatea de astăzi că existe un dictator sau o putere militară sau ecleziastă care să vă împiedice, dar tiparele fricii, controlului și puterii au devenit interiorizate în oameni, așa că puteți fi respinși de familie, vecini, un angajator. Această respingere se bazează în mare măsură pe frică, din care apare o nevoie de control care încearcă să înăbușe sau să risipească această energie emoțională.

Ce puteți face legat de această respingere? Cum vă puteți găsi o cale prin acea respingere în propria voastră viață? Mai întâi, vreau să înțelegeți cine sunteți, că sunteți un pionier în câmpul conștiinței, că sunteți măreți, bravi și curajoși și că ați manifestat deja o mare rezistență față de energiile care vor să vă tragă înapoi în tiparele lor. Deveniți conștienți de propriul vostru curaj și perseverență. Țineți-vă bine de inspirația voastră, de dorința voastră, pentru asta sunteți aici și vă trăiți viața așa cum o aveți. Recunoscându-vă propria măreție și curaj, ați făcut deja un pas important înainte. Nu vă lăsați schimbați de dictatele societății; stați fermi pe picioarele voastre.

Următorul pas este să simțiți unde energia voastră este cu adevărat binevenită, așa că lăsați-vă ghidați de acel sentiment. Sunt foarte mulți oameni în această lume care au nevoie de ceea ce voi aveți de oferit, exact de ceea ce vă face să fiți unici. Sunt deschideri în câmpul de energie al Pământului și mișcare și schimbare în gândirea colectivă. Lăsați-vă ghidați deoarece intenția voastră nu este că ar trebui să vă luptați cu ordinea existentă, ci că ar trebui să rămâneți puternici în propriul vostru câmp de energie ghidați de ceea ce este bun și sigur pentru voi; unde puteți prospera și înflori și nu mai simțiți nevoia să vă ascundeți. Acum există astfel de posibilități și de locuri pe Pământ; acei oameni sunt acolo.

Folosiți-vă intuiția și dați drumul vechii idei a nevredniciei. Nu este vorba despre ”să faceți cât mai bine” și ”să dovediți că puteți”, este vorba să simțiți unde sunteți bineveniți, unde nu doar oferiți și împărtășiți, ci unde și primiți în schimb inspirație și abundență. Simțiți echilibrul! Vedeți-vă, de exemplu, stând într-un câmp sau într-un oraș printre oameni. Stând ferm cu cele două picioare pe pământ; stând drept în această lume. Simțiți cum sunteți diferiți și cum este corect să vă îndepărtați de vechi, să urmați o nouă cale, să vă urmați inima și sentimentele. Faceți-vă măreți și simțiți, de sub tălpile voastre, puterea planetei care vă susține.

Când faceți acest lucru vă radiați lumina peste Pământ ca un transfer și o faceți netulburați. Nu vă mai rețineți energia, strălucirea voastră naturală și acesta este un uriaș pas înainte. Puteți investi multă energie în reținerea propriei voastre străluciri și puteri – dar acum dați-i drumul! Simțiți cât de multă pace vă aduce faptul că nu mai trebuie să vă rețineți în toate modurile restrictive, ci doar să fiți aici și să stați drept. Lăsați acel întreg val de energie să treacă peste Pământ. Pământului i se dă voie să se conecteze cu sufletul vostru, aici; acesta este scopul vieții voastre.

Doresc să vă cer acum să vă focalizați pe ce tip de energie dorește să curgă prin inima voastră în lume. Simțiți acea energie pentru o clipă și încercați să o exprimați cu grijă în cuvinte. Este o energie a blândeții și a vindecării sau una a clarității și a hotărârii? Este mai degrabă o energie feminină sau una masculină, cea care dorește să curgă prin voi? Poate puteți simți și dacă acea energie este mai mult decât propria voastră energie sau este ceva sau cineva care stă lângă voi și întărește acest proces? Bucurați-vă de această energie pentru că v-ați conectat acum cu propria voastră esență și cu învățătorii, ghizii voștri sau cu energiile cu care lucrați și care descoperiți că sunt aliniate cu voi. Adevărata colaborare este atunci când nu vă simțiți separați de ele și când simțiți că sunteți toți o parte esențială a acestui canal.

La final, aș dori să vă întreb: ce ați vrea să vină spre voi de la lume ca un răspuns frumos, bun și pozitiv în schimbul a ceea ce voi aveți de oferit? Energia se întoarce la voi din lume, din atmosfera Pământului și de la omenire, și ea vorbește de validare, recunoaștere și recunoștință. Vedeți dacă puteți primi asta.

În acest fel se închide cercul. Formați un canal prin giulgiu, văl și vă arătați complet. Urmați calea eliberării interioare dincolo de frică și apoi vă străluciți lumina în afară. Formați un canal pentru alții, îi atingeți cu energia voastră și apoi primiți în schimb energie. Sunteți o ființă umană care trăiește în două lumi: cea a Pământului și cea a Cerurilor în care sufletul vostru sălășluiește și de unde vine. Ca om pământean, aveți nevoie să primiți ca să vă simțiți bine aici; să primiți în schimbul a ceea ce voi sunteți și oferiți. Dați drumul oricăror idei de nevrednicie și fiți centrul radiant al oferirii și primirii în acest cerc.

Mă simt profund conectată cu voi și vă onorez curajul! Vă iubesc foarte mult. Vă mulțumesc foarte mult.

Maria Magdalena

© Pamela Kribbe

Traducere Monica Poka


link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.