miercuri, 21 septembrie 2022

Definiția unui Lucrător în Lumină


Unul prin Sophia Love
 

20 Septembrie 2022 

Sunt Unul. Bună Sophia 

Bună. Am câteva întrebări. 

Da. Continuă. 

Aud de un fulger solar. Explici ce se va întâmpla? Datele și predicțiile sunt pentru cândva în următoarele șase săptămâni. Mulțumesc. 

Sunt interpretări care sunt precise și unele care sunt în mod deliberat plasate și inexacte. Voi confirma un eveniment ceresc. Nu voi comenta despre momentul unui astfel de eveniment, dar asta nu înseamnă că aici nu există o specificitate pentru el. Există. Nu va fi afirmat sau speculat aici deoarece nu acesta este scopul acestei conversații. 

Ceea ce se întâmplă la debutul evenimentului și imediat după el este o corecție. S-ar putea să fiți sau nu conștienți de tot ceea ce se schimbă atunci când evenimentul are loc, totuși veți fi conștienți de finalitatea lui; toți veți fi. 

Acesta urmează și a fost scris cu cerneală de neșters. Se va întâmpla. 

Ne vei spune cum va arăta și cum se va simți pentru noi, cei de pe Pământ? 

Va fi simțit/experimentat diferit de fiecare în funcție de disponibilitatea și înțelegerea a ceea ce are loc. Va depinde și de planul lor de viață. 

Odată ce are loc, nici unul dintre voi nu vă veți îndoi că totul s-a schimbat. Nu este posibil să vi-l descriu fizic. Acest eveniment nu s-a mai întâmplat rasei și cuvintele care să-l descrie vor fi introduse după ce acesta are loc. 

Nu este ceva de ce să vă temeți. Înțelegeți că toate descrierile lui sunt speculații bazate pe viziuni sau vise sau, în unele cazuri, pe informații directe. Acestea pot sau nu descrie ceea ce veți experimenta. 

Totuși, va fi un eveniment care va schimba totul. De asta puteți fi siguri. 

Așadar, nu ne poți spune nimic despre sincronizarea (momentul producerii) lui? 

Nu. Nu în acest moment. 

Dar despre predicțiile pentru 24 septembrie și diferite alte date din septembrie și octombrie? Ai putea comenta despre asta? 

Pot spune doar că cei corupți vor încerca un eveniment de răzbunare și că ”pălăriile albe”, așa cum vă referiți voi la ei, orchestrează multe anunțuri și proceduri decisive proprii. Am abordat posibilitatea pentru amândouă în conversațiile anterioare. Ele rămân o parte din revelațiile și re-organizarea care are loc acum. 

Nu are rost să prezicem date precise. Aceste lucruri vă alertează, dar nu vă ajută. Sunteți deja alertați. 

Dar tu știi. 

La această dată târzie, se știu multe cu precizie, da. 

De ce nu o spui atunci? 

Să cunoașteți o dată precisă nu vă va ajuta organismul, iar corpul vostru se pregătește să treacă printr-un atac violent. 

Ce? Nu înțeleg ”atac violent”. 

Acum, mai întâi de toate, asta nu se va întâmpla mâine, dar sunteți pregătiți pentru un aflux de lumină.*

Voi, cei care vă recunoașteți esența de lumină și sunteți pe Pământ acum și aici, veți absorbi, reține și radia acea lumină mult mai deplin decât cineva care nu s-a anunțat pentru această ”lucrare în lumină”.** Voi sunteți numiți ”lucrători în lumină” pentru un motiv – Voi Lucrați Pentru Lumină. 

Asta înseamnă că voi vă recunoașteți esența, o păstrați, o recunoașteți în voi înșivă și în alții, o folosiți în munca voastră (care este viața voastră) și o expansionați oriunde v-ați afla. 

De ce credeți că ați fost sfătuiți să meditați, să fiți calmi și să folosiți ingrediente pure și naturale ca să vă hrăniți organismul? Voi sunteți gazda luminii. Avansarea și diseminarea ei este munca voastră. De asta ați venit. 

Menținerea unei inimi neclintite și a unei împământări solide în Adevăr sunt vitale scopului vostru. A existat un aflux continuu de lumină. Acesta continuă și crește pentru că voi îl rețineți, îl permiteți. 

Voi ați făcut loc luminii, dragii mei lucrători în lumină. V-ați expansionat lumina. Lumina rămâne și lumina crește datorită vouă. 

Gândiți-vă la întunericul pe care-l eradicați. Este eradicat cu lumină; lumina voastră. 

În marea poveste a Trezirii Pământului/Omenirii, datele dețin puțină putere. Cunoașterea acestor date crește concentrarea și, prin urmare, influența a orice ceea ce urmeză să se întâmple. 

Este mult mai bine să fiți pregătiți și când se întâmplă ceva, din acea stare de pregătire a ființei – să vă îndreptați direct către scopul vostru. În cazul tău, dragul meu lucrător în lumină, scopul este să-ți expansionezi lumina, să-ți răspândești iubirea și să oferi Adevăr, compasiune și curaj. 

Să știți cine sunteți va fi un atribut valoros atunci când oricare dintre aceste evenimente are loc. Voi sunteți Lumina. 

Veți vedea. Veți ști. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Aici a fost o imagine vizuală a unui flux consistent de lumină care, pentru noi, se manifestă chiar acum. Acesta crește treptat ajungând la un aflux masiv într-un moment dat.

 

**Nu există judecată în aceste cuvinte. Ceea ce se întâmplă acum o face potrivit la ceea ce este fizic posibil sau ceea ce nu este fizic posibil. Este o chestiune de alegere.

 

Traducere Monica Poka

Sursa



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.