joi, 15 septembrie 2022

La Mijloc și Între

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Voi știți ce nu vreți, dar aveți doar un simț nebulos cu privire la ceea ce vreți. Și când din acel nebulos apar unele bucăți, nu le considerați tocmai potrivite. 

Vă simțiți singuri. 

Chiar dacă puteți accesa cu ușurință ceea ce a fost odinioară, întâmpinați dificultăți să fiți singuri și să fiți cu ceilalți. Vă simțiți izolați și zdrobiți în același timp. Unde este noua voastră viață? 

Curgeți în noua voastră viață așa cum ați făcut-o în anii pubertății și adolescenței voastre. În acele etape 3D v-ați simțit ciudați și adeseori singuri în timp ce erați înconjurați de alții. Ați simțit că din cauza tulburărilor voastre interioare iscate de descoperirea maturizării 3D și a interacțiunilor cu cei care nu erau tocmai potriviți pentru voi, nu aparțineți acelei lumi. 

Așa este acum. Treceți rapid prin faze similare – vă simțiți ciudat în această fază, dorindu-vă să vă aflați într-un stadiu mai avansat. Veți avansa dincolo de stadiul actual în câteva zile. Dar încă nu puteți crede că este așa. Pentru că credeți că sunteți izolați în acest tărâm niciodată-niciodată, vă simțiți morocănoși și furioși pe voi înșivă și pe lume. 

Aceste sentimente neplăcute sunt o fază scurtă. 

Înainte de tranziție ați avut o viață plină interacționând cu cei care împlineau părți din voi, dar niciodată complet. Elementul 3D care v-a lipsit a fost o conectare cu Universurile. 

Acum, că v-ați deschis conexiunile Universale, vă simțiți izolați în interacțiunile voastre 3D. Nimic din ceea ce era în 3D nu este chiar corect, totuși tânjiți după împlinirea 3D pe care ați simit-o cândva. În același timp simțiți o agitație Universală de senzații în voi – ceva ce probabil ați simțit de-a lungul anilor din copilăria voastră, dar l-ați negat odată ce ați devenit o ființă socială 3D. 

Într-un fel, vă simțiți acum la fel de vinovați că ați interacționat cu prietenii, rudele și cunoștințele voastre 3D așa cum ați făcut-o cândva când v-ați deschis ființa Universală în lumea voastră 3D. Așa ceva este de așteptat pentru că, potrivit lumii voastre 3D, ați trecut în partea ciudată. O dilemă la fel de semnificativă ca atunci când v-ați dat seama ca bebeluș sau copil mic că legăturile voastre Universale erau improprii.   

Renunțați la ceea ce știați în 3D și vă mai rămâne să vă revendicați pe deplin în noua voastră lume. Acest lucru se va întâmpla în câteva zile. Chiar și așa, acest timp vid rămâne inconfortabil pentru că aveți dificultăți să credeți că veți accesa acea lume nouă în starea voastră actuală. Similar cu felul în care v-ați simțit în perioada pubertății când i-ați observat pe frații voștri/surorile voastre mai mari inițiindu-și trecerea într-o stare mai matură de adult. Cei mai mulți dintre voi v-ați pus la îndoială capacitatea de-a finaliza această tranziție în ciuda faptului că asta v-ați dorit. Așa este și acum. Vă uitați printr-o fereastră incasabilă la viața pe care v-o doriți, dar nu aveți resursele interioare să eliminați acea fereastră. 

Veți elimina acea fereastră atunci când va fi timpul să o faceți. 

Vă amintiți cum i-ați invidiat pe acei prieteni care și-au găsit interacțiuni romantice cu ani buni înaintea voastră? Cum ați tânjit după ceva asemănător, dar nu părea să aveți cuvintele sau acțiunile potrivite să atrageți acea persoană anumită? Așa este și acum. Vreți să deveniți cineva care știe cine este, ce vrea și cum să obțină ceea ce vrea. 

Așa cum a fost valabil pentru voi ca adolescenți, vă aflați la mijloc și între. Nu suficient de maturi să interacționați cu maturitate și nici suficient de copii să vă urmăriți în continuare interesele de copil. Este o perioadă singuratică. 

Cei cu care interacționați acum se simt în mare parte prea tineri la nivel Universal sau prea plictisitori într-un mod pământesc. 

Spre deosebire de anii adolescenței, această fază nu va dura ani sau măcar luni. Doar dați-vă voie să fiți. Nu vă faceți griji pentru vârsta voastră sau posibilitatea la ceea ce s-ar putea sau ar trebui să se întâmple. Dați-vă voie să curgeți în voi înșivă. 

Diferența dintre acum și anii copilăriei voastre este că acum înțelegeți unde vreți să fiți și de ce acest lucru nu s-a întâmplat încă. Confuzia din anii voștri timpurii 3D sau ai adolescenței este sporită acum de o imagine intelectuală de ansamblu a următoarei voastre faze. Știți că viața voastră nu poate continua așa cum este, pentru că asta nu este o viață plină de bucurii și strălucire, ci o viață de tânjire după ceea ce urmează să fie. 

Această etapă de maturizare este de scurtă durată. Dați-vă voie să acceptați asta în timp ce vă lămuriți cine sunteți și unde veți fi. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.