miercuri, 14 septembrie 2022

Cheile către Libertate - partea 1-a

 

Ceea ce veți citi în continuare este traducerea la o colecție de mesaje alcătuită de către Sophia Love din mai multe mesaje primite de ea de la entitatea care se prezintă ca Unul. Această colecție are, în traducerea făcută de mine, 32 de pagini și nu pot să o postez pe toată într-o singură postare și nici nu am posibilitatea atașării unui link de unde să poată fi descărcată în limba română. Pentru limba engleză aveți link-ul atât în Introducere cât și la finalul postării. Prin urmare, am decis să o împart în mai multe părți. Sper să aducă o mai bună înțelegere a perioadei pe care o traversăm acum.


Introducere 

Ceea ce în curând veți citi vă va face cunoștință cu ființa pe care eu am ajuns să o cunosc ca Unul. Conversațiile noastre au început în 2012. Această colecție cuprinde fiecare mesaj din acei ani de început care se referă la sclavia și suveranitatea noastră. Această colecție este găsită, de asemenea, pe site aici: 

https://www.sophialove.org/sovereignty.html. 

Jumătate dintre conversații au fost transformate în videoclipuri (cu ajutorul câtorva artiști audio/video uimitori). Toate conversațiile au fost înregistrate. Aceste versiuni audio, video și scrise pot fi toate găsite la link-ul afișat mai sus. 

Suntem în 7/2022 (iulie) 2022, un deceniu mai târziu, și aceste conversații cu Unu continuă. Unele dintre ele pot fi găsite în postările mele de pe blog, cărți și buletinele informative (newsletter-uri). Acestea descriu ce s-a întâmplat aici din 2020 și ceea ce va trebui să luăm în considerare pe măsură ce ne vom reconstrui societatea aflată în prăbușire. Verificați-le! Toate detaliile mele de contact și conținut le găsiți aici: 

https://www.sophialove.org/ 

Vă mulțumesc. Multe binecuvântări și multă iubire. 

Vă rog să împărtășiți aceste informații cu cât de multă lume puteți. A sosit momentul! 

Sophia


O Mare de Lanțuri 

Înotați într-o mare de lanțuri. Sunt atât de multe și atât de groase încât nu puteți spune de care sunt atașate ale voastre – dar da, sunteți înlănțuiți. Nu este ca și cum viața voastră depinde de ceea ce se întâmplă la capătul acelor cătușe – problema este că voi credeți că o face. Această convingere este cea care vă ține legați. Vă face să vă mișcați încotro vă târăște. Vă face să cereți să fiți eliberați. 

Convingerea voastră este cea care vă ține, mintea voastră este cea care vă leagă. 

Efortul de-a vă controla se concentrează pe un flux constant de programare precum și pe divertisment și mâncare ca să vă țină grași și fericiți, hipnotizați și adormiți. Voi știți asta și, totuși, continuați să căutați cheile eliberării voastre dincolo de voi. 

Există o singură persoană care vă poate elibera de încătușarea sclaviei. (Eliberarea) Poate avea loc într-un singur mod. 

Calea este în întregime auto-motivată, auto-susținută și se naște din conștientizarea de sine. Nu există necunoscute care să depindă de altcineva ca să fie cunoscute. Autonom (să nu depinzi de nimeni), auto-propulsat și conștient de sine – acestea sunt atributele unei ființe suverane. 

Sclavia v-a pătruns până în însăși miezul vostru – a pătruns atât de adânc în gândirea voastră încât este învăluită în familiaritate. Nu va fi confortabil să o scoateți la iveală și să vă uitați la ea. Societatea voastră pune presiune pe voi să vă conformați. Sunteți obosiți. V-ar plăcea ca cineva să se ocupe de asta în locul vostru – să o rezolve astfel încât să puteți trăi fără lanțuri, cerințe, datorii și dependență. 

Libertatea este un loc de muncă cu normă întreagă. Nu puteți fi parțial liberi. Pe măsură ce detaliile înșelăciunii și corupției sunt dezvăluite, vă îngroziți treptat de amploarea ei. Odată ce ochii voștri s-au deschis, nu vor fi cu ușurință închiși. 

Întrebați ”Cui servește asta?” înaintea oricărui alt gând, cuvânt sau acțiune. Lăsați ca răspunsul să vă dirijeze mișcările. Sistemul sclaviei este susținut doar prin participarea noastră. Ne-supunerea înseamnă că nu răspundeți nimănui. Armele guvernelor voastre și navele spațiale ale celor din afara planetei nu înseamnă, de fapt, control sau proprietate. Noi suntem, fiecare dintre noi, ființe egale și suverane. Singurul lucru de care puteți fi siguri în orice interacțiune este că percepția vă informează părerea. 

