duminică, 18 septembrie 2022

Să Fii o Sursă a Trezirii

Tărâmul Naturii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Beatitudine și iubire sacră extindem acum către ființa voastră. Noi suntem o conștiință colectivă, energia colectivă a Tărâmului Naturii. Noi suntem spiritele, sufletele care supraveghează Tărâmul Naturii în timp ce-l și locuim. Dorim să venim să împărtășim cu voi un mesaj care să vă inspire să fiți în serviciu. Adeseori, în evoluția voastră spirituală și în realitatea voastră, vă focalizați independent asupra propriei ascensiuni, asupra propriului proces de trezire. Deși acest lucru este perfect și potrivit, mai există un echilibru care poate fi atins atunci când sunteți o sursă a trezirii pentru o altă energie, suflet sau ființă. Asta trezește automat același lucru în propria ființă.   

S-ar putea să fiți conștienți de faptul că totul este o oglindă în timp ce priviți în realitatea voastră, oamenii pe care-i întâlniți și experiențele pe care le aveți. Toate sunt o oglindă care vă ajută să vedeți, simțiți și conștientizați tot ceea ce voi dețineți în propria ființă. Spunem ”tot ceea ce dețineți” pentru că este alegerea voastră dacă anumite energii le mențineți, le dizolvați sau colectați energii noi din sufletul vostru, grupul de suflet și Creator. Când susțineți alte ființe în trezirea și ascensiunea lor, experimentați aceiași trezire în propria ființă. Ființa poate fi un om, un animal sau din Tărâmul Naturii. Puteți susține un pom, o floare, un animal, de fapt, orice formă de ființă, puteți chiar susține situații din lumea voastră să ascensioneze și să facă următorul pas în ascensiunea lor. În timp ce susțineți pe un altul/alta să facă următorul pas în ascensiunea sa, vă susțineți pe voi înșivă să faceți următorul pas în ascensiunea voastră. 

Vă încurajăm să contemplați ce doriți să obțineți/atingeți în propria ascensiune. 

Dacă ați avea ocazia să-i ajutați pe alții în ascensiunea lor, cum ați vrea să-i ajutați și ce ați dori să treziți? 

Dați-vă voie să gândiți dincolo de limitări sau dincolo de ceea ce credeți că sunteți capabili în acest moment. Este ca și cum vă încurajăm să visați cu ochii deschiși la aceste întrebări și răspunsurile pe care le-ar putea aduce în timp ce vă relaxați în primirea și crearea răspunsurilor la următorul pas al propriei ascensiuni și al ascensiunii altora. Deoarece doriți să fiți o sursă de susținere și trezire, vă veți lăsa intuiția să vă ghideze, să împărtășească cu voi următorul pas al ascensiunii voastre în aliniere cu adevărul vostru. S-ar putea să aveți o mică înclinație în legătură cu ceea ce doriți să obțineți/atingeți în ascensiunea voastră și cum doriți să-i susțineți pe ceilalți, indiferent ce ați explora și indiferent ce primiți, de ce sunteți capabili, asta este șansa voastră să vă accelerați propria ascensiune precum și să-i susțineți pe alții. 

S-ar putea să vă întrebați cum să începeți să-i susțineți pe alții. 

În primul rând, este nevoie să cereți voie. Este nevoie să cereți permisiunea sufletului vostru și a sufletelor care sunt incluse în orice pe ce vă focalizați. Puteți întreba fizic sau puteți întreba energetic. Este pur și simplu o întrebare pe care o puneți în interiorul vostru dacă vă este acordată permisiunea și apoi adresați aceiași întrebare și sufletelor implicate dacă vreți să îl ajutați pe un altul/alții. Veți primi o înțelegere dacă acest lucru este potrivit sau nu. 

Puteți alege cum să vă treziți pe voi înșivă și pe un altul. Poate că puteți vedea, simți și recunoaște acea ființă sau realitatea sa/lor, următorul pas pentru ea/ei este ce ar putea fi sau care sunt energiile care este nevoie să fie rezolvate. Dacă puteți fi fizic prezenți cu acea persoană/acele persoane, este mai ușor să vorbiți cu ea/ele. 