Dorința de beatitudine sau de-a fi amorțiți la realitățile dure de zi cu zi ne fac să stăm pironiți în fața dispozitivelor electronice și să stagnăm. Asta nu din întâmplare. Nimic nu se schimbă până când și dacă noi nu schimbăm. Ne-am angajat să facem asta, încrezători că vom reuși. O ființă suverană, pe deplin conștientă experimentează bucurie și împlinire în momente profund satisfăcătoare. Vom ajunge acolo.  

Ni se cere perseverență, determinare și tenacitate. Știam că ele fac parte din asta și că atunci când răsplata va veni, va fi mult mai dulce pentru că am făcut-o singuri. Noi suntem cei pe care îi așteptăm.


Însușiți-vi-o. Voi sunteți Unul. 

Ceea ce se întâmplă acum este excepțional. Nu există momente înaintea acestuia la care să vă puteți raporta ca referință. Nimeni nu a trecut printr-un moment cum este acesta prin care voi navigați acum. Nu aveți figuri istorice, nici linii directoare, nici amintiri care să vă modeleze lumea – să vă coloreze acțiunile astfel încât să faceți asta în ”mod corect”. 

Nu există ”mod corect”, nici ”mod greșit” – există pur și simplu modul vostru. Fiecare gând, cuvânt și acțiune este creatoare. Co-creatorii voștri, ”asupritorii” voștri, cei aflați pe și în afara planetei sunt cu toții participanți la formarea acestei noi ere. Nu presupuneți că vreo putere mai mare este deținută de către cămătari, liderii politici sau ființele aflate în navele de pe cerul vostru. Aceste iluzii legate de putere sunt ceea ce lăsați în urmă. 

Îmbrățișarea puterii pe care o dețineți este temelia aceste schimbări. Se joacă la scară mondială, dar izvorăște dintr-o decizie internă. Decideți care este lumea în care v-ar plăcea să trăiți și vedeți doar asta. 

Lăsați-vă viziunea să ia formă în vorbele voastre și să vă coloreze acțiunile. Fiți astăzi persoana care trăiește și iubește în lumea la care visați. Este o persoană care a ales viața așa cum vine, cum este chiar acum și este conștientă atât de posibilitatea cât și de responsabilitatea acestei alegeri.

Această persoană este un dumnezeu. 

Dacă sunt cuvinte care vă fac să dați înapoi, vedeți că sunt cuvinte care dez-împuternicesc. Nu luați o atitudine de supunere, slăbiciune sau confuzie. Toate răspunsurile sunt găsite atunci când ascultați acea șoaptă care vine din interior. Acțiunea duce la acțiuni viitoare. Fiți atenți unde vă duce calea actuală. Nu vă fie teamă să priviți înainte. Lumea pe care chiar acum o creați trăiește acolo. 

Ce veți face cu toată această putere? Nimeni nu v-a vorbit despre asta din cauza propriei lor agende (interes). Religiile, guvernele, învățătorii și bancherii voștri au manipulat și manipulează povestea în propriul lor interes. Vederea rezultatelor acelei agende (scop, interes) oferă o rampă de lansare de pe care să decolați.

 

Cel care moare cu cele mai multe jucării este totuși mort 

Ceea ce voi vedeți ca fiind viața voastră de zi cu zi devine împovărător deoarece scopul ei merge mai sus în lanțul trofic decât voi. Împlinirea face parte din fiecare zi a voastră atunci când ați ales o muncă, ocupație, pasiune sau activitate care la un anumit nivel vă satisface o dorință sau permite o exprimare sau expansiune a cine voi sunteți. 

Cea mai mare parte a timpului vostru este petrecut în prezent în activități care servesc scopului de-a vă menține viața fizică. Trebuie să mâncați și vă doriți un loc în care să dormiți. Poate că mai sunt și alții pentru care vă simțiți responsabili. Și numai aceste lucruri în sine crează în voi o ”nevoie” de-a lucra la ceva care vă este plătit în bani. Această muncă pe care o faceți, de fapt și în cele mai multe cazuri, servește unui singur scop. Să îngrășați buzunarele cuiva pe care nu l-ați întâlnit niciodată precum și să-i alimentați în mod continuu cu acest lucru numit ”valoare”. 

Dacă există un singur lucru de făcut care v-ar propulsa statutul de suveran, acela ar fi să vă angajați într-o muncă pe care o considerați ca având un scop și căreia îi puteți vedea în mod clar rezultatul final. Această muncă vă va aduce beneficii și vă va hrăni mai degrabă în loc să vă epuizeze. 

Așa cum este lumea voastră structurată astăzi, sunteți foarte bine recompensați pentru munca care aduce beneficii celor mai bogați dintre voi și îi păstrează acolo. Cariere și vieți întregi sunt petrecute în finanțe – un loc în care sunteți făcuți să credeți că valoarea este arbitrar atribuită, colectată și distribuită. Faptul că mulți dintre voi își doresc o acumulare de asemenea valoare este ceea ce menține această industrie în viață și conduce multe altele. Este o lume amestecată în care cifrele generate pe lemn mort reprezintă valoarea unui zeu. Ochelarii de cal trebuie dați jos acum. Valoarea nu este un număr și nu poate fi atribuită în mod arbitrar. Valoarea este generată din singurul loc capabil să emită ceva valoros. Valoarea apare din Sursa însăși. 

Atunci când vă reconstruiți sistemul ierarhic ca să vă plasați pe voi în vârf – pe voi individual, voi colectiv – veți găsi hrănire în munca voastră și bucurie în zilele voastre. Schimbarea în gândirea voastră va modifica structura lumii voastre de la una a sclavilor care servesc stăpânilor la una a indivizilor liberi, vii. Da, schimbarea întregii structuri a comerțului este nevoie să fie făcută din exterior. Totuși, până când și dacă nu credeți că voi dețineți singura valoare reală disponibilă – acele schimbări exterioare nu vor fi sustenabile. 

Valoarea nu poate fi acumulată; ea există pentru că voi existați. Suma de dolari blocată în orice este stabilită de percepție. Pentru ca viața voastră să se schimbe, va fi nevoie să vă percepeți în mod clar valoarea. Acest punct de vedere trebuie să fie evident în gândurile, cuvintele și acțiunile pe care le alegeți. 

Sunteți zei. Poate părea că un zeu are mai multe ”lucruri” decât altul – dar asta nu echivalează cu o mai mare putere sau valoare. Acumularea de ”lucruri”, fie că este vorba de aur sau de pământul din care este săpat, este doar un joc care unora dintre voi le place să-l joace. Este una dintre exprimările vieții care, în versiunea voastră a lucrurilor, a fost numită ”lacom”. Nu există corect sau greșit. Totul este o alegere. Fiecare alegere servește scopului creației – de-a exprima și experimenta viața. 

Nu puteți fi mai mult sau mai puțin un zeu; vă puteți doar imagina că ați fi. Imaginați-vă că sunteți tot ceea ce este posibil – cea mai deplină exprimare a voastră disponibilă în prezent. În timp ce umblați în pantofii lui și dansați în papucii ei, noi vom privi. Zei puternici, individuali vor ieși din umbră pe măsură ce înțelegem și îmbrățișăm colectiv fiecare potențial al nostru. Noi suntem cei pe care-i așteptăm.

  

 Ce ziceți de Valoare 

Acesta este un proces care, în cele din urmă, va da un produs. Acest produs sunteți voi, dar nu o versiune a voastră care deține vreo noțiune de valoare ca adevăr. Versiunea pe care căutăm să o lansăm înțelege că toți sunt la fel de valoroși. 

Nu contează în care parte a planetei s-a născut corpul vostru fizic. Liniile trasate pe sol sunt separatoare care servesc unui singur lucru – falsei noțiuni de acumulare și divizare. 

Orice idee care caracterizează sau limitează valoarea unei persoane – creând o barieră care trebuie trecută ca să ajungi la inimă, este artificială. Nu există regi sau oameni fără adăpost în ceruri. Întreaga noțiune de egal, dacă ar fi cu adevărat experimentată, v-ar face în egală măsură confortabili la o ciorbă servită în bucătărie cât și la un banchet, cinând cu cei pe care i-ați etichetat membri ai familiei regale și cu cei pe care îi socotiți obișnuiți. Aceste nume, cele care alcătuiesc denumirile sociale și pe care voi le transmiteți copiilor voștri, nu indică, de fapt, nimic. 

Până când nu vă puteți uita cu aceiași ochi și la cerșetor și la bancher, nu veți vedea cu claritate. Pentru o viziune douăzeci/douăzeci, devine necesar să renunțați la noțiunile de valoare. 

Valoarea este o idee perpetuată de către cei care au ceva de ”câștigat”. Este o noțiune falsă. Ideea că o parte a creației este mai valoroasă decât altă parte, este absurdă. 

Până când statutul întregii omeniri nu este recunoscut ca egal, societatea este manipulată. Dacă orice aspect al vieții voastre este ”guvernat” de un grup de oameni cu un ”nume”, ”categorie” sau ”titlu” care le conferă un statut special, nu sunteți liberi.    

Viața este ceva ce v-a fost dat fiecăruia atunci când ați fost concepuți și acest fapt în sine vă spune că accesul la orice aspect disponibil aici este, de asemenea, menit să fie în mod egal posibil de obținut. 

”Câștigul” (în sensul de-a câștiga bani prin muncă) este o altă falsitate. Scopul este insuflarea unei idei de servitute în rândul populației. Ambii termeni, ”câștig” și ”valoare”, merg mână în mână creând o ”părere” care separă o piesă a creației de alta. 