Poate fi benefic să începem cu Tărâmul Naturii. 

Pur și simplu vă dați voie să fiți prezenți, sunteți prezenți în propria ființă și sunteți prezenți cu cealaltă ființă. Să fii prezent înseamnă că ești conștient de pământul de sub picioarele tale, ești conștient de corpul tău, ești conștient de modul în care te simți și apoi îl observi pe celălalt fără nici o judecată la mijloc. Ca o observare iubitoare. Apoi vă puteți pune o întrebare. 

Cum pot fi în serviciu și susține o trezire a ascensiunii? 

Puteți primi îndrumare, o înțelegere a ceea ce este necesar. Dacă nu primiți, dați-vă voie să trimiteți energie din ființa voastră, inspirați și expirați energie, iubire și adevăr dăruind această energie susținerii unei treziri. Să-i susțină în trecerea la următoarea etapă sau la următorul pas al ascensiunii lor. Când trimiteți energie, trimiteți energie din ființa voastră cerând ca această energie să fie cea mai potrivită energie care să susțină o trezire a ascensiunii, nu numai pentru voi, ci și pentru celălalt. 

Este extrem de important să vă urmați propria ghidare interioară. Dacă în orice moment simțiți că nu este potrivit să o faceți, opriți-vă, retrageți-vă și reveniți înapoi în ființa voastră. Dacă vă simțiți inspirați, plini de iubire și fericiți, atunci știți că ceea ce faceți este potrivit. Ceea ce veți descoperi este că cu cât mai mult practicați asta, cu atât mai creativi veți deveni. Cu cât mai intuitivi deveniți, cu atât mai capabili veți fi să vă urmăriți energiile naturale ale trezirii ființei voastre. Aveți un mod natural de susținere și trezire a ascensiunii, nu doar pentru voi înșivă, ci și pentru alții. 

Când ați terminat, este important să vă împământați, să simțiți podeaua, pământul, pe Mama Pământ sub voi. 

S-ar putea să vă întrebați dacă nu cumva provocați dificultăți sau nu afectați ființa unei alte persoane atunci când nu este necesar. Veți ști când sunteți chemați să treziți ascensiunea altcuiva și vă veți aminti că este o experimentare unificată pentru că și voi la rândul vostru experimentați trezirea. Dacă o persoană, o energie, o situație sau o ființă se luptă, nu este sigură de următoarea etapă sau de următorul pas din viața, ascensiunea sa, atunci este momentul în care puteți fi în serviciu, de ajutor. 

Asta este o invitație să pășiți în propria putere cu iubire, având serviciul în minte, ca să creați o ascensiune și unificare mai mare pentru voi înșivă și pentru toți. Este o încurajare să le întindeți mâna altora și să-i susțineți și făcând acest lucru, vă susțineți pe voi înșivă. Este o înțelegere a faptului că ascensiunea nu este o cale pe care mergeți singuri. Este înțelegerea faptului că nu este nevoie să fiți tot timpul în serviciu. Cu toate acestea, veți fi chemați cel mai sincer de sufletul vostru să fiți în serviciu atunci când este nevoie. Pur și simplu fiind prezenți și urmându-vă intuiția, veți în serviciul vostru înșivă și al altora experimentând unificarea, trezirea, accelerarea și ascensiunea. Vă încurajăm să căutați Tărâmul Naturii. Să-i găsiți pe aceia din Tărâmul Naturii care au nevoie de ajutorul vostru și sunt dispuși să practice cu voi, să explorați și să experimentați astfel încât să vă puteți găsi modul natural interior de-a fi în serviciu și susține trezirea sau ascensiunea altuia/altora. 

Suntem aici să vă susținem și vă prețuim energia și înțelepciunea. Acesta este motivul pentru care vă invităm în Tărâmul Naturii să ne susțineți. Voi știți deja că noi vă susținem și, prin urmare, acest schimb ne ajută să creștem împreună și să accelerăm ascensiunea pentru toți. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi, 

Vă mulțumim.

 

Noi suntem Tărâmul Naturii.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.