Etichete ca ”lipsit de valoare”, ”vagabond leneș”, ”sărac”, ”cerșetor”, ”șomer” și ”fără adăpost” nu numai că vă pune într-o anumită categorie, ci și întărește ideea falsă că unele acțiuni sau circumstanțe indică o inteligență superioară și, prin urmare, o mai mare valoare. 

Aceste nume și etichete false ne-au fost transmise de generații și acum devine necesar să le ignorăm. În timp ce umblați drept (în sensul cu spatele drept) într-o lume unificată, toate capetele vor fi ținute la fel de sus. 

Examinați dialogul interior pe care-l aveți atunci când vă întâlniți unul cu altul – întărește ierarhizarea sau egalitatea? Înțelegeți că limbajul este în mare parte obișnuință – vom avea nevoie de cuvinte noi, alese în mod conștient ca să putem îmbrățișa suveranitatea. Acest dialog conștient va susține un arc de suprascriere care retrage necesitatea de-a ”câștiga” înlocuind-o cu ideea că fiecare sosim la fel de valoroși și așa și rămânem pe parcursul întregii noastre vieți. Noi suntem cei pe care-i așteptăm.


Proprietate, Adorare, Că*at 

Întreaga idee că o persoană ar putea deține proprietatea asupra oricărui lucru sau a oricui altcuiva a fost proiectată în originea voastră într-un punct critic. Au fost introduse caracteristici precise; reproduse genetic într-un mod specific – ca sclavia să fie posibilă. De atunci, ceea ce a fost întărit în psihicul omului este că a fost creat de o ființă exaltată – un Z-E-U capital. 

Acest Z-E-U avea cunoaștere, putere și abilități la care omul nu avea acces. Vehicule spațiale au întărit șarada – (Dumne)Z-E-U a coborât din cer. 

Cu acest scenariu care rulează în fundalul fiecărui gând al omului, este întărită o tendință de venerare. Asta nu este constrângerea naturală a unei ființe creatoare, dar în om așa a devenit. A fost un gând intenționat plasat special în mintea omului, astfel încât să fie ușor de controlat și de posedat. 

Dacă aveți ceva ”valoros” ce o altă persoană nu are, nu mai sunteți văzuți ca egali, ci oarecum superiori. Asta este o falsă superioritate, în funcție de ceea de dețineți în loc de cine sunteți. De fapt, superioritatea este o lipsă de înțelegere a valorii.   

Povestea ”Noile haine ale împăratului” este o modalitate, doar una dintre modalități; am ales să ne spunem adevărul. Împăratul este, de fapt, gol și așa arată la fel ca toți ceilalți. Amăgirea și dorința lui sunt cele care îl îmbracă cu o haină elaborată. De frică, ”subiecții” lui nu subliniază ceea ce este evident. Este nevoie de un copil ca să spună adevărul. 

Gândiți-vă la propriul dialog interior, amintindu-vă gândurile pe care le-ați avut înainte să fi fost învățați altfel. Au fost gânduri de venerare? 

Dacă vă uitați la copii, nu veți vedea o astfel de segregare sau subjugare manifestându-se – cu excepția situației în care este prezentă emoția necesară care să motiveze frica. Ceea ce infuzează orice noțiune de supunere ca valabilă este un sentiment de presimțire. Fără frica de pierdere, nu există nici un motiv să vă supuneți. 

Toate acestea – proprietatea, venerarea/închinarea, supunerea și frica au fost mistic legate împreună în acest lucru etichetat ”religie”. Baza oricărei religii este o anumită idolatrie; o altă idee care acordă valoare exclusivă unei persoane sau lucru care nu deține în sine un astfel de atribut. 

Deși poate fi o observație valabilă că unele obiecte fizice și oameni conduc energia sau evocă emoții mai bine decât altele, nu prezintă nici un avantaj sau cerință să fie venerate – toți suntem zei creatori. Manipularea materialelor fizice în artă, arhitectură, mașinărie sau magie este făcută în același fel de fiecare dată – de noi. 

Pentru că în omul care face, poartă sau folosește obiectul nu există ierarhie, nu există nici în obiect nici o ierarhie. Acum, vă întreb unde ar fi religiile voastre astăzi fără bisericile și sinagogele lor ornamentate, robele și articolele lor sacre? Fiecare au fost plasate în structura omenirii ca să consolideze această idee de proprietate și să inițieze venerarea/închinarea. 

O ființă suverană nu se închină nimănui și nu așteaptă pe nimeni. 

Tu ești Cel pe care l-ai așteptat!

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Vă rog pe cei care doriți să preluați sau distribuiți acest material să indicați atât autorul și sursa originală cât și traducătorul și link-ul la această postare.

Vă mulțumesc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.